34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    ehhh ezek szerint tényleg ott voltak...most írta haver msnen nem hittem el neki:D

(én is pszfes vok am:D)
  • WuFraZselic
    TINISUNÁÁÁÁÁK :D

amúgy egy kis ON
    Sneijder, Eto'o, Muntari külön edzettek, de egyik sem szenvedett sérülést, így ottlesznek hétvégén :) remélem Sneijder ismét kezdő lesz, és lő egy gólt - nagyon jót tenne neki a realos "kisiklás" után (bár még csak 1 meccset játszott itt, nincs hova sietnie :D)
  • limperatore
    jah:D

de mit kerestek egy ilyen buliban mikor az utca végén volt a moulin rouge :D
  • WuFraZselic
    LOL :) az komoly
    (akkor te is BGF-es kolléga vagy :D (KVIFK-es vagyok :P))
  • limperatore
    Tegnap elmentem pszf buliba, ( ez a sulim :D ) b7-ben volt, vip részen ott volt ricardo carvalho, pepe, meg még 2 néger nemtom kik voltak :D vicces volt pepe nagyon csúnya :D

kár h figo nem volt ott
    de sajna nem lehetett felmenni csak a hülye ribancok mehettek fel annyira gáz volt büdös csajok azt se tudják kik azok de ott rázták a picsájukat nekik, carvlaho meg vén tróger azt leakarta smárolni a csajt annyit, de a csaj nem engedte annyit röhögtem :D:D pepének meg mutogattam h nyomjad :D
  • WuFraZselic
    ugyancsak:
  • Gunnersboy
    FT Cameroon [2 - 1] Gabon
    24' [1 - 0] J. Makoun
    64' [2 - 0] S. Eto'o
    90' [2 - 1] D. Cousin
  • ForzaInter
    10 millioba kerül egy évre a stadion bérlése.
  • WuFraZselic
    Sneijder gólja szombatról...

• WuFraZselic
    ezek szerint kb 70 millás bevételtől esünk el évente, a pályabérlet stb miatt?
  • ForzaInter
    A Serie A-ban szereplő Inter tulajdonosa, Massimo Moratti egyre inkább szorgalmazza, egy új stadion építését, értesült az ilsussidiario.net internetes portált. A riport szerint Moratti azt szeretné, ha már 2014-re elkészülne a létesítmény.

Az olasz vezető hozzávetőleg 300 millió euróból szeretné megvalósítani a beruházást, ami reményei szerint három éven belül térülne meg a jegy és bérleteladásokból. A jelenlegi 30 milliós éves bevétel helyett ugyanis 100 millióval számolna a sportvezető.

Jelenleg a Giuseppe Meazza Stadion ad otthont az Internek, amely szeretne másik stadionban játszani, mint a városi rivális Milan.

NS

Bár én eddig elleneztem az uj stadiont, de átgondolva azért csak jobb lenne egy saját.

Egy 50-60 ezres stadion kiváló lenne, az sztem meg is telne rendszeresen.

Azért hiányozni fog a Meazza, az évek során egybefolyt a klubbal a neve, a történelmünk része, és gyönyörű stadion, de egy uj stadion jobb lenne a bevétel miatt is, mert az saját lenne. Remélem futópálya nem lesz, mert akkor megőrülök.:-) De mondjuk saját stadion lesz, így kizárt. És úgytűnik most már biztos hogy lesz, ez nem a minden évben felvetett pletykának tűnik..

Egy Marassi féle stadion tökéletes lenne, csak nagyobban.

És elvileg ma prezentálják fel a terveket a Müncheni konferencián.
  • WuFraZselic
    tegnap 3-3 lett az edzőmeccs vége a Lugano ellen, Vieira, Mancini és Quaresma szerzett gólt. Arnautovic nagyon jól játszott!

Sneijder sérülése állítólag nem komoly, lehet hogy már szerdán is tud játszani a válogatottal (bokaszalag sérülésről is beszéltek...)

Tegnap a BMW Group Italia vezetője Andrea Castronovo egy BMW X6 XDrive 50i gépkocsit adott José Mourinhonak, hogy ebben az idényben legyen mivel járnia… :D :D :D
  • WuFraZselic
  • Gunnersboy
    FT Gabon [0 - 2] Cameroon
    66' [0 - 1] A. Emana
    68' [0 - 2] S. Eto'o
  • ForzaInter
    Meg most magyaországon egy srácnak nem írt alá egy fényképet,amin interes mezben volt, mekkora egy geci, csak azért mert inter mezben volt.. Remélem lerúgják a második félidőben a srácok:D

De meg utááltam, nordtól majd remélem kapja az ívet.
  • Tomy Lee
    Mi mást kellene nyilatkoznia?Tök mind1 jogos e vagy sem,neki mostantól Barca van azt kell éltetnie.
    Az már más,hogy pont mi fogunk keresztbe tenni a BL-es terveihez LOL:DDD
  • WuFraZselic
    de az a vicc, hogy nemhogy gyengültünk, de még erősebb lett a csapat :D minden posztra érkezett 1 nagy név... és 2 gólerős csatár lett 1 helyett... miről beszélünk?! :)
  • Fabio Capello
    Ühümm...

