FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
ejha .dd
0-ba 44444444444444444444444

hát nem szarral gurikázik a gyerek ;]
szerencsétlenek
Yo, Bitch!
legjobban azt sajnálom hogyha teljesen felépül akkor Samuel leszorul a cserepadra... pedig idén a legjobban játszó védõnk Samu.
am valószínû rombusz lesz, persze csak ha Jimenez kezd.
Yo, Bitch!
Maicon Mátrix Cordoba Chivu
Zanetti Cambiasso Jimenez Cesar
Ibra Suazo
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Disqualified: -
Cautioned: Burdisso.
AC Milan
Disqualified: -
Cautioned: Gattuso.

monnyuk sztem verhetõ és szerencsére elõször idegenben játszunk
az Arsenal Milan meccs sem lesz gyenge 😛
erõsebbek vagyunk, megkell õket verni, ráadásul visszavágó itthon lesz, ha ezt formánkat mutatjuk akkor nincs miért aggódni.
Yo, Bitch!
azthittem, hogy nyomta itt is az Eurosport 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ez megmutatta, hogy ha lenne valami gond akkor Balotelli-re is lehet számítani és jó az utánpótlás, kisebb meccseken is lehetne majd neki is lehetõséget adni
Dec. 19. 22:49 -MILANO- Az Internazionale brazil támadója Adriano fél évre kölcsönbe kerül a Sao Paolohoz, ezt ma Milanoból is megerõsítették. Történt ugyanis hogy játékos ügynöke Gilmar Rinaldi illetve az Inter alelnöke Rinaldo Ghelfi összeültek hogy megvitassák a játékos sorsát. ”Megállapodtunk mindenben, januártól Adriano a Sao Paolohoz kerül kölcsönbe hat hónapra, nyáron pedig visszatér az Interhez. Most már csak néhány apróságról kell egyeztetn, de a fõ dolgok eldõltek.” mondta Rinaldi.
Adrianot hivatalosan pénteken fogják bemutatni a Sao Paolo vezetõi így akár már a Libertadores Kupában is pályára léphet majd. ”Be fogjuk õt nevezni az összes sorozatba így mindegyikben tud is játszani, csak már itt tartanánk.” mondta az elnök Joao Paulo de Jesus Lopes. A játékos ingyen kerül a Sao Paolohoz, akik viszont állják a havi fizetéseit.
”Nagyon boldog vagyok hogy létrejött a megállapodás. Már az elsõ naptól nagyon jól éreztem magam itt, nagy boldogság lenne a számomra pár címet nyerni ezzel a klubbal. Dolgozni akarok, játszani és visszakerülni a válogatottba!” nyilatkozta maga a játékos.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Burdisso Materazzi Rivas Esposito
Maaroufi Pelé Puccio Solari
Crespo Balotelli
Cruz Suazo
Yo, Bitch!
Kapusok: 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.
Védõk: 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.
Középpályások: 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar, 37 Gabriele Puccio, 42 Ibrahim Maaroufi, 43 Daniele Pedrelli.
Csatárok: 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 46 Aiman Napoli, 48 Alberto Gerbo.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!