FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vészhelyzet a védelemben

Feb. 21. 09:29 -MILANO- Ivan Cordoba Liverpoolban térdsérülést szenvedett, és bár nem volt annyira súlyos a baj mint Ronaldonál, az atroszkópos mûtétet itt sem lehet majd elkerülni ez pedig azt jelenti hogy a kolumbiai számára gyakorlatilag véget ért az idény.
A vereség sem volt örömteli dolog, de így aztán teljes a káosz hiszen a hátsó alakzat létszáma igencsak megcsappant az elmúlt idõszakban. Samuel már korábban megsérült mint ahogyan Dacourt is, Materazzi pedig el lesz tiltva így a variációs lehetõségek száma ezen a poszton nem sok maradt.
A Liverpool elleni visszavágón Chivu és Burdisso vagy Rivas fog játszani és mivel nincsen más védõ rájuk pedig nagyon kell vigyázni, már a Samp elleni bajnokin sem valószínû hogy a román illetve Cambiasso játéklehetõséget kapjon. A Roma ellen pedig aztán ki tudja mi lesz…

hát igen, nagy szarban vagyunk :S

😄

FORZA INTER!

még semmi sem biztos, messze van még az a meccs

jah Vieira nagyon szar volt

fsgh
Tettem már rá 1x-2x... volt amikor bejött és volt amikor nem...Nem vagyok babonás😊

Most olvastam utána...Rivas-Burdisso középsõ védõkkel álunk majd ki itthon??A Pool ellen? Nincs az az isten hogy ne találjanak így 1 gólt. Fõleg ha a fantasztikus Stanko-Vieira "szív" dobog a középpályán...(Hallom nagyon rosszak voltak fõleg Vieira...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
kedvenc csapatodra soha ne rakj😊

Yo, Bitch!

sosem teszek meg kedvenc csapatot mert akkor mindig kikapnak v. döntetlen lesz, ezt javaslom neked is

és ezt nem csak én mondom

ForzaInter
azé:d

Yo, Bitch!

nyugi csak vicc volt 😄

FORZA INTER!

fsgh
eddig nem volt netem, de nem tudom észrevettétek-e az utobbi 2 évben hátrannyal induló visszavágoinknál mindig ment a bizakodás hogy persze megfodítjuk meg miegymás...aztán mind2x lélektelen játék egyiken még verekedés is...:S így 2 év távlatábol nem bízom annyira...(ettõl függetlenül megteszem az Intert tippmixen..remény hal meg utoljára. Nagyon jó hogy külön lesz a mi mecsünk a többitõl!! Tuti Tv-s meccs lesz...Sokkal jobb nézni mint a livescore.com-ot nézve találgatni hogy mi faxért állították ki Mátrixot...)
Viszont abban 100%-ig biztos vagyok hogy megverjük a Liverpoolt...csak ugye az itt már nagyon kevés lesz. Fõleg ha lõnek egy gólt. Ha lõnek egy gólt 4 gót már elég necces lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
akkor bye

Yo, Bitch!

Gunnersboy
köszönjük megnyilvánulásodat :CCCCCCCC

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
nagy az angol fanok egoja mind a bajnokságra mind a csapatokra, egyedül csak az olasz csapatok képesek õket elintézni<#vigyor1> az ilyen párharcoknál forza Italia<#ravasz1>, mert a rivalizálásnak is megvan a helye és ideje, majd olyan is lesz <#vigyor>

#acm

Gunnersboy
bocs, én ezt valahogy nemtudom átérezni, ez olyan hogy nekem Tottenham - Arsenal... :sss

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Inter-Milan meccsen Forza Inter!!<#idiota>

FORZA INTER!

Gunnersboy
-.-

na most már Milan fan is vok😛 nem tom mé 😄😄

FORZA INTER!

LasCar16
mert közös a stadion...

#acm

bubu13
Nekünk hogyhogy egy héttel késõbb lesz a Bl meccsünk?

EEE 1899

köszi

:CCCCCCC

valahogy sejtettem, mert õ nem az a játékos aki csak úgy rájátszik picit...

ForzaInter
hát... szeptemberre csak fel épül:sss

Yo, Bitch!

