FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért maradjunk ésszerû határokon belül

Quaresma
Rosina
Quaiarella
Barzagli
Moutinho
Diego
.
.
.

rengeteg emberbõl lehetne választani, csak oda kéne figyelni

fsgh
tõlem jöhetne Cassano is😄 Harcos is, fiatal is😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

de ne olyan játékosok jöjjönek akik nem kellenek a másik klubba, meg ne olyanok akik dacból el akarnak menni és van 1-2 jó évük még

hanem olyanok jöjjenek akik elõtt ott a jövõ és harcos fiatal játékosok akik tudnak újat mutatni

fsgh
ha jön Mourinho szerintem sok ember elmegy...szal nem kell attól félni hogy valamelyik poszton túl sokan lennének...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
csatár mindenképp kell...Crespo,Cruz már nem képes meghatározó tagja lenni a csapatnak(nem azt mondom hogy nem fog 5-6 gólt lõni jövõre csereként csak azt hogy nem rájuk kell építeni a csapatot...)Adrianoval meg kitudja mi van...

Fabio Capello
Van így is elég csatára az Internek, nemkell õ nekik... Ha jön mourinho és elhozza, akkor lesz lázongás a klubnál az tuti..

fasznak sem kell 1iksem...

LasCar16
<#mf2><#mf2><#mf2>

#acm

fsgh
Ronaldinho ára meg 18millió euró elvileg....

---Ibra----Drogba---

----Ronaldinho----

ez így nem lenne rossz😄SADAs

LasCar16
Fabio Capello
Nem kéne flémkelteni...

LasCar16
te nem az sg-re való vagy, még mindig

#acm

Nekünk még nagyobb szükségünk van a 3 pontra.
Különben nem vagyunk besza..a,vezetünk MÉG MINDIG!!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

most mar csak igy tudtok megnyerni egy mecset, be vagytok szarva, nagyon fogyik az elony mi?<#nevetes1>, mar vartam mikor kezdodnek a sumakolasok, de szerintem a Lazionak nagy szuksege van a harom pontra
😄DDDddd

jah mert itt sztem így az Interre lesz egy olyan 2,5es szorzó

9csöves9
remélem a fogadóirodáknak nem jut ez eszébe<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Lazio remélhetõleg lefekszik nekünk romában, mert köztudottan jóban van 2 tábor, és nem szeretnék Lazio házatáján hogy a Roma legyen a bajnok, és ugye lesz egy olasz kupa elõdöntõ, ami csak a Lazionak fontos, hiszen csak ugy indulhatnak ueafa kupában ha bejutnak döntõbe, szal lehet lesz egy "lezsírozott" 3 pont és egy Lazio továbbjutás kupában.

Yo, Bitch!

Már megint a S2??Utánanéztem.
Nézem majd online de S2 légyszives felejtse már el az Olasz focit.grrr

S1 adja majd a köv.mérkõzést?

ForzaInter
meg Suszter távozik állítólag ez nem biztos, de Mancini távozása már az.

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem lenne emg lepõ ha eladná barca, nézz vissza a multba....

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mourinho pont hogy ide kacsingat, több olasz lap már tényként kezeli hogy Inter edzõje lesz, és ahogy írtam, fogadóirodák is egyre kisebb az odds mourinho érkezésére.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
hát gyanús ez a roni-dolog... 😄 Azért akárhogyis, a Barca egyik ikonjáról van szó, nemhinném hogy Laporta csak úgy engedi elmenni.

Mourinhoról megvan a magam véleménye, ezt nem fejteném itt ki, majd meglátjuk mi lesz 😊

fsgh
Roni eléggé pletyka szagú amúgy😛

Grat Lippihez😊

Mourinho meg ide jöjjön plz!!!😄Ddd

Fabio Capello
Címszavakban reagálnék ha szabad 😊

Rivasnak hbd

Roni azért elég kemény lenne 😄

Lippi állítólag már aláírt hozzánk, bár ezt sem megerõsíteni sem cáfolni nem tudom

Diego mostanában a Reallal kacsingat, és nem hiszem hogy nekik nemet fog mondani

Mourinho is madrid felé kacsingat, mivel állítólag Schuster távozik évvégén, de persze itt is bármi lehet 😊û

kb ennyi.

fsgh
Samsunsport már le is fordította:

Ronaldinho egyre közelebb a milánói szerzõdéshez
Külföldi labdarúgás

Olasz lapértesülések szerint Ronaldinho immár szinte bizonyosan elhagyja a Barcelonát és az Inter futballistája lesz.

A brazil irányító idei szezonja eddig meglehetõsen pocsékra sikerült, sérülések és formahanyatlás miatt képtelen ismét a korábban megszokott teljesítményét nyújtani. A katalánok egyre csökkenõ meggyõzõdéssel cáfolják a távozásáról szóló híreket, sõt, az olasz lapok szerint a Barca vezetõi már fel is vették a kapcsolatot az Interrel, és rábólinottak a brazil eladására.

Ronaldinho kivásárlási ára a hírek szerint 60 millió euró lesz, az összeg egy nagyobb részét a játékos fõszponzora, a Nike állja. Bár a Barcelona cserealapnak beszámította volna az árba Julio Cesart, a milánóiak kapusát, vagy Marco Materazzit, a kék-feketék védõjét, egyelõre úgy tûnik, a spanyolok csak pénzt kaphatnak Ronaldinhóért. Az Inter elöljárói jövõ hét elején egyeztetnek a futballista ügynökével és a sportszergyártó cég vezetõivel.

