FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
jó hát nem idõhöz kötöttem 😄 valami ~450m eurót adott ki asszem , csak a chelsea költött ennél többet az utobbi ~5 évben.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jó régen eléggé költekezett Moratti, de Mancini óta spórol nagyon.

WuFraZselic
akarsz fogadni? 😊 csekk a kiadott összeget játékosokra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bubu13
talán a Real többet költ még a Chelseanél is

EEE 1899

Hát szerintem Abramovic után messze nem Moratti költ a legtöbbet játékosokra de mindegy 😄

WuFraZselic
jó, hát goal.com-on napi 3x irják ki az inter + quaresma / lampard / drogba híreket, miután biztosra veszik az érkezését, utána mégsem veszik biztosra, aztán már nem is ajánlottunk a játékosért. unalmas kicsit, ezért kéne valami konkrétum már, nem szeretem hogy összehoznak mindenkivel, és semmi nem lesz belõle. bár, mint tudjuk, abramovic után a mi Morattink költ a legtöbbet játékosokra, igy reménykedem 3-4, minõségi igazolásban

ebbõl a 3forrásból 2-t kihúzhatsz

a számszungot és a gólpontkomot, a másikat nem ismerem annyira

fsgh
ejj hát nem hiszel nekem?😄

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=765852
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul6n.html
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=36064

így hirtelen 2 angol és 1 magyar forrás

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hol van ez a nyilatkozat?<#rolleyes>

bubu13
Quaresma mért nyilatkozta azt hogy aláirt egy nagy csapatba?(eb ideje alatt)

EEE 1899

fsgh
Gyorsan meg is cáfolták Quaresmát.. Porto elnöke azt nyilatkozta hogy "Nem s kaptak még hivatalos ajánlatot..." meg hogy "Quaresma nem említette hogy menni szeretne.."

ez a hír se tartott sokáig...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
hát remélem jön, az se érdkel ha Mancini,Lampard kettõs nem jön, de õ jöjjön, meg gecire bírom játékát.

Yo, Bitch!

fsgh
Portugál lapok szerint A porto ejtett egy nagyot Quaresma árán 19millió fontra és napokon belül létrejöhet az átigazolás. (Remélem ez most igaz)

ForzaInter
meg Obinna még csak 21 éves, nagy jövõ áll elõtte, és valószínû szélre jött.

Yo, Bitch!

Szerintem Obinna nem zárja ki Mancini és Quaresma érkezését, lehet csak szélsõ tartaléknak hozzák.
Amúgy Rivasban se bíztunk tavaly, aztán mikor a sérülések miatt bevetésre került nem vallott szégyent, sõt!

LOl még egy hete sincs hogy elkezdõdött az átigazolási szezon, ne legyél már ennyire türelmetlen 😄

WuFraZselic
nem tetszik ez nekem, 2 hete arról irnak hogy xy már milánóban van hogy aláirjon, ehhez képest se Mancini, se Lampard, se Quaresma nincs még bemutatva, és ahogy érzem, amekkora a média napi "biztos infója" a leigazolásukról, annyira nem lesz belõle semmi... ne lenne igazam. amugy már carvalho-t is biztosra veszik hogy interes lesz... csak látnám már a hiv. honlapon, vagy inter mezben fesziteni õket. vagy esetleg lehet hogy pont velük akarják bemutatni az uj mezt? 😄 legyen így ^^

Ez kamu😊

KLinsi megmondta, 1. számú kapus Rensing, aztán most leigazolták Butt-ot padra, szal Toldo nem kell nekik. Schweini meg most miért menne el? Erõs Bayern, BL.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fsgh
akkor az meg azt jelenti hogy vagy Mancini-t vagy Quaresma-t nem igazoljuk le miatta. Ettõl se vagyok boldogabb. Mind1 majd meglátjuk

fsgh
ezzel a kiscsapatból nagy játékost igazolunk dolgot már ellõttük tavaly Suazo barátunkkal és nem jött be. Baromi sok csatárunk mellé meg fõleg érdemes volt... 1ben reménykedek hogy Mancini bizniszbe lesz benne.

Szélre jött szvsz.

ForzaInter
hányszor láttad játszani?

amugy csak jelzem, átig. piacból még csak 5 nap telt el:d

Yo, Bitch!

fsgh
Én már megint csak azt látom hogy balfaszkodunk...Erõsíteni akartak a kereten a BL-re miõségi játékosokkal mint Lamp,Quaresma, vagy Mancini erre jön Obina a mementõ...Ráadásul 7. csatárnak... Egyáltalán nem örülök neki.

ForzaInter
ugy tûnik meg van az elsõ nyári átigazolásunk, Victor Obinna a Chievo nigériai válogatott játékosa tegnap átesett Milánóban az orvosi vizsgálatokon, és jövöhéten fogja aláírni 2012-ig szóló szerzõdését, 3 millio euróba fog fájni, és ugytûnik a pletykákkal ellentétben Mourinho számítani fog rá, és nagy valószínûséggel marad, és nem lesz belevonva Mancini üzletbe.