Fabio Capello
de annyira hogy azt se tudják megmondani mikorra épül fel? :S hat-nyolc hónapot minimum besaccolok 😞

Gunnersboy

ForzaInter
én is ezt mondtam! 😊

milyen zsír lesz 0:2-rõl visszahozni a pool ellen, alig várom 😛

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Buon compleanno a Sinisa Mihajlovic!

ma 39éves

megvártam míg megkapja valamelyik a büntit

nagy meccs lesz most hétvégén 😊

Sampdoria - Inter!!!

vasárnap 15:00

sajnos nem közvetítik, mert a Fio-Roma-t nyomják ami ugyancsak ilyen kaliberü meccs, a másikon meg Ligakupa döntõ lesz, tehát kicsit érthetõ bár sajnálom :C

Látom törölve lettek a hozzánemértõk bekiabálásai😊<#eljen><#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
rémálmait nem szereti visszanézni

Yo, Bitch!

mrroma inkább nézd vissza a roma Inter meccset és tanulj

Õszintén én is csalódtam😞
1-2 gólt illett volna lõni.Összpontosítanunk kell a BL meccsekre is.
Ennek a csapatnak kell,hogy menjen ez!!Menni is fog<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

te vérbeli Inter drukker vagy !!!!
"így is Pool jut tovább:SS "

ha tudnánk az okát akkor sztem mindig mi nyernénk 😊

fsgh
az meg pech a köbön hogy az UTOLSÓ 5 percben kapunk 2 gólt...legalább a 90.percit el kellet volna kerülni😞 csalódott vagyok de nagyon...

fsgh
hihetetlen mit pattog mindenki...nem olasz bíró volt...ha jól rémlik 3 olasz bíro adott 3 piros lapot ez a negyedik volt...

ezt buktuk...3-1re nyerünk de így is Pool jut tovább:SS

ForzaInter
sajnos, ok😊

Yo, Bitch!

Fabio Capello
:S 😞 Hát ez nemjó... mielõbbi gyógyulást nekik 😊

ForzaInter
igen te ellenpélda vagy😊 ilyen szurkolból kéne több...
ugy tûnik Cordoba idén már nem is fog pályára lépni😞 Samuel utána õ is kidõl, Dacourt is zéró erre a szezonra, nehéz lesz visszávgó 3 legjobb belsõ védõnk nélkül... Chivu valószínû hátra jön középre, ennek örülök mert õ kpn és védelemben is egyaránt nagyonjó, de melettte Burdisso vagy Rivas lesz... egyiksem vmi acélos védõ, bár Rivas mikor játszott akkor jó volt, de ilyen komoly meccsen még nem lépett pályára... de lehet hogy Mancinitól kitelik hogy Burdisso-Rivas belsõ kettõsel kezd:S ez nem vmi biztató...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Vállalom az ellenpélda szerepét 😄 Tudod kinek szurkolok, mégse kárörvendek, mert sok jóbarát Inter szurkoló, amivel nekem semmi bajom, elvégre szíve joga 😊 Amúgy csak az összefoglalót láttam (a Roma-Realt néztem), Cordoba nagyon csúnyát kapott, lehet már tudni valamit róla? A gólokról meg César nem tehetett szvsz, ez inkább a védelem hibája - látszik hogy össszeomlott Mate és Cordoba kiesése után 😞 😊

ForzaInter
talán sikerülhet, 85 percig bírtük 10 emberrel pool ellen, utána meg jött aza megpattant lövés ami Juliot megzavarta😞 aztán meg senki sem gondolta hogy Gerrard lövése onnét bemegy, Cordoba sérülése után összeomlott a csapat, ha õ nem sérül meg kihúzzuk döntetlennel, de ezvan, visszavágón támadni kell, akár 3 csatárral felállni, nincs mese, reménykedhetünk... Facchetiéknek is sikerült:-))
azokról a szurkolókrál akik ilyenkor bejönnnek kárörvendi, hogy húha végre megverték Intert ezaz lehet kárörvendeni, idegesítjük õket csak... az ilyet nagyon szemét dolognak tartom, flémeltem már énis más topikban, de soha nem mentem be egy másik csapat topikjába kárörvendeni egy vereségük után...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Tán nem kéne ennyire a büntipontra nyomulni....

Amúgy a SanSiroban simán vissza tudjátok hozni a meccset, ha minden jól megy és jó a taktika 😊

ForzaInter
azt várhatod

Yo, Bitch!

ForzaInter
ettõl még nem vagyunk rosszabb csapat, gondolom nem láttad meccset, ugy meg könnyû hülyeséget írni...

Yo, Bitch!

Cabell
Az inter ilyen kerettel miért nem alkot a BL-ben soha maradandót? O.o (nem kötekedés)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ForzaInter
ez van... ma semmi nem jött össze, bízzunk benne hogy a visszavágón nyerünk annyival hogy legalább hosszabítás legyen... reménykedjünk, megyek, ennyi elég volt máról, jóéjt

Yo, Bitch!

Vieira szánalmas volt!

ForzaInter
viszont CAmbiasso gyenge volt, tõle nem ehez szoktunk, Vieira meg...

Yo, Bitch!

remélem, de ne drótozzák mert az akkor közel sem bevethetõ állapot hanem akkor épüljün fel rendesen azt a több meccsen majd nyomja

szvsz a Burdisso - Chivu is megoldja hazai pályán mert szvsz nem lesz sok dolguk mert csak támadunk

Chivu ma jó volt!