a "mester" hozza a formáját... no comment, rühellem az olyan focistákat, akikkel nyilván eléggé meggyengül egy csapat ha elmennek, de azért még jóóól belerúgnak egyet biztos ami biztos
  • ForzaInter
    kurva életbe az ilyen fos barátságos meccsekbe..
  • bubu13
    Sneider gólt lőtt a válogatottvan de aztán megsérült a bokája
  • WuFraZselic
    de előbb megvárjátok, hogy 34 éves legyen, és 10-12 milla legyen az ára
  • szucsy89
    ja, jön majd Dinho után a Milanba
  • Tomy Lee
    Igen,meg sok más csapattal!Erős a keret,BL sikereket látok a közeljövőben
  • WuFraZselic
    és ma lett 30 éves Julio Cesar
  • WuFraZselic
    szept. 3-tól okt. 31-ig ingyenesen elérhető a digisport a települések 80%án! lesz itt Inter-Barca élőben
  • limperatore
    Milito: Egy szinten vagyunk a Barcelonával

Diego Milito aki éppen az Argentin válogatottal van, nyilatkozta a sport.es-nek:
    A mérkőzés a Barca ellen? Izgalmas lesz velük játszani, de temészetesen megpróbálunk nyerni. Barca egy kiváló csapat de egy szinten vagyunk velük.

• limperatore
    Messinek azért lett 250 millios kivásárlási ára hogy megvédjék az Inter ellen, mivel Moratti párszor megkereste már. És Messi kijelentette hogy egyszer Olaszországban szeretne játszani. Gondolom csak egy csapat jöhet szóba :D:D
  • WuFraZselic
    ez egy elég ütőképes keret! minőségi paddal :)
  • ForzaInter
    :D
  • limperatore
    embertelen
  • ForzaInter
    KERET A 2009–2010-ES BL SZEZONRA

A-LISTA

Kapusok:
    1 Francesco Toldo
    12 Júlio César
    21 Paolo Orlandoni

Védők:
    2 Ivan Córdoba
    4 Javier Zanetti
    6 Lúcio
    13 Maicon
    23 Marco Materazzi
    25 Walter Samuel
    26 Cristian Chivu
    39 Davide Santon

Középpályások:
    5 Dejan Stankovic
    7 Ricardo Quaresma
    8 Thiago Motta
    10 Wesley Sneijder
    11 Sulley Muntari
    14 Patrick Vieira
    19 Esteban Cambiasso
    20 Joel Chukwuma Obi
    30 Amantino Mancini
    52 Antonio Esposito

Csatárok:
    9 Samuel Eto’o
    18 David Suazo
    22 Diego Milito
    45 Mario Balotelli

B-LISTA

51 Belec Vid (kapus)
    15 René Krhin (középpályás)
    46 Luca Caldirola (középpályás)
    49 Mattia Destro (csatár)
    53 Luca Tremolada (középpályás)
  • limperatore
  • WuFraZselic
    Mourinhonak van youtube channelje? :D
  • limperatore
    Legkeményebb 1:18nál chi non salta rossonero e e, Moratti hogy ugrál :D:D
  • WuFraZselic
    mérvették kölcsön a logódat?
  • ForzaInter
    na végre sikerült:d
  • ForzaInter
  • WuFraZselic
    így van, ha a Bari szintű meccseket így ellazázzuk, akkor lehetünk bajban. nagy különbség volt az Inter szombati, és a Juve vasárnapi játéka közt. nagyarányú győzelem mindkettő, de szerintem nem hasonlítható össze...
  • limperatore
    Szerintem meg csak az Inter lehet veszélyes az Interre

ha hozzuk a formát ezt a csapatot olaszban nem veri meg senki, juvénál minden poszton erősebbek vagyunk kb
  • limperatore
    Csak a Juve lehet veszélyes az Interre

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti szerint egyedül a Juventus lehet klubja ellenfele a scudettóért történő versengésben. Az AC Milan felett aratott 4-0-s győzelem után szerinte a bajnokság abszolút kétesélyes maradt.

- Úgy gondolom, hogy a Juventus egy komoly ellenfél, amely a Serie A címéért és a Bajnokok Ligája serlegéért is harcban lesz. Örülök, hogy akad egy ellenfelünk, mivel így a bajnokság izgalmas marad – ugyanakkor remélem, hogy nem szakad meg az Inter sorozata. Eddig úgy tűnik, hogy a bajnoki cím sorsa a Juventus és köztünk dől majd el, de azért várjuk ki a végét.

Mourinho együttese a bajnokságot a Bari elleni döntetlennel kezdte, majd a milánói derbin a rivális AC Milant ütötte ki 4-0-val. Az elnök szerint ez a siker a bizonytalan kezdés után a helyes útra téríti a csapatot.

- Jól teljesítettünk és ez a győzelem az együttes hangulatára jó hatással lesz. Ugyanakkor az is kiderült, hogy ismét megnyerhetjük a bajnokságot és nagyobb célokért is küzdhetünk ebben az évben – zárta Massimo Moratti, az Inter elnöke.