FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Vieirának állítólag ujra megsérült térde, lehet kihyagja ebt, és neki pl nagyon nem biztos helye, Essient én se értem, de ha jön akkor Zanetti más poszton fog játszani... bár azért Essien nem gyengén durva igazolás lenne:|

Decot meg elvileg irányítónak szánná Mourinho, õ lenne a "karmester" lehet képes lenne Mourinho keze alatt megújolni, bár azt mondom inkább ne próbálkozzunk vele... de kb biztosra vehetõ hogy õ jön:S

Yo, Bitch!

Fabio Capello
csak egy valamit lenne jó tudni: Essien miahangzatoslótúrónak? õ ugyebár eredetileg védekezõ kp, arra a posztra meg cambiasso és zanetti is ott van, azt meg kötve hiszem, hogy murinnyó három vkp-t játszatna...

:S nemtetszik

ebbõl a 6 játékosból én csak Quaresma-t és Essien-t látnám szívesen, de Essien helyén vannak mások ugyhogy õ sem...

Deco-val kapcsolatban meg nemtudom, hogy mire képes itt Mourinho-val, mert arra a posztra tényleg kell ember

ForzaInter
Moratti ismét a zsebébe nyúlna
Jun. 2. 10:18 -Milánó- Ma este Jose Mourinho megérkezik Milánóba, hogy haolnap hivatalosan is bemutassák mint az Internazionale FC új edzõjét. A La Republica lap szerint Moratti több mint 250 millió eurót fog elkölteni arra, hogy õszre felépítse az új Intert. A portugál edzõ nettó 9 millió eurót fog keresni három éven keresztül. Ez kb. 54 millió eurót jelent. Mancini és a stábjának elküldése kb. 60 millió euróba fog kerülni. Nettó 6 millió euró 4 évre + 12 millió a stábnak. Az FC Barcelona csapatától 55 millió euróért érkezhet Eto’o (40) és Deco (15). 57 millióért három játékos Mourinho elõzõ csapatától a Chelsea-bõl. Essien (30), Carvallo (18) és Lampard (9). Rajtuk kívül pedig 40 millió euróért érkezne Quaresma a Portotól. Ehhez képest aprópénznek tûnik, hogy Moratti 2013-ig hosszabbítaná meg Ibrahimovic szerzõdédt rekord összegû, évi 12 millió euróért. Hogy ebbõl mi valósul meg majd kiderül, mindenesetre ami biztosnak tûnik az a portugál mester holnapi bemutatása. Moratti egyébként tegnap õszinte sajnálatát fejezte ki a Mancini távozásával kialakult kellemetlen helyzetért.

A hírt küldte: Youme

ugy látszik idén ujra kinyitja bukszát Moratti, na nem mintha tavaly vagy azelõtt nem költött volna sokat, de a Mancini érában nem voltak nagy kiadások.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Moratti egyébként 3 játékost nevezett meg akik köré fog épülni Inter.

Zanetti,Cambiasso,Ibrahimovic

Yo, Bitch!

limperatore
zlatan = zsoldos

sztem hamar elvitte volna a real ha moratti nem ajánl neki ennyit

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
hát akkor giorgo félre fordította😄

Yo, Bitch!

gabber_saviola
#13941 -es kommentben NEM szerepel semmi olyan, hogy hosszabbított volna, HANEM csak az szerepel, hogy Moratti a közeljövõben új szerzõdést FOG ajánlani neki ami 2013-ig kötné a klubhoz a horribilis szerzõdésével.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
hát gazzetta szerint aláírt, azért az hitelesebb jóval mint goal.com...

Yo, Bitch!

bestGP
ibra még nem irt alá, csak ajánmlottak neki (moratti) gecisokat
megelõzheti kakát, meg mindenkit

www.goal.com

hüje vagy hamán szép nem!4

savanyú a barackvagymi 😄Dd

😄

Fabio Capello
most néztem gazetta honlapját, mancini micsoda hisztiket nyom le amióta "elbocsájtották" 😄

ForzaInter
"Jelölhettük volna jobbhátvédnek, szélsõ középpályásnak, szûrõnek, beállósnak, feladónak, állóbekknek, könyvelõnek"

na ezért mondtam hogy õt gyakorlatilag védelemben és kpn is akárhova leht rakni, nem azért mathew mert nem tom posztját...

Yo, Bitch!

ForzaInter
vazze ez a gazzetáról van, már harmadik kép, Párizsban ebédelt Moratti és Mourinho, mercatoról beszélgettek.

Yo, Bitch!

