FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
ezen hiába röhögsz, de chiellininél nemtok 3 jobbat mondani õ ott van a szeren

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
Jó a mûsor gyerekek😄DDDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
de nem mondtam még mascherano-t, xavit se

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
😄DDDD

egyszer jönnék rá milyen cuccot tolsz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
nem én mondtam:d

Yo, Bitch!

limperatore
azt nem nehéz
zanetti, cambiasso, mikel 😄

de hagyjuk a többit 😄

9csöves9
értem,tehát akkor idén az egyik legjobb játékosotok van olyan jó mint aki Brescia szint?😄

aki nem ismeri el Momo mennyire kibaszott jól tolja nálunk az kurvára elfogult

ForzaInter
Cambiasso simán van olyan jó, idén is az egyik legjobb játékosunk.

Yo, Bitch!

9csöves9
dzsekszon,ha mondasz 3 jobb formában lévõ védekezõ középpályást mint Sissoko akkor esküszöm leszoplak

és nem egy-két meccsrõl beszélek hanem az egész idei szezonról bl+bajnokság

limperatore
ezt nem értem hogy egy ilyen gyenge kerettel rendelkezõ csapat mint ti, hogy mákolhat ennyit hogy csak 4 pontra van

de most jön nektek 3 nehezebb meccs, fortuna csak elpártol végre :s

ForzaInter
1 Inter 43
2 Juventus 39
3 Milan 34
4 Napoli 33
5 Fiorentina 32
6 Genoa 32
7 Lazio 30
8 Catania 25
9 Atalanta 24
10 Roma 24
11 Palermo 23
12 Udinese 23
13 Cagliari 22
14 Sampdoria 20
15 Siena 19
16 Lecce 17
17 Bologna 16
18 Torino 15
19 Reggina 13
20 Chievo 10

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja biztos😄

Yo, Bitch!

LasCar16
úgy Tommykám h Bressába való, ám köszönd Carlonak pmben elküldhetem a számát

#acm

ForzaInter
nem vágom hogy jö ide Quaresma? nálunk fos eddig, de ettõl még jó játékos, grat a döntetlenhez, kihúztátok😛

Yo, Bitch!

gercse
hát ja, és ez rátok nézve szégyen...
hogy a brescia szintû játékosok csak 4 ponttal hoztak eddig kevesebbet, mint a nagy inter

LasCar16
ja meg Kvarezsma

#acm

ForzaInter
lol😄D itt mindjárt háború lesz😄

Yo, Bitch!

limperatore
na még õ , meg c.zanetti, de a többi ilyen sissoko meg nemtom kik brescia szint kb

ForzaInter
azé még ott van Buffon is😄

Yo, Bitch!

limperatore
te 29es 😄😄😄:

limperatore
hát miért milyen embereitek vannak? del piero, amauri, trez aki minõségi na meg chiellini többi megy a levesbe, szóval tényleg tehetség kell ahoz amit csináltok hogy ott loholtok mögöttünk

nem is tudom nem mi voltunk azok akik mindig utso percbe nyertünk ha nem ti
ma is amit csinaltatok vicc volt
egyszer volt les gol, de masnap ti is ugyanugy les golt lottetek szal elobb gondolkodj utana irj hulyegyerek

Grove4
Jól van bújjál már el!"olyan embereitek vannak kb akik a serie b-be valók"-te normális vagy?Mákkal nyertünk,tudod mi a mák,a 92.percben rúgott góljaitok,na az a mák,meg az elengedett 3 méteres lesek,az a mák,egyébklnt nem akarok flémelni meg nem szívesen írok,ide,de most egy kicsit bepöccentem ez a ...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
de nemtudom hogy csinaljatok hogy mögöttünk vagyatok olyan embereitek vannak kb akik a serie b-be valók, tisztelet a kivételnek...azt mindig makoltok jobbra balra mindig is ez votl a juve

