FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
😄DDDD mekkora király a kis srác

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

látszik, hogy el akar menni a németektõl, csak õk ezt nem szeretnék (amit meg is értek) 😊

9csöves9
Diego mindenkinek ajánlgatja magát...nemrég a Romának nyalt be,hogy Totti az egyedüli olasz játékos aki beférne a brazil válogatottba

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hát inkább Diego mint Lampard...

<#eljen>

ebben az esetben pedig, lehet

limperatore
DIEGO????😮OO

hol olvastad? Felajánlok érte fél millio ft-ot az Inter nevében 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
jah, ezt elnézegetném 😊)) Amugy Diego felvetette hogy jönne az Interbe, ha ajánlatot tennénk mi is (nem csak a ** juve...)
amugy most akkor mancinivel mivan? ugytudtam hogy vásárlási opciónk van rá, ergo jönnie kéne ha leteszünk X összeget(amiben megállapodtak Pizzaro üzlet idején)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
nem lenne szar egy ilyen ( persze védõknél csak randomba írtam hisz épp aki nem sérült az játszik )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
woot woot, Quaresma olaszföldön ahogy látom 😄 na, ez jónak hangzik (látszik)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Ronaldo szerzõdése lejár, csak leigazolnám Moratti helyébe 😛

limperatore

limperatore
jó hát fradit ne hasonlítsuk az interhez 😄

Szuper hírek Lampard-ról most olvasom<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az elsõ perfekto<#eljen>

tudom de sztem nincs nagyon szûkség nagy újításokra, nekem nem tetszik ez a vastag és ritka csíkozás, ezzel kúrták el a Fradi mezt is :S

remélem a vendég mez marad ugyanaz mint idén mert sztem az az egyik legszebb mez a világon <#eljen>

ForzaInter
2 is jó, csak szinte ugyanaz mint ideji.
elsõ meg kurvajó szvsz😄

Yo, Bitch!

nekem a 2. tetszik, mert az sûrûbb csikozású 😊

és nagyon remélem, hogy a 3. az csak valami idióta elme ötlete volt :S

<#wow1>

FORZA INTER!

ForzaInter
Chelsea topikba azt írjájk, hogy francefootball kamuzott:c

Yo, Bitch!

9csöves9
viszont ha a 3.-at bevállalja a klub azért majd mennek az oltások😄

limperatore
jo ronda

ForzaInter
sztem a 3 lesze vendég mez, hazait meg elsõ kettõbõl választják ki, remélem elsõ lesz mert iszonyat durva:|

Yo, Bitch!

limperatore
az elsõ iszonyat durva lenne

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
ForzaInter
Lampard már orvosi vizsgálatokon van:o

Yo, Bitch!

Calcio.hu:

"9 millió eurót fizetnek a milánóiak az angoloknak, akik nem tudtak többet kérni Lampard életkora és hamarosan lejáró szerzõdése miatt. A középpályás négyéves szerzõdést fog aláírni, és valamivel több, mint 7 millió eurós fizetést tehet majd zsebre évente."

már a France Footbal is megírta

ForzaInter
hát ja, de én azér csak akkor leszek bene biztos, ha kint lesz inter.it-en is, bár oda mire kirakak vmit😄

Yo, Bitch!

9csöves9
szerintem már eléggé nyilvánvaló mindkettõ

a Lampard bizinisz csak akkor bukhat ha a szívére hallgat(nemfog)

ForzaInter
befosok ha leigazoltuk mindkettõt😄

Yo, Bitch!

fsgh
Nagyon úgy tûnik hogy ezen a hétvégén lesznek a játékos bemutatások😊 De 1embert tuti bemutatnak, és ez 90% hogy Lampard lesz...

am csak én kételkedem Quaresma jövetelében?😄 (túl jó hogy igaz legyen😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
jah, állitolag Quaresma is 35m euróért, és azért fizettünk ennyit mert hgoy Mancinit nem sikerült megszerezni, ugyhogy "muszáj volt"... remélem ez nem igaz, örülnék Mancininek, õ ugyebár a Pizzaro üzlet idején szóba jött, asszem vásárlási jogunk is van rá, szóval jönnie KELL ha azt a bizonyos összeget letesszük az asztalra

bubu13
Állítólag Lampard is megegyzett velünk (France Football szerint).Jó lenne ha egyszerre bemutatnák õket

EEE 1899

ForzaInter
tuti jönni fog 3 játékos kp-re mivel ugytánik min 3 menni fog, és abból 2 szélsõ, és az is valószínû hogy hogynem rombuszt fog a csapat játszani... ezért tuti jönni fog 3 pléjer, ne legyél már ilyen pesszimista😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
szerintem kifog adni, aztmondta biztositani akar mourinhonak mindent a "sikerhez", meg különben is, nincs mese, muszáj "bevásárolni", Moratti meg már mióta igér nagy sztárokat a klubhoz, hát most tessék

fsgh
azt mondta hogy 2szélsõ és egy középsõ középpályás után érdeklõdnek. Ez nem zárja ki azt hogy ha az egyik jön akkor a másik nem

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
ha jön Quaresma akkor még egy szélsõ és köépsõ kp tuti jönni fog😊
nem rég mondta Moratti egy nyilatkozatában hogy 2 szélsõ és egy középsõ kp fog érkezni.

Yo, Bitch!

fsgh
azon gondolkodom el hogy 30milla körüli kiadás után Moratti papakiad-e még egy Lampar+Mancini duóra?(sztem ezek után már csak az egyik jön:S)

ForzaInter
Bola címû lap,calciomercató, és a rai text is megírta már, állítólag a hivatalos bejelentés akkor várható ha mindent tisztáztak felek, az ár az 30-35 millio körül mozog.

Yo, Bitch!

fsgh
hol néz ki úgy?😄 melyi kolal írta meg?😊 (jó lenne ha gaz lenne😊 )

ForzaInter
ugy néz ki legigazoltuk Quaresmát.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ennyi erõvel akkor senkit nem igazolnánk...

Yo, Bitch!

Mert megkérdõjeleztem 2 játékost???
Ezt az Oroszt és Mancini-t + Balotelli-re írtam,hogy nem kezdõben játszatnám.Ez olyan nagy baj<#conf>
Kérdésedre a választ már párszor leírtam egyébként😊

Grosso is példaként szerepel, VB-n remek teljesítményt nyújtott, nálunk meg szinte semmit nem mutatott.

limperatore
ennyi

lehet, hogy jó játékos, de biztos vagyok benne ha leigazolnánk akkor nem azért mert az egyik játékosfigyelõnk egy éve figyeli, hanem az eb szereplés miatt, az meg sztem elég kevés ahhoz, hogy leigazoljunk valakit...

WuFraZselic
nem bizom az ilyen egy nyári fecskékben... 😊 amugy tõlem lehet mongól is, vagy orosz, elismerem a képességeit, de egy EB-szereplésre szerintem ne alapozzanak egy ilyen igazolást!

ForzaInter
pff azért mert orosz még lehet jó, nem azt kell nézni mijen nemzetiségû, mondjuk felteszem azt a kérdést neked ki a jó? mert eddig mindenkitõl rosszul voltál...

Yo, Bitch!

Most azonnal rosszul leszek már tényleg😞(
Ez remélem,hogy hatalmas kamu...