34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bubu13
    Arnutovic 1 évre jön kölcsönbe és 9 milliós opciónk van rá.
  • Tomy Lee
    OK
  • ForzaInter
    Meg persze a Speciel One.:D
  • ForzaInter
    Legyenek benne olyan játékosok akik már régóta itt játszanak és sokat tettek a klubért, és ne ilyen Jimenezek meg maxwellek, meg új igazolások.

Ha nem mondjuk, Cesar, Mátrix, Cordoba, Zanetti, Stankovic, Cambiasso vagy Maicon.
  • fsgh
    :DDdd
  • limperatore
  • limperatore
    mindenki szúrjon be egy képet amit szeretne h benne legyen

nekem ez
    [IMG]első[/IMG]
  • Tomy Lee
    Kéne új Banner,gondoljátok szúrjatok ide pár képet amit gondoltok témának és megkérem egyik ismerősöm csinálja meg.Ne sok kép legyen max 2-3
  • Tomy Lee

Murinho nagyon elszánt és csapat is.Azért valljuk be Muo szívvel-lélekkel,lelkesen végzi munkáját!Komolyan,jó ezt látni a Mester-től!!
  • limperatore
    nem lesz a scudettoval semmi gond
  • Tomy Lee
    Tudom sokan nem kedvelik Deco-t és nem szivesen látnák itt de hasznos lehet és szerintem beleillene a keretbe,most:S
    Igaz legyen ez akkor ha nem jön össze senki más de vészhelyzetre kivánló lehet:)
    Sneijder-ért tovább kell küzdeni,sokat ajánlani+fiatal játékost adni valamivel elcsalogatni bár tény nem egyszerü csak úgy elhozni Real M.-nak 1.-ik sztárját:(
    Muo megmondta amúgy az igazat:"teljesen nyílt lesz a bajnokság"
    Vigyázni kell nem elbízni magunkat.Pár sérülés aztán meglehet a gond bár isten óvja ettől Inter-t.
  • fsgh
    Hamsik még csak hírbe sincs velünk.
  • limperatore
    Én még bízok Sneijderben mert ő nem mondott semmi konkrétat. Meg megy a parasztvakítás én már csak akkor hiszek el valamit ha fogja a mezt az illető :D

Egyébként már Deco is jöhetne, Mourinho tudja mit akar... remélem :D
  • ForzaInter
    Mourinhonak irányító kell
    Aug. 5. 08:14 -PEKING- Egy hiányzó még van a gépezetben, legalábbis José Mourinho szerint, aki Ibrahimovic távozása és Eto’o érkezése után még egy valamit szeretne… Azt hogy mit is arról tegnap beszélt Pekingben a sajtótájékoztatón. ”Hiányzik még egy irányító, nem mondok nevet de abban szerintem egyet értünk hogy szükség van egy technikás játékosra aki inkább támadóbb, kreatív és össze tudja kötni kellőképpen a középpályát a támadó sorral.” mondta a portugál. Annyit már bizonyosan tudunk hogy ez a bizonyos személy nem Wesley Sneijder lesz miután a Real Madrid edzője kijelentette hogy szüksége van a hollandra ebben a szezonban is.
    Ezután Mourinho a mercatot értékelte. ”A klub ezen a nyáron anyagilag igen sokat erősödött ennek pedig őszintén örülök. Szerintem a csapat is elégedett mivel az alapjátékunkban változások álltak be ez pedig mindenkit feldobott hiszen ezáltal új motivációt kaptak a fiúk. Természetesen most sem lehetünk teljesen elégedettek, de hát tökéletes keret nincsen… Eto’o és Milito mellett másik hat-hét opcióm is van, de elsősorban velük számolok. Remélem hogy a szerencse mellettünk lesz idén és elkerülnek a sérülések mivel Eto’o-ra januárban 4-5 hétig nem számíthatunk majd.”
    Massimo Moratti örök nagy álma a Bajnokok Ligája… Nos Mourinho 10% esélyt lát arra hogy a kékfeketék hódítsák el a serleget 2010 májusában. ”Szerintem 9-10 csapat van aki reális eséllyel vág neki a sorozatnak. Amennyiben mindenkit egyenlő esélyesként állítok be akkor 10% esélyt látok rá hogy a kupa Milanóban kössön ki.”
    Ezután a szó a Chelseare terelődött melyet mint tudjuk idén már Carlo Ancelotti irányít és nyáron igen aktívak voltak a londoniak. ”Hogyha meg akarod nyerni az edzőmeccseket, nincs nehéz dolgod csinálj úgy mint a Chelsea és minden meccsen a legerősebb csapatoddal állj ki egy olyan tornán melynek a világon semmi jelentősége nincsen. Ne feledjük az angolok ellen a mi kapunkban egy 18 éves srác állt mivel mi edzeni mentünk az Egyesült Államokba, akárcsak a Milan.”
    Végül a bajnoki címről esett szó, mely az edző szerint nem csak az Inter, a Juve és a Milan között fog eldőlni. ”Szerintem teljesen nyílt lesz a bajnokság, kizárt hogy csak az Interről és a Juventusról szóljon. Úgy gondolom hogy idény a Roma is bele fog szólni a küzdelmekbe és a Milant sem szabad leírni az edzőmeccsek alapján. Az említett négyes mellett pedig ne feledkezzünk meg Zenga Palermojáról és a Fiorentináról sem…”
    A hírt küldte: gaRRy

