FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1évet ittmarad és sztem visszavonul, nem is azért mert úgyérzi, hogy nemtudna többet tökéletesen játszani, hanem azért mert lehet, hogy tudja, nem lesz már nagyon kezdõ helye a csapatban

Igen,megidõsödött már.Megyeget még neki de sokáig ne számítsunk rá sz.tem sem.

bestGP
mán 35..
gyanus h elmegy nekem.
azért vhogy kibirnam ha elmenne..nehasonlitsuk mán zanettivel 😊

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter

"Nyugalom, maradok!"

😄

el sem tudnám képzelni más csapatban. Tutti Pazzi per Materazzi!

Yo, Bitch!

1. õt elküldeni nagyon nagy hiba lenne, mert ezzel 1bõl magára haragítaná az összes szurkolót és Mourinho-nak van annyi esze, hogy ne így kezdjen itt

2. Mátrix soha nem fog eligazolni innen

ForzaInter

<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát olvasni róla sok hírt, állítólag Mourinhonak azt mondta hogy ha nem jáccik nála akkor elmegy, de ez goal.com-on volt... meg olyan is volt ahol azt írták Mourinho számít rá, meg tuttomercaton azt írták viné Fio és Monaco, nem tom mennyi lehet ezeknek a híreknek valóság alapja, remélem semmi😄 Zanetti melett az Inter másik ikonja, nem tudnám nélküle elképzelni csapatot, ráadásul nord kedvence.

Yo, Bitch!

Mátix sztem biztos marad

ForzaInter
remélem azért Matrix,Stanko,Jimenez,Adri négyes marad, többi mehet.

Yo, Bitch!

hidd el, bármelyik top csapat akinek kellene 1 csatár elvinné, mert tudják, hogy hogy teljesített és most hogy teljesít, mert visszanyerte a formáját

elõszõr középcsapatot akartam írni, de arra számítottam, hogy azt fogod mondani, hogy mi már nem csak egy átlag középcsapat vagyunk és ezért mertem a tabella alapján kisebb szót használni 😊

gabber_saviola
Szerintem nincs az a nagy csapat, akinek kellene egy ilyen játékos, simán örülni fog Õ a "kiscsapatok" érdeklödésének is.

"középcsapat" kifejezés jobban emészhetõ lett volna egy Palermo kaliberü csapatnál. :d

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ha Adriano innen elmegy akkor nem egy "kisebb" (már bocs de a tabella alapján) csapathoz megy, hanem vszeg egy másik bajnokságba egy top csapathoz

de amugy sem állna neki jól az a mez :S

gabber_saviola
hát inkább Õ jöjjön hozzánk, mint Suazo 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
én se...Mourinhonál sztem magára találna...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nagyon nem szeretném ha Adriano elmenne :C

Találgatások a kerettel kapcsolatban

Jun. 4. 13:15 -Milánó- Megkezdõdtek a találgatások, hogy Mourinho kiknek szavaz majd bizalmat és kik fognak távozni az Intertõl. A La Gazzetta dello Sport szerint Adriano és még 4 játékos (Burdisso, Crespo, Stankovic, Suazo) sorsa függõben van. Balotelli várja a Chelsea hívását. Érkezhet Deco és egy középpályás a Chelsea-bõl (Lampard vagy Essien), valamit egy csatár Drogba vagy Eto’o személyében.

Ezzel szemben a Corriere dello Sport egy sokkal részéletesebb listát írt a mai számában. Szerintük Deco, Lapard és Quarsema vannak Mourinho listáján.

Rajtuk kívül a biztos maradók: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni, Cordoba, Maxwell, Maicon, Samuel, Chivu, Rivas, Zanetti, Figo, Pelé, Bolzoni, Cambiasso, Ibrahimovic, Cruz, Balotelli, Crespo.

Biztos távozók: Cesar, Maniche, Solari.

Bizonytalanok: Burdisso, Materazzi, Stankovic, Jimenez, Vieira, Dacourt, Adriano, Suazo

fsgh
😄DDDDdd Grat Moratti😄DDd Nem akarja hogy versenyképes társ legyen az átigazolásoknál😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
nézõpont kérdése, de az NSO megkeresésére írták azt az UEFA-nál h amúgy a 2. helyen végzett csapat tehát a Levski indulhatott volna, de legalább Moratti kipengetett 5 millát az ablakon, nekem tök mind1 , h hol indulunk jövõre, meg kell nyerni, és a derbyket hozni

#acm

ForzaInter
mit akarnátok bl-ben? uefa kupát vívtátok ki pályán ott a helyetek, nagyon nem lenne fair vki helyet ti indulnátok bl-ben, mondjuk én helyetekben nem is szeretném hogy bl-be menjen kedvenc csapatom ugy hogy pályán UEFA KUPÁ-t harcolt ki.

Yo, Bitch!

LasCar16
szép volt remélem azér Berlusconi megbasztatja...rendesen

#acm

bubu13
Mégis indulhat a CSZKA Sofia a Bl-ben!

