FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
és máris 1-0 ide, Maicon 😊 helyes

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
most tényleg a felvételrõl menõ teniszt kell nézzem a meccs helyett? -.-"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
hmmm lehet hogy ez 4-2-2-2 lesz. Az nem rossz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira; 77 Quaresma, 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 23 Materazzi, 25 Samuel, 16 Burdisso, 18 Crespo, 21 Obinna.
Coach: José Mourinho.

Referee: Andrea De Marco (Chiavari).

😄DDDddd

Fabio Capello
gyakrabban kéne néznem az inter keretét... 😄 Monnyuk nullahatban nálatok van már tevez, céroni, casillas... 😄

efemben is benne van 😛

Fabio Capello
valahogy nem rémlik, még efembõl sem, idei termés?

ForzaInter
primavera 1. számú kapusa.

Yo, Bitch!

fiatal (asszem szlovák/szlovén?) srác

Fabio Capello
Vid Belec <#confused>

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 51 Vid Belec.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

fsgh
tény mindenki rossz volt. De nálam míg Zanetti és Chivu az eltünésével addig Stanko a hibáival vetette észre magát... Ezért emeltem ki õt.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
mert a románnak vagy Zanettinek volt? istenem... nem egy játékost kell hibáztatni, egész középálya szar volt, Chivu mindenkin túl tett, szabadrúgsaival meg még rátett egy lapáttal...

Yo, Bitch!

fsgh
:o Volt jó megoldása is?? Valaki erõsítsen meg hogy nem. Vagy akkor tényleg vak vagyok.

ForzaInter
amugy Stanko és Zanetti osztályzata ugyanannyi lett, 6.

Yo, Bitch!

ForzaInter
jól van sztem te más meccset néztél, adott el labdákat, de túlzásokba ne essünk...

Yo, Bitch!

fsgh
Zanetti gyenge volt. Stanko KATASZTRÓFA! Szinte minden labda ami hozzá került azt eladta. Lelassult rajta a támadás, körülményes volt nagyon...

Zanetti meg csak simán eltünt.

ForzaInter
jó hát õ mindig jó😄

de nem értem Stankot is miért kell basztatni, ennyi erõvel Zanettit is írhatnátok elmult 2 meccsen gyenge volt, igazánól egyáltalán nem lóg ki Stanko a kp-rõl, kiemelkedõt eddig csak a Roma ellen nyujtott, de sokkal jobb mint tavaly...

Yo, Bitch!

Julio Cesar nem 😛

ForzaInter
Stanko az idén jó, Roma és Genoa ellen nagyon jó volt, õ kapta egyik legjobb oztályzatot is mindkét meccsen, a Fio ellen gyenge volt, de ott mindenki szar volt..

Yo, Bitch!

Fabio Capello
mér van az az érzésem hogy adriano csúnyán kihúzta a gyufát?

WuFraZselic
baszki szerencsétlen Orlandoni, most még a halvány reménye sincs meg hogy padra ülhessen egyáltalán 😄

amugy csak én érzem rövidnek a középpályát? =/

fsgh
Az hadján de megint kezdõ lesz Stanko:S Remélem nem Chivu lesz megint a középpályán. õ inkább legyen hátul.

bubu13
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Adriano és Cruz megint kimaradtak:S

EEE 1899

holnap

Sport2 Reggina - Inter 18:00

Hát persze...

limperatore
legfeljebb januárba visszahívjuk mancinit 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Igen,ez a helyzet most sajna.
Hamar le lehet csúszni a ranglétrárol,vigyázni kell.
Quaresma-t vagy Cambi-t,esetleg Stanko-t kijelölni szabad illetve szöglet rugónak és gyakoroltatni vele,gondolom én..
Nem tudom milyen taktikát gyakoroltat Muo de nem látom nagyon látszatát😞
Bízok bennük lehetünk még simán sikeresebbek de akkor sem tudunk kikapni,inkább ha nem megy játszunk 1 döntetlent😛pp

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jóhogy fent hagyja mert a többi csatár még nála is gyengébben játszik.

limperatore
ja de azt nem teszed hozzá h szétszopta mourinho f*szát és minden meccsen 90 percet játszik minden bizalmat megkap még ha nem csinál semmit akkor is fent hagyja

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ezzel azt hiszem le is lehet zárni Ibra állandó basztatását.

