FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Internazionale 15 p
2. Fenerbahce 11 p
-------------------------------------------
3. PSV Eindhoven 7 p
4. CSZKA Moszkva 1 p
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
PSV Eindhoven 0-1 Inter (félidõben: 0-0)
Gólszerzõ: Cruz 64.
PSV Eindhoven: 1 Gomes; 24 Marcellis, 3 Salcido, 13 Alcides, 8 Mendez; 6 Simons, 20 Afellay, 15 Culina, 5 Zonneveld; 17 Farfan (11 Perez 62), 9 Lazovic (19 Jonathan 84).
Kispad: 21 Roorda, 14 Rajkovic, 16 Aissati, 23 Fagner, 26 van der Leegte, 28 Bakkal.
Edzõ: Jan Wouters.
Inter: 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 24 Rivas, 23 Materazzi, 6 Maxwell (4 Zanetti 86); 21 Solari, 36 Bolzoni, 26 Chivu (19 Cambiasso 68); 18 Crespo, 9 Cruz (37 Puccio 75), 29 Suazo.
Kispad: 22 Orlandoni, 13 Maicon, 35 Esposito, 38 Federici.
Edzõ: Roberto Mancini.
Vezette: Markus Merk (Németország).
Kiállítva: Mendez 28.
0-1
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Subs: 21 Roorda, 11 Perez, 14 Rajkovic, 16 Aissati, 19 Jonathan, 23 Fagner, 28 Bakkal.
Coach: Jan Wouters.
Inter: 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 24 Rivas, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 36 Bolzoni, 26 Chivu, 21 Solari; 18 Crespo, 29 Suazo, 9 Cruz.
Subs: 22 Orlandoni, 4 Zanetti, 13 Maicon, 19 Cambiasso, 35 Esposito, 37 Puccio, 38 Federici.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: Marcus Merk (Germany).
28.perc 0-0 Piros a PSV-nek😊
3 csatárral vagyunk!!! Crespo-Cruz-Suazo 😮Oo komoly😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 34 Paolo Tornaghi.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 35 Dennis Esposito, 47 Fabio Perissinotto.
Midfielders: 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 38 Daniele Federici.
Strikers: 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 49 Goran Slavkovski.
nemkicsit kemény keret, fõleg a középpálya 😮OOO
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Gólszerzõk: Ibrahimovic (pen) 38, Cruz 50, Jimenez 52, Cordoba 76.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi (30 Pelé 60), 26 Chivu; 4 J.Zanetti, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 31 Cesar (11 Jimenez 46, 21 Solari 77); 8 Ibrahimovic 9 Cruz.
Kispad: 22 Orlandoni, 18 Crespo, 24 Rivas, 29 Suazo.
Edzõ: Roberto Mancini.
Torino: 1 Sereni; 2 Comotto, 14 Natali, 22 Di Loreto, 15 Dellafiore; 10 Rosina (4 Recoba 65), 8 Barone, 27 P.Zanetti, 23 Lanna (13 Grella 56); 9 Ventola (77 Stellone 60), 17 Di Michele.
Kispad: 31 Fontana, 7 Motta, 29 Bottone, 92 Malonga.
Edzõ: Walter Novellino.
Vezette: Massimiliano Saccani (Mantua).
Sárga lap: Lanna 56, Ibrahimovic 59.
jah és nem mellékesen, a ROMA x-elt!!!
majdnem a Juve is de õk a 86.percben tóltak egy gólt, nembaj, nekünk a Roma volt a lényeg 😛
azt nem teszik zsebre <#mf2>#mf2>
mivel ugye így eltíltás vár rá a köv. bajnokira ami a Cagliari ellen lesz ami vszeg nem egy nagy vász iszt dász, de után meg a Milan elleni bajnoki jön és gondolom nem akartam megjáccani, hogy véletlen kap egy sárgát a Cagliari ellen és a Milan ellen majd nem játszhat
ravasz geci 😄
Jimenez mi gólt vert már 😄
Ibra nem csinált ma semmi érdekeset de mégis ott a gól a neve mellett 😄
remélem Jimenez sérülése nem komoly
jah és ne feleggyük, hogy Mátrix ma kezdõ volt <#eljen>#eljen>
Szép volt fiúk!!!
Hónapok óta puhatolózik a Juventus a Werder Bremennél Diego megszerzésének ügyében. A torinóiak nem csinálnak titkot érdeklõdésükbõl: ajánlatuk 20 millió euró, a Bréma viszont csak 35 millió esetén kezdene tárgyalásokat legértékesebb játékosának eladásáról. A brazil irányító ebben a szezonban 14 meccsen hét gól és ugyanennyi gólpasszt jegyzett. Az olasz Tuttosport szerint azonban az Inter fontolgatja, hogy Serie A-beli riválisát megelõzve kifizetné a kívánt összeget a 22 éves brazil futballistáért.
egy ilyen tehetség ne rontsa el a karrierjét egy holmi izéban, juve vagy mi az
Figonak ugyis ez az utso éve, Jimeneznél Diego sokkal jobb
én örülnék neki ha jönne
egyébként ibranak még kéne gólt lõnie és akkor gólykirály cím simán meglesz neki
így is úgy is lényegtelen, hogy újra rakja e mivel Imi lemondott arról, hogy több ilyet csinál, kész, ennyi 😊
mindig másoltunk interhuról eddig se volt gond, meg nem is lesz
ha szólnak akkor átírunk benne egy szót és már nemtudnak mit csinálni
na ennyi
Serie-A, 15. forduló
INTER FC - TORINO
ÉLÕ

Disqualified: Samuel.
Cautioned: Burdisso, Ibrahimovic.
Torino
Disqualified: -
Disqualified: Comotto, Motta, Natali.
Goalkeepers:12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pele', 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Yo, Bitch!
húúú 2 sor arról az oldalról! és nem cserélte fel a szavak sorendjét és ugyanazt írta😮 Csesza menekülj szerintem már megszerezték a címed...xddd
már miért lenne ez gáz???fõleg úgy hogy utána oda írta hogy honnan van😄
köfi