34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    sok mindenkit:D
  • Fabio Capello
    namost akkor döntsétek már el kit utáltok, Ronaldot, Ambrot vagy Mexést? :D:D:D

Engem Carvalho nem igazán tud(ott) meggyőzni, akad nála jobb elérhető védő is
  • ForzaInter
    Inkább akkor Carvalho.
  • ForzaInter
    Naneeeee, ez a féreg ide ne jöjjön, á de utálom, tavaly csak állandóan fikázta a klubot, amugy sem egy nagy szám sztem, menjen milanba, ilyen ne jöjjön ide, szurkolók sem örülnének neki, utálják kb mint ambrosinit (na jó annyira azért nem).
  • Fabio Capello
    Inter: Philippe Mexés felkerült a klub kívánságlistájára

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter szeretné megszerezni az AS Roma francia védőjét, Philippe Mexést.

Mexés iránt az AC Milan is élénken érdeklődik, a két városi rivális így a pályán kívül is megmérkőzhet egymással.

A francia 15 millió eurójába kerülne a bajnokcsapatnak, amely a Chelsea-t erősítő Ricardo Carvalhóra is kivetette hálóját.
  • WuFraZselic
    Hamsikot kéne megszerezni (vagy Fabregast, de az lehetetlen kategória szerintem), csatárnak meg ok hogy militó jó szezont zárt, de nem mai, nemtudom megéri e nagyobb összeget fizetni érte
  • ForzaInter
    Van benne vmi, nem egy klasszis sztem se, de cserének mondjuk elmenne és egy hasonló típusó játékos nem árt, de tényleg kockázatos a leigazolása.

Hübner bazz mirégi nevek:D Róla vmiért Ganz jut eszembe asszem Ancoban nyomták még együtt, ki is estek vmi 12 pontal:D
  • faláb
    Szerintem is lehetne jobbat hozni mint Motta...
  • 9csöves9
    nem tudom mi lett ez a nagy Motta mánia minden klubnál,kijött neki egy jó idény aztán annyi.a Barcában teljesen átlagos játékos volt(inkább átlag alatti)

ez olyan mintha annó Hübnerért versenyzett volna mindenki:D
  • ForzaInter
    Milito mindenképp jó vétel, egy befejezőcsatár kell, Motta már kockázatos, idén a Genoa egyik legjobbja, csak félek hogy majd rásérül a térdére:\
  • WuFraZselic
    motta és milito állitolag érkezik , és odaadjuk 16 milla euró mellé aquafresca játékjogát... ezt erősen kétlem, végre visszajön évvégén...
  • Fabio Capello
    azthittem itt szegeden, ne szopassál :D
  • ForzaInter
    ünneplés a meccs után a dóm téren
  • limperatore
    hát ha mourinho tervezte igazolások bejönnek, akkor sztem akárkit vehetne a többi csapat :]

juvenak kell még 1 v 2 év h újra jó csapat legyen, milannak meg vagy kéne 6-7 ember :D
  • lac556
    hehe canavaro juve ba igazolt igy már tuti hogy jővőre a bajnok milánobol kerül ki!!
  • limperatore
    jah benne van tommy videójában, akk nem kell :]
  • limperatore
    nincs képetek arról mikor J. Cesar a Siena meccs után végig vitte Adriano 10-es mezét a stadionban?
  • lac556
    robin jo lenne! szivesen látnám és bizok benne hogy a porcelán lábait londonban hagyja+
  • limperatore
    Van Persie után érdeklődünk
  • Matthew Prosac
    thx a válaszokat
  • ForzaInter
    ünneplés a meccs után a stadionban.
  • ForzaInter
    Kétszer jelezte Mourinhonak hogy cserét kért, de ő szart rá és fennthagyta és mindháromszor mást cserélt, mondván nincs semmi baja és még van esélye a gólkirályi címre, és maradjon csak fennt, aztán tényleg lőtt egyet:D ünnepléskor amugy már végig futott a zászlóval meg minden. Amugy sztem Ibra csak szimplán szarul volt az előző esti bulitől, gondolom ivott egy kicsit, meg látszott is a fején..
  • Monoton
    "Jose Mourinho a legjobb csapatát küldte pályára a csordultig megtelt San Siróban. Az Inter remekül kezdett, de gólt csak az első félidő hajrájában tudott elérni, ekkor Cambiasso volt eredményes: 1-0.

