FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
jó azér ennyire nem követem figyelemmel az interes eseményeket, nem hazuttolom meg önmagam 😄DD

középpályás háát.... akkor lehet számítani egy teljes cserére a kp-n?

gondolom Deco, Quaresma alapember lesz, nemtom kiket akar még hozni, Cambiassot nemhinném hogy kihagyná, ha mást nem visszahúzott kp lesz belõle gondolom én... De attól még van ott jópár jó játékos... figo maradt egy évre padot melegíteni ezek szerint 😄

ForzaInter
Mourinho már a sajtótájékoztatón mondta, hogy semmi nem igaz azokból a pletykákból amit írták, sõt csatár nem is kell neki, 2-3 uj játékost akar, és azok valószínûleg középpályások lesznek.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
mér ne? 😄 bizti szimpatikus a pofája 😄

limperatore
miaf*sznak ide deco??

-.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
😄D

szerencsére mostanában róla sem hallunk sokat 😄

csak annyit hogy nem mindig jóra használja a fejét 😄

Fabio Capello
😄DDDD

Eto'oból lesz e valami vagy már azt is törölték a programból?

remélem le is igazolják

Fabio Capello
Hehe... Deco... na majd meglássuk mit villant nálatok 😄

Amúgy szvsz ez a drogba ügy egyre távolabb kerül tõletek, állítólag tárgyal a vörös-feketékkel

ForzaInter
hát idei teljesítménye után már csak jobb lehet, Mourinho-nál van esély rá hogy ujra régi legyen.

Yo, Bitch!

ForzaInter
mindegy, csak vigyék.

Yo, Bitch!

jah, kíváncsi leszek rá mit alkot itt, mondjuk a Törökök elleni meccsen egész jól játszott, remélem itt sem adja alább 😊

ezt a 15m-t csak a srác írta a fórumon, 1enlõre nem nagyon lehet tudni, hogy milyen összegért kellhet el...

ForzaInter
már több olasz oldalon is írják, mondjuk az õ ideigazolás volt legbiztosabbb...

Yo, Bitch!

Inter Deco Transfer Just Hours Away

goal.com, de valószínüleg igazuk lehet...

ForzaInter
Deco ideigazolásat már kész tényként kezelik Olaszországban, 12-13 millio eruóért igazoltuk le, az éves fizetése körülbelül 5 milla lesz, és megkapja a 20-as mezt.

Konko ideigazolása is biztosnak tûnik kölcsönbe érkezik, Rivas pedig megy a Genoába.

hurráá

Suazo pedig vinné Man City,Valencia,Sevilla és akár 15 milliot is adnának érte, vihetek azonnal😄

Yo, Bitch!

a Sevilla, Manchester City és a Valencia is érdeklõdik Suazo-ért

sztem mindenképpen el kéne engedni õt, nem nagyon fog õ már a köv. szezonban játszani :S

Gratulálok azért a fiataloknak, hogy idáig eljutottak!

ahhoz képest, hogy már egyszer nemkicsit elrakott minket idén a Samp, most majdnem megfoktuk õket :S

Sampdoria - Inter 3-2 :C

Idén a Sampdoria lett az IFI bajnok

Jun. 8. 18:07 -Chieti- Nem sikerült megvédenie a bajnoki címet Vincenzo Esposito alakulatának, miután ma délutám 3:2 arányú vereséget szenvedett az Inter a Sampdoria csapatától az utánpótlás bajnokság döntõjében. A 28 percben mi szereztünk vezetést Pedrelli góljával. A 32. percben Poli egyenlített, majd a második félidõ 15 percében a magyar Koman Vladimir juttatta vezetéshez a Sampot. Balotelli 3 perc múlva egyenlített még 11-esbõl, majd a szakadó esõben egy távoli lövés megpattant Federici-n és ezzel a góllal el is dõlt a 2008-as bajnoki cím sors

de, Adriano kezdett, találtam egy összeállítást

Doni – Daniel Alves, Luisao, Henrique, Gilberto – Gilberto Silva, Elano, Anderson– Alexandro Pato, Adriano, Robinho

akkor gondolom inter.it-en csak azokat írja akik jelenleg is ott vannak az Inter keretében

inter.it-en nézem ott csak Maicon-ról írnak, hogy játszott

limperatore
és Adriano??

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Brazília - Venezuel 0-2 😮

Maicon játsott a 2.félidõben

Sampdoria lesz a Primavera csapatunk ellenfele a döntõben.

limperatore
Remélem Messit is kiemeled majd vmikor 😄😄

ForzaInter
ugy néz ki Mancihe is maradni fog, sztem hasznára lehet csapatnak, nagyon jó játékos.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na, ez szimpatikusan hangzik 😊 meh a lényeg nekem hogy jövõre Adriano visszatérjen, összeszedett állapotban, és megoldódik a csatárprobléma imo. én még mindig nagyon bizom benne ;> ibra - eto'o meg remélem egy nagy nagy kacsa, fájdalmasan érintene

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Honduras 4-0 Puerto Rico
Scorers: Julio Cesar Leon 24, Wilson Palacio 49, David Suazo 50, 89.

