FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugynézki, hogy megvesszük Kerlont és oda adjuk egy picit fejlõdni a Chievo-nak <#eljen>

ForzaInter
Lampard ügy még nincs lefutva, tribalos hír, szal valóság alap kb nullához közelít, sok fordulat lesz még ez ügyben...

Yo, Bitch!

Mourinho szerint nem tudják leigazolni Lampardot

A France Football címû lap a hétvégén már kész tényként közölte, hogy Frank Lampard az Interbe szerzõdik, de most úgy tûnik a szerzõdésbõl nem lesz semmi, legalábbis ez derül ki José Mourinho nyilatkozatából.

„Nem gondolnám, hogy a következõ szezonban Lampard Milánóban fog játszani” – mondta a triballfootball.com által idézett nyilatkozatában az Inter vezetõedzõje, José Mourinho.

„A Chelsea nem akarja eladni õt így idén nincs esély a megszerzésére, jövõre viszont lejár a szerzõdése, és abban biztos vagyok, hogy akkor csatlakozni fog az Interhez” – mondta a portugál szakember. NSO

Mourinho hivatalosan is elismerte, kell neki Quaresma.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Inter érdeklõdik Ricardo Quaresma iránt. Ezt most José Mourinho is megerõsítette. A portugál tréner egy olasz tévécsatornának elmondta, két játékost szeretne szerzõdtetni a Portótól: Ricardo Quaresmát és Bruno Alvest.
„Ricardo Quaresma stílusa remekül beleillene az Inter játékába, ezért szeretném, ha igazolnánk õt” – nyilatkozta az Inter vezetõedzõje, José Mourinho.

José Mourinho Quaresma mellett egykori csapata másik játékosát, Bruno Alvest is megnevezte mint lehetséges igazolást. A Portóval Bajnokok Ligáját nyerõ szakember négy középsõ védõvel kezdené el az új szezont, és Mourinho tervei szerint közülük az egyik Bruno Alves lenne. NSO

Téged is?
Én ajánlottam az SG-rõl embert neki<#buck>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bestGP
tegnap felhivott h nincs e kedvem beugrani :\

hüje vagy hamán szép nem!4

Akkor elmondhatná azt,hogy kinek van...

bubu13
Mourinho szerint nincs sok esélye annak hogy idén Lampard Milánóba szerzõdjön.

EEE 1899

bestGP
nemfeltétlenül helyette vették, elférnek ketten is a pályán_
de etõl függetlenül gyanus persze

fsgh
Nah megvettétek Deco-t ha õ nem Lampard helyére jött akkor ki?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bubu13
Bobo Atalantába igazol

EEE 1899

örülök hogy elmegy, többet érdemel

ForzaInter
remélem azé Olasz-ban marad, Bolognában el tudnám képzelni, ott jó kis csapat fog épülni.

Yo, Bitch!

bestGP
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=757148

énazért sajnálom =(

ForzaInter
hát pedig, csereként simán jó lenne, ha már kezdõként nem számít, 1 rosz szezon után nem értem miért kell elküldeni, elõtte végig kurva jó volt... szvsz Mourinho keze alatt ujra összekapná magát, de ha elmegy könyörgöm ne a juvéba, egyik kedvenc Inter játékosom, és azér juvéba se látják szivesen szurkólók, már aláírást gyûjtenek ellene...

