FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDdd

úgylegyen 😛

jovan má tuti nyerünk <#vigyor>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

7pont az elõnyünk, vissza van még 21 meccs a bajnokságból ami azt jelenti, hogy 63 megszerezhetõ pont, gondolom át lehet érezni, hogy még semmi sem biztos

A Milan is kipipálva!
Dec. 24. 09:58 -SAN SIRO- Sikerült ez is! Megvan az újabb megnyert derby, ezúttal mint karácsonyi ajándék érkezett a 2-1-es eredmény persze némi iróniával megjegyezhetjük hogy ebbõl a meglepetésbõl a fõ részt a Milan kapusa Dida vállalta magára, de ez legyen az õ problémája. Az Inter két fordulóval az odavágók vége elõtt téli bajnok és a tegnapi nappal valóban sikerült megkoronázni a 2007-es esztendõt ami valljuk meg igen parádésra sikeredett. A friss világbajnok tehát azonnal fejet hajtott és bizony igen kellemetlen helyzetbe került a bajnoki tabellán is, hisz a BL indulást jelentõ negyedik hely is igen távolinak tûnik a számukra. Persze most Ancelotti a játékvezetõt okolja aki 1-0-nál nem adta meg nekik a 11-est, igaz arról nem beszélt a lefújás után hogy ha Ambrosini belövi 2 méterrõl a ziccerét, lehet akkor sem kapnak ki, de ez mind jelentéktelen melléktörténet már mivel azt mindenki elismerte: az Internazionale megérdemelten nyerte meg ezt a meccset is.
A gyõzelem kulcsa most is hasonló volt mint tavaly, azaz a gólhelyzetek számában mutatkozott nagy különbség, és a Milan most is akárcsak tavasszal mikor Ronaldo vezetést szerzett nekik az elõny birtokában abbahagyta a focit. Az Inter ellenben nem hogy megtört volna, kétszerezett erõvel indult el elõre, legszebb bizonyítéka ennek az egyenlítõ gól volt amit emberhátrányból sikerült belõni Dida kapujába Cruznak. Ezek után pedig inkább azon kellene elgondolkozni Ancelottiéknak hogy miért van 25 pont differencia a két csapat között a tabellán (ha nyerik a három meccsüket akkor is 16 lesz, de mi a garancia rá hogy ezek után nyerik?).
A másik vád hogy az Inter Ibrahimovic függõ lenne most dõlt meg végérvényesen, mivel a svédnek egy értékelhetõ megmozdulása volt egész meccsen viszont a csapat mégis igen szépen menetelt. Amúgy lassan megszokhatjuk hogy a fontos meccseken Ibra használhatatlan, de ameddig a társak ilyenkor megoldják helyette a dolgokat addig nincs és nem is lesz baj. Aztán ott van még egy ’apróság’: Jimenez. Õt ugye Stankovic és Figo sérülése után húzta elõ Mancini a cilinderbõl, szegény ha az elõbbi két ember nem esik ki a sorból maximum perceket kapna egy ilyen meccsen, helyette rá épült a támadójáték és õ nem vallott szégyent most sem. Gazella módjára szökdécselt a vonalak között, Pirlo gólja után azonnal lõtt egy kapufát, bár lehet azért tûnt ki ennyire a csapatból mert a többiek annyira nem brillíroztak. Például Maicon aki ennél sokkal aktívabb szokott lenni a szélen, vagy Cordoba hátul. Capitano Zanetti ellenben megint megmutatkozott a jobbszélen amikor be kellett segíteni Chivunak, de láttuk õt a balon is Maxwell elõtt felbukkanni, akkor viszont Cambiassonak csinált több területet, elképesztõ volt ismét amit összedolgozott. Cambiasso pedig így tudott gólpasszt adni Cruznak, majd saját maga is betalált Maldini és Dida hathatós közremûködésével.
A másik oldalon viszont egyértelmûen kiderült hogy a Milan Kaká függõ! Ezen a meccsen egy értékelhetõ kapura lövése volt, azt gond nélkül hárította Julio Cesar. Gyakorlatilag a Milannak a 82.percig a Pirlo szabadrúgás volt az egyetlen kapura menõ lövése, ami igen szép volt persze ne feledjük nem jött volna létre Cordoba buta szabálytalansága nélkül… A Milan a középpályán tudta csak felvenni a versenyt az Interrel, de ez most nagyon kevés volt az üdvösséghez a részükrõl. Persze sem Oddo sem Maldini nem tudtak hozzátenni a támadásokhoz, Gattusotól ez nem is várható el még Ambrosini amikor kellett szerencsére hibázott.
De hibázott a játékvezetõ is, méghozzá két esetben is. Elõször valóban büntetõ járt volna akkor mikor Cambiasso kézzel kihúzta Kaká lábát az elsõ félidõben. Ezt az eset azért is súlyosabb mert a partjelzõnek látnia kellett volna a történést. A Nesta-Cruz eset legalább ilyen egyértelmû ott mondjuk a bíró egyáltalán nem láthatta mi történt. Végül egyiket sem adta meg így nem maradhat senkiben sem rossz érzés ez ügyben.
INTERNAZIONALE – MILAN 2 – 1
gól: Pirlo (M) 18´, Cruz (I) 36´ p.t.; Cambiasso (I) 63´.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel (Materazzi 37´), Maxwell; J.Zanetti, Cambiasso, Chivu; Jimenez (Pelè 80´); Ibrahimovic, Cruz (Suazo 86´). (Orlandoni, Burdisso, Cesar, Crespo). Edzõ: Mancini.
MILAN (4-3-2-1): Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso (Emerson 46’😉, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf (Serginho 58’😉; F. Inzaghi (Gilardino 46’😉. (Kalac, Bonera, Cafu, Brocchi). Edzõ: Ancelotti.
vezette: Morganti (Ascoli P.)
jegyzet: San Siro 78.675 nézõ (41.532 jegyvásárló 1.458.961,40 euro bevétel. 37.143 bérletes 757.923,88 euro bevétel). Szöglet: 3-8. Kapura lövés: 4-3. Kaput elkerülõ lövés: 8-6. Les: 3-3. Hosszabbítás: 1´ ill 4´. Sárga lap:: Cordoba, Jimenez, Materazzi, Pirlo, Gattuso és Ambrosini. Kiállítva: Tognaccini (Milan segédedzõje) reklamálásért a 62.percben.