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

mondom, hogy Imike csinálta photosoppal, nemigaz te is beveszed 😄

ForzaInter
Zanetti (Inter)

Jelölhettük volna jobbhátvédnek, szélsõ középpályásnak, szûrõnek, beállósnak, feladónak, állóbekknek, könyvelõnek, vagy akár portásnak is, ha ugyanis a mindenkori kapitány meglátja az Inter-címert, rögvest eret nyit magán, és a zászlót magasra emelve vezeti harcba az övéit. Zanetti maga az Inter. Õt nem lehet nem elismerni, az a fajta, akirõl visszavonulása után szektort neveznek el a stadionban, hiszen ami õt magát illeti, 13. szezonja szinte semmiben nem maradt el az eddigiektõl: futott, ütközött, szerelt, dorgált, lelkesített, azaz tette a rá kiosztott dolgát. Sõt, ha úgy látta, még nem tett eleget, a kapu elé is felment, hogy bevágja a bajnoki címet jelentõ gólt a Roma hálójába (ezzel beállítva az elmúlt öt szezon összesített gólrekordját!). A szintén közel tökéletese idényt teljesítõ Cambiassót most kiszorította, hiszen ez vitathatatlanul az argentin csk. szezonja volt, amihez adalékként egy döbbenetes adatot is csatolnánk: Zanetti az egész idény során mindössze két bajnokiról hiányzott, 37 meccsén pedig egyetlen sárga lap nem sok, annyit sem kapott. Egyszerûen lehetetlen nem tisztelni, és nem meghajolni egy ilyen játékos nagysága elõtt!

ezt jobban meg se lehetett volna fogalmazni<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
egy másik fórumon írták hogy ez vszínû azért van hogy ne licitljon rá egy csapat se (real,barca) ezért adott neki ennyi fizetést, és nem 1-2 millioval többet, mert így biztos meg tudja tartani, így kelett volna anno ezt ronaldoval csinálni...

Yo, Bitch!

ForzaInter
mondjuk azt amugy is a juve bérenc tuttosport találta ki, gazzetta pont ellenkezõjét írta, tuttoban ami Interrel kapcsolatos az kamu...

itt a cikk.

Yo, Bitch!

mondjuk nemkicsit sokallom ezt a fizut én is, de igazság szerint amíg nem nekem kell kifizetnem, leszarom...

ez annyit jelent, hogy Moratti megunta az eladásával és elcserélésével kapcsolatos pletykákat, bár sztem ezt olcsóbban is megúszhatta volna 😄

ForzaInter
asszem ezzel világ legjobban keresõ futbalistája lesz, azér durva mennyi énzt ad ki már idény elején Moruinho, edzõ váltás is kb 50 milliójába van, most meg ez😄 átig-ra is kinyitja bukszát idén ugy érzem😄
Messiért mehet egy 100 millás csekk<#vigyor1>

Yo, Bitch!

akkor ennyit errõl, hogy eladják 😄

ForzaInter
Ibra 2013-ig hosszabított és 12 millios fizuja lesz😄

Morattinak van pénze, jól megy az üzlet😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
olaszba megölik angolokat😄

amugy Incet is ki lehetett anno MU-ból mozdítani, õt se sokan gondolták volna pedig akkoriban hogy ott hagyja MU-t...

Yo, Bitch!

Oziris666
Fogadunk?😊Amugy is mikor láttál angol focistát olasz bajnokságban?😄
Még az összegbe nem egyeztek meg,Moratti meg tuti nem übereli azt a csillagászati fizetést Muri két szép szeméért se😊
Fszom meló közben le kell halkitani a telót me fenyítenek😊
Irj Msnen...

limperatore
hát ilyet nem mondtam, és lampardra egész nagy az esély mivel mourinho tnap mondta morattinak hogy õ a legjobb akivel eddig dolgozott
és a chelsea se ragaszkodik annyira hozzá akkor már lett volna hosszabítás.
csak magadnak beszéled be hogy esélytelen

ui.: NYÁDÉRT VAN TELEFONOD HA SOSE VESZED FEL 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ezek szerint mégse csak ott fog 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
nem fotoshopp😄 tényleg találkoztam Párizsban asszem...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=717929

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vald be hogy te fotosoppoltad Imikém 😄

fsgh
hóhó😊 Tegnap készült.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ha nem jött össze nekik Barzagli akkor jöjjön Burdisso 😊

fsgh
http://www.channel4.com/sport/football_italia/may31c.html

Burdissot akarja a Fiorentina! Ó vigyék!! Felõlem ingyen is😄

Fabio Capello
nemvettem észre, fõként a listát néztem.. 😊

"Ha csak a 30 mérkõzésnél többet játszókat nézzük akkor a Cambiasso, Ibrahimovic, Chivu sorrendet kapjuk az elmúlt bajnoki szezonra."

😊

Fabio Capello
szvsz rohadtul nem mérvadó így ez a lista, mert aki több meccset játszi, értelemszerûen nagyobb az osztója, mind annak, aki kevesebben. Szóval azért ez a Samuel a legjobb nem biztos hogy megállja a helyét, ha azt nézzük, hogy cambiasso majdnem az összes meccsen játszott, és még így is dobogós.

