FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem is

FORZA INTER!

Mármint a gólt.

Nem tudom engem nagyon irritált a gólöröme, ráadásul nem is õ lõtte.

nem értem min botránkoztál így meg?! 😄

én csak azt láttam, hogy táncolt 2t és szevasz 😊

limperatore
ráadásul öngól volt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csak szerintem szánalmas amit tegnap levágott Ronaldinho a Milan gólja után? Ennél még Ibra gólöröme is normálisabb.

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
Dunga megmenti Adrianót Mourinhótól

Carlos Dunga a héten Milánóba utazik, elsõsorban azért, hogy megvigasztalja az ismét számkivetetté vált Adrianót.

Adrianót a Genoa elleni bajnokit követõ hajnali mulatozásért, majd a másnapi edzésrõl való késésért büntette meg José Mourinho, az Inter vezetõedzõje. A portugál tréner kihagyta a futballistát a következõ két bajnokira jelölt keretbõl, és a Famagusta elleni, keddi BL-összecsapáson sem számít a brazilra.

Adriano tavaly szintén a mellõzése miatt omlott össze idegileg, Carlos Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya pedig szeretné elkerülni, hogy csatára ismét kiboruljon, és visszaessen depressziójába. Dunga ezért a napokban meglátogatja a játékost Milánóban, hogy segítsen neki a mellõzés feldolgozásában.

A Tuttosport értesülései szerint szövetségi kapitány a portugál szakvezetõvel is szeretne beszélni, és megpróbálja rávenni Mourinhót, hogy adjonb egy újabb esélyt a futballistának.

<#worship> vannak még normális emberek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
elég kínkeserves gyõzelem volt ahogy olvastam az összefoglalókat... vasárnap megkell verni az Udinét mindenképp... meg elõtte BL-ben is kéne az a 3 pont... bytheway, amióta José lenyírta a haját szarul megy a csapatnak 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
úgytudom elsõre nem késett csak alkalmatlan volt edzésmunka végzésére, csak a másodikon késett..

ForzaInter
kb ezt vártam tõled😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Cruz már visszakerült, 2-3 meccs és sztem õ is visszafog, de legalább meg tudja mit szabad és mit nem nem hinném hogy olyan nagy dolog lenne az edzésen idõben megjelenni, mikor idejött Mourinho azt mondta hogy egyet vár el a játékosaitól, hogy jelenjenek meg idõben edzésen, ha õ meg tud fél órval elõtte akkor õ tõlük is elvárja, erre 2* elkésik vazze:S ennyire hülye nem lehet vki, lehet jól írták internazionale.hun, hogy õ már soha nem fog megváltozni...

Yo, Bitch!

limperatore
jovan akkor :ADS

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
inkább Adriano a buzi, saját magának csinálta a bajt...

Yo, Bitch!

Nem is baj, tudja meg Adriano mi a helyzet ha bulizik meg késik az edzésrõl. Hátha észhez tér majd ha visszakerül a keretbe.

limperatore
ezt a buzit megint nem tette be adrit...

ForzaInter
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 44 Luca Tremolada, 77 Ricardo Quaresma.

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 41 Mattia Destro, 45 Mario Balotelli.

Yo, Bitch!

???
Mourinho listáján nem volt rajta, biztos valami kacsa volt.

limperatore
hát azért nem éppen, átigazolási idõszakban érdeklõdött utána az Inter, Diego meg nyilatkozta hogy olaszba akar jönni

ForzaInter
amugy egy Porto drukker srác írta, hogy Quaresma a Portoban már az elmult években nem is szélsõt, ha nem inkább irányítót játszott...

Yo, Bitch!

Az esély arra hogy jön Diego egyenlõ a nullával.

limperatore
jah hát josé választásai voltak, kellett volna Lampard, tudna szervezni az hiányzik igazából

remélem Diegot elhozzuk janurában

limperatore
na chivu is lesérült, jön vissza burdisso 😄

limperatore
<#eljen>

ForzaInter
tényleg vele mivan? jól el lett felejtve, sértül lenne még mindig? vagy csak ennyire mellõzi Jose (ami nagyon helyes😄)

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát ha Mihajlovic nem tudta megtanítani, akkor kifogja? nála jobban nem sok mindenki lõtte szabadot pedig😄

Yo, Bitch!

hát kb 😄

megint mit lõtt baszki 😮

Leckéket vehetne DP-tõl...

Amúgy nem aggódok a szélsõk miatt, amikor még van egy olyan aduászunk mint Figo <#gonosz1>

Ja meg Kily Gonzalez XD

ForzaInter
ilyet nem jelentenék ki, Q-nak eddig egy jó meccse volt, az elsõ meccse a Catania ellen, akkor õt is válaszották meg a meccs legjobbjának, akkor lõtt egy gólt is, azóta többi meccsen rendre gyenge volt, most is egy közepes teljesítményt nyujtot, Mancininek is 1-2 jó meccse volt, eddig inkáb azt mondanám hogy egyik sem volt jó igazolás, mert ez a szintet anno Cesar,Solari és Van Der Meyde is hozta...

