34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Tomy Lee
    Uhh,akkor tényleg nem szabad erőltetni,inkább nem,ő nem..
  • limperatore
    vdv nem kéne, rákos a felesége
  • WuFraZselic
    ja, VdV vagy Sneijder musthave
  • limperatore
    nah most sávi álonzó is reklámozik már szóval sneijder jöhet
  • Csesza
    ehhh...akkor gondolom ez a hivatalos

Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Defenders: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti.

Midfielders: Esteban Cambiasso, René Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Strikers: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo.
  • WuFraZselic
    érdekes, inter.it-en tök más a keret :D
  • faláb
    inter.it-en meg ott van Eto'o a többiekkel :O
  • WuFraZselic
    jóban vannak Morattiék a reallal, szerintem meglehet oldani :)
  • Csesza
    A Szuperkupára nevezett játékosok

Aug. 3. 21:52 -MILANO- José Mourinho 24 játékost nevezett a hétvégi Szuperkupa döntőre. A Pekingben rendezendő fináléra nem fog elutazni az új igazolás Eto’o és Rivas sem így ők Milanóban maradnak. A Lazio elleni meccsre a portugál edző a következő játékosokat jelölte:
    Julio Cesar, Orlandoni, Toldo, Burdisso, Cordoba, Chivu, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Santon, Zanetti, Cambiasso, Krhin, Mancini, Thiago Motta, Muntari, Quaresma, Stankovic, Vieira, Balotelli, Milito és Suazo.
    Ma reggel amúgy a csapat igen kedvezőtlen időjárás mellett edzett esőben, az átmozgatás mellett a fizikai rész után labdás gyakorlatok következtek. A foglalkozást követően pedig a csapat útra kelt Peking felé!
  • Csesza
    nembiztos, simán tudnak neki adni egy kellemes szerződést, lehet h el menne oda is ha más ajánlatot nem fogadnak el, csak, hogy ne padozni kelljen még 1 évet a Realba és gondolhatja h egy évet kibír ott és aztán ha jól megy neki akkor bármelyik nagy csapat megveheti onnan is
  • WuFraZselic
    ha meg perez elfogadja, akkor meg visszaugrunk a #20178-hoz, kizárt hogy Sneijder oda igazoljon
  • Csesza
    jah csak, hogy ha Perez az ö ajánlatukat elfogadja a mienket meg nem, akkor már is csak a Villa-val tárgyal Sneijder
  • ForzaInter
    Semmi.
  • ForzaInter
    Sneijder számára meg nem hinném hogy egy angol középcsapat csábító lenne..
  • Rudee
    Gazzetta szerencsére nem túl jól informált spanyol téren. A Villa meg pont ma ajánlott Sneijderért 18m-t, ami Perez számára csábítóbb lehet.
  • rpeti5
    Melyik csatorna közvetiti a Olasz Szuperkupa döntőt????
  • WuFraZselic
    Gazzetta szerint a Real elfogadta az Inter ajánlatát Sneijderért, 4m euróért 1évre kölcsönbe, és 18m-ért megvásárolhatjuk szezon végén. ugyanakkor Van der Vaart is kijelentette, hogy távozik a Realtól, így még ő is képbe van. mind2 hollandot nagyon szeretem, bármelyik is jön, jól járunk
  • WuFraZselic
    hudelazavolt
  • ForzaInter
    :DDDDDDDD
    mekkora fail:D
  • Csesza
    :ASDdsads ez a ciki, nem a faláb
  • Tomy Lee
    LOL:DDD
  • limperatore
    nézzétek 7:55nél :DDD görcs
  • limperatore
    még jimenez meg ienek xD
  • ForzaInter
    Quaresma nem lesz kezdő, meg őt vagy Mancinit vagy 4-3-3, 4-4-2, 4-3-2-1 vagy 4-2-3-1-be tudnánk rakni, mer ezekbe kellenek szélsők, de jelenlegi 4-3-1-2-be amit eddig játszottunk, egy szűrű 2 középső kp meg egy irányító kell.

Bannert meg csinálhatna vki újat, mert kb fele nem is itt játszik már:D
  • limperatore
    Ha jönne Sneijder azt hiszem kurva erős lenne a keret :D

---------J. Cesar
    ----Maicon-Samuel-Lucio-Santon
    ------------Cambiasso
    -----Quaresma---------J.Zanetti
    -------------Sneijder
    ---------Eto'o------Milito

