FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
legalább a 11-est lõné be baz+...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Adriiiiii bazzzz ::SSSSS

tizi

bazzeg Toldo <#idiota>

WuFraZselic
+1! 😄 remélem belövi magát a csapatba 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 16 Burdisso, 25 Samuel, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 26 Chivu, 20 Muntari; 11 Jimenez; 18 Crespo, 10 Adriano.
Subs: 12 Julio Cesar, 8 Ibrahimovic, 19 Cambiasso, 21 Obinna, 33 Mancini, 39 Santon, 77 Quaresma.
Coach: José Mourinho.

HAJRÁ ADRIII!!!!

ForzaInter
jöhet mindkettõ:d na forza

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jaja, Diego rögtön az Interbe "parancsolta" Agüerot és Tevezt 😄😄😄 nem lenne rossz, amugyis szeressük az argentinokat itt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

<#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

limperatore
nah tök mindegy, lényeg a lényeg mi vagyunk a legjobbak 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
az a két év inkább egy, tavaly azért már egy jó kis bajnokság volt, ahol volt mindenki, és pontlevonások se voltak, mindenki tiszta lappal indult, viszont az elsõ év tényleg eléggé jegelte a bajnokságot.

Yo, Bitch!

LasCar16
annyit hozzáfûznék itt a VShez h sajna be kell látni h jelenleg az Inter a legminõségibb csapat olaszhonban, Juvénak kellene pár húzónév, az bánt itt mindenkit az Intereseken kívül h 2006 óta megváltozott az összkép, hülye botrány két évre jegelte az egész bajnokságot-->handicap az Internek, Milan is léphetett volna de ezt nem tették meg a keretfrissítéssel,ezért vagyunk most olyan helyzetben amilyenben, Juvénak vannak klasszisai, meg küzdõ tehetséges fiataljai és ennyi, nemzetközi fikázás meg addig fog menni ameddig ezzel a kerettel nem nyertek BLt...mert a Milan és a Juve magabiztosan hozta ilyen jellegû kerettel pár éve a BL dobogókat,sõt gyõzelmeket is

Cambiasso pedig sokkal összetettebb játékos mint Momo, de Momo jó uton halad top 3 vkp: Gattuso,Momo,Cambiasso 😛
-----------------------------------------------------

inkább koncentráljatok a májusra és ennyi, na csoki 😄

#acm

fsgh
R9 formában volt egy oldalas flémet el is indított😄 Tényleg hagyjuk.

Holnap Kupa meccs élõben adja a sportklub

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#eljen>

ForzaInter
oké most már sztem ebbõl elég volt, mert kurvára nem érdekel már senkit ez a vita... amugy ugyanugy csapatként mûködik az Inter is, pont emiatt nyerünk mostmár címeket is, korában ez volt a baj mindig hogy nem csapatként mûködtünk, ezért nem jöttek a sikerek se... most pedig évek során kialakult egy csapat és egy megszokott taktika, amiben mindenki tudja a dolgát, de ezt az Inter vs. Juve vonalat ideje most már lezárni!

Yo, Bitch!

Csacsi
Nem én emlegettem, hogy mennyivel "gyengébb" játékosálomnnyal, miket értünk el eddig idén.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

fsgh
Azért csak szemezgethetünk mi szegény Interisták "1-2" meccset a multból amikor csapatként küzdött az Inter.😊
Egyének villanásai kevesek lettek volna 2bajnoki címhez.

Csacsi
Tökéletesen egyet értek. Mindig is CSAPAT volt a Juve. És ez az az erény, amit az Inter soha nem fog megtudni, legalábbis a közeljövõben biztosan nem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
jovan te hoki vagy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
jaja 29 😄

Count Adyn
Ja tisztára embert faragtál belõle, még a gyerekem is rád biznám majd😄DASDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
A 4.scudetto😄😄max 3😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
csak a bajnokságban folyamatos jó teljesítmény kell, míg a bl-be inkább szerencse

de ugye mi mákos csapat vagyunk 😄D

ForzaInter
nagy dolog a bajnokságot és a blt is megnyerni, kb egyszinten van a kettõ.

Yo, Bitch!

limperatore
örülj inkább hogy van egy kis élet 😄

fsgh
Mar itt se vagyok csak beugrottam egy velemeny nyilvanitasra😄Dd

limperatore
ez lesz zsinorban a 4. scudettonk :\ már uncsi

be lehetne fejezni :/

fsgh
Vicces hogy mar a bajnoki cim se er semmit a milan es a juve drukkereknek amiota 2x megnyertuk egymas utan... Lehet hogy sissoko lehurrogasa elvakultsag de Cambiasso ele rakni a rangsorban sztem szinten az. Nemzetkozi temaval kapcs igazad van de ha most azt mondanak hogy a juve a kovetkezo 3 bajnoki cimet megnyeri de blt nem nyer akkor tuti jonne a szoveg hogy a bl nem er semmit es a bajnoksag megnyerese a legnagyobb dolog...

