FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Mancini nagyon jó, eddig õ a legjobb.

Yo, Bitch!

El bizony<#eljen><#integet2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
3-0 ezzel már, azt hiszem ez eldõlt

Yo, Bitch!

Ibraaa gól<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fsgh
Adriano nem rossz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
öngólrugatásrekordra törtök ugylátom😄ASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Maicon bazmeg😄DD

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Hijjj basszameg az mit lõtt

fsgh
MMMAAAIIICOONN!!!!!😮OOOOOOO

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
Mancini góljával 1-0 nektek 😊

Fabio Capello
csak sportegyem van, rátokfanyalodtam 😄

limperatore
jól van már 1x volt Budán kutyavásár :p

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
jah azt egybõl észrvette,de DP góljánál olyan fejet vágott mintha ti lõttetek volna gólt😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
vágom, de sokra nem ment fele 😛 meg Adriano se 😄D

capello egybõl mutatta h nem érvényes

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Buffon legalább rátudott mozdulni nem csak gyönyörködött benne mint J.C. 😛

közvetett szabad volt,végig fent a bíró keze

limperatore
ja buffonnak is 😛

igaz h köcsög bíró nem adta meg 😄D

9csöves9
jah,2006-ban is csak egy hajszálon múlt hogy kivédje 😄

mondjuk elég gáz, hogy Cordoba-n kívül nincs védekezõ játékosunk, mondjuk a középpályára :S

<#eljen><#eljen><#eljen>

😄SAdasdasasdasd

ForzaInter
jaja, elég rossz az erõnléte, azért csak meglátszik rajta hogy nyáron nem játszott egy meccset se, majd Jose formába hozza:d

Yo, Bitch!

ForzaInter
tuttosport mai száma:d nem biztos még, majd lesz ugy is gazzetta kezdõ is:d de ez 4-3-3nak tûnik, de végülis 4-4-2 is lehet...

Yo, Bitch!

fsgh
Nem én találtam ki😊 Innen van (http://nst.blog.hu/) Elég jó kis focis blog.

Fabio Capello
😄😄:😄😄😄😄 ez teccik 😄

limperatore
akkor a milan ezért kap ki állandóan 😄DDDD

limperatore
😄SA:AS_D:SDA_DSA:ASD:SAD:SDA?

limperatore
hát ha csak j zanetti nem játszik jobb középpályást és mancini balt akkor 4-3-3 😄

de amugy 100 h ez lesz a kezdõ? v ez honnan van?

fsgh
"tudjuk, hogy bár az öreg játékos nem feltétlenül látja a kaput 35-rõl, de azért rutinból bármikor eltalálhatja."

😄Dd

limperatore
na majd nézd meg Adrianot mekkora szabadrúgás gólokat fog lõni, picit nagyobbakat 😛

Fabio Capello
tény volt egy kis potyaszaga, de mivel DP lõtte, nevezzük inkább zseniális Del Piero gólnak 😉 😄

fsgh
Quaesmát sajnálnám a a padon kezdene... De ha igazak a hírek hogy még rossz az erõnléte akkor megértem.
Ez is 4-3-3 lesz!?

limperatore
nyugi a mi kapusunk nem olyan mint a zenité hogy 35rõl kapjon egy akkora potyagólt 😊

ForzaInter
Torino-Inter
Sereni-Diana.Di Loreto,Pratali,Pisano-Zanetti,Corini,Saumel-Rosina,Amoruso,Bianchi.
kispad:
99 Calderoni,
32 Colombo, 6 Ogbonna, 33 Rubin,
8 Barone, 9 Abbruscato,
30 Stellone.
Indisponibili: Dzemaili.
Inter:
J.Cesar-Maicon,Burdisso,Materazzi,Chivu-Vieira,Cambiasso,Zanetti-
Adriano,Ibra,Mancini
kispad:
1 Toldo, 2 Cordoba,
7 Figo, 77 Quaresma, 9 Cruz,
45 Balotelli, 18 Crespo.
Indisponibili: Samuel.
Squalificati: Muntari

Yo, Bitch!

Fabio Capello
hát pedig jobb ha elkezdesz megbarátkozni a gondolattal hogy üres kézzel távoztok idén :ASD_FSA:F:ASD:Ad

ForzaInter
hát reméljük:d kicsit pofáraesés lenne ha nem nyernénk semmit:S de ebbe inkább bele se gondolok😄

Yo, Bitch!

limperatore
há jaH 😄

nembaj itt van most mourinho azt remélem nem csak a szája lesz nagy

ForzaInter
attól még hogy egy csapatnál rossz volt, még kurva jó edzõ, minden nem jöhet össze😄

Yo, Bitch!

limperatore
ja lippi jo leégette az intert mert nemtudott meccset nyerni -.-

ForzaInter
Ferguson?😄 viccelsz, több mint 22 év van Manchesternél, hagyják nyugodtan dolgozni, így nem csoda hogy annyi trófeát nyert, mondjuk 22 év alatt 2 blt sztem még Várhidi is összehozna:d (na jó ez csak vicc volt😄) amugy meg világ 3 legjobb edzõje nálam, Capello,Lippi,Mourinho és csak utána jön nálam Ferguson...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
hátazért ezzel Alex Ferguson vitába szállna asszem... bár nekik mindig is nagy szópárbajaik voltak 😄

ForzaInter
Mourinhoén nem vagyok különleges, de én vagyok a legjobb
Az Inter edzõje Jose Mourinho elismeri, hogy õ nem különleges de õ a legjobb, ahogy azt hiszi, hogy senki nem jobb nála.

hatalmas ez a pali😄DDDdd

Yo, Bitch!

Nem fog valami sokat játszani.

fsgh
Obinna sehol😞

fsgh
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Centrocampisti: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

ForzaInter
szokáos ns kamu volt😄

Yo, Bitch!

limperatore
hát nincs nálunk az biztos 😄

Fabio Capello
hamán védõk, most radoi-al mivan? úgy volt hogy nálatok van kölcsönben, de még egyszer sem láttam... :/

ForzaInter
majdnem tökéletes😛 nálam két középsõ védõ Matrix-Cordoba lenne.

Yo, Bitch!

fsgh
Unatkoztam.

Ez az én legjobb kezdõmet tükrözi😄 Szal nem kell reklamálni hogy ki nincs benne.😄

ForzaInter
rossz nem lehet, nigériai válogatottban láttam párszor, nem volt rossz, csatárként és szélsõként is bevethetõ...

Yo, Bitch!