FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
fanatikus 😄

még 1 ilyen és kapod a büntit, bár sajnos téged ez sem izgat

tipliztem, sorry am.
mind1 😊

cassone - nem vagyunk rád kíváncsiak!

Fabio Capello
nemtom, nekem nagyon "lélektelen" lett az olasz foci. Az elmúlt hetekben egyik topcsapattól se láttam igazán szép játékot, nagy visszazuhant a színvonal mostanában 😞

nem is azzal van gond, hogy "csak" 6 pont az elõny, perpill nemtudom, hogy elég lesz e az a 6 pont ha így folytatjuk...

bezuzzuk mind3 kupat hisz mi vagyunk a LEGJOBBAK A VILÁGON

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Fabio Capello
Részvét srácok, én pont szatymazon tököltem a meccs alatt, de láttam hogy az inter és a juve is kikapott. Nembaj, becsúszik egy egy ilyen forduló mindig, de azért még így is magabiztosan vezetitek a bajnokságot, hatpont nagy elõny

nagyon kíváncsi leszek arra a meccsre, ha innen tovább tudunk menni akkor meg is nyerjük a Bl-t

abban bizok hogy pool ellen a közönség majd segít nekünk
mancini meg öltözõben vmi vangelis számot lenyomhatna nekik 😄

😊

ááááh nem mernek idejönni 😄

senkivel nem akarok jópofizni sõõõõt, de semmi kedvem ahhoz, hogy idecsoportosuljanak és flém legyen belõle, nagyon nincs kedvem törölgetni és hallgatni a fasságokat, ezért ezt így elõzöm meg, ennyi... 😊

õk nem tisztelnek minket te miért akarsz velük jopofozni?

nemtom mit sírtok ez a bajnokság már a mienk ez a pofon kellett nekünk

csesza: :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ForzaInter
lol az Inter csal, Lavezzit nem állították ki, epdig lekönyökölte Balotellit, kamutizit kaptak, bár a sors igazságot szolgáltatott... mindenesetre megérdemelt Napili gyõzelem sokkal jobbak voltak, több gólal nyerhettek volna, J.C. a meccs embere, óriási zakótól mentette meg csapatot... ha nincs az elején a hibája akkor se nyerünk, ez a Napoli ma sokkal jobb volt, óriási javulás kell részünkrõl mert ha így folytatjuk elmehet a bajnokság....

Yo, Bitch!

vége

szomorú, de várható volt, bár reménykedtem egy x-ben :C

nagyon fel kell pörögnünk a köv. meccsekre ha nem akarjuk mégnehezebbé tenni a bajnokságot

fsgh
kikaptunk!😞 6pont...sikerült ismét izgalmassá tenni a bajnokságot...Ha ebben a formában folytatjuk el is veszítjük....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hihhetetlen :S

egy 11est is kihagytak

fsgh
pár percen belül elkönyvelhetjük az elsõ vereségünket...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
3 csatárral...kiv leszek...

bubu13
Capitano be- Maniche le (nem bizonyított valami sokat)
Chivu megsérûlt- Crespo jön a helyére

EEE 1899

<#szomoru1><#sir><#confused><#conf>

FORZA INTER!

félidõben 1-0

fsgh
kéne egy egyenlítõ gól(bazzeg mostanában mindig ezt kell mondani:SSSS) még ebben a félidõben és akkor jó lenne...

ForzaInter
fasz kivan cesarral, azt hittem már vki elmagyarázta neki hogy ne cslezgessen kapu elõtt... még egy ok hogy Toldotg kapuba, ugyanolyan jól véd, és nem csinál ilyne hajmeresztõ dolgokat😄

Yo, Bitch!

fsgh
jaja...szívott valamit a szerkesztõ...vagy csak akkora potya volt hogy ez nála 3at ér...

13' Napoli ❤️ - 0> Inter Milan livescoreson.com ezt írják 😄

FORZA INTER!

1-0

FORZA INTER!

bubu13
Vezet a Napoli!<#szomoru1><#wow1>

EEE 1899

fsgh
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 23 Materazzi, 26 Chivu; 14 Vieira, 30 Pelè, 28 Maniche; 7 Figo; 45 Balotelli, 29 Suazo. In panchina: 1 Toldo, 4 Zanetti, 40 Fatic, 5 Stankovic, 11 Jimenez, 21 Solari, 18 Crespo. Allenatore: Mancini.

Balotelli a kezdõben😊 Maniche is😊 Jiménez remélem majd beáll...

ForzaInter
inter.it-en nagyon fasza a kép, nézzétek meg.

Yo, Bitch!

ForzaInter
link esti meccshez

Yo, Bitch!

ForzaInter
csak épp még Figo se 100%os...
Suazo meg bûngyenge volt Roma ellen, meglátjuk mi lesz... nehéz meccs lesz nagyon.

Yo, Bitch!

