34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20679 Én nem tudom megunni, ahogy egyre többet nyerünk jobban örülök neki, de azé már bl is kéne mellé:D -
Csesza #20678
-
#20677 hát jah, csak már unalmas a scudetto -
Csesza #20676 José Mourinho a következőképpen értékelte a tegnap esti találkozót.
”Ez a mostani meccs nagyon hasonlított a tavalyihoz ahol jobban játszottunk mégis a Milan szerzett gólt egy kontra után. A mai napon mind a két csapat nagyon mélyen játszott teret engedve a másiknak, ennek az egyik oka az volt hogy nem akartuk hogy a Milan Pato révén lekontrázzon minket. A mérkőzés 1-0 után véget is ért mivel innentől roppant higgadt módon játszva hoztuk a három pontot. Viszont ha tíz meccset játszanánk a Milannal akkor is csak egyszer születne ilyen arányú végeredmény, ezt amiatt mondom hogy felesleges pezsgőt bontani nagyon az elején vagyunk még az útnak. Sneijder? A foci már csak ilyen, ha egy edző húz egy váratlant és bejön neki akkor abból később legendák lesznek majd. Wesley nagyon jól játszott de nem csak hanem az egész csapat. Ő egy olyan játékos aki tényleg összekötő kapocs tud lenni a középpálya és a támadósor között és én magamban már egy napja eldöntöttem hogy ő játszik mikor Branca jelezte felém hogy minden papírt elintéztek vele kapcsolatosan. A meccsre közben folyamatosan készítettem fel, smst írtam neki például arról hogy miképpen kell Pirlot megfékeznie majd. Mint már mondtam korábban is ez a csapat nagyon motivált társaság, mivel Ibra távozása után öt játékos érkezett és most már én is látom hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak lettünk. Dolgoznunk kell, mert nagyon sok csiszolni való akad, viszont egy 4-0-s győzelem után sokkal nyugodtabban tudunk készülni mi is. Milito? Azon kevés új érkezők közé tartozik akik az első perctől kezdve együtt dolgoznak a csapattal így tőle teljesen elvárható a jó teljesítmény. Nagyon elégedett voltam Eto’o-val is és Balotellivel is, aki ugyan most kettejük mögött van de rengeteg mindent tanulhat ebben az évben.”
-
Tomy Lee #20675 Áhh iszonyat mit játszottunk.Komolyan bárki felállhatott volna tegnap ellenünk senkinek nem lett volna esélye.A legdurvább,hogy ez a csapat még jobb lesz.
Itt van Sneijder,semmi nem látszik azon amit hallani lehetett,hogy esetleg nem nagy kedvel jött ide stb..
Ezen a teljesítményen letérdelek,Muo taktikákat változtathat azt csinál a jövőben amit szeretne ilyen team-el.Muo basszus klasszis,a legnagyobb!! -
#20674 AC Milan - Internazionale 0-4 ::: RAI összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/411901 -
#20673 úgy tűnik, a pénz mindenek felett áll :D -
#20672 Ez a kettőség,szóval bukni akarsz? -
#20671 köszi
estére meg forza roma :D
bár rátok teszem a pénzt :D -
#20670 Jó meccs volt tegnap, grat nektek -
Csesza #20669 faszkivan...hogy ilyen meccsek alatt is melózni kell :C
de meglepődtem és kvára örülök, Forza Inter! :D -
icemankimi #20668 Nem vagyok iteres, de el kell ismernem ezzel a csapattal számolni kell komolyan a Bl-ben is.
Az bajnokság szerintem sima lesz az internek. -
#20667 olasz sajtó, Mourinho, Eto'o és Stanko is külön kiemelte Sneijder játékát.