hát ha innen elbuknánk akkor meg is érdemelnénk

köszi <#wink>

köszi, bár én még óvatosabb lennék annak ellenére is, hogy elég megnyugtató az elõny, hisz még 1 fél szezon vissza van 😊

9csöves9
gratulálok a bajnoki címhez.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jó meccs votl..<#eplus2><#worship>

FORZA INTER!

Neten meglehet valahol tekinteni a nemrég játszott mérkõzéseket?
Köszi és Kellemes Ünnepeket!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ennél csúnyább már nehezen lehet .DDDdddd

ForzaInter
volt egy Kaladze kezezés is... de haggyuk.
szebb jövõt nektek.

Yo, Bitch!

a végén tényleg volt min izgulni de azért cask begyûrtük

ez különbözteti meg az Inter drukkert a juve drukkertõl ha vki ideír nem mondjuk h viszlát mit keresel itt

LasCar16
ez nem kifogás volt, ez tény.. visszatérnek még a régi szép idõk😛 csak türelem😛 nah písz

#acm

ForzaInter
-4 kp, de nembaj mindig kell kifogás, azért grat nektek, benne volt a levegõben egy Milan gól, de ott maradt.

Yo, Bitch!

fsgh
normálisabb kerettel😄ddd nézd meg a sérült listánkat

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
gratulálok, de azért a levegõben volt az X, normálisabb kerettel, remélem legközelebb mi nyerünk

#acm

ForzaInter
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>
szép karácsonyi ajándék fiuktól!

Yo, Bitch!

fsgh
ENNYI!😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bubu13
MEgvertük a "világ legjobb csapatát"!😊

EEE 1899

MEGVAN44444444444

BEBIZONYOSODOTT HOGY OLASZORSZÁG ÉS A VILÁG LEGJOBB CSAPATA IS AZ INTER <#eljen><#worship><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#nyes>

kene megy 1 mert ha kapunk eggyet ;\\\

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CAMBIASSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NON MOLLARE MAI

fsgh
CCCAAAMMMBBBIIAAASSOOOO!!!!!!!!!!

bubu13
cambiasso

EEE 1899

az biztos h nem ezt a birot kellett volna hozni

ForzaInter
megverjük õket, most lesz igazán kurva jó a meccs ( nem mintha szar lett volna😄)
Cruz<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

fsgh
nem szeretek netezés közben meccset nézni...cska góloknál ugrok fel Xddd

megjött materazzi
sárgalap DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kéz geci

LasCar16
Samuel belesérült a forgatásba-.-

#acm

mivan megjöttél te is? xD

aranylabdát neki

fsgh
CCCRRRUUUUZZZ!!!!!!!!!

CRÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZ

SZOKÁSOS GÓLJAAAAAAAAAAAAAAA

stanko meg szabadrugas? mióta? .D

bubu13
vagy Stanko

EEE 1899

ide adri kellett volna

nah chivu