A mai napon napvilágra került hírekkel ellentétben a 2007-es gyõztes Ac Milan mégsem lesz az idei Bl résztvevõje. Mint mi is megírtuk a bolgár bajnok anyagi tartozásai miatt,elutasították a licenckérelmüket,így automatikusan a legmagasabb Uefa ponttal rendelkezõ csapat léphetett volna a helyére,amely nem más,mint az Ac Milan. Egyes sajtóorgánumok szerint a Cska megmentõje nem más,mint az Inter tulajdonosa Massimo Moratti,aki 5 millió euro gyorssegélyt utalt a bolgár klub számlájára. Ennek köszönhetõen a bolgár bajnokcsapat elõl minden akadály elhárult,hogy,újra Bl licenc kérelemért folyamodjon. Moratti ma reggeli egyik nyilatkozatában egyébként is kijelentette,hogy nem tartaná jogosnak a Milan Bl-ben való indulását,mivel a pályán elért eredmények alapján nem jogosult rá

Lol! szép volt Moratti

EEE 1899

😄D

Gunnersboy
Hallo?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bestGP
neoffojatok :| 😄dd

namostmégsekelneki semifélecsatár.
felkene man hivni hogy miujság

Fabio Capello
hábédé 😊

ForzaInter
köszkösz😄

Yo, Bitch!

miki36

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

BSZ Tomeszbá azéééé

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Boldog Szülinapot!!

LasCar16
Boldog Születésnapot!

#acm

ForzaInter
tuttomercaton azt mondja maradni akar.

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄D
kösz

Yo, Bitch!

ForzaInter
köszi😊

Yo, Bitch!

„Mourinho vagyok, és ennyi elég

az ego még mindig a régi 😄DDddd

gabber_saviola
boldog születésnapot Tottikám

Buon compleanno Tommy

ForzaInter
„Mourinho vagyok, és ennyi elég. Különleges klubhoz érkeztem, nagy kihívás lesz itt dolgozni. Nem én vagyok a „Special One”, de nagyon jó edzõnek tartom magam” – kezdte sajtótájékoztatóját a szakember.

„Mindig önmagam adom és nem változok. Ugyanaz a küldetésem, és ugyanolyan szenvedéllyel végzem a munkám az Internél is” – tette hozzá.

Mourinho kedden egyezett meg az olasz címvédõvel. Hároméves szerzõdése alatt évi kilencmillió eurót kereshet a milánóiaknál, a célkitûzés pedig egyértelmû: megtenni azt, ami Roberto Mancininek nem sikerült, és 1965 után ismét visszajuttatni Európa klubfutballjának trónjára az Intert.

„Mindig is szerettem volna Olaszországban dolgozni egy nagy klubnál, így köszönetet kell mondanom Massimo Morattinak és Marco Brancának, hogy megadták nekem a lehetõséget. Nagyon nagy és fontos kihívás nekem ez, de azt hiszem, mindenki jól szórakozik majd közben” – mondta Mourinho.

Mourinho asszisztense Giuseppe Baresi, az Inter egykori válogatott védõje, a Milan-legenda Franco Baresi bátyja lesz. Baresi az Inter utánpótláscsapataiért felelt korábban.

Sajtótájékoztatója végén a portugál szakember kalapot emelt elõdje elõtt is.

„Új lapot nyitunk, hisz teljesen más a taktikai felfogásom, mint Mancininek, de ettõl függetlenül kiváló edzõnek tartom. Meg akarom változtatni a csapat futballfilozófiáját, ez lesz a legnagyobb feladatom. Moratti azt kérte tõlem, adjam önmagam. Ez azt jelenti, hogy harmóniában akarok együtt dolgozni a játékosaimmal, a klubvezetéssel és a szurkolókkal is” – mondta.

itt a teljes így jobb😄

Yo, Bitch!

ForzaInter

enél szebb szülinapi ajándék nem is lehet számomra :-)

Benvenuto Jose!

Yo, Bitch!

nem keverte sztem senki senkivel 😊

limperatore
sztem tudták 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
nagyon keveritek a Baresi neveket, mert ez a Baresi eddig is a csapatnál volt, csak éppen az ifikkel foglalkozott 😊

http://it.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Baresi

Josènak meg sok sikert

bestGP
reméjjük a legjobbakt
stanko-zenit hirt olvastam valahol
az owned lenne 😄

De komoly!<#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>

nem kis név 😊

ForzaInter
F.C. Internazionale annuncia l'arrivo di Josè Mourinho. Il tecnico portoghese ha firmato un contratto triennale e lavorerà, al nuovo progetto nerazzurro dei Campioni d'Italia, con i collaboratori Rui Farias, Silvino e Andrei Villas Boas. Il vice allenatore sarà Giuseppe Baresi, una carriera all'Inter, attualmente dirigente del Settore Giovanile.

Ringraziando Roberto Mancini e il suo staff per i successi ottenuti in quattro stagioni alla guida tecnica della squadra, tutta F.C. Internazionale ha il grande piacere di dare il benvenuto e il 'buon lavoro' a Josè Mourinho e ai suoi collaboratori.

Baresi lesz az egyik segítõje<#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
bubu13

EEE 1899

miki36
UFFICIALE: Mourinho all'Inter

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
deco se kell nektek szvsz, nagoyn gyengén produkált a barcában, hát ha most még megint klubot vált