FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
<#eljen>

Törölhetõ. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

most vagy rosszul emlékszel vagy neked a 2x jöttem dolog az olyan hogy bejöttél 1szer és jó darabig nem léptél ki akkor ebbõl a topikból aztán megint <#idiota>

meg az hogy mit tud a pl-rõl, én úgy érzem, hogy talán többet tudok a pl-rõl mint a "SA"-ról hiába itt van a kedvenc csapatom, az a kedvenc bajnokságom és nekem is az a véleményem amit õ írt

nehogy azt hidd hogy most nekem valami bajom veled 😊 csak ezek az üzik hogy látod mekkora marhaságot írtál, ez nem így van, ez nem úgy (lásd elõzõ oldal)

szval világbéke van és egyéb csacskaságok, én ezzel lezártam ezt a témát és azt szeretném ha ezt tudomásul venned, fõleg azt hogy enyém az utolsó szó, mert én egy rohatt nagy geci hg vagyok és nem szeretnék ezzel kapcsolatban több hszt látni, ergo törölni fogom 😊

köfipufi

Japep
Bocsi, a zavarásért, de ha jól emlékszem kétszer(!) jöttem csak be ide ezzel kapcsolatban, sõt talán összesen.

A minõsíted önmagad nem arra utalt, hogy tudatlan bunkó, hanem amit tud/gondol a PL-rõl - és csakis ezzel kapcsolatban. Én sem tudok semmit a SA-ról, ezért nem is írok hülyeségeket - legalábbis próbálok.

Én sem tényeket közöltem, mindig odaírtam, hogy mi nem tudhatjuk! Ezért nem reális most ez a nekem esés...ilyet még nem tapasztalhattál a CFC topikban (legalábbis tõlem és asfától tuti nem).

Ha gondolod, nyugodtan kitörölgetheted a hsz-eimet, ha ennyire zavaró...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sztem ha valaki elmond egy véleményt mint a #14502-es kommentben, akkor ez az ö véleménye és miaz, hogy ezzel minõsíted magad? ez egy teljesen magán vélemény volt és nem is ócsárolás amivel igen minõsíti magát az ember

és az nem tetszik még, hogy folyamatosan amikor errõl a Lampard témáról van szó, meg akarsz mindenkit gyõzni hogy ez nem így van, hanem úgy...
senki nem írja oda a hsz végére, hogy sztem, de ha nem így van akkor Japep majd mondja meg mi az igazság...

1-2 ilyen hsz még nem gond, természetes, hogy nem szeretnéd, hogy elmenjen és te csak a vele kapcsolatos pozitív híreket szeretnéd észre venni, de ez van, és hidd el én is azt akarom, amit te, hogy maradjon ott ahol van, de akkor is idegesítõ számomra

pontpontpont

Japep
Úgy érzem, nem írtam semmi sértõt (ha mégis, akkor bocsánat). Sõt, nem is írtam ide sokszor (max 6-7 hsz).

Nem is érzek kényszert, hogy ideírjak, csak érdekes ez a Lampard ügy. Mondjuk lehet mi is ennyire foglalkoznánk vele, ha hasonló játékos jönne hozzánk.

#14504: Amúgy meg ha az utóbbi pár évet nézzük a Chelsea a legsikeresebb angol csapat, utána Arsenal és MU - gondolok itt az utóbbi 4-5 évre. És bocs, ha megsértettelek, nem szándékos volt. De azért ez volt az elsõ éve, hogy nem nyert semmit, viszont BL-döntõs volt elõször.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jolvan, kicsit kezdelek unni

viszlát

ForzaInter
jól van angol bajnokság itt senkit nem érdekel.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mért, elért valamit az utobbi 2 szezonban a chelsea a Uniteddel szemben? de ahogy reagálsz a tényekre, eléggé egyértelmû a dolog. ahm egy õs-chelseassel nem akarok vitatkozni, ugyis jobb csapat mint pl az MU

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Japep
Ja, aha értelek. Ennél nem is kell több, minõsíted önmagad. Köszi!