ForzaInter
de komolyan nem értem miért Ibrát kell állandóan baszogatni, én se szeretem ha egy meccsen önzõzik és elbassza helyzeteit, de õ legalább próbálkozik, nem nagyon emlékszem pl Adritól 2-3 kihagyott helyzetre, szinte nem is próbálkozott lövéssel, vagy többi csatárunk is mintha olyan jó lenne, senki nem sztárolja Ibrát, de nézzük reálisan a dolgokat, jelenleg õ a legjobb csatárunk még ha fáj is neked ez r9, eddig rugott 5 gólt és adott 4 gólpasszt, Adriano rugott 3 gólt, adott 2 gólpasszt, Cruz rugott 1 gólt, ezenk kívül csatáraink közül még Obinna rugott egy gólt, a csodagyerek Balotelli mérelege eddig 0 gól 0 gólpassz, miért nem õt szidják? vagy Quaresmát és Mancinit akik mióta ideöttek jó ha 1-2 jó meccsük voltak, legtöbb meccsen katasztrófálisak, akárhogy is nézem eddig Ibra lõtte legtöbb gólt és õ adta legtöbb gólpasszt, neki is a csapatban a legjobb az átlagosztályzata 6,67, utána pedig Cambiassoé 6,64, Adrianoé pedig 6,31... mégegyszer leírom, pl azt én sem szeretem Ibrában hogy szabadoakt õ lövi, mert mindig elbassza... és nem örülök neki ha önzõzik, és elbassza cseleit, de jelenleg õ,Cambiasso és Julio Cesar tett a legtöbbet a csapatért... és nekem se kedvenc focistám Ibra, de ezt elismerem...

Yo, Bitch!

Az ilyen elvakult fószereknek úgyse lehet igaza <#ejnye1>

ForzaInter
attól tartok hogy õt már nem látjuk többet Inter mezben...

Yo, Bitch!

Nyugi Adriano majd jön és minden meccsen lõ egy mesterhármast.

ForzaInter
lehet szidni Ibrát, de a számok önmagukért beszélnek... nem egy embert kell állandóan baszogatni, mert nem miatta nem nyertünk tegnap, a Genoa ellen se miatta, ha nem azért mert egész csapat mindkét meccsen egy fos volt...

Yo, Bitch!

Jajj jól van már, azért ez már kissé túlzás.

limperatore
😄 te vagy az egyetlen aki látja ibra igazi énjét nem mint a sok elvakult fószer 😄

Oziris666
<#hehe>

Nesta-nak inter részvényei vannak 😄SADasdasdsad

Fabio Capello
ughhh burkolt reklámban ez viszi a prímet... 😄

elég sok volt itt a gond, bár szeretném, ha jól menne, de ha így folytatják el adom az inter részvényeket a hirbroker.hu-n. Mert ez így elég kiábrándító
ForzaInter
mint vmi bundameccs vazze, mindkét csapat húzta az idõt mint állat pontrugásoknál meg bedobásoknál...

Yo, Bitch!

Ez egy nagy nulla volt.

fsgh
0:0.... Emészthtõbb a Fio ellen otthon, de így a Genoa elleni meccs után javítani kellett volna.:S

fsgh
ha összeadod azt a gól mennyiséget amennyit a csatáraink lõttek a bajnokságban és megszorzod kettõvel még akkor se vagy ott amennyi gólt Zlatan lõtt.Innentõl kezdve bárki mondhat bármit. (Adriano és Cruz lõtt 1-1 gólt...Ibra 5-t)

Érdekes pl Stankot nem fikázza senki, pedig õ is ma inkább a padon ülte volna végig a meccset...

ForzaInter
ahogy Gattuso fogalmazott: "ez válallhatatlan"

Yo, Bitch!

limperatore
nah 0:0... egyre szarabb játékkal

ForzaInter
rémesen szar meccs volt, súrolta a nézhetetlen kategóriát, és ujra katasztrófális játék, és term. megint nem rugtunk gólt, a románt pedig vki tiltsa el a svédel együtt a szabadrúgásoktól.

Yo, Bitch!