FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Bobo<#worship><#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

ForzaInter
már 3-2, de minnyá vége, amugy BSZ!

Yo, Bitch!

Catania veri a Romat, nemkicsit 😄

limperatore
eh vieri golt fejelt a juvenak <#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Vieri!😊

most lõtt gólt a Juvénak.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

thx 😊

kösssz 😄DDdddd

fsgh
BSZ!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
cseszám HBD!

😄😄

nem gondoltam volna h ez ilyen nehéz meccs lesz :S

Hát ez jó nagy les volt pedig...
Mindegy elõtte Crespot tévesen állította meg a partjelzõ, pedig egy az egyben ment volna kapura.

ForzaInter
Jose midurva volt már😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
áá rohadt nehéz meccs volt, nagy mázlink volt, de behúztuk hálistennek...

Yo, Bitch!

fsgh
Hogy ez milyen rohadt nehéz volt. Nem baj megvan!!😄D

Maicon dupla😊)

bubu13
1-2 Maicon dupla

EEE 1899

ForzaInter
mindkét gól kb vicc volt, és megint ez a b*zi kharja lõtte a gólt:@ de utálom ezt a sienát... szarok vagyunk amugy, Jimenez katasztrófa eddig, Stanko csupaszív játéka hiányzik...

Yo, Bitch!

fsgh
1-1 félidõbe... Nagyon unalmas meccs. Rosszul játszunk😞

WuFraZselic
lol, ez az ember 😊😊😊 ;
"Jose Mourinho feels Wayne Rooney should be banned for Inter Milan's Champions League clash with Manchester United after he appeared to stamp on AaB Alborg defender Kasper Risgard."

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

<#papakacsint>

limperatore
kar h az mu ilyen gyorsan bucsuzni fog :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

van egy olyan érzésem h Manicini v. Quaresma tuti kezdõ lesz

Chivu <#worship>

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

hát még a Rómának van a legnagyobb esélye mivel az Arsenal kétarcú idén...

Fabio Capello
höbammeg olaszok jól beszopták ezt a sorsolást...

lehet utálni bármelyik csapatot, de nekem meg nincs kedvem itt azt nézni, hogy hogyan flémeltek itt egymással, pl. ha ezeket a ManU drukkerek látták volna akkor tuti lett volna pár hozzád kedves hsz és vissza és oda és vissza, és ez nem az a topik

hmm az is baj hogy szókimondó és õszinte vagyok? akkor is utálom a Manchestert

nektek 😉)

FORZA INTER!

nem kérünk ezekbõl a semmitérõ hozzászólásokból...

fsgh
Igazából mind1 kit kaptunk volna. Mindegyik meccs nehéz lenne. Ezt bizonyítja a Villareal elleni kiesésünk is.(vagy még van 1 pár példa)

Am most kell megmutatni az Angol csapaoknak hogy egyáltalán nem jobbak mint az Olaszok! Ki kell õket verni a bl-bõl 😄

ForzaInter
oké, bye

Yo, Bitch!

Huszi84
cumi lesz<#mf2>

ReD DevilS 4 LifE

WuFraZselic
ja ok 😄 akkor most egy mondókával eldöntöm 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter

ezé kell egy csapatnak szurkolni😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hádde télleg 😞 mind2 csapatot vagy 10 éve szeretem és eddig szerencsére elkerülték egymást 1 kivételével 😄 ez igy most sux 😄

ForzaInter
lol:d

Yo, Bitch!

WuFraZselic
áá 2 kedvenc csapatom egymás ellen... ezt max döntõbe vártam. 99ben elég szar volt mikor United kiverte az Intert 4eddöntõbe, most megint átélni egyik csapatom bukását =/

ForzaInter
sztem kb egyszinten vannak Arsenalal, 50-50 %s szvsz, egyik csapat kerete sem jobb a másikénál, ott a forma fog dönteni.

Yo, Bitch!

esküszöm még a Roma járt a legjobban, de õket meg nem tartom most olyan erõsnek, hogy megverjék az Arsenalt

hát sztem lehet h jobban jártunk volna a Barcával :S

véleményem szerint a legerõsebb csapatot kaptuk...

9csöves9
szerintem nektek meg nekünk ezerszer jobb lett volna a Barca

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
szinte az össze olasz legnehezzebet, ennél már csak a Barca lett volna jobb:S

Yo, Bitch!

bazzzzz :CCcccccc

ForzaInter
szopki a MUt kaptuk:S

Yo, Bitch!

limperatore
köszi <#worship>

ezeket találtam

http://inter.it/en/speciali/museo/index.html

limperatore
van valakinek képe az Inter öltözõjérõl vagy arról a teremrõl ahol a serlegek vannak? fontos lenne még ma, köszi

fsgh
😄dDDDddd

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8