FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Obinna még padon se😞

Adriano kezdése viszont pozitív😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

banok
vagy ott a CCTV5

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bubu13
Szerintem nem kellett volna Ibrát betenni a kezdõbe nehogy megsérüljön vasárnapra helyette betettem volna Cruzt vagy Crespot

EEE 1899

inter94
Inter (4-3-3): 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 26 Chivu; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 33 Mancini, 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.
Subs: 1 Toldo, 9 Cruz, 13 Maicon, 18 Crespo, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 77 Quaresma.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ForzaInter
timberlék link meccshez
még most csatlakozzatok ha itt akarjátok nézni, mert meccs közben általában már nem lehet, max félidõben mikor sokan kilépnek

Yo, Bitch!

ForzaInter
Capitano
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

fsgh
Lehet megyünk Juve meccsre haverommal😄 Ha jól alakulnak a dolgok akkor talizunk😛😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
még nincs:d
vmikor október elején kapoom pénzt elvileg, elõléget pedig lekéne tenni, majd anyámék adnak xD

Yo, Bitch!

limperatore
jaja, megvan már a pénzed rá?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter

Yo, Bitch!

Na Obinna csak bekerült a keretbe.

Lecce elleni keret

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 21 Victor Obinna.

FORZA INTER!

limperatore
jáááááááááááááááááj tommyyyyyyy ....... 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter

Cesano Madernoban teret neveztek el Facchettirõl. 35.000 es város Milánotól kb. 27 km-re. A cikkbõl nem derül ki, hogy miért pont ebben a városban.

A jelenlegi csapattagon Zanettin és Cambiasson kívül pár régi nagy játékos is jelen volt a névadáson. Balról a 2. Luis Suarez, Aurelio Milani (4.) és a 61-70-es évek Milanjának játékosa Giovanni Lodetti (3.).

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

én sem

FORZA INTER!

ForzaInter
leszarom, én akkor is Maiconéra szavazok, Milanosra vagy Poolosra akkor se szavaznék ha fizetnének.

Yo, Bitch!

ForzaInter
én meg INTERES létemre a mi játékosunkra szavaznék.

Yo, Bitch!

limperatore
ezek közül majdnem az összes nagyobb gól mint maiconé 😄

limperatore
😄DDDD ...

én inkább a legszebb gólra szavaznék...

ForzaInter
Szavazzatok Maicon góljára!

Yo, Bitch!

limperatore
materazzi

akinek van kedve olvassa el, nekem nem volt 😄

limperatore
Adri a best ennyi

ForzaInter
sztem meg Mancini volt legjobb, de tény mellette Maicon és Adriano volt még jó.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
úristen 😮
mi ez a langyiskodás Milánóban? 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
<#worship>

WuFraZselic
hmmm azért Adrit választották a meccs legjobbjának skysport italia szerint 😊 szerintem is maiconnal ketten õk voltak a frankók ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
brutálnagy 😄

ForzaInter
[brutálnagyMourinho szerint nincs nála jobb[/brutálnagy]

Sep. 21. 12:19 -MILANO- ”Hat pontot szeretnék a derby elõtt!” kezdte a mondani valóját José Mourinho tegnap mikor is a szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját tartotta. ”A csapat napról-napra fejlõdik és folyamatosan veszi át az én filozófiámat. Tökéletesek úgysem leszünk soha, mivel a tökéletesség nem létezik viszont arra minden esélyünk megvan hogy a közelébe kerüljünk. A játékosok már most is a megfelelõ mentalitással mennek ki a pályára, azt nem lehet tõlük kérni hogy az elsõ percben lõjenek gólt ugyanis ez elég ritka dolog, de azt viszont már lehet hogy az elsõ perctõl arra törekedjenek hogy gólt szereznek és megnyerjék a meccset.”
Ezután egy korábbi mondatára kérdeztek rá az újságírók ami úgy hangzott hogy: Nem mondtam hogy én vagyok a legjobb edzõ a világon, viszont úgy gondolom hogy nálam nincs jobb. Ezzel kapcsolatban így reagált Mourinho. ”Miért, Ön a legjobb újságírónak tartja magát vagy azt gondolja hogy vannak jobbak is Önnél? Amennyiben elhiszi amit mondott, azaz hogy vannak nálam jobb edzõk is, akkor azt jelentené hogy nem szeretnék magammal sem együtt dolgozni. Itt van például a segítõm Rui Faria, ha õ azt gondolja hogy van nála jobb is erre a posztra akkor azt idehozatom, õt pedig hazaküldöm Portugáliába mert már nem hiszi el hogy a legjobb. Ez az életfilozófiám, nem hiszem azt hogy az abszolút legjobb vagyok, tiszteletben tartom azokat a véleményeket is hogyha valaki azt mondja Mourinho nem jobb mint x vagy y. De olyan gondolattal nem tudnék élni a fejemben, hogy valaki jobb legyen nálam.”
A Torino ellen mindenki a három pontot várja el a csapattól és ezzel tisztában van az edzõ is. ”Folyamatosan tanulmányozom az ellenfeleinket, tudom hogy az egy támadójuk mögött Rosina és Amoruso játszik, de azt is tudom hogy ellenünk mindenki variál valamit, másképpen játszik mint máskor. Viszont a Torinotól pont nem ezt várom hanem azt hogy a saját játékával rukkoljon elõ.”
Végül szóba került Muntari eltiltása is. ”A szabálytalanság egyáltalán nem ért piros lapot, az pedig nevetséges hogy ezért még három meccses eltiltást is kapott. Kíváncsi vagyok mikor majd lesz egy igazán kirívó durva szabálytalanság akkor azt hat meccsel fogja-e honorálni a Fegyelmi Bizottság.”

