FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Suazo remélem alakít ma is valamit 😊

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 26 Chivu, 6 Maxwell; 30 Pelé, 19 Cambiasso, 4 Zanetti, 21 Solari; 8 Ibrahimovic, 29 Suazo.
Subs: 1 Toldo, 9 Cruz, 11 Jimenez, 18 Crespo, 24 Rivas, 28 Maniche, 45 Balotelli.
Coach: Roberto Mancini.

AVANTI!!!

fsgh
valami olyasmi hogy találkoztak Hlebbel de az Arsenal nem tud róla...és ugye ez tilos...

szerk: hopsz😄DDdd oké hülye voltam😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
tagadja az Inter hogy tárgyalnak Hlebel, és Arsenal nem küldött panasz levelet.

Yo, Bitch!

Inter denies meeting with Hleb
Wednesday, 19 March 2008 14:37:29

MILAN - With regard to yesterday's report in La Stampa newspaper and today's articles in the British press, carried also by Italian news agencies, F.C. Internazionale denies having met with the player Alexander Hleb, and has received no letter of complaint from Arsenal.

valaki fordítsa le plíííz 😊

LasCar16
nyomhatnák a Modern Talkinggal a you're my heart, you're my soult-t :ASD_asd... a mi pléjáinknak nincs ilyen jó hangja 😞

#acm

ForzaInter
elérhetõ nincs...

Yo, Bitch!

nemtom de nem is érdekel 😄 Diego jobb mindegyiknél meg fiatal

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nincs elérhetõ olasz irányitó?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Pazza Inter Amalaaa<#worship>Szép is!
Elkéne a mostani gárdával is énekeltetni😊)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

*Ribas

Megkéne szereznünk Ribad da Cunhat :-) Lenne egy normális irányítónk, aki küzd végig.

ForzaInter
áz😊

Yo, Bitch!

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jövõ vasárnap szegény juve egy 5össel ballag haza 😄😄

legyen mourinho és mondja meg õ kit vegyenek 😛

Így igaz!!!<#taps>

fsgh
a Bl csak úgy lehet meg ha új edzõnk lesz vagy ha Mancini szabadkezet kap...am kicsit idegesítõ lehet hogy az elnök mondja meg kit igazoljon...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

és innentõl csak az lesz
bezuzzuk a scudettot meg a kupát, és jövõre jön a BL

Látom ma gyõzelem volt<#worship><#eljen>

Istenem ez a juve sose változik 😄😄 utso percbe makkolnak mindig egy gólt v kapnak egy kamu 11-est a 94.ben 😄

örültem volna ha lövünk még 1-2 gólt de nembaj, szép volt!

ForzaInter
na végre, ez már az tavalyi Inter, de ilyen szerencsétlen gólt is csak mi tudunk kapni:S

Yo, Bitch!

fsgh
Hú gec milyen jól játszunk már?😮O 2-1... az az 1 gól elég szerencsétlen volt😞

2-1 Jimenez mekkora gól! 😄

FORZA INTER!

1-0

FORZA INTER!

fsgh
Na akkor elõre és verjük meg a Palermot. Ez most egy nagyon fontos meccs lesz!

ibrat azért betenném, jól lövik a 11-eseket 😄

Én is!
Nem értem az okot miért nincs ez a felállás(bár lehet így lesz).
Szerintem jó meccset látnánk...

nem sok valószínüsége van de én így küldeném most fel õket:

Toldo

Maicon - Mátrix - Rivas - Chivu

Stanko - Pelé - Cambiasso

Jimenez

Suazo - Balotelli

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni*.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

* will not attend pre-match retreat

😄

Inter
Disqualified: -
Cautioned: Cambiasso, Cordoba, Figo, Julio Cesar, Materazzi, Vieira.

Palermo
Disqualified: -
Cautioned: Brasciano, Capuano, Carvalho, Cassani, Cavani, Guana.

