FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont neten biztos, hogy lesznek elérhetõ linkek. Majd azon nézzük. Tartalékos csapat lesz. Bár a keretet még nem ismerem, de szerintem Crespo mellett Ballottelli fog játszani, valamint biztos, hogy Orlandoni mellett Burdisso is és Cesar is játszani fognak. Kár, hogy Attila most sérült mert biztos õ is lehetõséget kapna.
Egyébként a mérkõzést Trefoloni vezeti majd. Az asszisztensek Alessandroni és Di Liberatore lesznek, a negyedik játékvezetõ pedig Squillace lesz.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ha ezzel se fog élni, akkor mehet.
bár most lehet Sao Pauloba megy kölcsönbe, nem tudom mennyire igaz a hír de több helyen olvastam.
Yo, Bitch!

Yo, Bitch!
Stanko meg lehet mûteni kell:\ az ujabb 2 hónap lenne😞
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
<#mf2>#mf2>
1.Internazionale 40p
2.Roma 33p
3.Juventus 32p
4.Udinese 28p
5.Fiorentina 25p
6.Palermo 24p
7.Napoli 22p
8.Atalanta 21p
9.Sampdoria 21p
10.Catania 21p
11.AC Milan 18p
12.Parma 18p
13.Lazio 17p
14.Torino 16p
15.Genoa 16p
16.Siena 14p
17.Livorno 14p
18.Empoli 14p
19.Reggina 10p
20.Cagliari 10p
Gólszerzõk: Cruz 57, Suazo 79.
Cagliari: 16 Marruocco; 14 Pisano (19 Larrievy 70), 6 Lopez, 20 Bianco, 31 Agostini; 29 Ferri, 5 Conti, 18 Parola, 23 Fini (4 Budel 76); 9 Acquafresca, 32 Matri (26 Mancosu 86).
Kispad: 12 Koprivec, 3 Del Grosso, 21 Canini, 22 Bizzera.
Edzõ: Nedo Sonetti.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell (30 Pelé 81); 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 9 Cruz, 18 Crespo (31 Cesar 58), 29 Suazo (45 Balotelli 90+1).
Kispad: 22 Orlandoni, 16 Burdisso, 21 Solari, 23 Materazzi.
Edzõ: Roberto Mancini.
Vezette: De Marco (Chiavari).
Sárga lap: Parola 28, Conti 75.
FORZA INTER
0-2 Cruz Suazo 😊
REAL MADRID
megint 3 csatáros taktikát játszik a csapat...
#acm
#acm
Dec. 16. 08:45 -APPIANO GENTILE- Lehet hogy ismét szerzett magának pár ellenséget Roberto Mancini, miután tegnap a következõket mondta a klub világbajnoksággal kapcsolatban. ”A jelenlegi formájában az egész sorozat olyan mintha egy barátságos torna lenne csak semmi más.” Persze lehet hogy ezek a szavak már a jövõ heti derbynek szólnak mivel a Milan mind a két helyszínen érintett lesz. Majd így folytatta. ”Szerintem egy mérkõzés sokkal érdekesebb lenne. Az hogy hat mérkõzést rendeznek teljesen feleslegesen számomra abszurdnak tûnik. Eleve úgy készült el mesterségesen a sorsolás hogy a Milan és a Boca játszanak a fináléban, akkor nem értem minek a körítés. Sokkal egyszerûbb lenne ha egybõl lejátszanák a döntõt úgy mint évekkel ezelõtt volt. De ez az én véleményem, mint ahogyan a Bajnokok Ligája rendezési elveivel sem értek egyet, mivel szerintem ott is az egyenes kieséses rendszert kellene visszahozni.”
Mancini ezek után is a Milan meccsérõl beszélt. ”A vasárnap délelõtti edzést a kezdési idõponthoz igazítottam mivel egy héttel a derby elõtt hasznos lesz együtt megnézzük hogy mire mennek a pirosfeketék egy igazi tétmeccsen. Más kérdés hogy amúgy is megtekintettem volna a meccset mert szeretem a focit. Nem szurkolok senkinek sem és senki ellen sem. Jelenleg az Interért szorítok, mint ahogy korábban azokat a klubokat szerettem ahol játszottam azaz a Sampot és a Laziot. A többit viszont megnézem mert egyrészt ez a munkám másrészrõl pedig tényleg szeretem a focit.”
