FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
és a köv. meccsen nincs Mátrix se és sztem tuti hogy Córdoba sem :S
Yo, Bitch!
#acm
+
jön Crouch és kvárautálom :C
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Mert sopcast elindítja majd hibaüzenet és leáll<#shakehead>#shakehead>
★ 汤姆 李
csak az elsõ sárgát láttam
úristen, az elsõ sárga mekkora kamu volt, te jó ég... másodikról meg neis beszéljünk...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Yo, Bitch!
PRO tv
akadás nélkül. szép kép
★ 汤姆 李
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Subs: 30 Itandje, 6 Riise, 11 Benayoun, 14 Xabi Alonso, 15 Crouch, 16 Pennant, 17 Alvaro Arbeloa.
Coach: Rafa Benitez.
Inter (4-4-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 26 Chivu, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 14 Vieira, 16 Burdisso, 28 Maniche, 29 Suazo.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: De Bleeckere (Belgium).
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
fent szoftver fül és onnan le lehet tölteni ami kell...
fsgh:melyik az a 3?Ha megvannak a linkek légyszi szúrd ide be.
Biztos-ra kell menjek és látnom kell a mérkõzést különben én sem leszek nyugodt😞
★ 汤姆 李
Remélem a Media Player-es megoldás lesz nem csak a sopcast mert már 2× tudtam hibátlanul végignézni MP-el a meccseket.
Sopcast-el + 1× sem😞el se indul vele.
★ 汤姆 李