34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Tomy Lee #20151 Zzzz:DD -
#20150 Milito gyöngyörűen, már megint elfektetett 1 védőt, 1-0 ide :) -
#20149 komplett csapatcsere kb 2. félidőre :D Toldo, Capitano, Maicon, Materazzi, Stankovic, Motta, Cambiasso, Muntari, Eto'o, Milito be :D szerintem csak Burdisso maradt a pályán. na reméljük ez kicsit látványosabb és jobb félidő lesz. Forza!!! -
#20148 kicsit leült a játék, bár a kezdőnk nem a legerősebb (julio - burdi,cordoba,chivu,santon - quaresma, vieira, krhin, obi, mancini - balotelli). 2. félidőbe vélhetően jön a Milito - Eto'o csatársor, bár gyakorlatilag kb 6 játékos melegít elég intenziven a 20. perc óta -
#20147 hmm visszavonom, hirtelen borzalmas lett a kép :D
1. támadás majdnem gól Mario -
#20146 apakezdődik!!!
TV Seba 16 streamet ajánlom, igen jó a képminőség Fullscreenben is -
Tomy Lee #20145 Megnézzük Pirelli kupát,kösz infót! -
#20144 az esti Monaco elleni 'Pirelli Cup-Sky Trophy' meccsre utazó keret;
Kapusok: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.
Védők: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Maicon, Marco Materazzi, Davide Santon, Javier Zanetti.
Középpályások: Esteban Cambiasso, Rene Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Joel Obi, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.
Csatárok: Mario Balotelli, Mattia Destro, Samuel Eto'o, Diego Milito
vélhetően Eto'o - Milito páros fog kezdeni elől, Stream estére -
#20143 Inter's 2009/10 fixtures:
Matchday 1: Inter v Bari
Matchday 2: AC Milan v Inter
Matchday 3: Inter v Parma
Matchday 4: Cagliari v Inter
Matchday 5: Inter v Napoli
Matchday 6: Sampdoria v Inter
Matchday 7: Inter v Udinese
Matchday 8: Genoa v Inter
Matchday 9: Inter v Catania
Matchday 10: Inter v Palermo
Matchday 11: Livorno v Inter
Matchday 12: Inter v Roma
Matchday 13: Bologna v Inter
Matchday 14: Inter v Fiorentina
Matchday 15: Juventus v Inter
Matchday 16: Atalanta v Inter
Matchday 17: Inter v Lazio
Matchday 18: Chievo v Inter
Matchday 19: Inter v Siena
Matchday 20: Bari v Inter
Matchday 21: Inter v AC Milan
Matchday 22: Parma v Inter
Matchday 23: Inter v Cagliari
Matchday 24: Napoli v Inter
Matchday 25: Inter v Sampdoria
Matchday 26: Udinese v Inter
Matchday 27: Inter v Genoa
Matchday 28: Catania v Inter
Matchday 29: Palermo v Inter
Matchday 30: Inter v Livorno
Matchday 31: Roma v Inter
Matchday 32: Inter v Bologna
Matchday 33: Fiorentina v Inter
Matchday 34: Inter v Juventus
Matchday 35: Inter v Atalanta
Matchday 36: Lazio v Inter
Matchday 37: Inter v Chievo
Matchday 38: Siena v Inter -
#20142 :ASDADD: :D:DD -
#20141 Na fasza lett a sorsolás, tavasszal játszunk hálistennek hazai pályán a Milan és a Juve ellen, addigra legalább lesz pénzem, és tudok menni mindkettőre.:D
Lazio, Fiorentina és Roma pedig ősszel hazai pályán, király. -
#20140 nemtom de ugyis kikapnak :D:D -
#20139 Miért? Első fordulóban kit kaptak? -
#20138 szegény milan 2 fordulo utan 0 ponttal fog allni :D -
#20137 1. Forduló
Inter - Bari
Bemelegítésnek jó is lesz:P -
#20136 15. forduló juve idegen -
#20135 Na elég jó...:DDD -
#20134 2. fordulo milan inter :D:DD -
#20133 Annyira nem kár érte, legalább más jön helyette, csak ne Deco legyen az. -
#20132 hm, Hleb ma utazik Stuttgartba orvosira, oda megy kölcsönbe... ezért a Barca még 4.5 millió eurót fizet nekünk, így majdnem 55 millánál járunk. az korrekt. viszont akkor Hamsík / VdV / Cassano szükségeltetik :) -
#20131 amúgy őőő van használható csatárunk Eto'o - Milito - Mario hármason kívül? -
#20130 elhiszem, hogy a Milan nincs tökéletes anyagi helyzetben, de abból a 65 millió euróból nemhiszem, hogy ne lehetne költeni bármilyen erősítésre. jólenne egy olyan seria a szezon, ahol 3-4 csapat küzd a bajnoki címért nem 1 (vagy 2)... =/ -
#20129 Szerintem még korai az esélyeket latolgatni, tény hogy nem jártatok rosszul Eto'oval de a kreatív figurák tényleg hiányoznak, ha ez meglesz akkor Samuel fossa majd a gólokat, Di Mariat is olvastam ma, talán ő is beválhat, mindenesetre ha megfelelő az alapanyag és Zsozé taktikája is fasza lesz akkor sajna megint csak a hátatokat lehet nézni, mondom én ezt úgy h eddig úgy néz ki h a mi oldalunkon az eddigi "szarból" nem hiszem h szép vár fog épülni....... -
Tomy Lee #20128 Nekem édes mind1 már,hogy ki jön mivel az általam vártakból jött Milito többi mind más:)) -
Tomy Lee #20127 Én nem nézem le semelyik Seria A-s team-et!Azt szeretném ha erősödne mind,hogy legyenek izgalmas mérkőzések,ponthatárok.
Jópár meccset meg kell még néznünk,hogy működik az idei felállás aztán véleményt nyílváníthatunk de még korai ez bizony.
Bajnok esélyes természetesem mint ahogy még jó pár csapat Olaszban... -
#20126 én csak azért vagyok magabiztos az új szezon előtt, mert tudom, tavaly rengeteg pontot elszórakoztunk, és Mourinho taktikája nem igazán működött mindig... mondjuk tény, csak a juve teheti izgalmasabbá az idényt, mert a milantól sokat nem lehet várni. bár inkább legyen bajnok a juve egy BL győzelemért cserébe báár... inkább mind2 -
#20125 bárhogy is keresem nem látom hol büntetett volna ebben a háeszben bárkit is a calciopoliért -
#20124 látom továbbra is a csapatot bünteted a calcipoliért, nem azt aki tehet róla... én ezt nem fogom soha megérteni :D
amúgy pedig a keret erőssége nem minden, de erről nincs kedvem vitatkozni, én elismerem hogy jó a csapatotok, és bajnokesélyes, de cserébe te se nézd le az enyémet, és fogadd el, hogy lehet hogy tud meglepetést okozni nektek :)
egyébként pedig az edzői szuperlicensznek alapfeltétele a profi játékosmúlt, asszem játszott is valahol, de nem lett ismert :) -
#20123 nézd, Eto'o kurva nagy igazolás, bár tény, nem Ibra szerepkörét tölti be. az Eto'o - Milito páros elég jó lesz (Milito szenzációsan játszott a felkészülési meccseken eddig), csak kéne mögéjük egy kreativ figura, amilyen Ibra volt. vélhetően Hleb lesz és Cassano. bár nem tudom, a Barca honlapján tényként közlik Hleb kölcsönadását, én nem olvastam inter.it-n bármilyen hírt, hogy mikor érkezne, mikor mutatják be etc. -
#20122 -
Tomy Lee #20121 Meg kell barátkozzak nagyon úgy látom ezzel a face-el:(( -
#20120 Hát lehet hogy neked legendás meg a juvésoknak :D de ez semmit nem jelent. Most ha Ronaldo elmenne edzőnek hiába az elmúlt 10 év legjobb csatára, attól még edzőként nem biztos h elérné azt a szintet amit el kell. Látod Mourinho nem volt játékos még is a világ egyik legjobb edzőjének mondják. És azért nem a serie b-ben vagytok ( most :D:D ) hogy a keret elég legyen a győzelmekhez. Az Inter kerete még mindig jóval erősebb minden poszton mint a tieket, plusz egy jobb edző is van mellettünk. Annyi szól mellettetek hogy a juve mindig egy nem erős keretből is jó csapatot csinál ( amit sose értek meg ). -
-
#20118 Itt még csak kérdezgetik az újságírók. -
#20117 Eto'o bemutatását valahol lehet nézni?
amúgy Hleb minden bizonnyal érkezik, a Barca hivatalos honlapján ő is szerepel az Ibra-üzlet részeként -
#20116 Eto'o-ot holnap mutatják be 14:30-kor -
#20115 na nehogymár az alapján ítéld meg a csapatot, hogy egy korábbi legendás játékosa az edzője... Valóban nincs sok tapasztalata, de amit eddig láttunk tőle az biztató volt :) -
#20114 az nice :D akk nem szóltam
-
#20113 Juve meg jó lesz sztem, velük leszünk harcban a scudettoért, azért a milannál jóval erősebb a keretük, nem értem miért fizet többet az ő győzelmük.. -
#20112 Genoához tavaly is ment vagy 20 ember, és kurvajók voltak, Gasperini jó csapatot rakott össze, alapanyag meg most is jó. Sztem a Milan és a Roma lesz gyenge.
Hozzánk meg még jöjjön Cassano vagy Hamsik és kész vagyunk.