A következõ téma óhatatlanul is, de Carvalho volt akirõl igen sokkal cikkezett az olasz sajtó a héten. ”Akkor nézzük. A sajtó azt írta hogy Moratti meg akarja venni ezt a játékost de én nem szeretném ha leigazolnánk és ezen össze is vesztünk. Természetesen a veszekedésbõl egy szó sem igaz, annyit viszont valóban mondtam hogy nem biztos hogy szükségünk van rá még akkor is ha valóban nagyszerû képességû labdarúgóról beszélünk. Maresca? Na errõl pedig nem is nagyon szeretnék mit mondani…”
Ezután pedig a vasárnap esti meccs került terítékre és ha már annyit Milanoztunk akkor a párhuzam mely szerint a pirosfeketék gyõzni tudtak a Sant’Eliaban. ”Azon a meccsen a Cagliari nagyon jól játszott, így nekünk abból a mérkõzésbõl is van mit merítenünk. De ha tanulunk a mások által elkövetett hibákból az csak a hasznunkra vállhat.” A Roma Torinoban játszik és amennyiben nem tudna nyerni akkor az Inter tovább növelhetné az elõnyét a tabellán. ”Hát ezt nem tudom, mert engem elsõsorban az Inter dolgai érdekelnek és Cagliari elleni idegenbeli meccs szerintem sokkal de sokkal nehezebbnek ígérkezik mint azt sokan gondolják.”
Végül pedig a felállásról esett szó, itt is elsõsorban Materazziról aki nincs még olyan állapotban hogy sorozatban több mérkõzésen is a kezdõcsapat tagja legyen. ”Marco nincs még a legjobb állapotban, játszania kellene folyamatosan de fizikálisan még nincs olyan állapotban hogy ennyi meccset bírjon egymás után. Jelen pillanatban kemény lenne a számára ha két-három meccset is végigjátszana egy héten belül. Persze amennyiben nem lenne más lehetõségem akkor játszatnám mivel egészséges, de hogyha nem létfontosság akkor a kispadon kap majd csak helyet.” Így tehát visszatér Samuel aki remek formában teljesített eddig idén. ”Az Inter összes védõje remek formát mutat ebben a szezonban, de mivel sok a meccs néha valakinek ki kell maradnia, viszont ennek van olyan jó oldala is hogy Chivut illetve Burdissot be tudom vetni a középpályán mert ott ugye nagy rések vannak. Viszont amikor a középpályások felépülnek akkor a védelmen sem lesz ekkora teher és õk is több pihenõt fognak majd kapni. De az adott felállást úgyis mindig az ellenfél stílusához kell majd igazítsuk a jövõben is.”<#vigyor>#vigyor>
ami sztem nem lesz vmi könnyû 2000 óta nem nyertünk Szardiníán... tavaly is szenvedtünk és csak 1-1-re hoztuk meccset, de remélem ma megverjük õket, Foggia nem fog jáccani ez jóhír(legszebb öröm a káröröm😄)
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
nemértem, hogy minek kellett most azt a hszt lereagálnod, hiszen majdnem én is ugyanazt írtam csak elsõre nem értetted meg 😊
és igen, majdnem biztos, hogy 4-4-2lesz
Chivu eredetileg Balhátvéd de középhátvéd is, de pl román válogatottban szûrût játszik, és nem is rossz kpn, jó hogy vannak ilyen univerzális játékosaink, 4-4-2 lesz szinte telibe talátlam kezdõt csak azt nem biztos hogy ki lesz balszélsõ cesar vagy solari.
Yo, Bitch!
jah és igen, tutibiztos, hogy Pelé nem fog irányítót játszani vagy valamelyik csatár lesz visszavonva v. Solari
de lehet, hogy nem is ez a felállás lesz
Yo, Bitch!
sose fog azt jáccani, mivle nem irányító, max Solarit nyomja be annak, de 4-4-2 lesz:
J.Cesar
Maicon Cordoba Samuel Maxwell
Zanetti Cambiasso Chivu Solari
Cruz Suazo
Yo, Bitch!