34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Oziris666
    Miért lettek volna jobbak Ibra szezonjai???Eto'o azért gólerősebb!
  • ForzaInter
    Jó hogy irreális árat mond érte, ha már elmegy akkor jó sok pénzért..
  • Csesza
    dehogynem :D
  • Fabio Capello
    egy büdös bountyt se adnék érte, pedig azt nagyon utálom :D
  • Csesza
    ajh :D és? :D

nem fogja azt mondani, hogy 2 snickers-ért elviheted :DDdddd
  • Fabio Capello
    na de ez már abszurd, hogy kétszer annyit ér mint minden idők legdrágább igazolása :D
  • Csesza
    nem tudom mit vannak kiakadva ennyire ezen az emberek? :D

teljesen egyértelmű, h az ügynöke sem hülye, hiszem ő is sztem elég jó részesedést kap az átigazolási pénzből, jó h azt mondja h többet ér, hiszen így neki is több a jussa :D
  • Fabio Capello
    Azér ne túlozzunk

160 millát még ibra sem ér

viszont a kép nagyon odabasz :D:D::D
  • WuFraZselic
    na, állitólag Benzemát akarjuk...
    (közben pedig a chelsea bejelentkezett Agüeroért - megint időben kapcsoltunk látom...)
  • ForzaInter
    Senki nem gondolta, Quaresmát se gondoltuk hogy ilyen szar lesz. :D :S
  • WuFraZselic
    azért Mancini tavalyi szezonja elég ütős volt, őt jó igazolásnak lehetett nevezni (mielőtt elkezdődött volna 08/09 idény), mert Seria A-ban játszott, és kvajól ment neki Romában, nem gondolhatta Mou hogy ennyire rossz húzás... pedig milyen jól kezdett, gól a Bayernnek stb :D
  • ForzaInter
    Ez inkább az idei évre volt jellemző, a Mancini érával jöttek a jó igazolások is, nagyobb százalékban váltak be a játékosok mint előtte, 2-3 jó igazolás azért volt, ez már haladás ha pl a régi igazolásokat nézzük, mikor minden évben jött 10 játékos és ment kb ugyanannyi és minden évben uj edző és uj csapat volt..
  • Csesza
    igen, oda igazoltunk ahova kell, csak éppen szarokat

1-2 kivételtől tekintve általában szarok lettek mind - mert egyértelmű lenne hogy kiket kellene igazolni, de valaki mindig előáll egy új névvel és azt igazolják le, közben pedig már impotens a jó focihoz :S
  • ForzaInter
    Az elmult 3-4 évben azért már ésszerűbben és okosabban igazoltunk mint régen és általában posztokra, idei igazolások is posztra mentek csak hát két szélső kalap szar lett.:\ ki gondolta volna pedig.. Idén sztem tuti jön egy irányító, mindenképp kell, csa ne Deco! Elanonak örülnék.
  • Csesza
    nincs azzal gond h elmegy Ibra, de ne ezen a "nevetséges" áron

jön Eto'o, de akkor még a Barcának jó sok pénzt kellene tejelnie, nem ezt a "rongyos" 10 misit, azzal nem mennénk semmire, mert Ibra szezonjai kicsit jobbak voltak mint Eto'o-é és így nem csak 10 millió a különbség

