FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haza kell érjek a meccsre:S
De sz.tem csak második félidõ lesz belõle
<#shakehead><#szomoru1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

<#worship>

Gunnersboy
bocs hogy csak most, edzésen voltam..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
Tommy Lee-nek írtam, mer nem vette észre, én látom...

Yo, Bitch!

vak e vagy?😮

ForzaInter
amugy jobb oldal eredményjelzõ, túl kicsivel van írva?:o

Yo, Bitch!

ForzaInter
azigen:|

Yo, Bitch!

Én nem is tudtam,hogy ma van meccsünk.
Miért nem szóltatok?<#schmoll2>;-)

:SA?DAS_D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

én se annyira! az a lénye h nem kaptunk ki(mint a juve)😄😄

FORZA INTER!

ahhoz képest, hogy azthittem kikapunk, nem vagyok csalódott...

megtettem bwinen x-t csak az a mocskos rohadt udinese kikap a nyomi genoátol ennyire szánalmas csapatot....
😄

ForzaInter
:|

Yo, Bitch!

fsgh
89.perc és 1-1 van Crespo egyenlített.. Hát ez nem túl jó...Liverpool megver Sampal ikszelünk...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bestGP
nem cassano vezet hanem a samp :\

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
vezetnek Cassano

Yo, Bitch!

ForzaInter
lol, már nem is a mi meccsünket adják... spurs-chelsea megy:s

Yo, Bitch!

fsgh
42.perc Materazzi sárga...csak nem akar kiálni itt is?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄😄

fsgh
hmm jó lesz ez megint! Vieira sárga a 11.perben....

ForzaInter
4-3-1-2-ben Solari esélytelen... Mancini amugy se bízik benne már nagyon, már akkor se ad neki lehetõséget ha tele vagyunk sérültekkel...

Yo, Bitch!

sérült asszem

fsgh
Balotellivel mi van? Akkor már jöhetet volna õ is...

most csodálkoznak hogy nem õk kapnak a 94. percben 11-est, gondolom azt várták 😄

sztem ma valahogy így fogunk felállni:

J.Cesar

Maicon - Mátrix - Burdisso - Maxwell

Zanetti - Pelé - Solari

Figo

Crespo - Suazo

az kemény, hogy a Samp ellen csak Crespo és Suazo az aki ott lesz a felnõtt keret csatárai közül

Napoli és Siligardi az aki majd csatalkozik a kerethez a Primavera meccs után, de ez a 2 közül Siligardi inkább középpályás

fsgh
uhh csak néztem Juve ellen 90.percben büntetõt ítélnek...azért a Parma meccs se lehetett semmi... 4-4😄

de én ezekkel a dolgokkal óvatosan fogalmaznék

benne volt sztem hogy ma kikapnak

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

FORZA INTER!

juve hozta a formáját 😄DDDDD

ForzaInter
az a baj hogy játszott õ idén szélsõt is, de ottse nagyon villogott, bár ott egy fokkal jobb volt, iráynítóként meg használhatatlan, középen meg megint semmi, emlékszem mikor idejött akkor nagy ász volt, volt sok jó meccse, de már tavaly se volt az igazi, idén meg kritikán aluli, egyik kedvenc játékosom de idén harmatgyenge...

Yo, Bitch!

igen, én is kiraknám szélre Stanko-t sztem sokkal jobban és hasznosabban játszana ott!

<#worship><#worship><#worship>

bestGP
...
csak a meccsel kapcsolatban.a csapatból egy(kb) ember teljesitménye már évek óta bassza a szemem.ez stankovic. oké hogy jól fejel, kreativ meg mozgékony játékos, de hihetetlen hogy hogy eltünik meccsenként.nemértem hogy a fõnök miért erõlteti ennyire a játszatását..ha esetleg meg azéet játszatja, mert vanbenne egy gól mindig-amit el is fogadok- miért középen? nagyonsok labdát elszór, elpasszol, utolsó mozdulatokat ront el (van hogy kicsit van hogy nagyon)
akkor bassza ki szélre aztan lövöldözgessen, de nagyon irritáló a semmittevése.és ez nem csak a pul ellen volt látható, nagyon sok meccsen sajnos.mostanában egyre többször.oké én emléxem a jó teljesitményére is amikor tulajdonképpen vitte a csapatot, de szerintem ez akkoris elfogadhatatlan amit mostanában mutat. a visszavágóra pedig szeretnék egy figót, egy jó zanettit, és egy régi crespot. akkor továbbmegyünk!
az viszont szerintem biztos, hogyha innen felállunk a döntõig nemállunk meg

hüje vagy hamán szép nem!4

Mondjuk nem tudom mennyire ismerheti a csapatot.Nem arra a részre értem mikor azt mondta,hogy 15-öt rugunk mert ez nagyon tetszett(vicces mégis Inter Fan nyilatkozat😊 hanem arra,hogy cáfolja az Ibra-Materazzi affért.
De talán mind1 is csak tolja a zsét😊

pepsifoci.hu :p 😄

FORZA INTER!

bubu13
ezt hol olvastad?

EEE 1899

Massimo Moratti, az Inter elnöke általános megrökönyödésre kijelentette, csapata akár 15 gólt is képes lehet szerezni a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján.

FORZA INTER!

igen, csak mind a kettõ idegenben volt, most viszont hazai pálya lesz 😛 ;]

ForzaInter
:d
am most nem tudom mi lehet vele, sehol nem jelzik hogy sérült... ezekszerint akkor kiszorult csapatból, lehet elõzõ meccsein mutatott gyenge játéka miat...

Yo, Bitch!

fsgh
válaszom lásd az Indexen😄 😛

ForzaInter
jóhogy egy poszt, sérült amugy, de utóbbi meccseken egy kalap szar volt, volt 3-4 jó meccse aztán semmi és lesérült, addigra már Figo 100%os lesz és kezdhet, mögötte meg Stanko,Capitnao,Cambiasso.

Yo, Bitch!

fsgh
Jimenezzel mi a helyzet? sérült? vagy nincs nevezve a bl-re? Õ kéne nagyon a középpályára...Tipikusan az az energikus kirobbanó játékos akire szerintem a visszavágón szükségünk lenne mondjuk egy ultra sz@r Vieira vagy egy meccsekre eltûnõ Stanko helyett...

csak jussunk tovább

FORZA INTER!

<#idiota><#idiota><#idiota> az is jöhet :😄

FORZA INTER!

fsgh
nekem az 5-2 is megfelel...😛

áá de nagy lenne ha nyernénk a livepol ellen 3:0-ra<#nyes><#idiota><#buck>

FORZA INTER!

fsgh
na mind1. Lehet csak az elözõ 2 év miatt vagyok ennyire negatív. Csak mintha megint megismétlõdne ami tavaly és azelõtt...

na mind1is messze van az még...most a Sampot verjük meg.

azt tudtuk, hogy ez a 3 lehetõség közül kell választani, ez csak 1 összefogaló cikk volt

nemhiszem, hogy Mancini meg merne kockáztatni egy Burdisso - Rivas belsõ 2st, sztem Chivu mindenképpen ott lesz, csak kérdés ki lesz a másik

30perc alatt Angliában nem az volt a lényeg, hogy nagyon támadjunk, de az hogy nem volt momentumunk, ergo gondolom arról volt szó, hogy csak a 'pool-nál volt a labda az meg hülyeség

fsgh
igen...innen vettem részben hogy Rivas-Burdisso középsõ védõsor.Amúgy tényleg kiváncsi vagyok miért "félnek" így a BL-tõl...sokan írták hogy a kiálítás elõtt se volt momentumunk..