FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyanus h elmegy nekem.
azért vhogy kibirnam ha elmenne..nehasonlitsuk mán zanettivel 😊
hüje vagy hamán szép nem!4
"Nyugalom, maradok!"
😄
el sem tudnám képzelni más csapatban. Tutti Pazzi per Materazzi!
Yo, Bitch!
2. Mátrix soha nem fog eligazolni innen
Yo, Bitch!
elõszõr középcsapatot akartam írni, de arra számítottam, hogy azt fogod mondani, hogy mi már nem csak egy átlag középcsapat vagyunk és ezért mertem a tabella alapján kisebb szót használni 😊
"középcsapat" kifejezés jobban emészhetõ lett volna egy Palermo kaliberü csapatnál. :d
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de amugy sem állna neki jól az a mez :S
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jun. 4. 13:15 -Milánó- Megkezdõdtek a találgatások, hogy Mourinho kiknek szavaz majd bizalmat és kik fognak távozni az Intertõl. A La Gazzetta dello Sport szerint Adriano és még 4 játékos (Burdisso, Crespo, Stankovic, Suazo) sorsa függõben van. Balotelli várja a Chelsea hívását. Érkezhet Deco és egy középpályás a Chelsea-bõl (Lampard vagy Essien), valamit egy csatár Drogba vagy Eto’o személyében.
Ezzel szemben a Corriere dello Sport egy sokkal részéletesebb listát írt a mai számában. Szerintük Deco, Lapard és Quarsema vannak Mourinho listáján.
Rajtuk kívül a biztos maradók: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni, Cordoba, Maxwell, Maicon, Samuel, Chivu, Rivas, Zanetti, Figo, Pelé, Bolzoni, Cambiasso, Ibrahimovic, Cruz, Balotelli, Crespo.
Biztos távozók: Cesar, Maniche, Solari.
Bizonytalanok: Burdisso, Materazzi, Stankovic, Jimenez, Vieira, Dacourt, Adriano, Suazo
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
#acm
Yo, Bitch!
A mai napon napvilágra került hírekkel ellentétben a 2007-es gyõztes Ac Milan mégsem lesz az idei Bl résztvevõje. Mint mi is megírtuk a bolgár bajnok anyagi tartozásai miatt,elutasították a licenckérelmüket,így automatikusan a legmagasabb Uefa ponttal rendelkezõ csapat léphetett volna a helyére,amely nem más,mint az Ac Milan. Egyes sajtóorgánumok szerint a Cska megmentõje nem más,mint az Inter tulajdonosa Massimo Moratti,aki 5 millió euro gyorssegélyt utalt a bolgár klub számlájára. Ennek köszönhetõen a bolgár bajnokcsapat elõl minden akadály elhárult,hogy,újra Bl licenc kérelemért folyamodjon. Moratti ma reggeli egyik nyilatkozatában egyébként is kijelentette,hogy nem tartaná jogosnak a Milan Bl-ben való indulását,mivel a pályán elért eredmények alapján nem jogosult rá
Lol! szép volt Moratti
EEE 1899

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
namostmégsekelneki semifélecsatár.
felkene man hivni hogy miujság
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
az ego még mindig a régi 😄DDddd
„Mindig önmagam adom és nem változok. Ugyanaz a küldetésem, és ugyanolyan szenvedéllyel végzem a munkám az Internél is” – tette hozzá.
Mourinho kedden egyezett meg az olasz címvédõvel. Hároméves szerzõdése alatt évi kilencmillió eurót kereshet a milánóiaknál, a célkitûzés pedig egyértelmû: megtenni azt, ami Roberto Mancininek nem sikerült, és 1965 után ismét visszajuttatni Európa klubfutballjának trónjára az Intert.
„Mindig is szerettem volna Olaszországban dolgozni egy nagy klubnál, így köszönetet kell mondanom Massimo Morattinak és Marco Brancának, hogy megadták nekem a lehetõséget. Nagyon nagy és fontos kihívás nekem ez, de azt hiszem, mindenki jól szórakozik majd közben” – mondta Mourinho.
Mourinho asszisztense Giuseppe Baresi, az Inter egykori válogatott védõje, a Milan-legenda Franco Baresi bátyja lesz. Baresi az Inter utánpótláscsapataiért felelt korábban.
Sajtótájékoztatója végén a portugál szakember kalapot emelt elõdje elõtt is.
„Új lapot nyitunk, hisz teljesen más a taktikai felfogásom, mint Mancininek, de ettõl függetlenül kiváló edzõnek tartom. Meg akarom változtatni a csapat futballfilozófiáját, ez lesz a legnagyobb feladatom. Moratti azt kérte tõlem, adjam önmagam. Ez azt jelenti, hogy harmóniában akarok együtt dolgozni a játékosaimmal, a klubvezetéssel és a szurkolókkal is” – mondta.
itt a teljes így jobb😄
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://it.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Baresi
Josènak meg sok sikert
stanko-zenit hirt olvastam valahol
az owned lenne 😄
nem kis név 😊
Ringraziando Roberto Mancini e il suo staff per i successi ottenuti in quattro stagioni alla guida tecnica della squadra, tutta F.C. Internazionale ha il grande piacere di dare il benvenuto e il 'buon lavoro' a Josè Mourinho e ai suoi collaboratori.
Baresi lesz az egyik segítõje<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
EEE 1899
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"