34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20799 kapott cagliari valami kamu11est, 1-0 oda... -
#20798 Inter - 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o. -
#20797 José válaszolt Zacnak:
„Kritizál, és elfelejti saját múltját a klubnál. Emlékszem, 5–1-re szenvedett vele vereséget az Inter hazai pályán az Arsenal ellen, és ez sokáig élénken élt a szurkolók emlékezetében. Ez a fickó ad nekem leckét a futballból és akarja megmondani, hogyan kellene játszanunk. Olyan intelligens, hogy csak beszél, de elfelejti a saját múltját. Ez hihetetlen"
„Azt mondta Zaccheroni, hogy rosszul játszottunk, pedig Julio Cesarnak csak két védést kellett bemutatnia a Barcelona ellen. Most annyira fáradt a kapusunk, hogy pihentetnünk kell őt a Cagliari ellen” -
#20796 Zsozé: "Nem biztos, hogy Julio kezdeni fog a kapuban. Rengeteg dolga volt a Barcelona ellen, legalább 3x kellett labdához érnie"
ezmekkorekeci :D -
#20795 höhö, Cesar :D
-
#20794 örülök hogy végre átérzitek nekünk milyen volt 2006-ban amikor lelécelt :D
amúgy nem láttam a meccset, de a sztorik alapján úgy tűnik bárki nyerhetett volna ha egy kicsit többet belerak. -
Tomy Lee #20793 Egyet be kellett volna rugni,francba:((((((( -
Tomy Lee #20792 Még ennek örüljünk,hogy nem tud nem tudott gólt lőni.Mivel mi sem.. -
#20791 Ott is kb hasonló lesz a meccs, de ha ílyen jól védekezünk akkor nem kapunk ki, de addoigra már kb minden el fog dőlni a csoportban. -
#20790 csak azért elgondolkoztam hogy ha már a San Siroban így nyomott a Barca, mi lesz ha otthon játszanak majd... -
#20789 Labdabirtoklás nem sokat számít, a végeredmény a lényeg.
Azaz odaragasztott a kapunkhoz erős túlzás, a mert ez kb az utolsó félórában volt, az 1. félidőben partiban volt a két csapat, a második félidő első 10 perce is rendben volt, utána beszorultunk, de csak passzolgattak körbe-körbe, helyzetet viszont nem nagyon tudtak kialakítani, Cesarnak szinte védenivalója sem volt, 1-2 lövést leszámítva, a védelmünkel nem tudtak mit kezdeni.
Azt játszottuk amugy mint a Chelsea tavaly, a Barca ellen csak ezt lehet ha vki nyerni akar, beállni védekezni és kontrázni. -
#20788 ért vele bármit is a barca? gyakorlatilag körbepasszolták a tizenhatosunkat, de esélyük nem volt helyzetet kialakítani. Milito és Sneijder helyzetei sokkal veszélyesebbek voltak így is... a Barca 2 éve ezt játssza, és most 1 embert kell beleszoktatni, nálunk végre az irányítós játékot elkezdhettük, 2-3 hónap kell amíg megszokjuk + beilleszkedik a 4-5 állandó kezdő új igazolás... -
#20787 azért a labdabirtoklásnak hazai pályán nem ennyinek kellene lenni...ezt még hozzátenném:D -
#20786 Barca jól odaragasztott titeket a kapuhoz, hát ez van jobbak. -
#20785 A nord válasza a kilcsinorrúnak: "IBRA: Szerettünk téged, de nem tudtad tisztelni ezt
Most, hogy egy új mezt csókolgatsz, te sz*phatod le."
-
#20784 ibra bizonyította újra h nagy csapat ellen nem tud gólt lőni, hokigyuri -
#20783 jaja, több helyzetünk volt, kikéne őket használni ezentúl. Sneijderbe pedig már nagyon benne van a gól, nagyon lendítene önérzetén ha betalálna :) majd hétvégén a Cagliari ellen...
1 jó Messi lövésre emlékszem, de az is kapu közepére ment, könnyedén fölétolta Cesar...
Milito kicsit már Pippora emlékeztetett :D -
#20782 Julionak meg szinte védenivalója sem volt, a barca passzolgatott körbe-körbe, de nem tudott mit kezdeni a védelmünkel, nagyon nagyot játszott a Chivu-Samuel-Lúcio trió, Maiconak is sokkal több védekező feladata volt, ez sokat kivett belőle, így nem tudott sokat előre menni.
Szóval a játék nem volt rossz, de látszik hogy van még hova fejlődni, azért csak 5 uj játékos a kezdőben sok. -
#20781 Na vége, 0-0.
Nem voltunk rosszak, védekeztünk és kontrából veszélyzetettünk párszor, azt játszottuk amit minden csapat játszan a Barca ellen, egyszerűen ellenük nem lehet támadni teljesen, mert akkor szétszednek minden csapatot.
Eto'o rengeteget dolgozott, futott, de helyzetbe nem nagyon került, ellenben Militoval aki sokszor volt játékban, és akár lőhetett is volna 1-2 gólt, de sokszor rosszul vette át a labdát, és vagy 45* állították meg lesen. :D :D Sneijdernek volt két lökete, a második félidőben csak centiken múlott hogy nem talált be. Stankonak is volt egy veszélyes lövése, jobb lett volna ha hamarébb küldi be José, mert sokkal jobban játszott mint Muntari, volt egy nagyon szép indítása Militonak amit sajnos az argentin rosszul vett le, és végül visszapasszolta Stankonak, és abból a lövésből majdnem gól lett.
Védekezésünk kiváló volt.
Santon és Balotellit és Stankot is hamarébb beküldtem volna, mert velük támadóbbak lettünnk volna, de José nem akarta feladni a biztos védekezést, ami mondjuk érthető is.
Ibra pedig szinte semmit nem csinált a meccsen, egy helyzete volt, az fölé rúgta, hozta a szokásos nagycsapatok elleni teljesítményét, és végig fütyülték.
1 pont, nem rossz ez, jó lett volna nyerni, de az x sem rossz.
FORZA INTER! -
#20780 tökéletes volt a védelmünk, sajnos a barcáé is, Wesley a 2. félidő kb 30. másodpercében kapufát surolta, meg Stankonak volt egy jó lövése, és kb ennyi a 2. félidő. barca körbepasszolta a 16osunkat, de semmit nem tudtak kezdeni, tényleg remek volt a védelem. Samu kevesebb hajjal sokkal visszafogottab, egy szabadrugást nem hoztunk össze nekik 30 méteren belül! a gól persze hiányzott, Militonak volt a legtöbb helyzete, kár értük... ez bizakodásra ad okot, de szerintem nyerhettünk volna... kazanban győzni kell 2 hét mulva! -
#20779 nem tartani helyett - tartani -
#20778 Santon-Sneider csere
látszik hogy nem tartani akarjuk az eredményt :S -
#20777 Muntari le -> Stanko be
Eto'o giga labdát adott Militonak, tulerőben visszacsel, Stanko kapásból rá éppen fölément
védelmünket viszont zseniálisan megszervezte Zsozé, rendkivül okosan védekezünk, és hihetetlenül "óvatosan" ám de tökéletes ütemben szerelünk az 5ös környékén is akár :) -
#20776 igazából 1 nagy védése volt Cesarnak, Messi lövésénél, de előtte viszont szabálytalankodtak Muntarival szembe, játékvezető le se szarta kb... kicsit ideges lettem volna ha így kapunk gólt -
#20775 hmm, nem rossz a meccs, veszélyesek a Barca 16os környéki játékai, nálunk Milito az elsőszámú veszélyforrás, lőtt majdnem 2 gólt, Sneijder is már megint kb 25 centit tévedett... :) Eto'o is jól tolja, remélem nyerünk! FORZA INTER! -
#20774 Jah Sopcasten mindegyik meccs penge eddig...
(Ibra meg megkapta minnyá:D ) -
#20773 ne add fel! :D simplythebest sopcast, -> Channel - 76311 itt most jó kopp kopp kopp -
#20772 feladtam megyek aludni, rohadjon meg az összes magyar adó meg a streamek:@@@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv -
#20771 elmegy az 9össstze stream is a fastzszppó kurva nany
űba bazdmeg -
#20770 rohadnának em g fasstzsipoikds gecik:&&@vv -
#20769 channel 1 nekem megy...
a #20765-ös stream meg most épp körkapcsol, mindent mutatnak vagy nemtom :D de most a sárgák streamje tökjó -
#20768 Hihetetlen hogy egy Inter-Barcát nem tudnak adni...
Mennyivel jobb volt régen mikor a tv6 és az m1 3meccse adott le 2 nap alatt és nem csak 2-t... -
#20767 ez megy, de rohadt kicsi a kép. -
Csesza #20766 nálam a channel 1 meg a 2 sem tölt be :S -
#20765 Ez pl egy -eddig- nagyon jó stream, remélem marad a minősége. ráadásul már most a san siroból közvetití a bemelegítést stb :) meg a szurkolók áramlását :D -
#20764 Rai teletext.517 oldal. -
#20763 ez a t-home egyik hátránya, itt Rai 1 nincs :D (az előzőnél meg kb fél éve kivették a sport1et... D)
amugy nem vagyunk ennyire alárendeltek szerintem, hogy egy x-nek örülni kéne :) nagyon erős a csapatunk, a Barca előnye annyi, hogy összeszokottabb a kezdő, ami mondjuk meghatározó... de nem minden :) -
#20762 100%? és ha igen honnan tudod? -
#20761 kódolják -
#20760 Én is nagyon várom már, de hogy mire képes a csapat még nem ezen a meccsen fog kiderülni, igaz eddig jó és eredményes a mutatott játék, de még kell 1-2 hónap a csapatnak hogy teljesen összeszokjanak, ahogy José is mondta. 5 uj játékos a kezdőben és egy teljesen más játékstílus..
Azért remélem nem fogunk kikapni a barcától, akkor nagyon csalódott lennék, bár nincs nagy tétje még ennek a meccsnek, nem ez fog dönteni. De 80 ezer néző előtt hazai pályán jó lenne minimum egy x, én már azzal is elégedett lennék. A lényeg számomra hogy a kilincsorrút radírozzuk le a pályáról, és ne kapjunk ki!
FORZA INTER!