FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
jó milantol mit vártál? szerencsétlenek mint tavaly: D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
keret a Pana ellen

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

Yo, Bitch!

ForzaInter
második félidõben pont jól tartotta labdát, és ez emberhátrányban jól jött, elsõ félidõben tényleg sok labdát eladott, és cselei se jöttek be, jót második félidõre értettem, de összeségében amint láthattad én sem voltam elájulva tõle, le is írtam, és csak 5,5 adtam teljesítményére.

közben Genoa-Milan 2-0, lol:|

Yo, Bitch!

limperatore
én is arról beszélek

most azért volt jó mert elb*szta a cselt elvesztette a labdát és még utána se futott, vagy azért volt jó mert kihagyott 2 100%-os helyzetet?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
--------------------

Yo, Bitch!

ForzaInter
elsõ félidõben tényleg, de én hasznosat második féldiõre értettem, ott már jó volt...

Yo, Bitch!

Adriano se mostanában rúgott szabadrúgásból gólt XD
Cruz lõtte az utolsót amibõl gól lett.

fsgh
Igazából szabadrugást az Interbõl senki se tud lõni....Adriano az egyedüli aki tud nagyot és erõset lõni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
ja nagyon hasznos volt, összes labdát elbaszta kb 😄 egy csele se jött be

ja meg megint lõtt szabadrúgást váááá életébe nem lõtt még gólt belõle nemtom miért itt gyakorolja 😄

limperatore
😄D

egyértelmûen

ForzaInter
jól játszottunk, Cataniának gyakorlatilag egy helyzete volt, sajna abból be is találtak, de végig uraltuk meccset még emberhátrányban is, csak jobban ki kell helyzeteket használni

Yo, Bitch!

limperatore
Mourinho: Négy góllal is nyerhettünk volna

Az Inter két szerencsés góllal verte meg a Cataniát, a milánóiak vezetõedzõje szerint az eredmény nem tükrözi a pályán kialakult játék képét.

Az olasz bajnokság 2. fordulójában az Inter fogadta a Cataniát, amely Plasmati találatával vezetést szerzett. Azonban nem sokkal késõbb Quaresma beadása pattant meg nagyon szerencsétlenül két vendégjátékoson is, ezzel egyenlített a címvédõ. A második félidõ elején egy védõ által megcsúsztatott labda jutott a vendégek gólvonala mögé, Terlizzi öngólja döntötte el a három pont sorsát.

- Amíg teljes létszámban játszottunk, addig nagyon jól teljesítettünk. A Catania játszotta saját játékát, 3-1, 4-1, de még inkább 5-1-re kellett volna nyerni – jelentette ki Mourinho. – Úgy terveztem, hogy a második félidõben még több támadó szellemû játékost küldök pályára. Ez persze a kiállítás miatt lehetetlenné vált

nemtom én nem látom a csapaton azt az átütõ erõt mint tavaly, remélem nem az lesz mourinhoval mint anno lippivel

limperatore
😄DDD

9csöves9
nonstop

valamit nagyon tudhat😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
cigo

Yo, Bitch!

ForzaInter
asszonta Jose, hogy Adrit beküldte volna második félidõben, de mivel kiállították Muntarit így meggondolta magát.

Yo, Bitch!

limperatore
ott is tisztította neki?😄

9csöves9
dettó mint nálunk Capelloval

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
komolyan ibra olyanokat kihagyott azt hittem falnak megyek... mourihonak leszopta a f*szát már azért kezdõ mindig

ForzaInter
egyértelmûen azért hagyta fennt mert sokat volt sérült, és mindenképp azt akarta Jose hogy rugjon egy gólt, mert õ is tudta hogy egy gól nagyon jó tenne neki, és második félidõben emberhátrányban nagyon hasznosan tud játszani, jól tartja labdát, ami nagyon fontos, Adrianot tényleg felesleges lett volna beküldenie, biztos nincs még 100%os, Pana ellen bizonyíthat.

Yo, Bitch!

még jó hogy Ibra jelenleg a legjobb csatárunk^^

képes volt Mourinho 90percig végignézni, hogy mit (nem) mûvel a pályán :S

Quaresma nagyon jó volt <#eljen> (bár sztem a jobb külsõ lábfeje a meccs végére már belilult 😄 )

Mancini is nemkicsit jó volt mikor beállt

remélem Adrianot ma azért nem játszatta, mert nem akarta csak 10percre beküldeni, köv. meccsen kezdõbe várom ezek után

ForzaInter
nehéz meccs volt, nem gondoltam volna hogy fiuk megnyerik, odatették magukat rendesen második félidõben, értékelések:

Julio Cesar: gyakorlatilag semmi dolga nem volt, gólról nem tehetett, 6.

Maicon: kiválóan játszot, rengeteget ment fel támadosáokkal, kár hogy abból a szólóból nem sikerült betalálnia, 6,5.

Burdisso: jól játszott, de néha elég bizonytalan volt, de nagy hibát nem vétett, 6.

Materazzi: meccs egyik legjobb embere volt, gyakorlatilag hiba nélkül játszott, egy-két szabálytalanságot kívéve, de rengeteg helyzetben tisztázott, 7.

Maxwell: elsõ félidõben volt pár szép összjátéka Quaresmával, de nem nyujtott kiemelkedõt, 6.

Figo: volt pár jó megmozdulása, de nem játszott vmi jól, viszont jobb volt mint Samp ellen, de rá jövõben mindenképp csak csereként számítanék, 5,5.