Húha,ezt nemtudtam.
Így ha ilyen akkor tényleg nem kell..

fsgh
tény hogy jobb lenne mint a 20perc után tüdejét kiköpõ Figo...Bár Roniról azt hallani Adriano nyomdokába lépet és partizgat...azért még1 bajos Brazil nem biztos hogy kell

ForzaInter
Diego,Roni? ez már sok lenne kicsit, egy elég, de várjuk meg a nyárt, érdekes lesz, de lébb a fiuk nyerjék meg a bajnokságot...

Yo, Bitch!

persze akkor már jöhetne Barzagli, Rosina, Quaiarella (nemtom hogy kell írni)...

De szép lenne ha mi kapnánk meg!Istenem csak így legyen,itt legyen.
Mourinho is profi lenne nálunk.

MORATTI: told a pénzt az átigazolásra😊
Diego-t is lehet meg kellene kaparintani a Brémaiaktól...

ForzaInter
egy ujabb Ronaldinhos hír...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Lippi ide már soha többet nem fog jönni, egyszer már bebukott itt...

Yo, Bitch!

remélem megy Mancini és jön már egy normális edzõ 😊

én Lippi-t látnám itt szívesen de sztem arra nem sok az esély

ForzaInter
állítólag Moratti 6 millio erurós fizetést ajánlana fel Mourinhonak, és egy hajszál választotta el hogy Juve meccs utána menessze Mancinit, de átgondolta helyzetet és meggondolta magát, de szinte 100 % hogy nyáron megy Mancini, Mourinho érkezésre egyre kisebb az odss az angol fogadóiroáknál...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Buon compleanno a Nelson Rivas!

Yo, Bitch!

Buon compleanno a Nelson Rivas!

Rivas ma 25éves.

ForzaInter

szemben lévõ lelátót figyeljétek😄D

Yo, Bitch!

thx

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hát persze, mostantól minden meccset kötelezõen nyerni kell

Mancini hatott rossz irányba a csapat morálra,rosszul válassza meg a taktikát meccsröl-meccsre és 1 lusta d. mivel mindig egész meccs alatt fekszik a kispadon😄<#gonosz3>
Biztos van jó oldala mint edzõ de mi azt nem vesszük észre mostanában.
Nekem amúgy nem tetszett a Juve játéka sem tegnap.Miénk sem de valahogy X-re ki kellett volna hozni😛
Ha most sem mutatunk valami szépet a Romát legyõzõ csapat ellen akkor gáz van a csapattal is és lehetnek ebbõl bajok a késõbbiekben.

nem Mancini hibája volt a gól, de Mancini sem választja meg jól a taktikát és nem a megfelelõ embereket játszatja, mert a formánkívüli Stankovic elõnyt élvez a majdnemhogy csúcsformában lévõ Jimenez-el szemben ez azon is látszik amit te is említettél hogy õt hozta le a páláyról nem mást, Suazo szinte minden meccsen remek teljesítményt nyújt ahányszór játszik, Ibrahimovic nincs jó formában, Rivas minden meccsen amikor játszik a csapat legbiztosabb védõje
abban is hibás Mancini, hogy egy ilyen nagy meccs elõtt húzza az emberek agyát azzal, hogy megy-e vagy nem...

most ez a pár dolog sztem az õ hiábja, de term. ö nem tehet arról, hogy a jobbfasz Burdisso ad egy gólpasszt Trezeguet-nek utána meg idegeskedik és megtöbb hibát vét
tökremind1 sztem hogy az elsõ gól les volt e vagy nem mert a Juve lejátszott minket 4 v. 5 gólt is lõhettek volna csak annyi hogy nálunk J.Cesar állt a kapuban

WuFraZselic
vélhetõen én látom csak rosszul a dolgokat, de miért Mancini hibája a tegnapi zakó?
az 1. gól .azonkivül hogy erõsen lesgyanus- óriási védelmi hibából született, a 2. gól pedig ... na akkor fejeltem le a falat. suazo beállitása jó ötlet volt, annak ellenére hogy nem jimenezet kellett volna lehozni. csak õ löhetett volna 2-3 gólt, nem beszélve a csapat többi tagjáról. nem mancini fejelte trezeguet elé a kva labdát, nem õ lõtte fölé 15 méterrõl etc. itt fejben vannak a gondok, nem az edzõvel, leült a csapat a téli szünetben, és ezt csak tetõzte a kiesés a BL-bõl. egy alapos fejmosás kéne ide, nem uj edzõ szerintem - de ez mind imo

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

remélem a köv. fordulóban a csapat kárpótolja a szurkolókat és egy szép gyõzelmet arat idegenben a Lazio ellen

ForzaInter
na megnéztem ismétlést, teljesen egyetértek veled...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Nem láttam sajnos a meccset, látom itt is volt törlés bõven, szóval így látatlanban nem kommentálnám az eseményeket, hogy les volt nem volt les, szabályos volt nem, stb. ebbe nem folynék bele, mindenesetre óriási küzdelem lehetett, ezért grat nektek (is) 😊

fsgh
én is kaptam volna😄 lehet 2-t is😛 De nem otthon vagyok így aztán örülök ha követni tudtam mi megy itt...

Ja,még én is kaptam büntipontot,lool😄😄

fsgh
nem kis takarítás volt itt...(mondjuk azelõtt meg káosz...)