annyi plusz pénzt simán kéne adniuk amennyiből lehetne venni egy fasza irányítót, de az a fasza irányító mellé meg kellene venni egy csere irányítót, ha tényleg olyan taktikát akarunk játszani h a 2 csatár mögött 1 irányító, mert ha megsérül (teszem azt Sneijder) akkor onnantól meg vagyunk lőve, mert Stanko nem tud irányítani - olyas valaki kéne mint Jiménez, mert amikor játszott csereként akkor nem volt vele semmi gond, igaz most ő is elvágyakozik mert nem kap lehetőséget...
    az a baj, hogy meg lehetne oldani a dolgokat, de kb. átigazolások tekintetében elég impotensek szoktunk lenni, nem olyan játékosokat szoktunk venni aki kellene is :/
  • Tomy Lee
    Köszi szépen!
  • ForzaInter
    BSZ!
  • ForzaInter
    Így van, ha Kaká ért annyit akkor Ibra min 80-at.. Etoo meg nem kell itt van Milito aki szintén befejezőcsatár, és ő is képes rugni egy szezoban 25-30 gólt megfelelő kiszolgálással, Ibra pedig teljesen más stílusú csatárt mint Etoo, lehet Etoo több gólt rúgna, de Ibra ettől sokkal többet hozzátesz a csapat játékához, gyakorlatilag ő más poszton játszik..
  • Tomy Lee
    Hát ha mákunk van nem kapunk ilyen ajánlatot érte:O
    Jó ez a 10 milla így nem csábít senkit sem:DD
  • WuFraZselic
    ha Kaká 65 milliót ért , akkor Ibraáért kérhető lenne 80 millió, a formáját tekintve. és akkor 10 millióval kiszúrnák Moratti szemét? vicc... és Eto'o nem egy poszton van Ibrával, hiába mind2 csatár... ha Ibra elmegy, egy kreativ támadó kell a helyére, pl Agüero, Robinho, hasonló szellemű játékos... ha Ibra ennyire menni akar valójában (mert a sajtóban nem bízom igazából...) akkor kapjunk érte annyit, amennyit ér ...
  • Tomy Lee
    Sokkal okosabban kell idén ezt elvégezni mint tavaly.Momentán vitte tovább a Mancini féle Team-et mert igazolásai nem igazán váltak be.Igaz ehez képest Bajnok csapat lett:)
    Ha kell Eto ha annyira fontos akkor fizesse ki Moratti ha nincs pénze társuljon sejkel vagy nemistudom de ne adjunk már oda másnak profi játékosokat kéremszépen-.-

• Tomy Lee
    Tudom,hogy nem mondtad én csak céloztam amire..:)
    Az,hogy maradjon Ibra minden józan gondolkodásu Inter fan azt szeretné + persze Maicon-t sem engedné senki.

• WuFraZselic
    Mourinho talán megtalálta az ideális taktikánkat, és ehhez fog (remélem) igazolni, céltudatosan. remélem igy már jobban beválnak az uj emberek
  • Tomy Lee
    Kamu itt még minden,na:)
  • WuFraZselic
    de én nem is mondtam hogy kell Eto'o :D inkább maradjon Ibra
  • Tomy Lee
    De Eto-val is így járhatunk mi is:S
    Amúgy szerintem eszük ágában sincs Barca-nak,hogy eladják őt...
  • Tomy Lee
    Mi van itt?Elmegy Ibra,Maicon és jön Eto?
    Miért kell mindent megint elölről kezdeni?Ha eladunk 2 kulcsjátékost akkor itt bizony gondok lesznek..
    Bakker tényleg lehet itt valami sztrájk féle kellene Siro elött.Én megyek Ibra elmenetele ellen tüntetni

• WuFraZselic
    motta = d'agostino idei szezont tekintve

diego pedig hiába nagy spíler, simán lehet még belőle quaresma
  • limperatore
    hát nem éppen, eddig a mercato győztese a juve
    cannavaro nem tudom milyen formában lesz de d'agostino élete legjobb szezonját produkálta, diego meg kb az egyik legjobb irányító, sztem megtalálták az új nedvedet egy 5-6 évre amíg a madrid el nem viszi :D

Szóval ha jön Eto'o én annak csak örülök mert csatárként jobb csatár mint Ibra, de kéne hozzá egy remek irányító, Elanot nem ismerem de ha jó jöjjön, vagy pedig Snejder. ( mondjuk messit elfogadnám még :DD )

Ha meg Maicont eladja Moratti kimegyek aztán kihuzom a szép fogait

• 9csöves9
    én annyit vettem észre,hogy a csapat taktikája az volt hogy felpasszoljuk Zlatannak oszt majd lesz valami,vagy Maicon szaladja végig a pályát aztán tekerje befele(Zlatannak).a vak is látja,hogy mennyire rajtuk múlik az Inter játéka.Eto'o is szórna annyi gólt mint Ibrahimovic,nem kétséges,csak a svéd a góljain túl mást is csinál
  • WuFraZselic
    azért a bajnokság begyűjtetnénk igy is szerintem...

