FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
A France Football címû lap a hétvégén már kész tényként közölte, hogy Frank Lampard az Interbe szerzõdik, de most úgy tûnik a szerzõdésbõl nem lesz semmi, legalábbis ez derül ki José Mourinho nyilatkozatából.
„Nem gondolnám, hogy a következõ szezonban Lampard Milánóban fog játszani” – mondta a triballfootball.com által idézett nyilatkozatában az Inter vezetõedzõje, José Mourinho.
„A Chelsea nem akarja eladni õt így idén nincs esély a megszerzésére, jövõre viszont lejár a szerzõdése, és abban biztos vagyok, hogy akkor csatlakozni fog az Interhez” – mondta a portugál szakember. NSO
Mourinho hivatalosan is elismerte, kell neki Quaresma.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Inter érdeklõdik Ricardo Quaresma iránt. Ezt most José Mourinho is megerõsítette. A portugál tréner egy olasz tévécsatornának elmondta, két játékost szeretne szerzõdtetni a Portótól: Ricardo Quaresmát és Bruno Alvest.
„Ricardo Quaresma stílusa remekül beleillene az Inter játékába, ezért szeretném, ha igazolnánk õt” – nyilatkozta az Inter vezetõedzõje, José Mourinho.
José Mourinho Quaresma mellett egykori csapata másik játékosát, Bruno Alvest is megnevezte mint lehetséges igazolást. A Portóval Bajnokok Ligáját nyerõ szakember négy középsõ védõvel kezdené el az új szezont, és Mourinho tervei szerint közülük az egyik Bruno Alves lenne. NSO
Én ajánlottam az SG-rõl embert neki<#buck>#buck>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
de etõl függetlenül gyanus persze
hüje vagy hamán szép nem!4
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
énazért sajnálom =(
Yo, Bitch!
Az Inter portugál mestere, José Mourinho már hozzálátott a kézhez kapott csapat keretének átalakításához, s elõbb leadta a listáját Moratti elnök úrnak a leigazolni kívánt játékosokkal kapcsolatban, majd a döntött arról is, kiknek kell biztosan távozniuk a klubtól. Az egyik játékos, akit jövõre biztosan nem fogunk a milánói kék-fekete mezben látni, az Dejan Stankovics, akivel a hírek szerint Mourinho közölte, nem számít a szolgálataira, kereshet magának új csapatot. Stankovic valószínûleg a Juventushoz fog szerzõdni, ám a tárgyalások egyelõre nem értek a végéhez, így ha nem sikerül a megegyezés rövid idõn belül, Mourinho döntése értelmében a szerb játékosnak az Inter ifi keretével kell megkezdenie a felkészülést…
:CCC
(http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=755918)
(ha nem is pontosan ez, de a lényege ilyesmi)
természetesen azvolt a célom hogy lefröcsögj 😊
de am meg miért találnék ki ilyet? abba a hszbe is azt hangsulyozom hogy nemhiszem hogy van valóságalapja, saját maga az eltöltött évek sikerek meccsek blabla.. miatt
"ugyhogy szerintem ez a cikk sántít. az aki nem akar a klubnál maradni, erõszakkal nemlehet ott tartani "
még mielõtt leidiótáznál; értõ olvasás.
az interszurkoló mirõl beszél? amit hall meg olvas a sajtóban.lampard nincs tele interes pletykákkal, ugye? én barom kitalálok mindent
najó mindegy
Yo, Bitch!
Majd kiderül az igazság.
Drogbával is ez volt, hogy menni akar, erre nemrég volt a hivatalos cáfolat tõle, hogy hülyeség és tessék...már nem is téma.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nem véletlen, hogy eddig nem írta alá még a szerzõdést (nemtudom hogy a feltételek miatt v. esetleg más miatt)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
miert tenne a legjobb jatekosukat a B-be? :|
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egyáltalán ki mondta neked hogy Lamps elakar menni Londonból? Ja, vagy a barátja vagy, mert hogy ezt még sehol nem nyilatkozta le hivatalosan ...mindig csak "egy közeli barátja" szerint, "magát meg nem nevezõ ismerõs" szerint vagy "egy névtelen bennfentes" szerint.
Nem tudhatod, mint ahogy mi, én sem.
Szinte minden mostani sikerünket neki köszönhetjük - és ezt mindenki tudja. Nem fogja Scolari a B-be tenni. És nem csak 1 éve van, mivel "készül" a karrierje végéig szóló szerzõdése (és ez tényleg hivatalos forrás) - és akkor csak rajta múlik.
Ez is hülyeség: ,,aki nem akar a klubnál maradni, erõszakkal nemlehet ott tartani'' > Igaz, de köztudott, hogy kivásárolhatja magát a Chelseabõl.
Bocsi, nem akarok kötekedni, de már engem kicsit idegesít, hogy Ti már kész tényként kezelitek Lampard érkezését.
Hogy mi lesz, azt mi nem tudhatjuk - majd csak akkor, ha meglesz a hivatalos bejelentés, erre pedig még várnunk kell.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
azaz, leküldik a b csapatba aztán azt csinál 1 évig amit akar. nem egy etikus lépés, mert ebbõl a londoniak nemlátnak pénzt (mert ugye jövõre lejár a szerzõdés), csak lampard alá tesznek ezzel.mert 1 évet akkor elpocsékol, ezt pedig nem érdemli meg frank. ugyhogy szerintem ez a cikk sántít. az aki nem akar a klubnál maradni, erõszakkal nemlehet ott tartani
Persze,hogy nem akarják elengedni mivel k...a jó focista!!!
★ 汤姆 李
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER!
én tutira veszem hogy jön, lampard meg sztemn egy szopás lesz
sosejár angol futbalista olaszba(ince sem vót nagydurranásitt nálunkpersze ettõl méglehet h rácáfol.
figo cseréjének jaulesz 😊
adriano meg nemhiszem h kezdeni fog_
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bárcsak így lenne<#circling>#circling>
★ 汤姆 李
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTER!
:SS
pedig szinte minden fórumra betette vki, remélem legalább elsõ nem kamu😄
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio