FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
F@szomat! Lószart se csinálnak erre gól :@@@@@

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
milenne ha az egyértelmûen motiválatlan ibrahimovic helyett Adriano kezdene? mert ha elrontja, még oké, de utána legalább az akarás minimális jelét mutassa hogy visszaszerezze...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Ja mondjuk úgy van értelme😄 Csak Figonak nincs

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EZ 4-4-2.

Nem hiszem el hogy Figo kezdõ!!!:@

fsgh
Nem értem ezt a kezdõt:o

Ugye 3középsõ kp-val játszunk meg 2 szélsõ + 1 csatár... Na most Figo-Ibra-Balotelli õk vannak elöl!? s akkor Quaresma a klasszikus sélsõ játékos hol van?? Meglepõdnék ha betették volna középsõ középpályásnak...

figo meg mi a f@szomért kezd!!!???

Vieira, Figo

ForzaInter
mi a baj?😄

ugytûnik 4-4-2 lesz, de Figo helyett inkább Manci kéne😄

Yo, Bitch!

:S

ForzaInter
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 77 Quaresma, 20 Muntari, 14 Vieira, 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 4 Zanetti, 9 Cruz, 10 Adriano, 19 Cambiasso, 33 Mancini.
Allenatore: José Mourinho.

Catania: 1 Bizzarri; 21 Silvestri, 23 Terlizzi, 6 Stovini, 4 Silvestre; 27 Biagianti, 8 Ledesma, 19 Tedesco; 25 Martinez, 16 Plasmati, 7 Mascara.
A disposizione: 12 Kosicky, 2 Sardo, 3 Sabato, 9 Paolucci, 10 Dica, 17 Baiocco, 20 Antenucci.
Allenatore: Walter Zenga.

Yo, Bitch!

ForzaInter
lol😄

Yo, Bitch!

fsgh
egy eredmény:
81' Palermo 3 - 1 AS Roma

fsgh
Én a mai meccsrõl beszéltem... Végig azt pofázom hogy ma ne kezdjen még Adri szerintem mert Ibrával még többre megynk. Én ezt magyaráztam eddig😄

ForzaInter
Milant biztos😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
én nem istenítem, de most mindenképp õt kezdetné.

Yo, Bitch!

limperatore
Jó pár brazil csapat megrakná az olaszokat hidd el

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
mostani csapatból utso 3-ra értettem -.-

és kurvára nem a mai kezdõrõl van szó hanem általában mivel Adriano még csak most épült fel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

😊 sehol nem olvashattad azt nálam, hogy jobb formában van, csak mindenki annyira baszottul isteníti Ibrát miközben nem csinált mostanában olyat ami ezt elõidézné

limperatore
ez neked bizonyítás? tudod ki az aki bizonyított?

Zamorano, Vieri, Ronaldo, J.Zanetti, Cambiasso, Maicon a mostani csapatból és még a régiek

ezekhez képest hol van zlatan? közel se volt olyan éve mint Adrianonak anno

és 11m-t keres, szánalom

fsgh
"<#eljen> errõl van szó"

😊

ForzaInter
kit érdekel mit csinál válogatott meccsen? Interben bizonyít és ez a lényeg, elsõ meccsen is egyik legjobb volt és gólt is szerzett, bajnokságban meg tavaly 17 gólt, tizenegyesekrõl meg annyit hogy azt is be kell lõni... ja és blben is lõtt 5 gólt, egyet sem tizibõ... ne hogymár kihozzátok hogy Adriano jobb formában van, egy az hogy még közel sem 100%-os, így badarság lenne egybõl kezdõbe rakni...

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja és olasz meg brazil bajnokságot mióta egy szinte?😄

Yo, Bitch!

fsgh
Sorolhatod a tényeket Adrianonak akkor se tenne jót ha kapásból kezdõ lenne ahogy egészséges...szvsz

<#eljen> errõl van szó

nem nemértesz 😊

de az elöttem szóló leírta, hogy mire gondoltam 😊

limperatore
imre imre imre...