WuFraZselic
elé*

WuFraZselic
kiugró mákos gyõzelmek? ezt jó hallani pont egy Juventus drukkertõl. jaj, de gyorsan felejtenek az emberek... ahogy érzed... és lehet hogy a szezon végén csak egy bajnoki gyõzelem lesz az Inter neve mellett, de nektek lehet még ennyi se... na, de én nem akarok mégtöbb vitát gerjeszteni, várjuk meg a májust hogy melyik csapat hol lesz, BL és Serie A-ban egyaránt. majd a számok/eredmények beszélnek az elvakult szurkolók helyett

a játékosokat meg összehasonlitani hülyeség, én pont ezt akartam irni, amit wright kolléga emlitett, az elszántság a lényeg
viszont azért Cambiasso elõ sorolni Sisokkot, az eléggé részlehajló vélemény, bármely nemzetközi viszonylatban is 😊
na písz

Állandóan?Ne röhögtess már-hány évig loholtatok a juve meg a milán nyomában??? 😊
Csesza!Azért is írtam h 'félve' nézek be inter topicba....
Na jó peace,megpróbálom elkerülni a topicot,bár azért röhögni benézek én is 😊
ForzaInter
amugy nem kéne általánosítani, nem minden Inter drukker olyan...
az meg, hogy ki a jobb hülyeség, nem mindenki látja egyformán a dolgokat...

Yo, Bitch!

limperatore
jaja nálunk kiugró, nem minket meszeltek el "ok nélkül" 1 évre

de tudom azért is mi voltunk a hibásak a mi kurva anyánkat azért is

amúgy meséld már el milyen érzés állandoan alulról nézni azt a szót hogy INTER?

😄ASdasdsadasda

de nem értem minek kell egymást oltogatni?

wright: elõször is én drukkolok minden olasz csapatnak a nemzetközi kupákban, sztem amit most te írtál az egyik legnagyobb parasztság

amúgy meg; a makk már egy ideje sajnos eléggé nem jellemzõ a csapatra, az, hogy 1-2 becsúszik néha az minden nagyobb csapatnál ott van, ezért is nagy csapatok ezek, mert még néha szerencséjük is van; de ha már errõl beszélünk, akkor inkább a Milan-t lehetne legfõképp ide sorolni, hiszen mindenki látta h õk azért mostanában ott vannak a szeren (fõleg a szünet elõtti fordulókról beszélek), de ez benne van 😊

amúgy meg mi a tetves rákomnak járkáltok olyan topikokba ahol csak felúkrhatjátok az agyatokat? én nem véletlen nem járok sem a Juve topikba sem a Milan topikba, na jó oda 1x-2x röhögni 😄Dddd
nem megyek be máshova hiszen tudom h ott lehet olyasmi ami nekem vszeg nem tetszik és vagy az elfogultságuk miatt hülyeségeket beszélnek, nem megyek mert nem akarom h ilyen vitákat szüljön és ez a helyzet olyan embereket is szül akik hogyis mondjam parasztok!

písz end láb

ForzaInter
hát te megint megmondtad frankót:d biztos ez az igazság😄D szevasz😊

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Ne már, mert még felpörög..szeretem, ha nyugton van 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

imádom mikor Matyi veszekszik valakivel 😄DDDDdddd

Mindig félve nézek be bármilyen inter topicba amit meglátok-akár hazai-akár külföldi honlapon járok....Nálatok szemellenzõsebb,nagyképûbb bandát még nem láttam annyi szent.Beleöltetek több tíz millió eurót a csapatba-de bajnokságon kívül sehol nem vagytok évek,évtizedek óta!!!
Egy Sissoko-t nem elismerni hogy igenis van olyan jó mint az elit...relatíve nevesincs játékosként simán Cambi elé rakom 😊Nálatok is van épp elég nevesincs játékos-igen én még a rozzant Figo-t is odaveszem....meg Crespo és még sorolhatnám...Igenis tehetség kell ahhoz hogy a JUVE ott legyen a nyakatokon-elszánt minden játékosuk és kompenzálják a tehetség(ami azért megvan)hiányát.A mákos gyõzelmeitek meg magáért beszélnek,minden csapatnál van-de nálatok vhogy ez kiugró!!!
Most pedig lehet futni bannoltatni-mert az igazságot ti nem úgy viselitek mint egy normális szurkoló,inkább bann a csókának...
Remélem pofára estek a mu ellen...aztán verhetitek a melleteket hogy de legalább ti nyertetek egy újabb bajnoki címet-közben meg fél Európa rajtatok röhög(tapasztalat),hogy ennyi pénzbõl megint semmi nemzetközi eredmény....FORZA JUVE!
gabber_saviola
Sissoko a posztján valóban az egyik legjobb Olaszországban.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
jovan mostmar hiaba 😄

9csöves9
áh szerintem Mikel õt is odabassza

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
jo hát cambiassot igazából nem kéne egy lapra tenni sissokoval, õ már pakolt az asztalra pár jó szezont ;]

9csöves9
jóvanakkor😄

én egy másik fórumot olvastam má fogalmam sincs hol de egy Inter drukker mondta tuti elfogult:"Cambiasso simán van olyan jó"

limperatore
na most körbe néztem külföldi fórumon találtam egy ilyen topicot hogy who is the best defensive midfielder of 08/09

van mindneki, gerrard, de rossi, essien, mascherano, mikel, cambiasso, meg anyám kínja de sissoko nincs szóval mindneki hülye csak te vagy helikopter 😄

ForzaInter
ja mondjuk az elég gyenge, de mondjuk ezen felesleges vitatkozni, ugyse látja mindenki egyformán:d

Yo, Bitch!

9csöves9
hát pedig kurvára vicces hogy azt a nyomorult 0 Mikelt pl Sissoko elé helyezed😄