FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Quaresma
Rosina
Quaiarella
Barzagli
Moutinho
Diego
.
.
.
rengeteg emberbõl lehetne választani, csak oda kéne figyelni
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hanem olyanok jöjjenek akik elõtt ott a jövõ és harcos fiatal játékosok akik tudnak újat mutatni
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
---Ibra----Drogba---
----Ronaldinho----
ez így nem lenne rossz😄SADAs
#acm
Különben nem vagyunk besza..a,vezetünk MÉG MINDIG!!!
★ 汤姆 李
jah mert itt sztem így az Interre lesz egy olyan 2,5es szorzó
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Yo, Bitch!
Nézem majd online de S2 légyszives felejtse már el az Olasz focit.grrr
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Mourinhoról megvan a magam véleménye, ezt nem fejteném itt ki, majd meglátjuk mi lesz 😊
Grat Lippihez😊
Mourinho meg ide jöjjön plz!!!😄Ddd
Rivasnak hbd
Roni azért elég kemény lenne 😄
Lippi állítólag már aláírt hozzánk, bár ezt sem megerõsíteni sem cáfolni nem tudom
Diego mostanában a Reallal kacsingat, és nem hiszem hogy nekik nemet fog mondani
Mourinho is madrid felé kacsingat, mivel állítólag Schuster távozik évvégén, de persze itt is bármi lehet 😊û
kb ennyi.
Ronaldinho egyre közelebb a milánói szerzõdéshez
Külföldi labdarúgás
Olasz lapértesülések szerint Ronaldinho immár szinte bizonyosan elhagyja a Barcelonát és az Inter futballistája lesz.
A brazil irányító idei szezonja eddig meglehetõsen pocsékra sikerült, sérülések és formahanyatlás miatt képtelen ismét a korábban megszokott teljesítményét nyújtani. A katalánok egyre csökkenõ meggyõzõdéssel cáfolják a távozásáról szóló híreket, sõt, az olasz lapok szerint a Barca vezetõi már fel is vették a kapcsolatot az Interrel, és rábólinottak a brazil eladására.
Ronaldinho kivásárlási ára a hírek szerint 60 millió euró lesz, az összeg egy nagyobb részét a játékos fõszponzora, a Nike állja. Bár a Barcelona cserealapnak beszámította volna az árba Julio Cesart, a milánóiak kapusát, vagy Marco Materazzit, a kék-feketék védõjét, egyelõre úgy tûnik, a spanyolok csak pénzt kaphatnak Ronaldinhóért. Az Inter elöljárói jövõ hét elején egyeztetnek a futballista ügynökével és a sportszergyártó cég vezetõivel.
Így ha ilyen akkor tényleg nem kell..
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Mourinho is profi lenne nálunk.
MORATTI: told a pénzt az átigazolásra😊
Diego-t is lehet meg kellene kaparintani a Brémaiaktól...
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
én Lippi-t látnám itt szívesen de sztem arra nem sok az esély
Yo, Bitch!
Rivas ma 25éves.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Biztos van jó oldala mint edzõ de mi azt nem vesszük észre mostanában.
Nekem amúgy nem tetszett a Juve játéka sem tegnap.Miénk sem de valahogy X-re ki kellett volna hozni😛
Ha most sem mutatunk valami szépet a Romát legyõzõ csapat ellen akkor gáz van a csapattal is és lehetnek ebbõl bajok a késõbbiekben.
★ 汤姆 李
abban is hibás Mancini, hogy egy ilyen nagy meccs elõtt húzza az emberek agyát azzal, hogy megy-e vagy nem...
most ez a pár dolog sztem az õ hiábja, de term. ö nem tehet arról, hogy a jobbfasz Burdisso ad egy gólpasszt Trezeguet-nek utána meg idegeskedik és megtöbb hibát vét
tökremind1 sztem hogy az elsõ gól les volt e vagy nem mert a Juve lejátszott minket 4 v. 5 gólt is lõhettek volna csak annyi hogy nálunk J.Cesar állt a kapuban
az 1. gól .azonkivül hogy erõsen lesgyanus- óriási védelmi hibából született, a 2. gól pedig ... na akkor fejeltem le a falat. suazo beállitása jó ötlet volt, annak ellenére hogy nem jimenezet kellett volna lehozni. csak õ löhetett volna 2-3 gólt, nem beszélve a csapat többi tagjáról. nem mancini fejelte trezeguet elé a kva labdát, nem õ lõtte fölé 15 méterrõl etc. itt fejben vannak a gondok, nem az edzõvel, leült a csapat a téli szünetben, és ezt csak tetõzte a kiesés a BL-bõl. egy alapos fejmosás kéne ide, nem uj edzõ szerintem - de ez mind imo
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
★ 汤姆 李