Augusztus 24. vasárnap

Inter - AS Roma szuperkupa döntõ

Samuel volt a legjobb 2007/08-ban

May. 31. 09:34 -Milánó- Legalábbis a La Gazzetta átlag pontszámai alapján. Igaz, hogy az argentin védõ (aki a napokban hosszabbított 2012-ig) csak Karácsonyig léphetett pályára az Inter színeiben, mégis a 18 mérkõzés átlaga 6.53-as lett nála, ami a legjobb a mezõnyben. Ha csak a 30 mérkõzésnél többet játszókat nézzük akkor a Cambiasso, Ibrahimovic, Chivu sorrendet kapjuk az elmúlt bajnoki szezonra. Íme a teljes lista:

1. Samuel - 18 meccsen: 6,53 pont
2. Toldo - 7 meccsen: 6,50 pont
3. Cambiasso - 43 meccsen: 6,49 pont
4. Ibrahimovic - 32 meccsen: 6,48 pont
5. Chivu - 31 meccsen: 6,47 pont
6. Zanetti - 46 meccsen: 6,43 pont
7. Julio Cesar - 43 meccsen: 6,42 pont
8. Balotelli - 8 meccsen: 6,38 pont
9. Dacourt - 10 meccsen: 6,30 pont
10. Adriano - 4 meccsen: 6,25 pont
11. Rivas - 16 meccsen: 6,22 pont
12. Crúz - 34 meccsen: 6,19 pont
13. Orlandoni - 3 meccsen: 6,17 pont
14. Jimenez - 16 meccsen: 6,13 pont
15. Mancini - 52 meccsen: 6,11 pont
16. Figo - 19 meccsen: 6,11 pont
17. Maxwell - 40 meccsen: 6,08 pont
18. Maicon - 36 meccsen: 6,07 pont
19. Cordoba - 28 meccsen: 6,00 pont
20. Materazzi - 24 meccsen: 6,00 pont
21. Crespo - 23 meccsen: 5,98 pont
22- Pelé - 13 meccsen: 5,92 pont
23. Suazo - 26 meccsen: 5,87 pont
24. Burdisso - 28 meccsen: 5,80 pont
25. Maniche - 9 meccsen: 5,72 pont
26. Vieira - 18 meccsen: 5,72 pont
27. Cesar - 21 meccsen: 5,71 pont
28. Stankovic - 30 meccsen: 5,63 pont
29. Solari - 10 meccsen: 5,60 pont

a hsz utolsó mondatával nemkicsit 1et értek 😄 <#worship><#worship><#worship>

bestGP
a gazzetta szerint illés bélát visszacsábitja az inter, mert mihajlovics unkoanõvérével kavart... :\

kb ennyi az esélye lampardnak, messinek meg ugy mindennek.
nagyon sok a kacsa, de legalább van mirõl beszélni

én még mindig quaresma mellett vagyok.rá el kell verni minden pénzt, ha meg marad valami apró, akkor abból venni murinnyónak egy kávét h nyugodjonle 😊

hüje vagy hamán szép nem!4

Oziris666
Ez még nem hivatalos,ugyanolyan pletyka mint Ronaldinhomeg a 100 másik név eddig...
Van der Vaart már tavaly a Valencia mezben vilogott és mégse ment,nála sose lehet tudni😊

Ballack is jött anno középpályára és nem Lampard helyére jött

Ahhogy Matykó mondta, Messire több az esély mint Lampardra kb.😄😄😄

limperatore
én már nem hiszek semmit, lehet h a barca mentette meg az életét de sheva is ott hagyta a milant, beckham is a manchestert :]

hidd el, hogy esélytelen 😊

nincs az a pénz

limperatore
pénz beszél <#wink>

Fabio Capello
nincs edzõ, szétesik az a csapat. Abramovics hülye hogyha elengedi a csapat emblematikus figuráját... bár nem ez lenne az elsõ eset... Abramovics adja inkább a pénzt, az átigazolást bízza azokra akik értenek hozzá

a Chelsea leigazolta Van der Vaart-ot, ugyhogy lehet valami a levegõben Lampard elmenetelét illetõen...

esélytelen, hogy Messi valaha elmegy Barcelona-ból, ha megy a csapatnak, ha nem :S

limperatore
hát mivel mourinho nem csipázza, és morattiék barcába tárgyaltak vmi alapja biztos van.
remélem messi van a dologban 😛

Fabio Capello
ez az unios dolog is akkora baromság. Elméletileg szabad munkaerõ áramlás van, ergo minden játékos oda mehetne ahova akar mégpedig ingyé... mer ez az alapelv 😄DDD Szépen is néznénk ki, mucsaröcsögei féllábú Tóth Béla kihasználja a törvényt és lelép az MU-ba 😄D