FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
mancini meg öltözõben vmi vangelis számot lenyomhatna nekik 😄
csesza: :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Yo, Bitch!
szomorú, de várható volt, bár reménykedtem egy x-ben :C
nagyon fel kell pörögnünk a köv. meccsekre ha nem akarjuk mégnehezebbé tenni a bajnokságot
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egy 11est is kihagytak
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Chivu megsérûlt- Crespo jön a helyére
EEE 1899
FORZA INTER!
Yo, Bitch!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Balotelli a kezdõben😊 Maniche is😊 Jiménez remélem majd beáll...
Yo, Bitch!
Suazo meg bûngyenge volt Roma ellen, meglátjuk mi lesz... nehéz meccs lesz nagyon.
Yo, Bitch!
Figo Suazo-t fogja tápolni gólpasszokkal amit érvényesítünk majd remélem.Zanetti-t felspanolta az elõzõ meccsén szerzett gól(mind1 mit nyilatkozott a meccs után).
Maniche-nek meg mutatni kell és ez így lesz.
Jók leszünk!!
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
de sztem ha tényleg ezért nem mennek el a szurkolók a meccsre mert nem akarnak balhét a Napoli szurkolóival akkor ezt a szövetség sem nézheti tétlenül...
"De a meccs elõtt azért összecsaptak a hazai és vendégszurkolók: a hazaiak átmásztak a két plexifal közé és onnan hergelték a zebrákat, valamint hanggránátokat dobáltak a vashálóra, így azok közvetlenül a juvésok feje fölött robbantak fel. A mérkõzés után óriási tumultus alakult ki, alig lehetett kijutni a stadionból a kocsinkig. Gregorio látott egy rendõrtámadást is, egy 30 fõs rendõrtársaság kergetett kb. 30 hazai szurkolót. De miután eltûntek a sarkon, megfordult a kergetõzés: a 30 rendõrt 60 napoli ultra kergette meg a másik irányba."
szóval azért a Vikingeket (napoli bközép) sem kell félteni, ha balhéról vanszó. Mégegyszer elnézést a juvés példáért, hirtelenjében ezt találtam a napoli ultrájáról
nehéz meccs lesz nagyon... Samp meccsnél is nehezebb, döntetlen sztem elõre aláírná a csapat.
Yo, Bitch!
az tuti hogy a Napoli szurkolók mindig is híresek voltak a khm.... kissé erõszakos modorukról :S
Amennyiben ma estig a helyzet nem javul és változik, azaz nem adnak el legalább 20-30 jegyet Milánóban, akkor állítólag az illetékes hivatalok már hozzájárultak a Napoli azon kéréséhez, hogy maroknyi(eddig 2...) Milánóból érkezõ szurkolót a legdrágább VIP szektorok egyikében elhelyezve, felszabaduljon a 4000-es vendégszektor, és oda holnap további Napoli szurkolók vehessenek jegyet!"
szrukolók nem mernek nápolyba menni... mondjuk én se biztos hogy mennék, 60 ezer õrült nápolyi közé...
Yo, Bitch!