FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feb. 21. 09:29 -MILANO- Ivan Cordoba Liverpoolban térdsérülést szenvedett, és bár nem volt annyira súlyos a baj mint Ronaldonál, az atroszkópos mûtétet itt sem lehet majd elkerülni ez pedig azt jelenti hogy a kolumbiai számára gyakorlatilag véget ért az idény.
A vereség sem volt örömteli dolog, de így aztán teljes a káosz hiszen a hátsó alakzat létszáma igencsak megcsappant az elmúlt idõszakban. Samuel már korábban megsérült mint ahogyan Dacourt is, Materazzi pedig el lesz tiltva így a variációs lehetõségek száma ezen a poszton nem sok maradt.
A Liverpool elleni visszavágón Chivu és Burdisso vagy Rivas fog játszani és mivel nincsen más védõ rájuk pedig nagyon kell vigyázni, már a Samp elleni bajnokin sem valószínû hogy a román illetve Cambiasso játéklehetõséget kapjon. A Roma ellen pedig aztán ki tudja mi lesz…
hát igen, nagy szarban vagyunk :S
FORZA INTER!
jah Vieira nagyon szar volt
Most olvastam utána...Rivas-Burdisso középsõ védõkkel álunk majd ki itthon??A Pool ellen? Nincs az az isten hogy ne találjanak így 1 gólt. Fõleg ha a fantasztikus Stanko-Vieira "szív" dobog a középpályán...(Hallom nagyon rosszak voltak fõleg Vieira...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és ezt nem csak én mondom
FORZA INTER!
Viszont abban 100%-ig biztos vagyok hogy megverjük a Liverpoolt...csak ugye az itt már nagyon kevés lesz. Fõleg ha lõnek egy gólt. Ha lõnek egy gólt 4 gót már elég necces lesz...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#acm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTER!
FORZA INTER!
valahogy sejtettem, mert õ nem az a játékos aki csak úgy rájátszik picit...
Yo, Bitch!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
ma 39éves
Sampdoria - Inter!!!
vasárnap 15:00
sajnos nem közvetítik, mert a Fio-Roma-t nyomják ami ugyancsak ilyen kaliberü meccs, a másikon meg Ligakupa döntõ lesz, tehát kicsit érthetõ bár sajnálom :C
★ 汤姆 李
1-2 gólt illett volna lõni.Összpontosítanunk kell a BL meccsekre is.
Ennek a csapatnak kell,hogy menjen ez!!Menni is fog<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
"így is Pool jut tovább:SS "
ezt buktuk...3-1re nyerünk de így is Pool jut tovább:SS
ugy tûnik Cordoba idén már nem is fog pályára lépni😞 Samuel utána õ is kidõl, Dacourt is zéró erre a szezonra, nehéz lesz visszávgó 3 legjobb belsõ védõnk nélkül... Chivu valószínû hátra jön középre, ennek örülök mert õ kpn és védelemben is egyaránt nagyonjó, de melettte Burdisso vagy Rivas lesz... egyiksem vmi acélos védõ, bár Rivas mikor játszott akkor jó volt, de ilyen komoly meccsen még nem lépett pályára... de lehet hogy Mancinitól kitelik hogy Burdisso-Rivas belsõ kettõsel kezd:S ez nem vmi biztató...
Yo, Bitch!
azokról a szurkolókrál akik ilyenkor bejönnnek kárörvendi, hogy húha végre megverték Intert ezaz lehet kárörvendeni, idegesítjük õket csak... az ilyet nagyon szemét dolognak tartom, flémeltem már énis más topikban, de soha nem mentem be egy másik csapat topikjába kárörvendeni egy vereségük után...
Yo, Bitch!
Amúgy a SanSiroban simán vissza tudjátok hozni a meccset, ha minden jól megy és jó a taktika 😊
Yo, Bitch!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Yo, Bitch!
szvsz a Burdisso - Chivu is megoldja hazai pályán mert szvsz nem lesz sok dolguk mert csak támadunk
Chivu ma jó volt!