FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sz.tem csak második félidõ lesz belõle
<#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
★ 汤姆 李
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Miért nem szóltatok?<#schmoll2>#schmoll2>;-)
★ 汤姆 李
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTER!
😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
Maicon - Mátrix - Burdisso - Maxwell
Zanetti - Pelé - Solari
Figo
Crespo - Suazo
Napoli és Siligardi az aki majd csatalkozik a kerethez a Primavera meccs után, de ez a 2 közül Siligardi inkább középpályás
FORZA INTER!
Yo, Bitch!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
csak a meccsel kapcsolatban.a csapatból egy(kb) ember teljesitménye már évek óta bassza a szemem.ez stankovic. oké hogy jól fejel, kreativ meg mozgékony játékos, de hihetetlen hogy hogy eltünik meccsenként.nemértem hogy a fõnök miért erõlteti ennyire a játszatását..ha esetleg meg azéet játszatja, mert vanbenne egy gól mindig-amit el is fogadok- miért középen? nagyonsok labdát elszór, elpasszol, utolsó mozdulatokat ront el (van hogy kicsit van hogy nagyon)
akkor bassza ki szélre aztan lövöldözgessen, de nagyon irritáló a semmittevése.és ez nem csak a pul ellen volt látható, nagyon sok meccsen sajnos.mostanában egyre többször.oké én emléxem a jó teljesitményére is amikor tulajdonképpen vitte a csapatot, de szerintem ez akkoris elfogadhatatlan amit mostanában mutat. a visszavágóra pedig szeretnék egy figót, egy jó zanettit, és egy régi crespot. akkor továbbmegyünk!
az viszont szerintem biztos, hogyha innen felállunk a döntõig nemállunk meg
hüje vagy hamán szép nem!4
De talán mind1 is csak tolja a zsét😊
★ 汤姆 李
FORZA INTER!
FORZA INTER!
am most nem tudom mi lehet vele, sehol nem jelzik hogy sérült... ezekszerint akkor kiszorult csapatból, lehet elõzõ meccsein mutatott gyenge játéka miat...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
na mind1is messze van az még...most a Sampot verjük meg.
nemhiszem, hogy Mancini meg merne kockáztatni egy Burdisso - Rivas belsõ 2st, sztem Chivu mindenképpen ott lesz, csak kérdés ki lesz a másik
30perc alatt Angliában nem az volt a lényeg, hogy nagyon támadjunk, de az hogy nem volt momentumunk, ergo gondolom arról volt szó, hogy csak a 'pool-nál volt a labda az meg hülyeség