FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER!
én csak azt láttam, hogy táncolt 2t és szevasz 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Carlos Dunga a héten Milánóba utazik, elsõsorban azért, hogy megvigasztalja az ismét számkivetetté vált Adrianót.
Adrianót a Genoa elleni bajnokit követõ hajnali mulatozásért, majd a másnapi edzésrõl való késésért büntette meg José Mourinho, az Inter vezetõedzõje. A portugál tréner kihagyta a futballistát a következõ két bajnokira jelölt keretbõl, és a Famagusta elleni, keddi BL-összecsapáson sem számít a brazilra.
Adriano tavaly szintén a mellõzése miatt omlott össze idegileg, Carlos Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya pedig szeretné elkerülni, hogy csatára ismét kiboruljon, és visszaessen depressziójába. Dunga ezért a napokban meglátogatja a játékost Milánóban, hogy segítsen neki a mellõzés feldolgozásában.
A Tuttosport értesülései szerint szövetségi kapitány a portugál szakvezetõvel is szeretne beszélni, és megpróbálja rávenni Mourinhót, hogy adjonb egy újabb esélyt a futballistának.
<#worship>#worship> vannak még normális emberek
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 44 Luca Tremolada, 77 Ricardo Quaresma.
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 41 Mattia Destro, 45 Mario Balotelli.
Yo, Bitch!
Mourinho listáján nem volt rajta, biztos valami kacsa volt.
Yo, Bitch!
remélem Diegot elhozzuk janurában
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
megint mit lõtt baszki 😮
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
az istenítést nem rátok értem, hanem az egész helyzetre
Eddig Quaresma bizonyult jobb igazoásnak ami azért elégé jelzi Mancini mostani teljesítményét...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
Egyébként Zanetti nevét egyszer se hallottam a közvetítés során, ért egyáltalán labdába? Mintha emberhátrányban játszottunk volna.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Córdoba az jó teljesítményt nyújtott a védelemben is sztem
Zanettivel is nemtom mivan :S
Maxwell még bedobásból is el tudja adn a labdát:S Zanetti meg mintha a pályán se lett volna Ibra ma is mindent kihagyott szinte aki még türhetõen játszott az Vieira volt.
EEE 1899
Yo, Bitch!
2. sztem azzal eléggé minõsítettem Mancinit is hogy le is írtam, hogy most cseréljék le azonnal
3. nem hiszem el, hogy komolyan nem értitek meg, hogy a játszott perc/gól statisztikát kéne nézni és nem azt hogy melyik hány gólt lõtt
de nem is vitatkozok veletek, mert annyira elvakultak vagytok hogy az valami hihetetlen, nem vagytok kíváncsiak az "újra"