Erre most írhatnák sok dolgot, de nem akarok vitát szítani "más topikjában".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
ugy, hogy a chelsea nem nagyon fog labdába rúgni az MU (és arsenal) mellett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Japep
,,lehet, hogy nyerni is akar valamit ismét''

Ezt most hogy érted, már bocs?

És még tényleg nincs lefutva, akkor lesz, ha majd Lamps nyilatkozik a Chelsea/Inter hivatalos honlapján, hogy marad/megy.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
bestGP
birom ezeket a "neminteres" komenteket..
már lenyilatkozta hogy "inter?yes"
chelsea nemegyenlõ az interrel.legjobbtudomásom szerint
ennyit tudunk, az hogy a klub mit utasít vissza, az megint más_

hüje vagy hamán szép nem!4

WuFraZselic
lehet, hogy szeret ott lenni, de az is lehet, hogy nyerni is akar valamit ismét

Japep
Ha akar, megy - a szabály miatt. Sõt nagyon érték alatt - kivásárolhatja magát, ha jól tudom úgy 6-7-8 millió euróért.

És miért is szívná meg a Chelsea? Õ szeret itt lenni, nem menekülni akar innen.
( És ha marad, akkor viszont kap szerzõdést is - 4/5 év, heti 140/150 ezer font. )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ne legyél ebben olyan biztos, nagyon messze van még a jövõre

ForzaInter
és?

ugyis idejön, ha nem idén akkor jövõre ingyen, ezzel csak õk szívjak meg ha ott marad...

Yo, Bitch!

bubu13
Chelsea a hivatalos honlapjáb közölte, hogy Lampard nem eladó.<#szomoru1>

EEE 1899

WuFraZselic
bárcsak már azt nyilatkozná valaki, hogy; "igen b*zmeg, lampard & quaresma inter játékos" 😄 jólenne brunicoba teljes csapattal menni a csapat szempontjából, na meg én is lenyugodnék hogy idejönnek tutira 😄

fsgh
J.Zanetti nyilatkozott egy nagyot😊 sokmindenkirõl beszélt. Röviden: Dicsérte Lamparot hogy kevés olyan játékos van aki "ennyire tudja olvasni" a játékot és emellett nagyon jól is lõ. Akkor szót ejtet még Messirõl is. Róla azt mondta régen esélytelen volt hogy elmennyen a Barcábol de ez a jövõben talán másképp lesz. Meg hogy ha egyszer elhagyja a Barcát Messi akkor nagy valószínûséggel ide jönne és ennek örülne. Akkor beszélt még Adrianoról ogy nehéz lesz neki ujra formába lendülni meg hogy szüksége lesz a szurkolókra de szerinte menni fog. Stankovicrol is ejtett pár szót azt mondta hogy ha Stankovicnak mennie kell akkor nagyon reméli hogy nem a Juvéba megy. Plusz mondott még 1-2 jó szót Mourinhoról. 😄 így kb ennyi

forrás:
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul8e.html

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bestGP
http://transfermarkt.de

fsgh
parancsolsz?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bestGP
murinnyo ma uj cipot vett :\

szerintem esélytelen :S

ForzaInter
kkiváncsia vagyok hogy Julius 18-ig meglesz-e a végleges keret, elvileg Brunicoba már a kész keretet akarja vinne Jose.

Yo, Bitch!

ForzaInter
lehet, nem tudom, de én nem nagyon csíptem ezeket a 45 perces bohóckodásokat...

Yo, Bitch!

9csöves9
hát ahogy én visszaemlékszem,hiába felkészülési idõszak akkor is kell egy laza meccs ilyenkor a tétmeccs elött 3-4 nappal.szóval ez nekem kevés,mondjuk nem mintha különösebben bánnám,csak ez nekem úgy tûnik hogy Mourinho egója😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
kibírjuk nélküle...