Muntari: szerzett elég sok labdát, de el is addot jó párat, emellet viszonylag sokat szabálytalankodott, és gólnál is õ volt a hibás, bár sok mindent nem csinálhatott volna, aztán jött kiállítás, ütött tehát jogos volt, 4.

Vieira: viszonylag jól játszott, rengeteg labdát szerzett és jól passzolt, de néha becsúszott 1-2 hiba, 6,5.

Quaresma: meccs egyik legjobbja volt, elsõ félidõben zseniálsi volt, és szerzett egy gólt amigez igaz szerencse is kellett de a gól mindenképp övé sztem, második félidõben is volt pár szép megmozdulása és jól tartotta labdát, 7.

Ibrahimovic: elsõ félidõben pocsék volt, másodikban õ is jól tartotta labdát, de helyzeteit elpuskázta, minimun 1 gólt illett volna rugnia ennyi helyzetbõl, 5,5.

Balotelli: nem játszott rosszul, de ennél tud sokkal jobban is, viszont hasznosan volt, 6.

cserék:

Zanetti: bejött és nagyon jól játszott, stabilitást hozott középpályára, és voltak szép megindulásai is, amolyan Capitanos😄 6,5.

Cambiasso: bár sokat nem játszott de elég gyenge volt, szélen 2* is simán átmentek rajta, betudjuk ezt a fáradtságnak, 5,5.

Mancini: mindössze 15 percet játszott, de az alatt vmi fantasztikus volt, nagyon szép megmozdulásai voltak, és Ibrával 2 gólt is rugathatott volna, 6,5.

gól pedig sztem bennt volt, mivel Bizzari lába gólvonalon volt, és így nyult hátra... megérdemelten nyertünk, sokkal jobbak voltunk, de Adrit kár hogy nem küldte be Jose.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jobban örültem volna adri beállításának, de mancini remekül játszik ebben a bõ 15 percben is! megvan a gyõzelem, persze van még hova javulni, a "tipikus" inter-betegséget legyõzni, hogy alszunk amig nem történik vmi negativ velünk (gólt kapunk, kiállítás, stb), Ibra a végén 2õt még bevághatott volna... maicon megint hozta amit tud, jól jött fel támadásokkal, gólja is lehetett volna. összességben jobbak voltunk, talán 10 emberrel mégjobbak, de nem volt elég meggyõzõ a csapat még sajna a szememben =/ majd javitunk görögországban remélem <#eljen>
ui: azért persze ha a 2. félidõben az a 4-5 gólhelyzet mind1ike beakad egy szavam nem lenne 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Mancini is mit játszott már:o Mancini Quaresma páros ha egyszerre lesz a pályán alázás lesz érzem😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
MEGVAANN!! 3PONT!! 😊)))

bubu13
Ibrának ma nem ment...

EEE 1899

WuFraZselic
belõni*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ezeket a ziccereket jólenne belõli...

LasCar16
na megin mingyá mit kaptok 😄

#acm

lol 2-1

FORZA INTER!

WuFraZselic
2-1 😊

fsgh
GGGÓÓÓLLL!!!😄DDDDDDddd

WuFraZselic
Capitano a pályán <#worship> figo ment le

fsgh
és akkor 4-3-2-ben játszunk vagy hogy?

Vieira-Cambiasso és akkor Quaresma hova megy?

10 embernél 1 csatárral fogunk játszani...
Ibra-Adriano Balotelli-Cambiasso ---> ezek a cserék jöhetnének szóba ha Adrit mindenképp a pályán akarjuk látni...

ForzaInter
Figo, Ibra le, Cambiasso, Adriano be.

Yo, Bitch!

fsgh
10emberrnél nem fogmég jönni Adriano... Szerintem 1csatár fog lejönni és bejön Cambiasso

WuFraZselic
egy azonnali figo-mancini, ibra vagy baloteli - adriano cserét beütemeznék. vagy pl balotelli-adriano és figo-zanetti ->zanetti visszajön kp-ra védekezni. de vmi kell mert megint ráülünk az x-re... annyira tudtam hogy kapunk egy gólt és utána kapunk észbe hogy ja hogy ja meccs van meg stb. quaresma jól keni , nagyon remélem meglesz a 3 pont... illene. kedves catanias szinész meg elmegy a 😊

limperatore
nyomorék bíró ennyire szánalmas hogy lehet...

most már jöhetne adriano mert elõl nem csinálnak semmit a csatárok

quaresma pedig iszonyat jó 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
De tényleg. sok Inter játékos melette elég lassan játszik...

fsgh
Nagyon nem jött ez jókor...Második meccs ráadásul muszály lenne javítni az elözõ x-et...

Mourinho remélem kitalál valami jó taktikát a szünetben.

Ja és Quaresma eddig nagyon pengén játszik 😊

Tedesco szimuláns patkány, ha nem fetreng mint egy epilepsziás akkor biztos nem lett volna kiállítás.

LasCar16
Materazzit nyomták ki?

#acm

fsgh
Mondjuk Catania 11ember ellen sokat nem tudott tenni, lehet sikerül partiba maradni 10emberrel is de nehéz lesz nagyon:S

Quaresma meg nagyon jól játszik😊

<#confused> ez szerintem nem volt piros

FORZA INTER!

bubu13
jobb szélrõl külsõvel

EEE 1899

inter94
honnan szerezte a gólt quaresma???
sajna nemtom nézni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
Muntari Piros lap

-

fsgh
QQQUUUUUUAAAARRREESSSMMAAAAA!!!!!!!!