Yo, Bitch!

nemismerem a hír forrását (internazionale.hu fórumán olvastam)

Az Inter portugál mestere, José Mourinho már hozzálátott a kézhez kapott csapat keretének átalakításához, s elõbb leadta a listáját Moratti elnök úrnak a leigazolni kívánt játékosokkal kapcsolatban, majd a döntött arról is, kiknek kell biztosan távozniuk a klubtól. Az egyik játékos, akit jövõre biztosan nem fogunk a milánói kék-fekete mezben látni, az Dejan Stankovics, akivel a hírek szerint Mourinho közölte, nem számít a szolgálataira, kereshet magának új csapatot. Stankovic valószínûleg a Juventushoz fog szerzõdni, ám a tárgyalások egyelõre nem értek a végéhez, így ha nem sikerül a megegyezés rövid idõn belül, Mourinho döntése értelmében a szerb játékosnak az Inter ifi keretével kell megkezdenie a felkészülést…

:CCC

bestGP
amit irtam az a goal.com híre volt és egy szóval nem emlitettem hogy nekem ezt õ mondta, vagy scolari. ez levót irva, énmeg leirtam amit én a _szar angoltudásommal leszürtem.
(http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=755918)
(ha nem is pontosan ez, de a lényege ilyesmi)

természetesen azvolt a célom hogy lefröcsögj 😊
de am meg miért találnék ki ilyet? abba a hszbe is azt hangsulyozom hogy nemhiszem hogy van valóságalapja, saját maga az eltöltött évek sikerek meccsek blabla.. miatt
"ugyhogy szerintem ez a cikk sántít. az aki nem akar a klubnál maradni, erõszakkal nemlehet ott tartani "
még mielõtt leidiótáznál; értõ olvasás.
az interszurkoló mirõl beszél? amit hall meg olvas a sajtóban.lampard nincs tele interes pletykákkal, ugye? én barom kitalálok mindent
najó mindegy

Japep
Pontosan, ezért is írt nagy marhaságot bestGP...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
õ rajta múlik minden, nem a Chelsean, ha elakarja hagyni klubját, akkor meg kivásárolja magát, jó lenne ha már eldöntené hogy mit akar...

Yo, Bitch!

Japep
Hát ja... :S

😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ez kéne Lampard-tól is, ha hülyeségnek véli illetve esélytelennek, akkor õ is kiadhatna valami nyilatkozatot, mert ezeket a híreket nem csak itt az sg-n lehet olvasni 😊

Japep
Eddig a fizetés nem tetszett neki, de arról már a BL-döntõ napján megegyeztek (heti 130e font), miszerint a nyári pihenése/szabadsága után aláírják.
Majd kiderül az igazság.

Drogbával is ez volt, hogy menni akar, erre nemrég volt a hivatalos cáfolat tõle, hogy hülyeség és tessék...már nem is téma.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ezzel minden rendben van, de ha õt is idegesítené ez a sok pletyka, mert, hogy nem igaz, akkor miért nem ad ki egy olyan nyilatkozatot, hogy én itt maradok és nem megyek sehova

nem véletlen, hogy eddig nem írta alá még a szerzõdést (nemtudom hogy a feltételek miatt v. esetleg más miatt)

ezzel max csak az árát próbálják megemelni 😊

limperatore
nem de egyértelmû

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ez jo nagy hulyeseg 😄
miert tenne a legjobb jatekosukat a B-be? :|

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Japep
Már bocs, elõször írok ide, de akkora marhaságot írtál, hogy nagyon...
Egyáltalán ki mondta neked hogy Lamps elakar menni Londonból? Ja, vagy a barátja vagy, mert hogy ezt még sehol nem nyilatkozta le hivatalosan ...mindig csak "egy közeli barátja" szerint, "magát meg nem nevezõ ismerõs" szerint vagy "egy névtelen bennfentes" szerint.

Nem tudhatod, mint ahogy mi, én sem.

Szinte minden mostani sikerünket neki köszönhetjük - és ezt mindenki tudja. Nem fogja Scolari a B-be tenni. És nem csak 1 éve van, mivel "készül" a karrierje végéig szóló szerzõdése (és ez tényleg hivatalos forrás) - és akkor csak rajta múlik.
Ez is hülyeség: ,,aki nem akar a klubnál maradni, erõszakkal nemlehet ott tartani'' > Igaz, de köztudott, hogy kivásárolhatja magát a Chelseabõl.

