34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20071 2. támadás , gól, Milito :) gyönyörűen csinálta :) -
#20070 Vezetünk Millito góljával 1:0-ra :D -
#20069 kezdőnk:
Julio - Maicon, Lúcio, Chivu, Capitano - Muntari, Cambiasso, Motta, Stankovic - Milito, Balotelli -
#20068 Inter - AC Milan felkészülési meccs, 11-től (tehát MOST kezdődik :D)
itten lehet válogatni streamek közül mármint itt -
#20067 Egészpontosan Tejút, jobb hármas kar külső perem, Naprendszer, Föld bolygó, európai kontinens, közép-kelet európai régió, Kárpát-medence, Magyarország, Duna-Tisza köze, Budapest, Buda, II. kerület külterület :D
Amúgy volt vkp, még a pályafutása elején, amióta a Napoliban van, azóta vált egyre inkább irányítóvá. De ez legyen a legnagyobb dolog amin össze kell kapni :)
Mellesleg, nem tudom Cassano mennyire illene a csapatba, amikor utoljára láttam, bizonyos szempontból hajazott Ibrára, olykor eléggé önző, de a helyzetek többségét gólra tudja váltani... -
#20066 Roma nagycsapat volt és ott jó volt, real meg nehogy már mérce legyen, ott rengeteg klasszisnak nem sikerült jól teljesítenie... Cassano pedig sokat fejlődött, neki is ugy-ahogy benőtt a feje lágya, és rohadt nagy zseni a srác, és Mourinhoval is nagy spanok, remélem jön, nekem az egyik kedvencem, imádom a játékát.:) -
#20065 -
#20064 hát, csak Mourinhonak kéne észrevennie, hogy Hamsík illik ide :D Cassano hát nemtudom, sampban megy neki ok, de már láttuk a realban is, nagy csapatban nem tud vezéregyéniség lenni.
bár Nápolyban egy elég jó csapat készül kialakulni, kérdés elengednék-e a szlovákot -
Tomy Lee #20063 Ez jó döntés Hleb részéről
Hamsík-ot tárt karokkal várjuk;-)) -
#20062 Hleb nem szándékozik Milánóba jönni, ő a Barcában akar játszani -.-" viszont így Ibráért nem 40, hanem 48-52 millió euró közti pénzt kapunk Eto'o mellett. Mourinho Mancini, Suazo vagy Rivas bevonásával akarja megszerezni Cassanot kb ~18m euróért. én inkább Hamsíkra próbálnék, de ő tudja. Vélhetően kedden bemutatják Eto'o-t. -
#20061 hát látod :D külön kamera veszi -
#20060 ez mi?:D -
#20059 Legalább a keret a legerősebb maradt a serie a-ban, még Cassano meg Hamsik és akkor tökéletes :D -
#20058 Q a chelsea ellen -
#20057 -
#20056 hát, tegnap este elköszönt a csapattól és zsozétól Ibra, viszatért Svédo.-ba a tárgyalások miatt =( -
#20055 Ja tényleg, őket el is felejtettem, Kvarban bízok nagyon, eddig nem volt rossz, és most végre végigcsinálja a felkészülést a csapattal, nem ugy mint tavaly mikor az utolsó napon esett be, és az egész nyári felkészülést kihagyta, remélem magára talál, képességie alapján klasszis játékos. -
Tomy Lee #20054 Számítunk is rájuk,nagy szükség van mind2 tehetségére! -
#20053 igen, és még ittvan Quaresma, akinek az eddigi 2 meccs alapján a formája és a játékkedve is jó, talán a legjobb volt a meccseken, én nagyon bízom benne, na és Mancini is aki fogadkozik hogy bizonyít is. hát hajrá -
#20052 Ennyiből jól fog jönni hogy jott Motta, aki technikás és jó támadásban is, és jön Hleb is tkpre, és még lesz akkor Stanko, így talán még a 4-3-3 is működne mert mostmár van 2-3 támadóbb szellemű kpnk, tavaly meg volt egy Stanko, de őt meg José 4-3-3 elején nem játszatt, így állt össze a általad említett hármas, ami rohadt defenzívv volt, így nem csoda hogy semmire nem mentünk, későbbiekben annyival javult a helyzet hogy visszaálltunk a 4-3-1-2re és már volt 1 támadóbb szelemű játékos, de Stanko sem igaz irányító, így alig volt támogatás a csatárok részére, Balotelli és Ibra is egyedül szenvedett eéől 2-3 védő gyűrűjében, és mindenki azt várta hogy Ibra csináljon vmit, egy Motta-Cambiasso-Stankovic--Hleb négyes jobban hangzana, +még hozzá jönne Hamsik, az már maga lenne az álom.:D -
#20051 igen, mivel sajnos ő volt egyben az irányítónk és a csatárunk egyszerre. egy cambiasso-capitano-muntari középpályával egyértelmű védekezni állunk be -
#20050 Inkább te hol élsz ember? Hamsik soha az életben nem volt vkp, középső középpályás és irányító, nagyon messze áll a védekező középpályástól.. A szezon második felében a Napolinál irányítót játszott végig, emelett pedig középső kpt tud, de ott is támadóbb a szerepköre, egy vkp meg nem igen lő 9 gólt és nem ad 6 gólpasszt.. És itt is tkp van megjelölve a posztjánál. -
#20049 És lenne egy scudettonk, mert Ibra nélkül nem lett volna meg az előző kettő az 100.. Majd most meglátjuk mire megyünk nélküle, most fog majd igazán meglátszani mennyire függöttünk tőle (nagyon..), de egy uj taktikával ami nem teljesen egy emberre épül lehet jobb lesz, mert a mostani a játékunk már sablonos és kiismerhető volt, de asszem visszafogjuk még sírni őt, blel meg nem kéne baszogatni, egy olyan csatár sem lett volna aki csodára lett volna képes azokon a meccseken, nem rajta mentek el a mérkőzések. -
#20048 hát, akkor ő lenne az utóbbi idők egyetlen olyan focistája, aki kiba nagy összegért szerződik át, és a fizetése 2/3-át kapja majd kb a jelenlegihez képest új csapatában :D -
#20047 úgyis azt fogja mondani, hogy az Inter az álom és nem megy sehova, aztán paff, lásd cr7 vagy kaká.... -
#20046 hát, vélhetően a Barca újabb szerződést kínál, bár 4 millióval kevesebbet keresne , mint itt, szóval összekell szednie magát a spanyoloknak ha nem akarják túl sokáig húzni az üzletet. szerintem ha vége az amerikai túrának, utána lehet itt valami. -
Csesza #20045 volna.volna.volna -
Csesza #20044 ha levonnánk Ibra góljait és gólpasszait az azt jelentené hogy nem ö játszott volna, ergo vszeg lett volna más aki lőtt volna gólokat... -
Tomy Lee #20043 Ibra-val most mi van?Megszólalna már végre,hogy azért tisztában legyünk azzal akar e vagy sem menni?
Eto'o hétfőn alá is írná az 5 évet ha minden igaz.. -
#20042 ez egy kicsit erős ...
bl-be nem Ibra hibája, hogy nem jutottunk semeddig. az egész csapat katasztrofális volt, a továbbjutást sem érdemeltük meg, borzalmas taktikával játszott a csapat a BL-meccseken. irányító nélkül csoda, hogy gólt lőttünk -
#20041 tök mindegy, vakok között félszemű a király nem? -
Tomy Lee #20040 Henry azt nyilatkozta,hogy Zlatan kivánló játékos és várja Camp Nou-ba:((( -
#20039 vonjuk le Ibra góljait/gólpasszait, és bl-be se indulhatnánk... -
#20038 azért lőtt olyan sok gólt a bl-ben :D:D:D:D: -
#20037 Hamsik mint tkp? Hol élsz ember, max előreszalad, de egyébként ő inkább vkp :D
Amúgy egyetértek, bár cassano magasan nem életbiztosítás, hiába tolta jól egy közép/kiscsapatban... Mellesleg magatokat kihagytad, ti is megváltatok jó pénzért néhány igencsak nagy névtől... :) -
#20036 Eto'o ügynöke nyilatkozta hogy megállapodtunk Eto'o-val. Jövő héten fog átesni az orvosi vizsgálaton. -
#20035 Hogy mehet bele? Ahogy belement a Milan és a MU is, ez olyan ajánlat amilyet egy csapat sem utasítani vissza, max a real és a chelsea akik olyan helyzetben vannak hogy megtehetnék hogy nem fogadják el, de ha megnézed minden nagycsapat megválik irreális ajánlat esetén a legjobbjától, Mu-Ronaldo, Arsenal-Henry, Liverpool-Owen, Milan-Kaká, Juve-Zidane, Barca-Ronaldo, és még lehetne találni példákat.. Igazából még mindig jobb mintha ha csak pénzért adnánk el mert akkor sztem nem jönne egy csatár sem, így meg legalább kapunk egy hasonló kaliberű világklasszist, majd meglátjuk mennyire lesz jó és megérezzük-e Ibra hiányát, ha kameruni lő 20-25 gólt akkor nem érezzük meg Ibra hiányát, és elvileg a kpnk is kreatívabb lesz mert jön Hleb is cserébe, és jött Motta aki szintén technikás és jó előrejátékban, ha érkezőket és távozókat nézem nagyot erősödtünk, csak Ibra hiányát a kérdés mennyire fogjuk megérezni, mondjuk 50 milioból mág sztem egy tkp vagy egy csatár várható, gondolok itt Hamsikra vagy Cassanora, sztem az egyik jön, akkor meg rohadt erősek lennénk. -
#20034 Agüerot jobbszeretném -
#20033 Igazi meglepetés az lenne ha Eto jönne de Ibra maradna:P:D -
#20032 kell a pénz