A szünet után békésen csordogált tovább a meccs, amikor is egyszer csak Ibrahimovic megsérült, vagy legalábbis jelzett a kispad felé, hogy szeretne cserét kérni. Mourinho nem hitt neki, így a pályán hagyta a duzzogó svéd klasszist. Jegyezzük meg, a portugál tréner szóvá tette, hogy ugyan elengedte szombat este bulizni a bajnoki címet ünnepelni akaró játékosokat, de vasárnap ettől még teljesíteni kell az együttes szurkolói előtt. Lehet, hogy Ibrahimovic másnapos volt? Ki tudja... A lényeg, hogy az Inter az 52. percben Figo remek indítása után Balotelli révén kettőre növelte előnyét. A veterán portugál középpályást ezt követően lecserélte Mourinho, a visszavonulását ma bejelentő Figót vastapssal búcsúztatta a San Siro közönsége. A hajrában még Ibrahimovic is betalált, ha már a pályán hagyta őt edzője, így a vége 3-0-s Inter győzelem lett."

/samsungsport/
  • Matthew Prosac
    Hali. Most néztem meg a meccs összefoglalóját. Van valami különösebb magyarázata annak, hogy Ibrahimovic nem örült a góljának? Kb olyan fapofával sétált utánna, mint aki egy halálosan unalmas sakkpartiról megy hazafele. Aztán megfordul tapsol kettőt a szurkolók felé 'protokollból', de nekem full úgy tűnt, mint aki szarik az egészre. A meccs utánni ünneplést nem láttam, akkor is ilyen volt? Mert akkor arra kell gondolnom hogy nemsokára távozik a klubtól..
    Csak kíváncsiságból kérdezem, amúgy pedig gratulálok nektek a bajnoki címhez, jó helyre került; sem a Milan sem a Juve, sem más nem érdemelte volna meg az idei teljesítménye alapján.
  • limperatore
    akkro 3x rra
  • limperatore
  • limperatore

ez se rossz
  • limperatore
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ForzaInter
    Ez:
  • limperatore
    az meik csapat? jaaa a rokkantak akik ott vannak vhol milánó környékén? nem nagyon rémlik :S
  • ForzaInter
    Hát abban az helyzetben kb mindenki sírt. :S De arról ne beszéljünk azóta már nyertünk 4 scudettot zsinórban, bezzeg a milan:d
  • ForzaInter
    Igen, sokat tett, aztán gusztustalan módon itt hagyta a klubot, szembeköpte Morattit a szurkolókat és mindenkit, de Ibra egyelőre az Inter játékosa, és nem hagyta itt a klubot, majd ha ő is eligazol vmelyik nagy riválishoz, olyan nyilatkozatok után hogy "itt maradok az internél" stb, majd akkor lehet őt is anyázni. :D De ameddig itt van sztem kijár neki a tisztelet mert sokat köszönhetünk neki.
  • limperatore
    jah, ennyi :D
    és Ronaldo is sírt, hogy miért azt nemtom :D
  • ForzaInter
    Persze mások ezt elismerem, azért az igazi interisták ők ez egyértelmű.
  • limperatore
    Ennyi erővel Ronaldo is sokat tett a klubért mert uefa kupát nyert az Internek ami az egyetlen nemzetközi érdemünk 12 év alatt, ő legalább nagy meccsen is betalált :D

az egy dolog h utána gusztustalan módon itt hagyta a csapatot, őt mégjobban szerették a drukkerek érted még is zlatan féle :D
  • limperatore
    hát de J.Zanetti v Cambiasso v Cordoba v Materazzio v Julio más mint Zlatan
    persze sokat tett, de ezek összesen keresnek annyit mint Zlatan

( jó azért többet de érted.. )
  • ForzaInter
    Mi az hogy Zlatan félék? Ő is tett annyit a klubért már, sőt még többet is, az már más kérdés hogy ő nem olyan szimpatikus játékos, egy öntörvényű paraszt. :D De ő mindig is ilyen volt, de ugyanolyan kedvenc ő is a szurkoloknál, én inkább azt mondanám hogy ilyenek az igazi interesek nem az ilyen adriano vagy ronaldo féle árulók. (aztán lehet Ibra is az lesz majd. :D)
  • ForzaInter
    Nagy kincs a srác, tavasz egyik legjobbja nálam.
  • limperatore
    mikor julio megkönnyezett, nagyon komoly volt, ilyenek az igazi Interesek
    nem pedig zlatan félék