Bocsi, nem akarok kötekedni, de már engem kicsit idegesít, hogy Ti már kész tényként kezelitek Lampard érkezését.
Hogy mi lesz, azt mi nem tudhatjuk - majd csak akkor, ha meglesz a hivatalos bejelentés, erre pedig még várnunk kell.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bestGP
ha nem jön el akkor azt fogják vele csinálni mint a realnal makalelevel (vagy csak akarták, nememléxem)

azaz, leküldik a b csapatba aztán azt csinál 1 évig amit akar. nem egy etikus lépés, mert ebbõl a londoniak nemlátnak pénzt (mert ugye jövõre lejár a szerzõdés), csak lampard alá tesznek ezzel.mert 1 évet akkor elpocsékol, ezt pedig nem érdemli meg frank. ugyhogy szerintem ez a cikk sántít. az aki nem akar a klubnál maradni, erõszakkal nemlehet ott tartani

Mondjuk ez tény.Nekem fura volt azért,hogy minden szó nélkül átjön Seria A-ba...
Persze,hogy nem akarják elengedni mivel k...a jó focista!!!

fsgh
Lampard átigazolása meghíusulni látszik mert a Londoniak mindenképp ott akarják tartani mondván hogy szükség van rá...:SS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bestGP
ja te beszeltel vele
jovan 😄d

limperatore
Adriano kapja 10est

figo nem adja neki oda a 7-est :d

FORZA INTER!

bestGP
sztem a 10es mezt megkapja kverezsma(ha nem a 77-est kéri)
én tutira veszem hogy jön, lampard meg sztemn egy szopás lesz
sosejár angol futbalista olaszba(ince sem vót nagydurranásitt nálunkpersze ettõl méglehet h rácáfol.
figo cseréjének jaulesz 😊

adriano meg nemhiszem h kezdeni fog_

WuFraZselic
amugy ha nem jön mancini / deco / diego, akkor szerintem a középpályán megpróbálhatná mourinho a rombuszt; quaresma - zanetti a két szélén, lampard irányít, chuchu védekezik.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ezzel a formációval ütõs lenne a csapat!!😊
Bárcsak így lenne<#circling>

Gunnersboy
hát egy Kvárezsmássat lehet beujitanék énis, gecirohattjolnéz ki 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

limperatore
jah az kurva jo lenne már rendelném is :d

és mikor mutatják be a 08/09-es szezonra az új igazi mezeket?

FORZA INTER!

ForzaInter
"sztem ezek a mezek photoshopok... találtam egy inter fórumot ahol van egy ien topik hogy ilyen mezeket tesznek be és mind a 3mez benne volt."

:SS

pedig szinte minden fórumra betette vki, remélem legalább elsõ nem kamu😄

Yo, Bitch!

limperatore
:|

ForzaInter
ugy néz ki az össes photoshop:c

Yo, Bitch!

limperatore
most nézem hogy ez Adriano meze 😛

fsgh
jaja most olvastam én is a goal.com-on

WuFraZselic
állítólag Bruno Alves is jön portóból queresmával karöltve

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
nekem az is jó😄Dd olyan mint Quaresma csak jobb😄

limperatore
bejelentik hétvégén h megvettük c. ronaldot 😄

fsgh
Nahhh legye már valami bejelentés!!!😄d

limperatore
Csak fiatalabb mint Deco, akaratosabb és gyorsabb 😊

WuFraZselic
france footballon, a 4 éves francia tudásommal 😄 amugy most láttam goal. comon is, ott már jobban felfogtam angolul. hát, én Lampardot nagy játékosnak tartom, anno -mivel MU drukker is vagyok- 2 embert ismertem el onnan: Lampard és Robben, mostanra már cask az angol maradt ott... örülök hogy jön, de elfogadnám Diegot is (hasonló, sõt ua. a posztja mint Deconak, ha róla lecsusztunk õ még jöhet)