34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    2-1 Zlatan :):)
  • WuFraZselic
    hmm, 1-1 a 12. percben =/ pedig jól kezdtünk :D
  • banok
    bet365.com, Guangdong (Sopcast)
  • limperatore
    Agüerot megkéne venni, nagyon jó a srác és csak 20 éves
  • Monoton
  • limperatore
    Milánóban :D:D
  • fsgh
  • WuFraZselic
    hol lehet élőben nézni? :O
  • limperatore
    legalább emelik a brazil foci színvonalát :D
  • ForzaInter
    Ez szép volt! Grazie Luis Figo!

Sokat tett a csapatért, örülök hogy láthatom élőben az utolsó meccsén.
  • ForzaInter
    minden brazilnak honvágya van?:D
  • limperatore
    "Kedves interes barátaim! Holnap, május 31-e lesz az utolsó vasárnapom labdarúgóként. Szeretném megköszönni mindnyájatoknak, valamint a Sportingnál, a Barcelonánál, a Real Madridnál és Portugáliában lévő barátaimnak azt a szeretetet és támogatást, amit kimutattatok irányomban az elmúlt években. Nagyon boldog vagyok, hogy életem utolsó mérkőzését az Inter színeiben, ezekkel a szurkolókkal tölthetem el, és közösen ünnepelhetjük a csapat zsinórban negyedszer megszerzett bajnoki címét. Mindig is a győzelem volt a célom a karrierem során és a győzelemhez kemény munka, valamint nem kevés áldozat szükségeltetik. Pályafutásom során mindenkitől ezt tanultam meg, és az a sok trófea, amit nyertem az elmúlt években a rengeteg áldozat nélkül nem lett volna lehetséges. Minden Inter-drukkernek őszinte ölelésemet küldöm, és üzenem: meggyőződésem, hogy a csapat a jövőben még nagyobb sikereket ér majd el. Szeretettel: Luis Figo"

• WuFraZselic
    hmm, Robinho állitólag elakarja hagyni a Cityt és visszakar térni braziliába esetleg... egy próbát megérne...
  • WuFraZselic
    quaresma is hasonló reményekkel érkezett... :)
  • limperatore
    vmikor az volt :D
  • Fabio Capello
    én se féltem Buffont, nyugi
  • limperatore
    Mi lesz most Q-val? Remélem marad hamár ilyeneket nyilatkozott
  • limperatore
    világ legjobb kapusát nem kell félteni :P
  • ForzaInter
    Mostanában már én is így voltam vele, néha leálltam vele vitatkozni, de inkább abbahagytam mert azonnal megkaptam hogy nagyképű pökhendi fasz vagyok meg hasonlók:D Életemben nem olvastam annyi fasságot amennyit ő írt a fórumra, a szomorú az hogy komolyan is gondolta. :(
  • ForzaInter
    kibaszott egy hülye az gyerek, kár hogy nem verték el:(
  • Fabio Capello
    szeretnéd mi? :D kár hogy nem így lesz, majd figyeld meg, amikor köv szezonban a derbin szarrá lövi julio kapuját :D::D:D
  • faláb
    Az a "lányos zavarban" érdekes egy figura, az ő hozzászólásait egy ideje inkább átugrom...
  • limperatore
    remélem besül mint rivaldo v ronaldinho a milanba :D
  • 9csöves9
    néztem,lányos zavarában befosott a gyerek:D

a Juve topikon régen sokat szakadtam,de mára leszoktak a buzinégerló vonulatról:(
  • limperatore
    quaresmat is meg mancinit is ő kérte :D:D
  • ForzaInter
    annyi mondjuk elég is belőle, inter topikot multkor nem olvastad? tiszta háborús övezet volt kb 4 oldalon keresztül:D
  • 9csöves9
    csak olvasom
  • Fabio Capello
    diegora le merem fogadni, hogy legalább öt gólja lesz 16-oson kívülről :D
  • ForzaInter
    Hát eddig semmit nem ivott, mert egyiktől sem kapta meg. :D

am te is írsz a dkra?
  • 9csöves9
    fasznak itatjátok:D

lesz jópár meccs amikor Del Piero nem lesz a pályán és Diego igen szóval szabadból és 11-esekből is simán meglesz az az 5 gól
  • ForzaInter
    Minek fikázod? Egyszer sem láttad még játszani, nem tudom mi bajod van vele, kellenek fiatal tehetségek is a csapatba, a jövőre is gondolni kell, majd sztem akkor alkossunk róla véleményt ha láttuk játszani, de nem lehet egy szerencsétlen ha José kérte hogy leigazoljuk, meg szinte nagycsapatok vitték volna csak.
  • ForzaInter
    elsőnek 10-et akartamm, lehet bukni fogom, de az kondásgeci csak nem olyan mákos hogy zsinórban három fogadást megnyer:D

torresel tavaly egy interes srác is fogadott, csúnyán elbukta:D
  • limperatore
    arna se fog többet az Interben :D
  • 9csöves9
    kezdj el gyűjtögetni a csivászra:)

elég alacsonyra tetted a lécet,kb mint én tavaly amikor 5 rugóba fogadtam hogy Torres 10 gólt ér el max a pl-ben:D
  • ForzaInter
    ja persze, válság közepén még a man city sem fog ennyit kifizetni egy játékosért nem hogy a barca, ráadásul ők sosem arról voltak híresek hogy 50-60 m-ért vesznek játékosokat..
  • ForzaInter
    Na akkor téves volt a forrás, nagy fogás a gyerek.
  • limperatore
    fasznak kell megvenni :D

barca 60m eurot ajánlott ibráért
  • Fabio Capello
    benézted :D

Inter: Arnautovic már Milánóban van, Yaya Touré is érkezhet

Az olasz bajnok Internél ma vesz részt orvosi vizsgálaton a Twente 19 éves osztrák játékosa, Marko Arnautovic, míg Massimo Moratti elnök kijelentette, hogy szívesen látná csapatában a Barcelona elefántcsontparti középpályását, Yaya Tourét.

A hatalmas tehetségnek tartott 19 éves Marko Arnautovic 25 holland bajnoki meccsen 12 gólt szerzett a Twente színeiben. Többek között a Roma és a PSV is szerette volna leigazolni, de a futballista már megállapodott az Interrel, és ha megfelel a mai orvosi vizsgálaton, hamarosan szerződését is aláírhatja.

Eközben Massimo Moratti elnök kijelentette, szívesen látná csapatában a Barcelona BL-győztes játékosát, Yaya Tourét.

Az elnök hozzátette, tudja, hogy az elefántcsontparti játékost nem lenne egyszerű megszerezni, de megér egy próbát, mert nagy erőssége lehetne az Internek.
  • ForzaInter
    Mourinho divatot teremetett. :D
  • limperatore
    azt mondta a genoa edzője h 99,99% h quaresma a genoáé :s

nem kéne sztem

nagyon rákaptak az emberek erre a 99,99 % -ra :DD: