34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20759 Rai Uno adja. Remélem nem kódolják... -
#20758 nemkicsit várom az esti meccset :D szerintem 2-1, de inkább 3-1 lesz a vége a javunkra, nagyon bízom a srácokban. és Eto'o góljában is, 10 eurót tettem rá :D
streamek (ha már nem képesek egy ilyen szintű meccset közvetíteni...)
rojadirecta / Inter - Barca
itt is egy szép gyűjtemény -
#20757 :DD
Sztem azért sem ez lesz.:d -
#20756 Mourinho pedig a sajtó legnagyobb meglepetésére, elmondta a holnapi kezdőt a meccs előtti sajtókonferencián:
Julio Cesar; Maicon, Samuel, Lucio and Chivu; Stankovic / Muntari, Zanetti, Sneijder and Motta. Milito and Eto'o -
#20755 keret a Barca ellen
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Védők: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 19 Esteban Cambiasso.
Csatárok: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli
Chivu, Cambiasso -
#20754 na és ottvan még Cordoba... :)
kicsit határozatlannak tűnt nekem ma, lehet a meccshiány miatt
Messit azért nem tudom, hogy leradírozza-e, mindenesetre a kulcs az ő, Xavi és Iniesta (ha esetleg játszani fog) hatástalanítása, Ibrát meg már ismerjük :D -
#20753 Sztem Santon jó volt, Biabiny nem futotta le, mert utolérte végül és szerelte, és Santon támadásban jobb mint a román, és technikásabb Chivunál, maradjon csak közép Chivu, ott jobb.
Messit pedig sztem Santon képes lehet megállítani, gyors, erős, és jól szerel, Ronaldot és Beckamet is leradírozta a pályáról.
Én remélem innestől kezdve Santon fog mindig kezdeni, középre pedig van 3 klasszis Lúcio helye biztos, Samuelt és Chivut pedig lehet rotálni. -
#20752 Chivu kéne, Santon nem volt mindig magabiztos, pl mikor Biabiny 50méteren lefutotta, épphogy szerelt a végén :S amugy kicsit aggódtam, mert Mario érkezésével gyakorlatilag 4-2-1-3 volt a játékunk, és az ilyen csapatok mindig találnak ellenünk egy alibi gólt általában :D -
#20751 Azt akkor már tudnánk.
Am Kriszit Chivu is lázas, de sztem jövéhétre rendben lesznek.
Cambiasso pedi már a honap végén visszatérhet. -
#20750 szerintem a Barca ellen a játékosoknak is más lesz a hozzáállásuk, mint pl 2 hete a derbyn, hiába könnyebb ellenfél a parma, egyszerűen nem pörögtünk eléggé... Maicon remélem tud játszani, 3x kapott oda a bokájához, nem értem Mou miért hagyta fent, bízom benne hogy semmi komoly. Zanetti pedig még mindig elképesztő, úgy megy át az embereken mint forró kés a vajon :D, Vieira viszont hullagyenge volt. Cambiasso és Stanko nagyon hiányzott, remélem az a bizonyos influenza ami miatt kimaradt Dejan, nem valami h1n1 cucc =/ -
#20749 Na csak feltörtük végül a pármai falat, rohadt nehéz volt, de Eto'o nagyot villant, gyönyörű gólt volt, utána pedig Milito is betalált, akit nem cseréltek le, én is benéztem.:D
Sneijder megint jó volt, sokat veszélyeztett távolról, de a gól nem jött össze neki, de ami késik nem múlik..) Azért a gólban benne volt.
A meccs legjobbja pedig egyértelműen SuperMario beállt és felpörgette a meccset, és színt vitt a játékba, nem mellesleg ő adta mindkét gólpasszt ha jól láttam, a végén pedig megkoronázhatta volna a teljesítményét, de elszórakozta a ziccert.
Jöhet a Barca, egy teljesen más meccs lesz, nagyon várom már.
FORZA INTER! -
#20748 ez a Milito gól most 37 eurót hozott nekem :) (ugyanis rajtunk kivül az Udine is 2-vel nyert, Fio, Samp és Chievo is győzőtt :D)
azért vicc, amint belőtte Eto'o a gólt, rögtön volt már szabad terület előttünk, a parma ölte a focit ahogy azt kell. viszont biabiny jól játszott, látszik hogy a mi nevelésünk :D -
#20747 milito 2:0 ez is milyen gól már :D
olaszországban azt hiszem minden csapat örülne ha ilyen csatársora lenne :D -
#20746 eto geci :D:D:D:D::D -
#20745 na végre!!!
Eto'o bombagól -
#20744 szerintem Motta vagy Vieira helyére jött :D
viszont látom bekezdtünk, így kell, első 10-15 percben bevágni egy gólt, utána nyugodtan játszhatunk
viszont sms kommentek félidőben: a volt realos Sneijder nem passzol a rivális Barcától érkező Eto'onak? :DDD -
#20743 Na Milito helyet Balotelli, várható volt, ugy volt hogy Milito nem is kezd, mert José pihenteti. -
#20742 Komolyan vesszük, csak antifutballt játszanak ahogy Nyilasi mondta, az ilyen kiscsapatok ellen rohadt nehéz játszani, ha az elején nem sikerül betalálni, akkor onnastól pokoli nehéz és jöhet a türelemjáték..:\
Ezt utálom az ilyen kiscsapatokban, tavaly és azelőtt is megszenvedtünk az ilyen csapatok ellen.:S
Na de kezdődik a második félidő. FORZA INTER! -
#20741 nem vesszük komolyan a Parmát, mondjuk nem is tesznek ezellen, csak nehogy bekapjuk a szokásos "ébresztő" gólt... gyorsan elkell intézni, és akkor folytatódhat ez a laza játék, mert úgy vettem észre, már most a Barca ellen pihennek kb :) -
#20740 Szokásos kiscsapatok elleni szenvedés.. A Vieira, Motta kettős közül pedig vmelyiket lekell hozni, mert elébb-utóbb a 2. félidőben az egyik idegbeteg kiállítattja magát.
A második félidőben több kell ha nyerni akarunk, nem kéne már az elején 4 pontos hátrányt összehozni, bár tavaly is ott körül volt a hátrányunk 10 forduló körül. -
#20739 Csunyan alafordult Maicon bokaja :S -
#20738 Sneijdernek nem akar osszejonni :) -
Csesza #20737 báááázzz -
#20736 En is majdnem vegkepp belemerultem a forma1be :D -
Csesza #20735 hu baszki jó hogy szóltál :D -
#20734 Na, Forza Inter!!! -
#20733 :DSA:ADS_ mi oltás :D -
#20732 Morinhot kérdezték:
-a juve eddig jól kezdte a szezont, gyakorol-e bármiféle nyomást ez a csapatára?
-Igen, igen. Nézzék a szemem alatti táskákat... már aludni sem bírok emiatt :DDDD
keret holnapra:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Védők: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Középpályások: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin.
Csatárok: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotell -
#20731 Kalap úr sztem is a legjobb olasz edző, bírom a csávót, jó lenne egyszer itt is edzősködne. -
#20730 höhö, Capello ott dekkol a ferrari boxban :D -
#20729 1x megszakad :D -
#20728 nanemár, pedig erre nagyon kíváncsi voltam.. :(
Amúgy tényleg nyerhetnétek BL-t, de vmiért sosincs szerencsétek... -
#20727 jó, hát a keretünk megvan hozzá, a padunk erősebb mint bárkié szinte, csak a BL-ben kéne végre jól játszani :) :) -
#20726 ja és azért capello a legjobb olasz edző -
#20725 szavazz :DD -
#20724 Capello szerint az Internek kell megnyerni a bl-t, mert olyan a keretünk
sztem is :D -
#20723 ááá inter barcát csak felvételről adja a digi nem hiszem el :@@ -
#20722 Barca elleni meccsre -természetesen- minden jegy elkelt :) -
lac556 #20721 hál istennek én már elvégeztem a PSZF-t de ha vmi buli lesz még szóljatok:P -
#20720 akkor elkapunk és rád tetoválunk egy Inter címert :(