FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
Juventus megérdemelte a gyõzelmet
akit ma az Interbõl ki lehet emelni az J.Cesar és Maicon õk kiemelkedtek tõlünk
Jimenez is jó volt az elsõ félidõben csak az a szjbkrt Mancini lecserélte nemhogy valaki olyasvalakit cserélt volna le aki szarul játszott pl. Stanko
Mátrix egetrengetõen szar volt, Del Piero ott szivatta meg ahol csak tudta
Burdisso-ról ne is ejtsünk szót mert csak annyira felhúzom magam, hogy még 1-et belevágok a falba
sokkal jobban kinönteném mit érzek de lehet nemkéne...
Grat a Juvénak, flémet és flémkeltést befejzeni mindenki vissza a saját topikba akinek jár az majd megkapja a büntiket a flémkeltésért
Yo, Bitch!
ui.: Mancini takarodj!
EEE 1899
Subs: 1 Toldo, 18 Crespo, 21 Solari, 24 Rivas, 28 Maniche, 29 Suazo, 45 Balotelli.
Coach: Roberto Mancini.
1 apró jelenetet sem akarok kihagyni ebbõl a meccsbõl.
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Én ma maradok home-ban tegnap elég volt😊...
Kivárom szépen az éjfélt és meglesem minden elõzetes info nélkül a meccset S1-en.
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Ibra játszani fog volt csapata ellen sz.tem Suazo-val esetleg Cruz.
Szabálytalanul nem szabad játszanunk mert másik oldalról Piero tud érvényesíteni sz.rugásból.
Csak okosan és nem lesz baj😊
Forza Inter!!
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
szal marad a livescore:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Normál esetben ugye szakadni kell a cérnának ilyen esetben de van másik jó ismerõs aki Juve fan és vele np<#nemtudom>#nemtudom>
K...a jó kedvem volt ma és ez segített a helyzet megoldásán😄
Legközelebb lehet nem leszek vidám,kitudja<#gonosz3>#gonosz3>...
★ 汤姆 李
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Disqualified: Pelé.
Cautioned: Cambiasso, Cordoba, Cruz, Figo, Julio Cesar, Vieira.
Juventus
Disqualified: -
Cautioned: Grygera, Nocerino, Palladino, Trezeguet.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Yo, Bitch!
Pelét kiálíították :SSS
itt most vagy a bírók szopatnak vagy a mi játékosaink túl agresszívek vagy komolytalanok, de akkor én kapott pirosak után nagyon megbüntetném a játékosokat...
jajjdetudta 😄
0-1