Sneijder úgy néz ki nem jön, az ügynöke is azt mondta maradni akar a realnál, és Pellegrininek is kell. :\ Akkor VDV, Hamsik, Deco hármas közül jön vki, mert más már nem maradt, csak ne Deco..
  • ForzaInter
    Én is erősebbnek érzem a csapatot, egy irányító jönne akkor mmár nagyon komoly lenne a keret.
  • WuFraZselic
    vagy Hamsík, vagy VdV, vagy bármilyen technikás fiatal középpályás =D
    jók leszünk idén, sokkal jobbak mint tavaly, kétlem hogy a scudetto veszélybe lenne, BL-ben kell domborítani
  • limperatore
    Brutálisan erős az Inter

Javier Zanetti, a milánóiak csapatkapitánya elmondta: soha életében nem látott még a mostaninál erősebb Intert.

Bár Zlatan Ibrahimovic távozott a kék-feketéktől, két klasszis csatár érkezett helyette, Diego Milito és Samuel Eto'o félelmetes párost alakíthat elöl. Igaz a többi poszton jelentős erősítés nem történt, Javier Zanetti, a gárda argentin csapatkapitánya nagyon elégedett az együttes összetételével. Olyannyira, hogy úgy véli: az elmúlt egy-két évtizedben még sosem volt ilyen erős gárdája a klubnak.

- Még sosem láttam ennyire komplett, egységes csapatot. A pálya minden területére, minden posztjára több különböző variációnk van, többféle formációban is képesek vagyunk játszani. Mióta az Interben játszom, még nem volt ilyen erős az együttes. A védelem rendkívül tehetséges játékosokból áll, elől pedig félelmetes csatárpárosunk van. A Bajnokok Ligája megnyerése nagyon fontos cél, de emellett nem engedhetjük ki a kezünkből az olasz bajnoki címet sem. Májusban történelmi tettet hajtottunk végre a zsinórban negyedik megnyert scudettóval, ha az ötödik is meglesz, akkor egyenesen a folklór részei leszünk - fogalmazott Zanetti.

Ha még véletlenül jönne Sneijder akkor 99% hogy senki se vehetné el a scudettot, és a BL esélyesek is megnőnének vele rendesen.