Óó,hát én nem látom esélyét,hogy esetlegesen kikapjunk ilyen felállással.
Figo Suazo-t fogja tápolni gólpasszokkal amit érvényesítünk majd remélem.Zanetti-t felspanolta az elõzõ meccsén szerzett gól(mind1 mit nyilatkozott a meccs után).
Maniche-nek meg mutatni kell és ez így lesz.
Jók leszünk!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
A Gazzetta szerint ma a 4-3-1-2-es felállást fogja választani Mancini. Julio Cesar lesz a kapuban, a védelemben Chivu, Materazzi, Rivas és Maicon. A középpályán Maniche, J.Zanetti, Vieira, elõttük Figo, még a támadósorban Suazo és Balotelli.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Napoli hazai meccseit nem közvetítik Olaszországban, mert a Napoli elnöke nem tudott megegyezni a televiziós bevételekrõl, ha 100* nem lett már leírva akkor egyszerse😊

Yo, Bitch!

Fabio Capello
😄DDDD Vegyítik a kellemeset a hasznossal? Meccs közben túlélõtúra 😄 Aki élõben kijut nápolyból, elismerést kap 😛

fsgh
tök rossz hogy nem adják a meccset...esti meccseket mindig adnak...Nem hinném hogy egy Sporting meccs pl nagyobb nézetséget hozna...

hát ilyet bammeg, hogy össz-vissz 2 ember mer elmenni arra a meccsre, nekik ez biztos extrém sport 😄DDddd

Fabio Capello
hühûûû nem kezdem el gyûjtögetni mennyiszer húzták már meg a napolit, volt már jópár stadionzár is...

tök mind1, hogy most melyik csapatról van a példa 😄

de sztem ha tényleg ezért nem mennek el a szurkolók a meccsre mert nem akarnak balhét a Napoli szurkolóival akkor ezt a szövetség sem nézheti tétlenül...

Fabio Capello
sry hogy juvés sztorival válaszolok, de ez sajna minden napoli meccsre igaz:
"De a meccs elõtt azért összecsaptak a hazai és vendégszurkolók: a hazaiak átmásztak a két plexifal közé és onnan hergelték a zebrákat, valamint hanggránátokat dobáltak a vashálóra, így azok közvetlenül a juvésok feje fölött robbantak fel. A mérkõzés után óriási tumultus alakult ki, alig lehetett kijutni a stadionból a kocsinkig. Gregorio látott egy rendõrtámadást is, egy 30 fõs rendõrtársaság kergetett kb. 30 hazai szurkolót. De miután eltûntek a sarkon, megfordult a kergetõzés: a 30 rendõrt 60 napoli ultra kergette meg a másik irányba."

szóval azért a Vikingeket (napoli bközép) sem kell félteni, ha balhéról vanszó. Mégegyszer elnézést a juvés példáért, hirtelenjében ezt találtam a napoli ultrájáról

ForzaInter
sanszos az idei elsõ vereségünk... gyenge forma, sok sérült... viszont a Napoli védelme nem vmi erõs ott lehet keresni válónk... Domizzi eltiltott, és amugy is nagyon sok gólt kapnak, viszont támadósoruk nagyon erõs, Zalayeta visszatér és így ujra összeáll a Lavezzi-Zalayeta duó... kpjk is elég erõs, Hamsyk,Gargano... ráadásul ott van még aza 60 ezer õrült ember... pokoli hangulat lesz, Matrix-nak és Rivasnak vigyáznia kell...
nehéz meccs lesz nagyon... Samp meccsnél is nehezebb, döntetlen sztem elõre aláírná a csapat.

Yo, Bitch!

biztos van valami más oka is mert eddig is elmentek a szurkolók

Fabio Capello
lol

az tuti hogy a Napoli szurkolók mindig is híresek voltak a khm.... kissé erõszakos modorukról :S

ForzaInter
"Nagyon úgy néz ki szurkolóink nem mernek Nápolyba utazni. Nem vicc, ma kora délutánig a vendégszektor 4000 férõhelyére, írd és mondd 2 azaz kettõ(!!!) darab jegyet adtak el Milánóban...
Amennyiben ma estig a helyzet nem javul és változik, azaz nem adnak el legalább 20-30 jegyet Milánóban, akkor állítólag az illetékes hivatalok már hozzájárultak a Napoli azon kéréséhez, hogy maroknyi(eddig 2...) Milánóból érkezõ szurkolót a legdrágább VIP szektorok egyikében elhelyezve, felszabaduljon a 4000-es vendégszektor, és oda holnap további Napoli szurkolók vehessenek jegyet!"

szrukolók nem mernek nápolyba menni... mondjuk én se biztos hogy mennék, 60 ezer õrült nápolyi közé...

Yo, Bitch!

ForzaInter
minden jegy elkelt, 60 ezer ember lesz.

Yo, Bitch!

ForzaInter
az lenne a fura ha adnák😄

Yo, Bitch!