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezt most találtam:

"Azt hiszem,az Inter azért mondta le a Trofeo Birra Morettit,mert aug 21-én lesz,Napolyban,és rá 3 nappal az elsö tétmeccsén lép pályára a Roma ellen,a szuperkupáért..
És nem a 45perces meccsekkel van a baja,ugyanis jul.29-én,a Trofeo tim
szintén villámtorna lesz,egy-egy félidövel(Juve,Milan,Inter)"

egy srác írta másik fórumon, olasz fociban eléggé otthon van, és az is igaz, hogy akkor trofea timet is lemondtuk volna...

Yo, Bitch!

nah igen 😊

ez mára már egy szokás, mindig ott vagyunk, nemértem miért kell pattognia mindjárt :S

9csöves9
értelme nem volt de tradíció

ennek is csak az volt az értelme hogy ez a pojáca megmutassa,hogy õ mindenek fölött áll és mindent leszar

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
nem is volt sok értelme ezeknek a 45 perces meccseknek...

Yo, Bitch!

Változások a nyári programban

Jul. 7. 14:59 -Milánó- Lemondta a csapat a Birra Moretti Trofeo-n való részvételt. Az Olasz Szuperkupa elõtt 3 nappal került volna megrendezesére a hármas minitorna a Juventus és a Napoli társaságában, de az Inter (Pedig az egyetlen csapat voltunk akik az 1997-es elsõ torna óta mindig szerepeltünk) nem lesz ott ebben az évben. Helyettünk pedig az AC Milan szerepel majd a tornán. A július 24-i meccs is változott. Délután 18:00 órakor nem a helyi ½brunicoi válogatott½ hanem a szaudi Al Hilal csapata lesz az ellenfél.

WuFraZselic
és állítólag ha Branca ma este ügyeskedik, holnap reggeltõl Mancini már interista ^^ - ha megbizható a forrás. szal remélem leigazoljuk MÁR

ForzaInter
volt már arról is szó, de állítólag Portonak nem kellet, Pelé meg kellett volna, de drágaságunk nem akar elmenni... egyre jobban azaz érzésem hogy Quaresma nem fog jönni, sokkal inkább biztos Mancini, akivel ugyanaz a herce-hurca van mint tavaly a szõrõstaltúval, de végül ugyis itt köt ki, és sztem Lampard is jöbbi fog...

Yo, Bitch!

Cruz helyett Suazo és úgy ok lenne már.

ForzaInter
ezek se tudják már mit találjanak ki, Cruzért cserébe meg nem kell Quaresma, Cruz évek óta az egyik legmegbízhatóbb csatárunk, nem kéne eladni, jövõre ugyis megy haza Argentinába azt nyiltakozta...

Yo, Bitch!

bestGP
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=766682

kvarezsmáért pénz meg kruzt.
beszarok lasan a golpontkomon,.

ForzaInter
akkor lehet vmi valóságalapja:d

Yo, Bitch!

fsgh
meg csenel4

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul7a.html

LasCar16
limpikém eztet mos bóknak veszem :p

#acm

limperatore
nem minden olasz csapat olyan szerencsétlen mint a milan 😄DDDDdd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bubu13
ja

EEE 1899

ForzaInter
gólpontkom?

Yo, Bitch!

fsgh
Lampardért ment a fax 6,5Millió fontos ajánlat. Szerintem ez elsõkörön el lesz utasítva...

ForzaInter
mi eddig is versenyezni tudtunk.

Yo, Bitch!

<#eljen>

bestGP
szezar ugynezki h recobaval együt megy bolognaba 😮

LasCar16
adózási rendszer..<#idiota> nem baj majd Berlu most módosít pár törvényt h versenyezni tudjanak az olasz csapatok a spanyol,angol csapatokkal<#ravasz1>

#acm