A hírt küldte: gaRRy

Yo, Bitch!

limperatore
juvenak nincsenek ilyen minõségi játékosai mint nekünk meg edzõje

WuFraZselic
hát nemtudom, szerintem nem lesz megint nagy ellenfél a szezonban, rajt-cél gyõzelemre számitok, nem irom le a többi ellenfelet, de annyira magabiztossá válik a játékunk, higgadtan, ésszel kezd játszani a csapat, egyre kevesebb hibával, tényleg csak egy kicsit kell csiszolni a csapaton (azt is a mentalitás terén) és nem lesz ellenfél (olaszországban legalábbis). nagyon meggyõzött ma a csapat, -és szerintem a juve nem tud igy teljesiteni hosszabb távon-, maicon fantasztikus mit játszik utobbi 1-2 hétben, nálam õ emelkedik ki (bár eddig is nagyon szerettem a játékát) elsõsorban, rendben a csapat, utolsó 15 perc olyan volt amilyen, ha azon javitunk akkor nincs ok az aggodalomra in my op 😄 amugy Adri korrekt gólpasszt adott mancininek, és 2. gólnál és szépen inditotta a kontrát 😄 kezd visszatérni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jók voltunk 😊

<#worship><#worship><#worship>

ForzaInter
nem baj, remélem nyernek is, õk hozzátávon nem ellenfelek, Milan meg már 7 pontra lenne 3 forduló után😄 ez a bajnokság Inter-Juve közt dõl el, egyre biztosabb vagyok benne, pedig elején Inter-Milant gondoltam volna😄

Yo, Bitch!

Count Adyn
Várjá még este nyer a Lazio és beelõz minket😄AS

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
helyre állt a rend.

Yo, Bitch!

limperatore
nah zsír elsõk vagyunk a tabellán <#wink>

fsgh
na sak 1et tévedtem😄Ddd

fsgh
azt várja hogy lõjjön azonnal 4et ha ezt nem teszi akkor Mourinho a hibás mert rossz helyre rakta😄

ForzaInter
akkor jött már be mikor már csak az eredményt tartották fiuk, de volt 1-2 jó megmodulása, Balotellinél jobb volt, õ nem sok mindent csinált:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát nem lõtt, de jól játszott.

Yo, Bitch!

limperatore
ja zsír lesz ez, várom a derbyt már P

limperatore
hát lõjön 5 gólt azt vártam

ForzaInter
am sima gyõzelem, 75 percig tökéletesen mûködött gépezet, aztán ráültünk a z eredményre, na ezt kell vhogy kiverni fejekbõl, jól mondta Jose ezt a rossz mentalitást még vhogy megkell szüntetni Mancini korszakból... legjobb Mancini volt.

Yo, Bitch!

limperatore
hát nem is a rendes posztján...... 😊

ForzaInter
most épült fel sérülésébõl mit vársz? azonnal 90 percet jjátszon végig, érdekes lett volna...

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem is azt játszott...

Yo, Bitch!

fsgh
csak egy gólpasszt adott...alig valami.

Am Quaresma ma semmit se csinált😞 Remélem hétközben kezdõ lesz aztán vág egy gólt😊

limperatore
és lehozza adrit ezt a farkat

limperatore
jön Quaresma <#worship>

limperatore
igazából nem csinál semmit mert kurvára nem középpályán kéne játszania