FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 40 Ivan Fatic.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.
Strikers: 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
sajnos nem közvetíti 1ik magyar adó sem
tehát szvsz marad a stream
nem lesz egyszerû megverni õket
Feb. 29. 07:26 -SAN SIRO- Javier Zanettit elsõsorban nem a góljaiért szeretjük. Szerda este azonban ez nem így volt, hiszen nagyon fontos találatot szerzett a Roma ellen, mely egy (illetve kilenc) pontot, és nyugodtabb tavaszt jelent a csapat számára. A Sky-nak az alábbiakat nyilatkozta a gólszerzõ:
½Nehéz meccs volt, de szerencsére jött a gólom és megtartottuk a 9 pont távolságot a Roma elõtt. Ez a találat pedig megnyugvást jelent nekünk. Az elõnyünk nagy, a továbbiakban pedig így kell folytatnunk, mert jelen pillanatban nem vagyunk túl jó formában. Kár, hogy a második félidõben Maxwell megsérült.½
videokat nézzétek meg😊
Yo, Bitch!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTER!
jövõre serie b 😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megmondtam!!Még 1-et kellene...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
amúgy kitartás még semmi nincs veszve 😊
Stanko alig alig tûnt fel...
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
ne okoskodj bazmeg 😄
Yo, Bitch!
Maicon - Mátrix - Chivu - Maxwell
Stanko - Cambiasso - Zanetti
Jimenez
Crespo - Suazo
Yo, Bitch!
Forza Inter!!Hajráá Fekete-kékek!
★ 汤姆 李
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Cesar
Maicon - Mátrix - Burdisso - Maxwell
Figo(Jimenez - de akkor Stankoval csere) - Cambiasso - Zanetti
Stanko
Crespo - Suazo (Belotelli)
sztem...
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.
Strikers: 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.