és ez csak 1 variáció a 100ból :D

embertelen lenne, jobban járnánk mint a juve diegoval ha ide jönne vezli
  • fsgh
    Ezzel szerintem nem lesz most probléma... Az alap csatár kettős a Milito-Eto de kapásból utánuk jön Balotelli. Sokat fog ő játszani mert 1. biztos hogy pihentetve lesznek egyszer kétszer az alap csatárok plusz bármikor megsérülhet az egyik... Én inkább attól tartok hogy kevés csatárunk lesz. Nem nyugtat meg az hogy ilyen Suazok meg Kerlonok várnak bevetésre ha valami gáz lenne. Pl télen mikor Eto elmegy az afrika kupára, akkor Milito-Balotelli csatársor ögött ők fognak ülni a padon, annak annyira nem fogok örülni...
  • Csesza
    igen, ezt így is kéne, csak ugye tudjuk, hogy nem ez lenne az első, hogy van valami baja és én majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fogja sokáig húzni
  • WuFraZselic
    több alázatot mutasson először, rendkivül nagy a pofája, a kora és az eddig elért eredményei ellenére. neki még bőven van ideje fejlődni, ő a 3. számu csatár jelenleg, tisztába kell legyen vele, hogy a "rangsorban" nem véletlenül van előtte Eto'o és Milito
  • Csesza
    csak kíváncsi vagyok h SuperMario meddig fogja bírni a cserepadot és mikor kezd el majd rinyálni :S
  • WuFraZselic
    persze, hogy nem fog leülni padra pl. Cassano. de ő egy sokoldalú játékos, így pl lehetne egy capitano, cambiasso, muntari/stankovic/motta - cassano - eto'o, milito sorral kiállni, és ha pl elmegy Eto'o afrikakupázni, mehetne előre is. (bár, Quaresmát nem lehetne irányítóként játszatni?!) Suazot edzőmeccsen se láttam még, nemtudom mennyire komolyak vele Mou szándékai... =/ Arnautovic meg elismerem hogy tehetség, de mondom, felépül decemberre, akkor edzhet a csapattal, kimarad a közös felkészülés, Quaresma is szerintem hasonló okok miatt játszott úgy, ahogy... eredményesebbek lehetünk idén, az is igaz, eto'o és milito fossa a gólokat, ha kiszolgálják őket, fejenként egy 15-20-ra mindketten képesek, sőőt.
  • ForzaInter
    Egy klasszis nem fog a padra jönni, a pályán pedig 2 ember lesz, nem 3. Milito és Eto'o klasszis, Balotelli és Arnautovic óriási tehetségek cserének tökéletesek, Suazo meg 5 számú csatárnak megfelel. Ebben a csatásorban amugy több gól van benne mint a tavalyiban, Militoban 20-25, Etoban is 15-20, és Balotellitől idén még jobb szezont várok, 10 gól benne van csereként. Tavaly csak Ibra és Balotelli volt a két épkézláb csatárunk, Cruz, Crespo kiöregedtek, Obinna pedig középszerű. Egy tkp kell még ide, Cassano jó lenne, de akkor nem tudom minek hoztuk Militot és Etoot, mert mindkettő kjó, és kezdőnek kéne lennie így pedig egyik csere lenne, ilyen játékosokat meg vétek lenne padoztatni, és még ott lenne Balotelli aki már most kurvajó, és Arnautovic, csak a bomlasztás lenne..
  • WuFraZselic
    nem a csatárok mennyiségével van a gond, a minőséggel :) Arnautovic nem tud velünk készülni, decemberbe játszhat, és akkor elvileg ő lesz a 3-4. számu csatárunk, nem tul biztató. cassano ezért lenne jó, egy TKP és egy csatár szerepére is tökéletes
  • ForzaInter
    Arnautovic már a mi játékosunk gyakorlatilag, a csapat orvosai milánóban kezelik lassan egy hónapja, az hogy holnap, egy hét múlva vagy egy hónap mulva írja alá a szerződését teljesen lényegtelen, mert kb decemberben léphet majd csak pályára a sérülése miatt, emiatt nem is sürgetik a szerződtetését, mert ráér.:)

Suzao pedig nem lesz eladva meg mondta José hogy marad mert cserekként hasznos lehet. Milito, Eto'o, Balotelli, Suazo, Arnautovic ötös elég lesz, januárban is csak Eto'o fog hiányozni, rajta kívül még lesz 4 csatár, addigra pedig már Arnautovic is játszhat, arra a pár hétre meg meogoldjuk a kameruni pótlását, és drukkolhatunk hogy minél hamarabb essen ki Kamerun.:D Szal csatár érkezésére semmi esély, egy tkp fog jönni aug 8 után, ez amit biztosra lehet tudni, Sneijder és Deco a jelöltek de szóbahozták VDV-t is, remélem egyik holland jön, és meg is vagyunk akkor.
  • ForzaInter
    Tudom mikori.:)
  • banok
    de volt már. 2006 őszi.
  • WuFraZselic
    Arnautovic még mindig nem biztos, és Eto'o megy Afrika-Kupára télen... suazot meg szerintem eladjuk 5-7m euróért. kevés lesz ez az új idényre szvsz...
  • ForzaInter

Nem mai kép már, de még nem volt assszem. :)

Avanti CN69!:)
  • ForzaInter
    1 játékos kell még a kpre és kész vagyunk. Csatársorba két kezdő Milito-Eto'o, csere Balotelli, Arnautovic és Suazo.
  • WuFraZselic
    ez elég szolid meccs volt, az leszűrhető, hogy szükség van még 1 csatárra és még mindig egy irányítóra. Muntari pedig igaz hogy szépen csinálta gól előtt, meg gólpasszt adott, de valaki mondja meg neki hogy Ő ne próbálkozzon távoli lövésekkel és mélységi indításokkal, ez nem az ő műfaja. amúgy a csapat kezd összeállni, Mottán látszik hogy van benne kreativitás, jó vétel volt, akárcsak Milito, már megint meglőtte a maga gólját, szépen csinálta, vele már most úgy érzem, jól jártunk. még nincs vége az átigazolási szezonnak, Aug. 8 Lazio elleni szuperkupa-döntő, utána várhatunk igazolásokat.
  • Tomy Lee
    Lehet az első fél idő volt jó mert másodikban eddig semmi nem történt,elsőt nem láttam:Ss