34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#19631 :D::D -
#19630 Jó az,vigyétek csak -
#19629 Santon behívta Lippi az Észak-Írek ellen, eddig csak a bő keretben volt benne, de keretszűkítés után is bentmaradt, remélem játszani fog.:) -
#19628 Nem hinném hogy eladnánk az egyik kulcsemberünket, Mourinho és Moratti nem hülye, ha kell akkor Maicon szerződését megtoldják 1-2 ével és egy kicsit több lóvét adnak neki. :D Na meg ha blt akarunk nyerni akkor nem kéne eladni az egyik kulcsembert. -
Rudee #19627 Kábítani tudna más is, csak nem maradt riválisa
Nektek is rosszabb lesz Tőle, mert Maicont is akarja. -
#19626 Ugyis megválaszatják, elkábított mindenkit. :D -
Rudee #19625 Perez veszi meg, HA megválasztják. Én bízom benne, hogy maradnak a helyükön mindketten. -
#19624 hát woodgate-t ne hasonlítsd chivuhoz
na mindegy, felesleges belemenni
most úgyis megveszitek kakat:D aki sztem szintén nem ér 30 misinél többet
nincs olyan formában bár spanyolba biztos jó lenne ott könnyebb a foci -
#19623 Vagyis 60 meccsen, az azért kb a meccsek 70-80%-a. -
#19622 Hát Chivu azért néha sérült de azért játszik rendszeresen, és jól is szal ő elég jó vétel volt, azért 56 meccsen pályára lépett 2 év alatt, Woodgate meg szinte végig sérült volt nálatok.
Muntari meg simán megért 16-ot, év közepén volt egy rossz sorozata de év elején és év végén jó volt, küzd, hajt minden meccsen és fontos gólokat lőtt, aki rossz vétel volt az Quaresma (bár még bizonyíthat) és Mancini aki vszínű megy is el. -
Rudee #19621 Woodgate.
Sérüléssel szerintem előre nem nagyon lehet számolni. Amikor jáccott jó volt. Hasonló, mint Chivu, nem? -
#19620 meg az a védő akit angliábol vettetek nemtom hány millióért aztán végig sérült volt :D
Muntari 16-t megért -
Rudee #19619 Hát Pepe jobban megérte a 30at, mint pl Quaresma a 18at vagy Muntari a 16ot :)
Középső védőből meg amúgy se nagy a kínálat a piacon. Garay-t is ezért kellett megvennünk már tavaly. -
#19618 jó hát real nem az üzleteiről híres, pepe 30 millio :D -
Rudee #19617 Bebaszna :) -
Csesza #19616 akkor sztem 18-20 körül úgy eladnátok mint a sicc -
Rudee #19615 27ért. -
#19614 :D
mennyiért vettétek amúgy? -
Rudee #19613 Akkor 40m :D -
#19612 t -
#19611 sneijder mi se ingyen akarjuk :D
#19610:
nem értem mit beszélsz :D -
Rudee #19610 Én azt írtam, hogy nem kaptak új szerződést. Erre Ő meg írja, hogy mielőtt hozzánk kerültek. Na most ha akkor nem kaptak volna, ingyen jönnek, nem? -
Csesza #19609 épp erről beszélt ő is -
Rudee #19608 Egyikük se ingyen jött hozzánk, sőt. -
#19607 mielőtt meg vettétek őket -
#19606 Elano iránt is érdeklődünk, na ő kibaszott nagy zsugás, nem sírnék ha idejönne.. -
Rudee #19605 Nem lettek eladva, csak nem kaptak új szerződést -
#19604 Majd az lesz.:P -
#19603 ronaldo se volt az, beckham se volt az, figo se volt az...
-
Rudee #19602 Sneijder nem eladó -
#19601 Inkább jöjjön Sneijder én neki örülnék legjobban, Deco már öreg csak az a baj Mourinho kedvence. :\ De remélem ő is belátja hogy vele már komolyan nem lehet számolni egy nagycsapatnál, viszont Carvalho jöhet a védelembe igaz 31 éves de kiváló védő sokat erősödnénk vele. -
Csesza #19600 hát szerintem is egy nagy fasság -
#19599 Most ha leigazoljuk Decot én komolyan rosszul leszek...Diegot nem tudtuk elhozni de egy kétszer olyan lassú és lusta 40 éves embert azt elkéne -
#19598 hála az égnek -
#19597 Arnautovic biznisz ugylátszik bukó, mert eltörte a lábát így se mi se a chelsea nem igazolja le. -
Csesza #19596 -
#19595 „Azért megyek vissza az Interhez, hogy maradjak. Tartozom Massimo Moratti elnök úrnak, aki nagyon sok pénzt áldozott rám, és José Mourinhónak is, aki mindenáron le akart leigazolni engem tavaly" - nyilatkozta nagy határozottsággal ma délelőtt Quaresma a La Gazzetta dello Sport olasz sportlapnak.
„Tudom jól, hogy nem ment jól a játék a bemutatkozásom után, részben azért, mert nem dolgoztam együtt a csapattal a nyári edzőtáborokban. Az ügynököm több klubnál is érdeklődött az érdekemben, Olaszországban is, de én ezeket visszautasítottam. Az Interél akarok maradni. Nem félek a nyomástól, ami rám nehezedik, és a közönség hangja sem ijeszt meg. Vasárnap pedig már Itáliában szeretnék lenni, hogy a csapattársaimmal ünnepelhessem a megnyert Scudettót" - zárta mondandóját a Chelsea-től, kölcsönből Milánóba visszatérő játékos.
Na akkor elkezdhet bizonyítani a nyáron, és törleszheti az árát. -
Tomy Lee #19594 Ne is menjen.Ha itt játszik nálunk(sz.tem jól menne neki) akkor 1 igazolásról le is van a gond.
-
#19593 jól teszi én meg azt mondom :D -
Csesza #19592 nagyon úgy néz ki, hogy Quaresma itt marad és nem megy a Genoahoz!