Yo, Bitch!

<#eljen><#eljen> jótudni 😄Ddddd

Szekszárdi vagyok<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mancini már ki lett tárgyalva 😄

hát én az Istenítést annak veszem, hogy minden szar meccse után állandóan ott van a kezdõben és foskarika teljesítménnyel végignyomja a meccseket amikor ki lehetne próbálni mást is

az istenítést nem rátok értem, hanem az egész helyzetre

fsgh
Hát ha õ lószart se akkor Mancinire milyen jelzõd van😄DD

Eddig Quaresma bizonyult jobb igazoásnak ami azért elégé jelzi Mancini mostani teljesítményét...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hát nagyondurván rakd idézõjelbe mert lószart nem csinált az 1 gólpasszon kívûl

😮 nem is tudtam, hogy te is környékbeli vagy 😄

fsgh
Quaresma ma viszont "jó" volt, bizonyos értelemben. Kijelenthetjük hogy Mancini rosszabb nála.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az jó hely,szoktam én is bejárogatni néha-néha😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ibrát ki isteníti? Csak már unalmas volt hogy állandóan õ volt szidva.
Egyébként Zanetti nevét egyszer se hallottam a közvetítés során, ért egyáltalán labdába? Mintha emberhátrányban játszottunk volna.

ForzaInter
Chivu szabadrúgások tekintetében meg az uj Ibra, remélem mindkettõt végre eltiltja Jose a szabadoktól, bár Chivu romában jól lõtte, de itt méterekel rugja kapu fölé vagy mellé, Balotellinek kéne lõni, õ viszonylag jól lövi szabadokat.

Yo, Bitch!

ForzaInter
akkor is meredek lett volna, egy 4-3-3 mert Reggina egyáltalán nem állt be védekezni, kontrái elég veszélyesek voltak:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
Zanetti elmult 3 meccsen elég szürke volt, nem ehez szoktam tõle:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
elvakult én? azt írtad elsõ értelmes megmozdulása volt 89 percben, erre írtam hogy õ adta elsõ gólpasszt, így elég nehéz lett volna 89. percben az elsõ értelmes megmozdulása... sehol nem írtam hogy jól játszott, mert nem volt jó, és ha elolvasnád hozzászólásaimat, akkor észrevennéd hogy nem kedvencem Ibra, és egyszer sem istenítettem, csak éppen rohadtul idegesítõ hogy csak egy játékost szidtok állandóan, akkor is ha jó akkor is ha rossz...

Yo, Bitch!

Quaresma is adott 1 gólpasszt de szinte semmit nem vállalt :S

Córdoba az jó teljesítményt nyújtott a védelemben is sztem

Zanettivel is nemtom mivan :S

bubu13
Nyertünk 3:2 ez a lényeg de amit ma eggyesek mûveltek a pályán...
Maxwell még bedobásból is el tudja adn a labdát:S Zanetti meg mintha a pályán se lett volna Ibra ma is mindent kihagyott szinte aki még türhetõen játszott az Vieira volt.

EEE 1899

ForzaInter
amugy vicc milyen 2 gólt kaptunk, meccs elejétõl csak a távoli lövésekkel próbálkozott Reggina, semmi másal, erre így lõnek 2 gólt, védõl basztak kilépni rájuk, pedig annyira egyértelmû volt, emellett volt egy rakás helyzetünk, de mindent elbasztunk szokás szerint, 2-0 után ezt a meccset le kellett volna rendezni, elõl Mancini iszonyat gyenge volt, elsõ félidõben Balotelli is, õ már második félidõben viszonylag jó volt, Ibra gólpasszán kívül sok mindent nem csinált, kihagyott pár helyzetett, Quaresma elég felemás teljesítményt nyujtott, elsõ félórában adott egy gólpasszt, de után gyenge volt, 2. félidõ elején szintén semmi nem jött össze neki, cselei,passzai,beadásai borzastóak voltak, aztán feljavult õ is, jöttek sorra beadások amibõl legalább 1-et illett volna csatáruknak befejelni, jobban játszottunk mint Reggina. megérdemeltük a gyõzelmet, de megint majdnem elszórakotunk egy meccset, megköszönhetjük Cordobanak ezt a gyõzelmet, nagyon kellet 2 x után ez már...

Yo, Bitch!

1. mert nem Mancinit istenítik
2. sztem azzal eléggé minõsítettem Mancinit is hogy le is írtam, hogy most cseréljék le azonnal
3. nem hiszem el, hogy komolyan nem értitek meg, hogy a játszott perc/gól statisztikát kéne nézni és nem azt hogy melyik hány gólt lõtt

de nem is vitatkozok veletek, mert annyira elvakultak vagytok hogy az valami hihetetlen, nem vagytok kíváncsiak az "újra"

ugye középpályást mondtam és nem támadót