Gunnersboy
ja faszom, ezentul elõre megcsinálom, Csesza kérése szerint, végeredmény, gólszerzõ / perc 😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
amióta õ csinálja az eredményjelzõket azóta szarul megy a játék...az õ hibája!😄DDd😛

köfi 😊

Gunnersboy

remélem így lesz

:\ + adri

ForzaInter
sztem meg nem, csak Moratti is rájött hogy ez nagyon rossz hatással lesz játékosokra, és a média is csak jobban felfogja fujni ami nagyon nem jó, és emiatt inkább bejelentették hogy mégis marad... vmi tuti van háttérben...

ez se vmi jó jel:

"Volt róla már szó nem tudom mindenesetre érdekes jelenet volt a meccsen mikor Mancini elküldte Mihajlovicot hogy szóljon Figonak mire a portugál visszaszólt hogy nem áll be. Mihajlovic dühöngve jött vissza Mancini kiment és elkezdett mutogatni Figonak hogy akkor ne is melegítsen ülljön le a padra, vitatkoztak egy sort Figo pedig látványosan elvonult. De Mancini a szurkolókkal is veszekedett innentõl, elég ideges volt a lefújásig."

by gaRRy index.

egyre több játékosal van problémája😞 Vieira,Figo...

Yo, Bitch!

sztem marad akkor már

ForzaInter
nem volt ez átbaszás, év végén tuti megy, csak nem akarnak balhét és inkább visszavonta, mert ez játékosokra se hatott volna jól, mjad év végén meg lemond.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ez volt a taktikai csel, most minden olasz csapat elbízta magát hogy széthullik az inter 😄

😄😄😄😄:😄

csak elvolt keseredve ami érthetõ 😄

Fabio Capello
Bazz ez az ember két nap alatt úgy felborította a futballvilágot mint a szar, mostmeg kiderül hogy átbaszás volt az egész <#idiota>

passza meg minek maraD? akkor adriano megy 😞

Hát igen.Mondjuk kicsit erõs volt ahogy kimutatta csalódottságát.
Marad minden az eredeti felállásban😄 és köszi a hírt!

gabber_saviola
haverotok máris megerõsítette hogy marad, és bocsánatot kért a tegnapi félreérthetõ nyilatkozatáért 😄ddd

Mancini: "Resto e vincerò la Champions"
Dopo le parole d’addio, pronunciate ieri sera al termine della partita con il Liverpool, l’allenatore dell’Inter, Roberto Mancini, ha confermato il suo dietrofront:
"Nessuno come il presidente Massimo Moratti, come tutti i tifosi dell’Inter, come tutta la nostra squadra, puo’ capire come ci si senta dopo aver mancato un obiettivo al quale tenevamo moltissimo - spiega Mancini in un comunicato diramato dalla società - Spero che tutti coloro che vivono il calcio capiscano gli sfoghi e l’amarezza in momenti cosi’ delicati. Un allenatore e’ sempre il punto di riferimento di un gruppo, ma quel gruppo si nutre delle emozioni piu’ profonde. Dopo la partita ha parlato il cuore e l’amore di Roberto Mancini allenatore. Ringrazio il presidente Massimo Moratti per avermi dato forza, compreso il momento e avermi capito. Mi dispiace per gli equivoci e i fraintendimenti che possono essere nati. La squadra gia’ lo sa: siamo pronti a lottare fino all’ultimo minuto, con grande intensità per conquistare il nostro terzo scudetto e per provare a vincere fin dalla prossima stagione la Champions League. Ringrazio infine lo straordinario pubblico nerazzurro che ieri sera ci ha sostenuto fino all’ultimo momento e ci ha applaudito all’uscita dal campo".

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Egyébként Maniche miért is nincs kezdõben?Miért is nem játszik mérkõzéseken?Õszintén mióta nálunk van 1× láttam pályán mikor csereként beállt..
Na és Pelé.Õ ha nem is még 1 profi játékos viszont annyira látszik,hogy szívvel lélekkel focizik mikor pályán van.Szintúgy Balotelli,Suazo.
Lehet a kispadon kicsit jobban körül kellene nézni...