34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Maicon menni akar

Jun. 10. 09:51 -MILANO- Nagyon várt a brazil egy bizonyos telefonhívást Massimo Morattitól ami bizony nem érkezett meg, a játékos szerint azért mert az Inter csak Ibrahimovical van elfoglalva, a többiek pedig nem kapnak fele annyi figyelmet sem ebben az időszakban mint a svéd. Persze az élő szerződése miatt nem lesz egyszerű dolog a távozás, sőt az is lehetséges hogy a mai nyilatkozatával csak fel akarta magára hívni a figyelmet a brazil, mindenesetre a szavai igen elgondolkoztatóak. ”Nem vagyok egy fenomén, de azért véleményem szerint a csapat fontosabb játékosaihoz tartozok. A klub most már három éve közömbösen viselkedik velem, persze lehet hogy azért mert az Ibra miatti aggódásuk miatt nem jut idő másokkal is foglalkozni. Neki jut mindig új szerződés és speciális prémiumok, másoknak nem… Félre ne értsenek, nem vagyok Ibrara féltékeny, ő egy igazi zseni de azért ne feledkezzünk meg azokról sem akik a gólpasszokat adják neki… A lényeg hogy kezdek belefáradni a folyamatos egyoldalú kommunikációba a vezetéssel.” Innentől pedig a Gazzetta dello Sport újságírója Luca Calamai kérdezte a védőt a továbbiakról.
    -Beszélt Morattival?
    ”Négyszemközt nem, csak akkor amikor eljött Appianoba üdvözölni a csapatot.”
    -És Mourinhoval?
    ”Ő az edző, nem pedig a vezetőség főnöke… Amúgy vele teljesen normális a viszonyom, de ez igaz volt Mancinire is. Az edzőkkel soha nem volt semmi problémám, a pályán midig minden úgy működött ahogy kellett.”
    -Két hónappal ezelőtt megkereste Önt a Real Madrid.
    ”Igen, én pedig azonnal azt mondtam hogy az Interben szeretnék maradni és itt szeretnék Bajnokok Ligáját nyerni. De ennek bárki utánanézhet, valóban így történt. Egyetlen fél maradt csendes ekkor is, az Inter vezetősége ez pedig nagyon elszomorító volt a számomra. Vártam hogy minimálisan kiálljanak mellettem, de semmi.”
    -És ha most a Real vagy a Chelsea újból próbálkozna?
    ”Az ügynökömtől Antonio Caliendotól azt kértem hogy azt a megoldást találja meg nekem ami a legüdvösebb lenne a számomra és boldog lennék a döntés meghozatala után. Legyen az Internél ez vagy akár máshol…”
    [/b]-Ma ismét elutazik a válogatottal, ezúttal a Paraguay elleni meccsre.[/b]
    ”Igen, végre jól vagyok és ez megint nem az Inter stábjának érdeme volt…”
    -Hogy érti ezt?
    ”A brazil válogatott orvosi stábja azonnal rájött hogy mi a bajom és hét nap alatt többet javult az állapotom mint az Internél két hónap alatt… Ez szerintem szintén elgondolkoztató dolog.”
    -Beszélt Kakával mióta a Real Madrid játékosa lett?
    ”Igen és nagyon boldognak láttam. Egyik nagy klubból egy másikba igazolt és most elégedett. Ennél én sem szeretnék többet elérni, szerintem nem kérek olyan nagyot…”
    -A szövetségi kapitánya Dunga szerint olyan formában játszott az elmúlt években amely alapján akár az Aranylabdára is rászolgálna…
    ”Azért ez túlzás, bár kíváncsi lennék az Inter vezetőinek a véleményére ezzel a nyilatkozattal kapcsolatban. Ezt azért nem egy senki mondta hanem Dunga… Az igazság az hogy az Internél soha nem kezeltek és nem fognak úgy kezelni mint egy meghatározó játékost, ez van…”
  • ForzaInter
    Santon tegnap bemutatkozott az Olasz felnőtt válogatottban és végig játszotta a mérkőzés, jobbhátvédet játszott. Nagyon jól játszott az osztályzatok alapján ő volt a meccs legjobba Rossi mellett.

Italia-Irlanda del Nord 3-0
    ITALIA (4-3-3): Marchetti 6; [b[Santon 7,5[/b]
    Legrottaglie 7 Gamberini 6,5 Grosso 6
    (1' st Dossena 6); Gattuso 6,5 (1' st Brighi
    6,5) G. D’Agostino 6,5 (30’ st Galloppa
    sv) Montolivo 5,5 (1' st Palombo 6); G.
    Rossi 7,5 Pazzini 5,5 (17’ st Pellissier 7)
    Mascara 6 (1’ st Foggia 7). A disp.: De
    Sanctis, A. Esposito, Cassani, Biagianti.
    Ct: Lippi 7
  • Csesza
    jah mondjuk ha néztem volna egy dátumot, akkor rájöhettem volna, hogy augusztusig meg van még rá az esély h műsorra tűzzék :D
  • Oziris666
    Tavaly a Cityben nagyon lődözte a gólokat... Eriksson alatt ment neki!
    Idén meg Hughes eléggé hanyagolta!
  • ForzaInter
    9 gólt rugott idén, de az edzője eléggé mellőzi, de a brazil válogatottban alapember, ott láttam játszani párszor rohadt jól nyomta, bevethető szélsőként és irányítóként is, 27 éves a legjobb korban van, én örülnék neki, sztem nagyon jó spíler.
  • Fabio Capello
    attól függ. 06-07ben istencsászár volt, azóta egyre szarabb statokat kap

hamár, akkor Ustari vagy Lloris :D
  • WuFraZselic
    vajon Ochoa is olyan jó mint FM-ben? :D

• Csesza
    :)

:DASD:ASDASdasdsdsd
  • Fabio Capello
    sokszor bebizonyosodott már, az FM adatbázisa nagyonis valóságos :D (robinho, tevez, stb...)

amúgy nem gyenge spíler, bár tény hogy ukránban jobban tolta, bár a braziloknak állítólag nehéz is alkalmazkodni az angol focihoz...

Apropó, beszarás, céroni belletti húgával jár :D:D
  • Csesza
    hát annyira nem követtem pontosan a ManCity teljesítményét, de nem hallottam h mennyire jól nyomta volna ott, ill. voltak felvillanásai de nem nyújtott olyan extrát, vagy?!

igaz a híre az elég jó, meg ugye képesek vagyunk ez efem-eszünkre hallgatni :D
  • Fabio Capello
    Inter: tárgyalnak a Cityvel Elanóról, aki örömmel futballozna Milánóban

Jól haladnak a tárgyalások az angol Manchester City és az olasz Internazionale között, így a brazil Elano jó eséllyel Milánóban folytatja pályafutását. Erről maga az érintett számolt be a Times újságírójának.

„Folynak a tárgyalások a két klub között, úgyhogy nagyon remélem, gyorsan megállapodnak egymással, mert nekem nagy kedvem lenne Olaszországban, az Internél futballozni” – mondta Elano a tekintélyes lapnak.

Elano 2004 nyarán érkezett Európába a brazil Santostól, majd három szezont az ukrán Sahtar Donecknél, kettőt pedig a Citynél húzott le. A 2008–09-es idényben 28 bajnokin 7 gólt szerzett, míg az UEFA-kupában 9 meccsen két alkalommal volt eredményes.

----------------------

Azért vele se jártok rosszul
  • lac556
    az engem is érdekelne vmi stream? mikor lesz?
  • Csesza
    faszkivan h a szuperkupa döntőt egyik magyar csatorna sem tudja közvetíteni :S
  • ForzaInter
    hát érdekes, scudetto megoldása még jobban de az jól néz ki hogy címer körül van a csíkok, de nem olyan rossz, mondjuk idei szebb szvsz
  • karajjj
    nemtudom volt-e már

• ForzaInter
    Majd írok hosszabb beszámolót, csak most lusta vagyok, amugy kurvajó volt, képeket is nyomok meg videokat.
  • fsgh
    mesélj milyen volt
  • ForzaInter
    Jaja.
  • 9csöves9
    kint voltál?
  • ForzaInter

GRAZIE FIGO!
  • Tomy Lee
    Ezt még én is befejeltem volna:P
    Nagyon jó helyen van ott ahol van.Minél messzebb Olasztól-Inter-től!
  • limperatore
    Adriano gólja az első meccsén
  • limperatore
  • limperatore
    nem-nem, nem véletlenül mondja mindenki h ő a best ;>
  • limperatore
    Figo lecserélése és ünneplése
  • Csesza
    nem szval cambi és ibra :D

és vége is
  • Rudee
    Valaki ébressze fel gyorsan, félre beszél :D
  • limperatore
    jó hallani hogy az angol kommentátor azt mondja hogy

Julio Cesar, the best goalkeeper in the world..
  • WuFraZselic
    amugy... ez május 24i lista
    Ibra ma 2őt lőtt, Milito is, Di Vaio 1et -> Ibra gólkirály

1 Zlatan Ibrahimovic Internazionale 23
    Marco Di Vaio Bologna 23
    3 Alberto Diego Milito Genoa 22
  • WuFraZselic
    sajnos Milito is betalált, megint holtverseny =/
  • WuFraZselic
    cambiasso, ibra, nem? :D
  • Csesza
    4-3

IBRA, STANKO
  • WuFraZselic
    2. gólunkat nem adják meg... ebből 1 les volt valóban, de ez a mostani...
  • bubu13
    Milito gólt lőtt így Ibrával holtversenyben vezetik a góllövőlistát
  • WuFraZselic
    2-3 oda -.-"
  • WuFraZselic
    Figo 43. percben le, állva tapsol a közönség, a csapat és Mourinho a kezdőkörnél ölelgetik :) kb megállt a játék :)
  • WuFraZselic
    itt
  • fsgh
    hol nézed?
  • WuFraZselic
    aztakrva, 2-2, akkora gólt kaptunk mint a ház
  • fsgh
    jó sok gól van ebben a fordulóban.

Ja és Ibra jelenleg gólkirály!!!:))