Stankovic (szabadfordításban :D): "Minden tiszteletem az övé, alig hogy megérkezett, és máris ilyen teljesítményt nyújtott... Remekül lő, támogatta a csatárokat, a középpályásokat, mindenkit!" -
#20666 jah, baszki, az ellenfél játékosainak érdekében inkább engedjék, hogy befejelje a labdát a kapuba minden egyes szögletnél, vagy bünti vár rájuk hátul -
#20665 Lúcionak alig van néha psziho feje :D -
daviddavid #20664 pf szánalom... :D forza INTER -
#20663 Szép volt fiuk -
#20662 milános gyerek samsungsportról
MilanMan () 2009-08-29
a avruk takotánya göcsök keseretni, kallátu titeket, ha a bíró nem kezdi el újra az interimádatát, akkor végetek lett volna szegény Gattusot meg sajnálom... Forza Milan mindörökké
-
Tomy Lee #20661 K..a buli nem láttam a meccset
Remélem lesz ismétlés látnom kell mit remekeltünk!! -
#20660 -
#20659 Na örülök, kurva sport tv ma már nem ismétli a meccset.:( -
#20658 5. percben majdnem akasztott egy óriási gólt, Storari nagyot védett. amúgy küzdött, hajtott, jól indított, jól passzolt, és sokat próbálkozott, nagyon közel járt a gólhoz :) a távoli lövései mindenesetre megnyugtatóak, bár Stanko akkora gólt akasztott 22-25ről, hogy húúú :) amúgy 65-70 percet játszott kb, jól bírta, és mondom, úgy hajtott mintha 0-0 lenne az állás :D -
#20657 röviden, tömören
Szerintem a legjobb húzás Mourinhotól Santon padoztatása volt, Chivu zseniális volt a balszélen. Lehet ezért kellett Lucio, hogy ezáltal Chivu kimehessen balszélre - akárhogy is, jó választás volt mind Lucio, mind Chivu mai posztja.
a meccs embere, hát ez nehéz... Maicon, Motta, Lucio, Chivu (bár utóbbi 2nek nem volt dolga nagyon a 2. félidőben)
jobbak voltunk, a játék nagyon bíztató, sajnálom, hogy most jön a 2 hetes szünet, remélem formánk marad!
nagyszerű estét szerzett nekem a csapat :) -
#20656 Sneijder mijen volt? -
#20655 Baszkiiii, most jövök haza és néem az eredményt, te jó ég:DDD
-
#20654 Sneijder ha ugyanígy fog küzdeni, és ilyen vállalkozó szellemű marad, akkor nagyon sokra viheti a csapat!
és igen, én is féltem Ibra távozása miatt, de Milito IS kiváló képességű, és végre van összjáték a csatárok közt, és a gól is 3 új ember háromszögéből jött össze, Mourinhonak végre megvan nálunk a csapata, ami BL-t nyerhet :) élmény (volt) nézni ezt a meccset, rég láttam ilyen akarattal játszani a csapatot! -
#20653 urram Stanko mit lőtt. Nem sok Inter meccset nézek de ha Sneijder felnő a feladathoz és karmester lesz akkor ebből akármi is lehet. Azt gondoltam Eto - Ibra cserből ti jártok rosszabbul de nem :) -
#20652 te jó ég Stankovic!!!
4-0 -
#20651 nagyon érik... és hogy hajt ez az ember... nagyon akar bizonyítani, és tényleg közel áll a gólhoz :) amugy Maicon ahogy játszik már megint... ez hiányzott nekem kicsit a Bari ellen!
na, tovább, tovább, dominálni kell!!! FORZA! -
#20650 Sneijder bomba akadjon már be :) -
paly90 #20649 Eto'o sokkal jobb mint Ibra.....és még pénzt is kaptatok...a nyár legjobb üzlete sztem.... -
#20646 0:6-t vissza kell adnunk nekik :D:D -
#20645 ENNYI!
3-0, Maicon! tökéletes játék -
#20643 amugy ez így igazságos, már tizinél mehetett volna fürdeni -
#20642 remélem még 2-t rugunk :D -
#20641 remélem nincs baja sneijdernek :D -
#20640 gattuso maradt > itt is a 2. sárga , heló -
#20639 köszi, szia
Gattuso le, remélem így több helye lesz a támadóinknak :) -
#20638 piros elmaradt együk hozzá... -
#20636 amugy ez ménem piros?
gyerünk Milito!