34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #19551 Az a Benzeme se lenne nagyobb erősítés, ennyit erről. -
#19550 Vezetünk Ibra góljával a Cagliari ellen! -
#19549 Van 4 csatárunk, Ibra és Milito lesz valószínű a kezdő, akik tökéletesen kiegészítik egymást, egy ilyen befejezőcsatár kellett Ibra mellé, és van ezen kívül még 2 fiatal játékosunk Balotelli és Arnautovic, akiknek kell a játéklehetőség, ha most idehozzuk még egy 5 csatárt mondjuk Benzemát 30-40 millioért csak a játéklehetőséget venné el a fiataloktól, jelen állás szerint csak pénzkidobás lenne Benzema, ha 3 csatárunk lenne akkor ok, de 5 csatár ha jöna akkor egy olyan legyen aki tűri a padozást, mondjuk sztem Cruz marad 5. csatárnak, így nem lesz rinyálas sem hogy ki játszik. Balotelli meg sztem nem rosszabb mint Benzema, lőtt 20 meccsen 8 gólt, ugy hogy csatár létére a legtöbbet szélsőt játszott, sokoldalú játékos, gyors, jól fedezi a labdát, fizikálisan is ott van nagyon, és kreatív nagyon, még csak 19 éves de már kurvajó csatár és ennél csak jobb lesz, Arnautovic pedig szintén nem lehet egy kutyaütő ha olyan csapatok vinnék mint a Chelsea vagy MU, akik már bejelentkeztek érte, de már 100% hogy idejön, szal a csatársor már rendben van, középpályára kell még legaéább 2 ember, és egy védő talán, nem csatárposzont vannak a gondok. Amugy Milito 29 éves, 3-4 év még benne van. -
#19548 jött 2 csatár, ebből az 1ik 30 feletti, a másik pedig még el se kezdte kb a karrierjét. ezt nem nevezném erősitésnek ezidáig -
#19547 Ki mondta hogy ráalapozzunk? De már jött 2 csatár, nincs többre szükség, ha vkit lekéne igazolni akkor az Quaglarella legyen olasz is és nagyon jó játékos, és vele nem igen fürödnénk be, ráadásul kb 15 millioért elhozható. De a középpályára kell még embereket hozni, meg a védelembe még egy vkit.. -
#19546 jó hát olyan mint Toulalan... megvették a Nantesból, azóta nagyon jó játékossá vált, franciáknál kezdő etc :) -
Rudee #19545 Ha a Lille-be nem jáccott volna jól, akkor nem veszi meg a Lyon -
#19544 azért irtam hogy "kinevelt" (-> ott vált jó játékossá :D)
amugy nehogymár Arnautovicra alapozzunk bármilyen szempontból is, lol :) -
#19543 Mourinho hosszabít 2012-ig, 10 milliora emelik az éves fizetését. -
#19542 Benzemára sztem nincs szükség Milito és Arnautovic érkezésével, középpályára kell még 2 ember, ez a Makoun gyerek nem rossz, láttam párszor, védelembe állítólag jönne Carvalho, hát örülnék neki, bár a védelem sztem nem szorul erősítésre, de egy Carvalho egyértelmű erősítés lenne. -
Rudee #19541 Makoun kb annyira Lyon nevelés, mint Toldo :) -
#19540 According to the Daily Mail, Inter Milan could bid 15 million euros for O.L.'s Cameroonian midfielder Jean Makoun (25) and replace Patrick Vieira (who is on his way out).
emellett a juvéval pályázunk Benzemára is. hát, nem lenne rossz mind2, a lyonban kinevelt játékosok általában beválnak :) -
#19539 Lejár a szerződése, oda megy ahova akar a nyáron. -
#19538 Genoa: az elnök szerint Crespo 99.9 százalékban a klub játékosa
Enrico Preziosi, a Genoa elnöke szerint Hernan Crespo már 99.9 százalékban a klub játékosa.
„Még nem írta alá a szerződését, de találkoztam vele és meggyőzött engem. Crespo 99.9 százalékban már a Genoa játékosa” – mondta Preziosi.
Az Inter argentin támadóját korábban a Fiorentinával hozták hírbe.
gondolom a Milito-Motta transzfer része, hogy kedvezményesen elvihetik -
#19537 Tovább folytatódnak a találgatások az Internazionale portugál középpályása, Luis Figo jövőjével kapcsolatban. Az egykori aranylabdás még nem döntötte el, mihez kezdjen a jövőben – egyelőre csak annyi a biztos, hogy a legmagasabb szinten már nem folytatja a labdarúgásban. Vagy ez így ebben a formában mégsem teljesen pontos, ugyanis Gilberto Madail, a Portugál Labdarúgó-szövetség elnöke kijelentette, Figo a sportpályafutása és emberi adottságai miatt tökéletes utódja lehetne.