Adriano tavasszal lõtt kb 15 gólt ( nem tudom pontosan hányat de kb ennyit )

Ibra 8 gólt lõtt amibõl 4 !!! 11-es volt

sérülés ide v oda brazil bajnokság ide vagy oda Adriano nem kicsivel jobban teljesített

és ilyen hülyeségeket ne írjál hogy mert nyilatkozott 2 szépet
felkészülési meccsek alatt is látszott rajta hogy már jó formában van, meccs embere is lett sajna pont megsérült

amíg zlatan góljainak felét 11-esbõl rúgja és amíg nem képes berúgni a 100%-os ziccereket addig mirõl beszélünk? nézd már meg a játékát, õ van a világon legjobban agyonsztárolva. kérdezz meg bárkit

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Márhogyne értenélek. Bízol a Brazilban és jobban is bírod mint Ibrát és inkább õt látnád a kezdõben. De szerintem EGYENLÕRE Ibra hasznosabb tud lenni...

nem értesz te engem, sebaj 😊

fsgh
Egyenlõre még mindig Ibra a legjobb csatárunk és amíg nem sérült addig gondolom kezdõ is lesz. Most Adrianot puszira tegyék be mert nyilatkozott 2 szépet?? Én is remélem hogy ujra a régi lesz és gólgazdagabb mint Ibra de nem ez az útja hogy vsszaépítse az edzõ a csapatba.

bazmeg Imikém ne csináld már a fesztivált 😄 Ibra nem nagyon mutatott semmit mostanság, ha ezek az edzõk azt nézik, hogy ki a legjobb a meccs/gól átlagban akkor Cruz lenne állandóan a kezdõ, Adrit hazakülték és ott termelte szépen a gólokat, ezzel csak azt akarom mondani, hogy Ibra sem biztos, nagyonnem 😊

most is, lófaszt nem csinált a magyarok ellen

fsgh
Ezzel érvelsz?😄 Adri olyan jó volt hogy haza küldték... Mourinho tudja mit csinál és sztem se kell azonnal kezdõbe tenni.

Adriano mostanság mikor játszott az Interben? 😄

fsgh
Még mindig többet mint Adriano mostanág. Ezt Mourinho is tudja. Egyenlõre csak óvatossan. Hülyeség lenne kapásból kezdõbe dobni....

limperatore
mert ibra arról híres h olyan sûrûn gólt lõ 😄

annyira túl van sztárolva hogy vmi hihetetlen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nem értem, mindenki látja hogy Figo nem való a kezdõbe...

ForzaInter
õt én semm értem, Jose nagyon nyomja, sztem Figo csereként sokkal többet hozzá tudna tenni játékhoz... Mancini vagy Balotelli kezdõként jobb, aztán majd olyan 60 perc környékén váltaná vméket...

Yo, Bitch!

fsgh
Csak Figo-t ne!!! Ott van Mancini vagy Balotelli...

ForzaInter
gazzetta szerint:

Inter 4-3-3

Julio Cesar 12
Maicon 13
Cordoba 2
Materazzi 23
Maxwell 6
Vieira 14
Cambiasso 19
Muntari 20
Figo 7
Ibrahimovic 8
Quaresma 77

cserék:
Toldo 1
Burdisso 16
Zanetti 4
Mancini 33
Adriano 10
Balotelli 45
Cruz 9

All.Mourinho

Yo, Bitch!

fsgh
Én is örülnék ha Adri végre visszatérne de jobban preferálom azt hogy pl ibra lõ kettõt😄 és a második félidõben bejön Adri egy fél órára.

természetesen a jelenlegi keretbõl kiindulva 😊

ForzaInter
valószínû ez lesz, sõt biztos😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
egyik sem 100%os még

Yo, Bitch!

Ibra helyére Adriano és Mancini helyére Balotelli és perfekt 😊

fsgh
Legjobb ez lenne

------------J.Cesár--------------

-Maicon-Materazzi-Cordoba-Maxwell

----Zanetti-Cambiasso-Muntari----

--Quaresma-------------Mancini---

-----------Ibrahimovic-----------

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

limperatore
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=1367
<#worship>

ForzaInter

Yo, Bitch!

inter94
Cambiasso gólt szerzett Peru ellen

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

limperatore
szar élete lehet 😄

kivan kopva -.-