FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adriano kezdése viszont pozitív😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
EEE 1899
Subs: 1 Toldo, 9 Cruz, 13 Maicon, 18 Crespo, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 77 Quaresma.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
még most csatlakozzatok ha itt akarjátok nézni, mert meccs közben általában már nem lehet, max félidõben mikor sokan kilépnek
Yo, Bitch!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vmikor október elején kapoom pénzt elvileg, elõléget pedig lekéne tenni, majd anyámék adnak xD
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 21 Victor Obinna.
FORZA INTER!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Cesano Madernoban teret neveztek el Facchettirõl. 35.000 es város Milánotól kb. 27 km-re. A cikkbõl nem derül ki, hogy miért pont ebben a városban.
A jelenlegi csapattagon Zanettin és Cambiasson kívül pár régi nagy játékos is jelen volt a névadáson. Balról a 2. Luis Suarez, Aurelio Milani (4.) és a 61-70-es évek Milanjának játékosa Giovanni Lodetti (3.).
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!
FORZA INTER!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
mi ez a langyiskodás Milánóban? 😄dddd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#worship>#worship>"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sep. 21. 12:19 -MILANO- ”Hat pontot szeretnék a derby elõtt!” kezdte a mondani valóját José Mourinho tegnap mikor is a szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját tartotta. ”A csapat napról-napra fejlõdik és folyamatosan veszi át az én filozófiámat. Tökéletesek úgysem leszünk soha, mivel a tökéletesség nem létezik viszont arra minden esélyünk megvan hogy a közelébe kerüljünk. A játékosok már most is a megfelelõ mentalitással mennek ki a pályára, azt nem lehet tõlük kérni hogy az elsõ percben lõjenek gólt ugyanis ez elég ritka dolog, de azt viszont már lehet hogy az elsõ perctõl arra törekedjenek hogy gólt szereznek és megnyerjék a meccset.”
Ezután egy korábbi mondatára kérdeztek rá az újságírók ami úgy hangzott hogy: Nem mondtam hogy én vagyok a legjobb edzõ a világon, viszont úgy gondolom hogy nálam nincs jobb. Ezzel kapcsolatban így reagált Mourinho. ”Miért, Ön a legjobb újságírónak tartja magát vagy azt gondolja hogy vannak jobbak is Önnél? Amennyiben elhiszi amit mondott, azaz hogy vannak nálam jobb edzõk is, akkor azt jelentené hogy nem szeretnék magammal sem együtt dolgozni. Itt van például a segítõm Rui Faria, ha õ azt gondolja hogy van nála jobb is erre a posztra akkor azt idehozatom, õt pedig hazaküldöm Portugáliába mert már nem hiszi el hogy a legjobb. Ez az életfilozófiám, nem hiszem azt hogy az abszolút legjobb vagyok, tiszteletben tartom azokat a véleményeket is hogyha valaki azt mondja Mourinho nem jobb mint x vagy y. De olyan gondolattal nem tudnék élni a fejemben, hogy valaki jobb legyen nálam.”
A Torino ellen mindenki a három pontot várja el a csapattól és ezzel tisztában van az edzõ is. ”Folyamatosan tanulmányozom az ellenfeleinket, tudom hogy az egy támadójuk mögött Rosina és Amoruso játszik, de azt is tudom hogy ellenünk mindenki variál valamit, másképpen játszik mint máskor. Viszont a Torinotól pont nem ezt várom hanem azt hogy a saját játékával rukkoljon elõ.”
Végül szóba került Muntari eltiltása is. ”A szabálytalanság egyáltalán nem ért piros lapot, az pedig nevetséges hogy ezért még három meccses eltiltást is kapott. Kíváncsi vagyok mikor majd lesz egy igazán kirívó durva szabálytalanság akkor azt hat meccsel fogja-e honorálni a Fegyelmi Bizottság.”
A hírt küldte: gaRRy
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Am Quaresma ma semmit se csinált😞 Remélem hétközben kezdõ lesz aztán vág egy gólt😊