Most azonban még nem tudni, hogy Figo tényleg hazája szövetségében dolgozik-e majd, esetleg elfogadja valamelyik vele hírbe hozott kínai vagy katari klub érdeklődését. -
#19536 ja de azt mondta hogy visszavonul az éllabdragústól, és csak külföldre menne levezetni amerikába, japánba stb. -
#19535 annyira hivatalos h már várja az ajánlatokat japánból meg nemtom honnan :D:D: -
#19534 tényleg vazze:D -
#19533 #19526-ban pontosan ugyanezt írtad le arnautoviccal kapcs. :D -
#19532 Ezt a szezont sérülés nélkül nyomta le, és mielőtt leigazolta a Genoa 4 orvos megvizsgálta, és azt mondták ok a térde nem lesz vele gond. Amugy egyre valószínűbb hogy Arnautovic "Az uj Ibra" it köt ki, 10 millio euróról írnak és 5 évre jön állítólag. -
faláb #19531 Motta csak nem lesz már olyan sérülékeny... -
Csesza #19530 hivatalos -
#19529 úgy tudom figo visszavonul, legalábbis pletykáznak róla -
#19528 inter.iten nézd meg, és add hozzá Mottatát éss Militot, még nem ment el senki jelenleg. :) Filkornak meg elsőnek egy biztos helyet kéne kiharcolni a a másodosztályú Sassoulóban, de egyelőre a kezdőbe közelébe nem kerül.. -
lac556 #19527 nem irom én le őket csak jo lenne már eljutni legalább a bl döntőig:)
amugy most h áll a keret? figo viera crespo elment maradt
csatár cruz, ibra,baloteli (adriano-t végleg kirugtuk?)
kp: stanko, mancini, capitano, esteban,
hátvéd: matrix, santon, maicon, samu,
Filkor viszajöhetne talán kaphatna már mecset hagy pihenjenek jővőre többet
én amugy a csatársorba, kp, re és centervédőt is igazolnék még!!
de remélem josé jobban keveri a lapokat és jővőre triplázunk!!(copa, seriaA BL) -
#19526 Ne írd már le előre őket, majd ha tényleg rosszak lesznek akkor...
Milito jó vétel nagyon szvsz, Motta pedig cserének tökéletes lesz,de még vele is csak 5kpnk lesz.
Állítólag amugy leigazoltuk az osztrák Marko Arnautovicot a Twentétől, 10 millio euróét, és 5 évre írt alá, de megy kölcsönbe elvileg, óriási tehetségnek tartják, nagyon fiatal még, az uj Ibrának nevezik, tényleg nagyon hasonlít rá a játéka, ráadásul ugyanolyan magas és nagypofájú. :D És Angelerit is leigazoltuk, argentin válogatott jobbhátvéd, az Estudiantestől jött, de a Milito és Motta transzfer részeként közös tulajdonba ment a genoába, így 50-50%-ban birtokolja a tulajdonát a két csapat. -
lac556 #19525 motta milito szerintem pont olyan játékosok akik kis kluboknál briliroznak de nagy klubnál szinte észre se lehet venni őket(főleg motta barca) ---
bár ne legyen igazam... -
#19524 agüero / benzema, hamsik, david silva :D <3 -
#19523 A Genoa elnöke azt mondta hogy Motta és Milito már a miénk, én örülök mindkettőnek, Motta jól jön a kpre, mer oda csak 4-en maradnak kellenek cserék is, Milito meg jó választás előre sztem, egy befejezőcsatár kellett, ő vele sztem meg nem csináltunk rossz vásárt, bár már 30 lesz, de tipikusan olyan játékos akiről minden bepattan, és már bizonyított a spanyol bajnokságban is az olasz melett, még 2 kp és 1 csatár érkezése sztem tuti várható. -
#19522 Hát lehetőséget így a vége felé mondjuk Mei megkaphatná ő középhátvéd, és első csapat tagja elvileg, egy próbát megérne szvsz. -
faláb #19521 Szerintem Burdisso szintjét egy Primaverás is tudná hozni. -
#19520 Így van, Rivasal együtt mehetnek, bár tőlem cserének mondjuk Burdi maradhatna... -
faláb #19519 Ha Burdisso elmegy máris erősödött a védelem. -
#19517 Nem védőt kell venni, oda nagy név nem kell, kpt kell megerősíteni és a csatársort mert jelen állás szerint kpre nyáron marad 4 ember csatársorra meg 2, védelemmel különösebb gond nincs legkevesebb gólt kaptak már harmadik éve, 30 alatt. -
#19516 maradjunk az elérhető kategóriánál :) -
Csesza #19515 őt én is eltudnám ide képzelni :) -
#19514 vidic -
#19513 Jobb elérhető védő ,például?
Azért Carvalho Terryvel éveken át a PL egyik ,ha nem a legjobb védőpárosát alkotta!Igaz idén sokat volt sérült ugyh nemigen játszott!
Mexésnél azért klasszisokkal jobb,néha amit a francia alibizik:D -
#19512 :DDD -
#19511 Balotelli:
midurvamán:D