amugy... miért fogadná el Moratti a 10 milla + Eto'o ajánlatot? vagy Ballotelliért adnák ezt? :) kicsit elszállt a barca is...
  • 9csöves9
    ha valóban ezt mondta Eto'o(az ügynöke) akkor direkt azért mondanak ilyen magasat hogy elálljon az Inter a biznisztől.nagy butaság lenne eladni Zlatant,Maicont meg főleg.nélkülük bárkit hoztok,nem lesztek bajnokok.szerintem egyik se távozik
  • ForzaInter
    Ja és 15 millio aláírási pénzt kér, tehát Ibra-Eto'o és 10 millio ami -5 millio lenne végül, ha ez elfogadják Morattiék akkor megyek tüntetni a san siro elé:D Maiconal meg azonnal szerződést kell hosszabítani! Mindenképp meg kell tartani, épp elég nagy érvágás Ibra távozása, még csak az kéne hogy még egy kulcsjátékos távozzon.
  • cambiasso83
    Az El Mundo Deportivo
    lap értesülései szerint a katalán sztárklub 10 millió eurót és a kameruni Samuel Eto'o játékjogát adja a Serie A-ban gólkirályi címet szerzett svéd támadóért cserébe. Az üzlet most már csak Eto'ón múlik, azon, hogy hajlandó-e az olasz bajnokhoz igazolni.
    Már "csak"10 millió szép.....Ez aztán az üzlet egy ilyen klasszisért

• cambiasso83
    -Ma ismét elutazik a válogatottal, ezúttal a Paraguay elleni meccsre.
    ”Igen, végre jól vagyok és ez megint nem az Inter stábjának érdeme volt…”
    -Hogy érti ezt?
    ”A brazil válogatott orvosi stábja azonnal rájött hogy mi a bajom és hét nap alatt többet javult az állapotom mint az Internél két hónap alatt… Ez szerintem szintén elgondolkoztató dolog.”
    Na azért ez a mondat sajnos sokat mondó.:((((
  • cambiasso83
    Inter, Chelsea, Milan és Club America. Ezek a csapatok lesznek a résztvevői a július 19.-én kezdődő amerikai tornának.
  • WuFraZselic
    miért veszitek biztosra, hogy Ibra elmegy?

amugy ez a Maicon interjú durva, nevetséges hogy a vezetőség nem látja hogy az egyik meghatározó ember a csapatban... kb Ibra, Zanetti, Cambiasso és Maicon aki miatt ott tartunk, ahol. meg persze Julio Cesar... ha elmegy, megérdemeljük
  • ForzaInter
    Eto'o aztán majd pótolja Ibrát:S gólt lehet rug annyit, de Ibra nem egy szimpla csatár aki csak gólokat lő, lesz egy Milito-Eto'o kettős elől, de kifogja őket kiszolgálni? Mert ettől a kurva defenzív kptől nem fognak sok labdát kapni, ha Ibra elmegy akkor góljai mellett a gólpasszait és zseniálitását kifogja pótolni? Mert Eto'o biztos nem, Ibra a csapat mozgató rugója, gyakorlatilag egyszere játszik támadókpt és csatárt, szal ha jön helyére Eto'o akkor a két csatár mögé kell egy kreatív irányító aki tudja azt a zseniális húzásokat hozni amit Ibra, és a gólpasszait is pótolni tudja, mert már harmadik éve ő adta a legtöbb gólpasszt!
  • faláb
    Eto'o 15 milla aláíráspénzt akar? Eszem megáll, nem értem miért kell eladni Ibrát :(
  • ForzaInter
    Fasza Ibra mellett lehet egy másik kulcsember is távozik, ha elajuk mindkettőt akkor soha büdös életben nem fogunk blt nyerni, de még bajnokságot se jövőre, remélem Moratti intézkedik és több pénzt ad Maiconnak és meghosszabítja a szerződését, Ibra már tuti megy, nem kéne hogy egy másik kulcsember is távozzon, az már sok lenne, de sajnos vhol igaza van Maiconnak is..