Moratti most utoljára nyúljon a zsebébe!
  • Monoton
    Be lehet fejezni.
  • ForzaInter
    :DD

Kedves vagy, köszi!:)
  • Tomy Lee
    Fel is utaznék bunkófalvára ezért!
  • Tomy Lee
    Te kis féreg.Vegyél be altatót aztán húzzál aludni(azt se bánnám ha egész kartonnal vennél be:))
  • ForzaInter
    Más, más, de nem biztos hogy meghal, reméljük nem. Én azért nem sírnék ha VDV jönne, képes lenne sztem jó teljesítményre, de Sneijder tényleg jobb lenne, de úgytűnik perez nem engedi el:\\\
  • limperatore
    ja de ha meghal akkor nem az apja hal meg hanem a gyerekei anyja
    azért más dolog

inkább sneijder jöjjön én azt mondom
  • limperatore
    mehet a box :D
  • ForzaInter
    Fúú most nagyon odavágtál azzal, hogy kijavítottál mert egy szót elírtam véletlen, remélem most büszke vagy magadra, nem egy helyesírási versenyen vagyunk. Én is találnak biztos vmi hibát a mondataidban ha keresnék, de nekem ez nem okoz örömet, mint neked. :)

Egy vicc vagy ember, az 1-2 mondatos üres, semmitmondó hozzászólásaiddal együtt.. Menjél nyaljál brékóbának a pes topikba.:DDD
  • Tomy Lee
    *Telik,*Jólvanakkor
    De lényeg az aláírásod XD,örülök Olaszból jó vagy azért:DD
    Téma itt is vége többiektől ezernyi elnézést az off-ért!!
  • ForzaInter
    Látom csak ennyire tellik, jóvanakkor:D Privátot meg küld a halál neked, ennyi elég volt, téma lezárva részemről.
  • Tomy Lee
    Hát aztán veled erőlködni nem kell mert holt gyenge vagy lol
    Többit privátba szemetelj..
  • ForzaInter
    Mindenki magából indul ki ugye? Hazudtál ez kiderült, szal ne erőlködj tovább, mert felesleges..
  • ForzaInter
    Én vagyok nyilván a szánalmas, miközben te állítottál rólam hazugságot/hülyeséget aztán csodálkozol hogy nem tetszik, de persze én arcoskodtam most is.. Magadba nézhetnél vagy legalább gondolkozhatnál mielőtt olyan hülyeséget írsz rólam ami nem igaz, nem emlékszem hogy fordítva én hasonlót tettem volna, szóval nehogy már neked álljon feljebb.. Ha én állítanák itt a topikban rólad olyat ami nem igaz, te örülnél?

Okoskodás részre meg inkább nem válaszolok..
  • Tomy Lee
    Azaz próbálod okosan előadni hülyeségeidet de ígyse-úgyse érted+ tehát mind1..
  • Tomy Lee
    A nagy arc az maga TE vagy a TE személyedben.Mindig is az voltál,okoskodsz itt a hülyeségeiddel igen sokszor.Szánalmas vagy
  • ForzaInter
    Miről beszélsz te szerencsétlen? Milyen igazság? Hol írtam én olyat, hogy tőlem akárki elmehet a csapatból és akárki jöhet? Keressél tőlem egy ilyen hozzászólást a topikban, fogadjunk hogy nem fogsz találni, tehát HAZUDTÁL, és hülyeséget írtál, helyedben csendben maradnék, és nem arcoskodnék tovább..
  • ForzaInter
    Nem mindenki olyan mint Adriano..

Van der Vaart feleség pedig még él, és koránt sem biztos hogy meghal. És vannak ellenpéldák is hogy vki elvesztette egy közeli hozzátartozóját de a pályán mutatott teljesítményére nem hatott ki, pl Puyol akinek meghalt az apja de a pályán mutattot teljesítménye nem romlott..
  • Tomy Lee
    Vegyél vissza a lendületből!Fáj az igazság noob látom de np:))

• limperatore
    ez pedig hatalmas hülyeség amit írtál
  • Csesza
    Adriano-ról is hihettük azt, h igazi profi... :/
  • ForzaInter
    Te felőled biztos, hülyeségeket és hazugságokat ne írjál rólam, provokálni meg pláne ne provokálj, nem vagyok a haverod, velem ne szórakozzál, Capise?
  • Tomy Lee
    Volt olyan játékos már akire ez kihatott de tudom felőled aztán mindenki jöhetne+mehetne:D
  • ForzaInter
    Ha igazi profi akkor ez nem hat ki a pályán mutatott teljesítményére, simán jöhetne ő is..