Argentina 4-1 Mexico
Scorers: Burdisso 11, Messi 18, Rodriguez 30, Naelson 61, Aguero 71.

(Cruz és Zanetti is játszott a meccsen)

elõdje? gondolom csak a csapat miatt mondtad?! 😄

mert posztra és nemzetiségre közük nincs egymáshoz..

Lesz itt már nálunk úgynézki sokmindenki de,hogy ki lesz kezdõ a sok jó közül azt sz.tem maga a Mester sem tudja még😊)

Sergio Agüero.
Jól írtad.Fiatal focista(striker).
Reméljük(persze,hogy ha itt lesz),hogy jobban teljesít majd mint elõdje Maniche...

Nahát,aztán rá nagy szükségünk van<#ejnye1>
Ez egyértelmû balhúzás😞((
Pedig lehet nem kevés pénzért átvenné USA...

fsgh
vagy Agüero (nem tom hogy kell írni😄 At.Madridan játszik😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Goal.com-on írnak olyanról hogy Stanko+pénz=Aügero

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Augusztus 5. Bayern ellen barátságos meccs(mint lejebb is írták már)
Augusztus 8. Sevilla ellen Barátságos meccs
Augusztus 9. Ajax ellen barátságos meccs

jó kis meccsek lesznek😄

fsgh
Figo marad még 1 évet...Megbeszélte Mourinhoval

bestGP
jo jo h marad, de tuti h nemlesz kezdo szerintem
a sérüléseknél viszont jól jön majd matrix

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
Matrix
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Az Inter állítólag 25 millió eurót kínál a Portónak Ricardo Quaresmáért, akivel ötéves szerzõdést kötnének évi 5 millió eurós fizetésért. A technikás középpályás mindenképpen szeretne idén nyáron egy nagyobb európai klubhoz igazolni, különösen annak fényében, hogy a portugál csapat várhatóan nem indulhat majd a BL következõ kiírásában. A Porto azonban szinte biztos, hogy megvárja az EB végét a játékos eladásával, mert egy jó szereplés még feljebb is tornázhatja az átigazolási összeget.

A Napoli bejelentette, hogy az elmúlt napokban egy 28 millió eurós ajánlatot utasított vissza Marek Hamsíkért. Az ajánlattevõ nevét nem hozták nyilvánosságra, de valószínûleg a Chelsea-rõl vagy az Interrõl lehet szó.

😮

zsírzsír 😊

France men
Augusztus 5. Bayern - Inter, Franz Beckenbauer cup!!! Jürgen vs. Jose 😄

München ist ROT!!!

ForzaInter
ja:S

Samptól elég nagy verést kaptunk😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
az utánpótlás csapat bejutott a bajnoki döntõbe:

Inter 2-1 Udinese (HT: 1-0)

Scorers: Siligardi 39, Ribas 52, Candreva 70.

Inter (4-3-3): Belec; Santon, D.Esposito (Caldirola 67), Federici, Fatic; Gerbo, Bolzoni, Pedrelli (Fortunato 85); Siligardi, Ribas, Napoli (Krhin 23).
Subs not used: Tornaghi, Filippini, Litteri, Destro.
Coach: Vincenzo Esposito.

Udinese (4-3-2-1): Paroni; Sissoko, Marino, Formiconi, Bossa; Migliorini, Zampa (Tano 60), Candreva; Felipe; Virtanen, Laurito.
Subs not used: Santorello, Fantin, Licata, Toppan, Casell, Djuric.
Coach: Rodolfo Vanoli.

Referee: Manna (Isernia).

Booked: Federici, Marino, Tano, Laurito, Fortunato.

Yo, Bitch!

<#eljen>

ForzaInter
Materazzi azt nyilatkozta hogy Inter-bõl fog vissazvonulni, egyébként sztem kitölti 2010-es szerzõdését és visszavonul, tuti nem lép le.

Yo, Bitch!

bestGP
nemcsak itt, más élcsapatba sem kell egy 35-6 éves hátvéd.. nem azzal van a bajom h nemjó védõ, a korát meghazudtolva tud még "futni" legalábbis nekem ugytünik. nemis bizonytalan, de itt már két pillanat elég hogy lecsusszon.. mint pl a magyarok elleni sérülése. szal sztem örüljön h eddig ennyire tuti helye volt olaszba és nálunk is. egy top samuelt szivesebben látok középen kordobával vagy akár kivuval

hüje vagy hamán szép nem!4

a Primavera csapatunk az Udinese 2-1es legyõzésével bejutott a döntõbe, ahol a Fio - Samp párharc gyõztese lesz az ellenfél 😊

<#eljen><#eljen>

necces lesz, mert idén mind a 2 csapattol kikaptunk már

nemhiszem, hogy játszana már másik csapat mezébe :S

gabber_saviola
szerintem nyáron lelép, mert tudja hogy JM nem számítana rá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.