én örülök neki, jó kis fiatal játékos, láttam többször játszani, simán van olyan jó mint Balotelli, ráadásul szélsõként és csatárként is bevethetõ.

Yo, Bitch!

Schweinsteiger Mancini alternatívája az Internél

Az elmúlt hetekben túlságosan is elhúzódott Amantino Mancini átigazolása a Romától Milánó kék-fekete felébe, s ugyan a hétvégén ismét összeül a két klub vezetése, nincs garancia arra, hogy sikerül megállapodni az átigazolásról, mivel az Inter mindenképpen szeretne belevonni az üzletbe egy játékost is, a hírek szerint azt az Obinnát, aki tavaly még a Chievót erõsítette. A Roma sokkal inkább készpénzre vágyik, ezért elképzelhetõ, hogy Mourinho végül nem ragaszkodik majd a brazilhoz, és beéri Bastian Schweinsteigerrel is, aki könnyen távozhat a Bayernbõl. Az Inter malmára hajthatja a vizet ez ügyben, hogy a Bayern kapust keres Oliver Kahn visszavonulása után, és a kék-feketék föl tudnák ajánlani Francesco Toldót, aki néhány millió eurót azért számítana, így Schweinsteigert 12-13 millióért magának tudhatná az Inter.

így legyen 😊

limperatore
az ellenfelünk kapusai sokszor fogják kiszedni a háló mögül ;>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jócsúnya :|

Hát ez tényleg csúnya,legalább X-et ábráztolna rajta a kék csík...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tök mind1, de hír van róla, véleményeztem és sztem undorító :S

fsgh
Hát ugyse az lesz a legnagyobb gondom a meccsek alatt hogy hogy néz ki a labda😄 Általában nem is látod rendesen...

ez lesz elvileg az új labda a 08/09es szezonra (a szuper kupában, az olasz kupában, az A és a B ligás meccseken is és a Primavera bajnokságban)

sztem elég ocsmány :S

bestGP
mintha csask a klubtól függne... messi am biztos elmenne ruszkiba 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

WuFraZselic
ja, a zenit meg lenyilatkozta hogy 20m + arshavint adják messiért, ha ennyire kell nekik az orosz 😄

fsgh
Messinél csak megjegyezték a következõ klubja az Inter😄Dd azt nem mondták mikor😛

limperatore
most akkor lampard is jön xavi is messi is meg quaresma is?

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
ez komoly😄 Messi apja, gondolom ügynöke is, lenyilatkozta hogyminden játékos álma a seria A-ban játszani beleértve az õ fiát is. Meg hogy "mondjuk azt hogy nem lett a multban szerzõdés az Interrel de ez változhat a jövõben" Meg hogy elõbb vagy utobb tuti Olaszba akar majd szerzõdni Messi...Hát gondolom z igaz mert nyilatkozatokat idézetekkel nem szoktak kitalálni...
forrás: http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul2o.html

Ha egyszer tuti olaszba jön és az Inert preferálják akkor azt azért jó tudni😊

bestGP
persze enis de az info az info😮

ForzaInter
én má csak akko leszek ebbe biztos ha kinn lesz inter.it-en is, szinte mindenap mást mondanak...................

Yo, Bitch!

bestGP
ugynezki lampard mégiscsak kékfekete lesz
7milio korul 4 évre

bár fentvan goal.comon is,
angol szakujságok nyilatkozták

limperatore
jovan maki ne okoskodj annyit 😄

Oziris666
Ez is mutatja h mennyire jól értesültek a lapok!Alcides már kb 3éve Chelsea játékos csak a PSV-ben volt kölcsönben(ahogy Alex is anno) és most járt le a kölcsönszerzõdése!<#kacsint>

<#mf2>

ForzaInter
#14415😊

Yo, Bitch!

18.-án mutatják be hivatalosan az új mezeket 😊

ForzaInter
Burdisso pedig közel a Fio-hoz.

Yo, Bitch!

ForzaInter
tutto szerin tényleg itt köt ki Kerlon Chiveon keresztöl, Lampard is egyre közelebb, Mancinirõl nincsenek uj fejlemények, Mourinho pedig kijelentette hogy Quaresma mindenképp kell neki, porutgál lapok kész tényként kezelik hogy héten aláír, állítólag az ár már 30-on alul lesz, ahpz képest hogy 40 rõl indult... és elvileg a Chelsea azért igazolta le Alcidest mert R. Carvalho Interbe igazolt, egyre több oldalon ezt olvasni, ja és mezünket Julius 18-án muatják be.

Yo, Bitch!

ForzaInter
errõl hallottam én is, de csak egy másik fórumon, van már vmi konkrét fejlemény ügyben? forrás?D

Yo, Bitch!

ForzaInter
ns-tõl mit vársz...

Yo, Bitch!

fsgh
Micsoda félrefordítás atyavilág...Mourinho azt mondta h nincs szüksége Brunora hisz 4kiváló középhátvéd van az Interben.

"I have no interest in him at all, I have four very good central defenders at Inter," he declared.