FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Subs: 12 Julio Cesar, 8 Ibrahimovic, 19 Cambiasso, 21 Obinna, 33 Mancini, 39 Santon, 77 Quaresma.
Coach: José Mourinho.
HAJRÁ ADRIII!!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Cambiasso pedig sokkal összetettebb játékos mint Momo, de Momo jó uton halad top 3 vkp: Gattuso,Momo,Cambiasso 😛
-----------------------------------------------------
inkább koncentráljatok a májusra és ennyi, na csoki 😄
#acm
Holnap Kupa meccs élõben adja a sportklub
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyének villanásai kevesek lettek volna 2bajnoki címhez.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de ugye mi mákos csapat vagyunk 😄D
a játékosokat meg összehasonlitani hülyeség, én pont ezt akartam irni, amit wright kolléga emlitett, az elszántság a lényeg
viszont azért Cambiasso elõ sorolni Sisokkot, az eléggé részlehajló vélemény, bármely nemzetközi viszonylatban is 😊
na písz
Csesza!Azért is írtam h 'félve' nézek be inter topicba....
Na jó peace,megpróbálom elkerülni a topicot,bár azért röhögni benézek én is 😊
az meg, hogy ki a jobb hülyeség, nem mindenki látja egyformán a dolgokat...
Yo, Bitch!
de tudom azért is mi voltunk a hibásak a mi kurva anyánkat azért is
amúgy meséld már el milyen érzés állandoan alulról nézni azt a szót hogy INTER?
wright: elõször is én drukkolok minden olasz csapatnak a nemzetközi kupákban, sztem amit most te írtál az egyik legnagyobb parasztság
amúgy meg; a makk már egy ideje sajnos eléggé nem jellemzõ a csapatra, az, hogy 1-2 becsúszik néha az minden nagyobb csapatnál ott van, ezért is nagy csapatok ezek, mert még néha szerencséjük is van; de ha már errõl beszélünk, akkor inkább a Milan-t lehetne legfõképp ide sorolni, hiszen mindenki látta h õk azért mostanában ott vannak a szeren (fõleg a szünet elõtti fordulókról beszélek), de ez benne van 😊
amúgy meg mi a tetves rákomnak járkáltok olyan topikokba ahol csak felúkrhatjátok az agyatokat? én nem véletlen nem járok sem a Juve topikba sem a Milan topikba, na jó oda 1x-2x röhögni 😄Dddd
nem megyek be máshova hiszen tudom h ott lehet olyasmi ami nekem vszeg nem tetszik és vagy az elfogultságuk miatt hülyeségeket beszélnek, nem megyek mert nem akarom h ilyen vitákat szüljön és ez a helyzet olyan embereket is szül akik hogyis mondjam parasztok!
písz end láb
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy Sissoko-t nem elismerni hogy igenis van olyan jó mint az elit...relatíve nevesincs játékosként simán Cambi elé rakom 😊Nálatok is van épp elég nevesincs játékos-igen én még a rozzant Figo-t is odaveszem....meg Crespo és még sorolhatnám...Igenis tehetség kell ahhoz hogy a JUVE ott legyen a nyakatokon-elszánt minden játékosuk és kompenzálják a tehetség(ami azért megvan)hiányát.A mákos gyõzelmeitek meg magáért beszélnek,minden csapatnál van-de nálatok vhogy ez kiugró!!!
Most pedig lehet futni bannoltatni-mert az igazságot ti nem úgy viselitek mint egy normális szurkoló,inkább bann a csókának...
Remélem pofára estek a mu ellen...aztán verhetitek a melleteket hogy de legalább ti nyertetek egy újabb bajnoki címet-közben meg fél Európa rajtatok röhög(tapasztalat),hogy ennyi pénzbõl megint semmi nemzetközi eredmény....FORZA JUVE!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én egy másik fórumot olvastam má fogalmam sincs hol de egy Inter drukker mondta tuti elfogult:"Cambiasso simán van olyan jó"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
van mindneki, gerrard, de rossi, essien, mascherano, mikel, cambiasso, meg anyám kínja de sissoko nincs szóval mindneki hülye csak te vagy helikopter 😄
Yo, Bitch!