Count Adyn
A delpiero-szabadrugásgól az nem mák, az feature😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
istenem ezek a hokik milyen makkal nyertek

limperatore
Fúú ha Crespo nem lett volna :s

ForzaInter
hát ebben nem nagyon tudok segíteni, buszos akkor így ugrott is, mert ott asszem 1 hely volt már... de jegyet jobb ha itthon lefoglalod, ugy a biztos, bár jegyüzértõl ugy is kapnál kinnt, de az sokkal több lenne... szállást nem nagyon tudok...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
értem én, én repjegy (20), jegy (10 vagy kevesebb -> marad e hely 1. karéjba, ha nem akkor mégolcsóbb), szállás ~17-20 2 éjszakára + a kaja szóval ez is kb 50re jönne ki. csak mivel pár haverral mennék, és õk nem feltétlen Inter drukkerek, ugyhogy "saját" szervezést próbálunk, ezért kéne a segitség ilyen dolgokba (jegy, szállás, egyéb tudnivalók😄) 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
abba az 50 rugóba minden benne van, ha egyedül mennél ki, akkor drágább lenne

Yo, Bitch!

ForzaInter
de ott benne van a konkrét szállás, és a jegy is levan zsírozva, rangadókra soha nem hoznak korlátozásokat, mert tuti a teltház, és rengeteg a bevétel, egyszerûen nem tehetik meg hogy nem engednek be embereket...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hmmm ezekre én is rátaláltam már, de köszi 😊 amugy én is ennyit számoltam, jegy + repjegy + éjszakára szállás + kajával...
viszont inkább vmi konkrét hotel érdekelne amit esetleg ajánlanátok. meg a jegyekkel kapcsolatos dolgok, hogy beengednek e biztosan és hasonlók.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
na szóval

van a coolutúrás: http://www.coolturakft.hu/main.php?menu=shop&page=10&csomag=660
és az Inter Club Ungheriás: http://www.interclubungheria.hu/utazasok.html

de végül is mindkettõ ugyanaz, mert Cooltura cég az Inter Club Ungheria elnökéé, így ez ugyanaez, de icu honlapján még ott van a repülõs is, de az drágább és nem tudom hogy van rá még-e helye, de amugy a buszost ajánlom, 50 rugóért megéri, szállás,jegy minden benne van... enneél olcsóbbat sztem nem találsz, utazhatsz majd egy csomó Inter drukkerel meccsre ha mész😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
thx

<#eljen>

ForzaInter
kicsit késõbb segítek

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk:S, nem tok msot mit írni, kövi meccset hozni kell, FORZA INTER!

Yo, Bitch!

1-1

😞

Yulcsa
úgyis megnyeritek, ne parázzatok

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

WuFraZselic
1-1, jólva, nagyon kellett, szép volt Crespo

ForzaInter
vezet Cagliari, és pont Acquafresca:S

Yo, Bitch!

WuFraZselic
OFF: 1 kérdés:
United elleni BL meccsre mennék, viszont tudna valaki infót adni a jegyekrõl (mivel a multkor napoli meccsen volt valami probléma, hogy nem lehetett bejutni mivel nem volt milánói lakcimkártya vagy micsoda, nem emlékszem pontosan), február 2tõl lehet õket neten venni, remélem marad is. és valami szállást is milánóban normális áron, de nem a legalja (25-40 euro / éjszaka intervallumban) elõre is thx

ON: ez a játék nagyon kevés, Maicon nagyon hiányzik, Figo kellemes meglepetés, viszont ez igy összességben semmi. remélem 2. félidõre összekapják magukat a srác

ForzaInter
helyzetek megvoltak... Maicon hiányzik, Figo nem rossz, második félidõben jólenne egyet begyötörni

Yo, Bitch!

Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 20 Muntari, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 7 Figo; 9 Cruz, 8 Ibrahimovic.
Subs: 1 Toldo, 11 Jimenez, 18 Crespo, 23 Materazzi, 33 Mancini, 39 Santon, 77 Quaresma.

Coach: José Mourinho.

ForzaInter
nem sérült, csak Stankot és Vieirát írják mindenhol sérültnek, Mourinho mondta hogy a msot nem fog játszani de a kupameccsen lehetõséget fog kapni.

Yo, Bitch!

limperatore
sérült

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Adri 😞 3 csatár az nem kevés? mert ez akkor a 4-3-3-ra utal, 1 normál csatárral =/

Perfekt!!<#worship><#worship>
thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
elsõk vagyunk, Juve elõtt 6 pontal, a Milan elõtt 9-el vezetünk😄

Yo, Bitch!

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 25 Walter Samuel, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo.

limperatore
inter.it

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco