34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20839 Amikor megvettük ugy volt 433 lesz, de az becsődölt nagyon csúnyán a két szélsővel az élen, a jelenlegi játékrendszerben pedig nincs helyük. -
#20838 de nem volt értelmes megmozdulása Bari ellen, azóta nem nagyon volt nevezve sem... most hogy Muntari, Motta és Sneijder sincs, lehetőséget kaphatna! csak azt nem értem ,hogy minek vettük, ha nem illik a játékrendszerbe... mert nem egy rossz játékos, sokkal több van benne... -
#20837 pedig ahogy a felkészülési meccseken néztem, egész jól játszott -
#20836 Egy félidőt a 1. fordulóban a Bari ellen. -
#20835 tényleg Quaresma játszott már idén? -
#20834 persze sok divatmajmot mutogatni kell a divatdrukkereknek -
#20833 mi a fasz... Szombat, Szeptember 26, Sampdordia - Inter 22:45 (felvételről)
kemény meccs lesz, de a nápoly elleni játékkal simán begyűjthető a 3 pont! Sneijder megsérült (könnyebben) a meccsen, remélem Quar kap lehetőséget a kezdőben!
a nyíregyháza-győr és a real-akármi meccs valóban fontosabb... no comment
keret holnapra
Francesco Toldo,Julio Cesar,Paolo Orlandoni.
Ivan Ramiro Cordoba,Javier Zanetti,Lucio, Maicon, Walter Samuel, Cristian Chivu,Davide Santon
Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Patrick Vieira, Renè Krhin, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Mancini
Samuel Eto'o,David Suazo, Diego Milito, Mario Balotelli -
#20832 Reméljük.
Az elmult 3 évben is az 5-10 forduló közt álltunk az első helyre, és onnantól nem adták át a helyünket, és csak a hátunkat nézték, keretre és játékra is jobb ez a csapat mint az előző 3 sztem, szal scudettot hozni kell mindenképp, de juve is erős most. -
#20831 Nah maradtunk elsők, innen már nincs megállás az aranyig :D -
#20830 Egyébként látszott h Sneijder nélkül második félidő mennyivel lassabb. Felpörgeti a játékost még ha nem is látványosan. -
#20829 Legalább vissza vettük a minket megillető helyet a tabellán, még ha csak ideiglenesen is :D -
#20828 Fajlalta a bal vadlijat a 25. Perctol fogva -
#20827 vagy csak simán pihentetni akarta, egy már megnyert meccsen. -
#20826 Pedig jó volt Sneijder, elébb utóbb a gól is összejön.
Nem értem miért hozta le José a félidőben, de sztem összedhetett vmi kisebb sérülést, másképp nem hinném hogy lehozta volna, 2. félidőben pedig visszavettünk, de ígyis lőhettünk volna gólt, parádés volt a csapat az első játékrészben, ez nagyon sima meccs volt. -
#20825 há nemtom, én szinte mindig balszélen látom, ami nem baj, mert Maicon óriási labdákat osztogat neki, csak lövésig nem jut, inkább passzol
hegyi iván:
"talán ha Sneijdernél jobb irányítója lenne az Internek..."
apád -
#20824 Sneijder az irányító, csak sokat mozognak és változtatják a helyüket. -
#20823 Ez eddig oktatófilm, de az a Napoli gól nekem kellett volna a végére..
Ami tetszik nagyon ebben a csapatban, hogy nagyon sokat futnak, mozognak, és nem állnak le a fiúk nem ugy mint tavaly, remélem ez a 2. félidőben is így lesz, nem kéne ezt a focit feladni és magunkra húzni a nápolyiakat, mert azért veszélyesek lehetnek, 1 gólt találhatnak, utána meg bármi lehet..
Sneijder eddig jó, 1,5 gólpassz.:) Már csak a gól hiányzik, de elébb-utóbb az is meglesz. -
#20822 3-1, durva első félidőt produkáltunk, gyakorlatilag labdához nem engedtük a Napolit, amint elveszítik csatárok, rögtön mennek és küzdenek érte, ez a BL-ben is szükséges lesz. Eto'o és Maicon zseniális! azt viszont nem értem miért Sneijder játszik baloldalon, és Stanko inkább az irányító Sneijdernek összejöhetne végre egy gól! jók vagyunk, remélem nem ülünk le, mint szokásunk (bár most 3-0nál is úgy küzdöttek a fiúk a labdáért, mintha 0-3 lenne :) )
FORZA INTER -
#20821 félidő 3-1
nagyon jók vagyunk, de vigyázni kell mert azért vannak szép akcióik a Napolinak is. -
#20820 Lúcio, 3-0 :) -
#20819 jézusom, 5. perc, 2-0, Milito :)) -
#20818 2. perc 1-0, Eto'o :)) -
#20817 baszki párcsak én állhatnék ott a campusos kiskölykök helyett
nah, kezdődik! kezdőnk a legerősebb, jók az előjelek :)
FORZA INTER! -
#20816 még szép! -
Csesza #20815 ma
sport1 20:30 ÉLŐ
INTER - Napoli
-
#20814 ráadásul iffhs lista, azok a listák meg marha mérvadóak, szerintük cevallos és akinfeev jobb kapus cesarnál, úristeen:D -
#20813 ez kb olyan mint az aranylabda, mindenkinek szubjektív :)
Amúgy, César nálam is bennvan a 3 legjobban, Gigi és Casillas mellett... Néha hajlamos vagyok azt hinni, hogy ezek a szavazások pusztán azon múlnak, hogy X csapatnak mekkora a szurkolótábora... -
#20812 Ezek a listák is sokat érnek..
Amugy Buffon szerint César a világ legjobb kapusa, ezt még tavaly mondta asszem.
És még jópáran mondták ezt, sztem is a legjobb, de mindenkinél más a legjobb.. -
#20811 :SDA:ASD_: -
#20810 komolytalan felsorolás:) -
#20809 TAVALYI :))
Cesar vitathatatlanul a Serie A legjobbja volt 08/09-es idényben! :)
[just fun, ne vedd beszólásnak :)] =D -
#20808 köhmm
1 Iker Casillas Real Madrid
2 Gianluigi Buffon Juventus
3 Edwin Van der Sar Manchester United
...
7 Júlio César Inter Milan
Tavaly IFFHS szavazás végeredménye :D
[just fun, ne vedd beszólásnak :)] -
#20807 túl sok a lehetőség, és kell a rotálás... -
#20806 Tény h nekünk van a legerősebb csatársorunk, de a védelem elég nagy fos volt a Cagliari ellen rossz volt nézni az összefoglalót h miket csináltak. Még szerencse h mögöttünk van a legjobb kapus mert sokszor beszopnánk. -
#20805 Na nagy nehezen behúztuk, Milito isten a Serie A legjobb csatára, ez egyértelmű.
José nem lesz a Napoli ellen, második sárgát reklamált teljesen jogosan astorinak buzi csaló bíró meg nem adott neki, és leküldte Josét, a bíró mindent megtett hogy ne nyerjünk, még 5 percet rá is tett a végén, de a sors igazságot szolgáltatott. A meccsből meg alig lehtett vmit látni, összes stream szar volt, vagy szaggatott.:S FORZA INTER! -
#20804 Milito újra, 1-2 már ide
viszont volt vmi a 16os körül, Mourinho reklamált, ki is állították ha jól láttam, de hogy mi történt arról lemaradtam :S -
#20803 Cambit félidőbe lecserélték, jegelni kell a térdét újra... remek, ma tért vissza :S
viszont Lucio mit művel, durván jól hozza fel a labdákat, néha az ellenfél 16osáig viszi, 2 szabit is kiharcolt már :D -
#20802 2-3 évente 1 belefér -
#20801 MILITOOOOOOO :) 1-1 -
#20800 ekkor a kamu tizit bazdmeg, kurva csaló bíró, rohadjon meg, kurva annyát