34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20879 Lúcio irányítót játszott néha Mario kiálítása után, akkora űr volt a helyén, hogy még a REAC is kihasználta volna... szerencsénk volt , hogy nem lett több. de ehhez igenis hozzátartozik, hogy mario egy balfasz volt, és az amúgy is nehéz helyzetbe lévő csapatot még nehezebbe hozta... -
#20878 jolvan akkor.. :D -
#20877 de, annyi hogy emberhátrányba voltunk :) -
#20876 végén volt nekik vagy 3 100% os helyzetük azt se tudták a védők hogy hol vannak, ennek nincs köze balotellihez -
#20875 hát, nincs mit mondjak, már összefoglalták előttem...
Mario mi a faszt csinál? de tényleg. azon kívül ,hogy nulla, még igazi, aljas szabálytalanságokat csinál... lőtt egy kapufát, kb ennyit tud felmutatni.
Mancini... ok hogy nincs formába, de ennyire???
Samuel / Lúcio: hát, az 1. félidőben egy burdisso - rivas párosra emlékeztettek. Lúcio viszont rendre elől maradt, lyuk volt a helyén, nem egy kontrát vezettek az oroszok...
Sneijder pedig hiányzik, még ha nem adott eddig túl sok gólpasszt, és nem lőtt gólt, de nagyon látszik, ha nincs ott
többi játékost nem elemezném, nem lógtak ki annyira. de összességben katasztrófa volt. egyenlítő gól után jobbak voltunk, Eto'o vághatott volna kettőt...
csop. 3.-ként várjuk a Kievet, hát remélem egy teljesen más Interrel! -
#20874 Lúcio egy állat megindul nincs aki megállítsa :D:D -
#20873 jó azért hülyeségeket ne írjunk..
emberhátrányban az lett volna a csoda, ha nem támadnak..
azért az első 20 percet leszámítva a kiállításig jobbak voltunk egy kicsivel, több volt a helyzetünk, de az is nagyon kevés volt, de nagyon nehéz az ilyen csapatok ellen játszani, meg fog itt még szenvedni a barca is. -
#20872 Jobb lesz minél hamarabb ezt a meccset a samp meccsel egyetemben elefelejteni, reméljük José rendet tesz hétvégére a fejekben, mert az elmult 2 meccs nagyon vékony produkcio volt, ha blt akarunk nyerni, ennél sokkal több kell.. 2-3 kivételel mindenki gyenge volt ma..
Milito és Sneijder pedig hiányzott, nagyon. -
#20871 kb 5:1-es vereséget érdemeltünk volna úgy hogy örülhetünk az 1 pontnak, nagyon hiányzik Sneijder. De kéne még egy alternatíva a helyére -
#20870 gáz h már az orosz foci is messze jobb mint az olasz foci -
#20869 és erre még rátesz ez a fos 4-3-3 taktika is, nem tom hány szar meccs kell még hogy ÖRÖKRE efelejtese José ezt a taktikát, szart sem ér, még jóhogy csak néha játszuk ezt már.. -
#20868 igaz, d ez a meccs nem nekünk áll, amugy seem vagyunk vmi jók, Milito és Sneijder nagyon hiányzik.., -
#20867 azért volt már rá példa hogy az Inter 10 embrrel nyert meg meccset x-ről:D
Mondhatni egy időben ez volt a titkos fegyverünk:D
Még nyerhetünk sztem. -
#20866 Balotelli piros, ezt a nyomorékot bazdmeg, van eghy sárgája, erre ugyanugy szabálytalankodik tovább, amugy is egy kalap szar voolt,. legalább fegyelmezhette volna magát, meccs ezzel el is úszott.. -
#20865 istenem ez a pöcs balotelli piros -
Csesza #20864 szarul játszunk és így is 1-1 második félidőre fel kell pörögni és meg lehet a győzelem -
#20863 Cambiassot nagyon megetette a csávó, nem szokás cambiassot elfektetni, majdnem ez miatt lett 2:0 -
#20862 Mert Muntari és Milito is megsérült.
Félidő 1-1, kazan vezető góljánál óriásit hibázott Lúcio, csúnyán lefutotta Doumingez, de látszik rajta hogy javítani akarja a hibáját. Deki gólja szép volt, és a Maicon beadása is, forintos labda volt.:) Az első 20 perc kb katasztrófálisan szar volt a részünkről, utána felébredtünk és elkezdtünk támadgatni, voltak is helyzeteink, végül pedig egyenlítettünk, de a 2. félidőben ennél több kell, várható volt hogy nehéz ellenfél lesz Kazan... Azt meg nem tom hány fok lehet, de biztos nem 10 amennyit mondtak, mert mindenki kb puffajkában van.D Cordobán még télisapka is van, max 5 fok lehet. -
#20861 nekem az van -
#20860 gondolom nem volt egészséges mezőnyjátékos aki leülhetett volna a padra -
#20859 Gyerekek, miért van két kapus a cserepadon?
cserepad
Orlandoni
Toldo
Córdoba
Krhin
Quaresma
Vieira
Santon -
#20858 Már vezetnek is!? Mi a f@szom van ott?? -
#20857 A Herceg is megsérült.:(((((((((
Mikiegér kezd helyette.:D Nehéz lesz nagyon, de remélem nyerünk.
FORZA INTER! -
Csesza #20856 jolvan rákos digi... -
Csesza #20855 közvetítik valahol? -
#20854 remélem megcsapjuk a Kazant este! Sneijder és Motta nincs, de én bízom a fiúkban
szerintem 1-3ra nyerünk :) mentem is meccset nézni! :)
FORZA INTER!!! -
#20853 Sneijdernek jó ha pihen kicsit, és nem visszük el muszáj alapon, épp hogy felvette a ritmust, és fosnia kéne a gólpasszokat, nagy teher van rajta. kicsit relax módba van most, belövi az 1. gólját Udinese ellen, aztán könnyebb lesz :)
a meccs viszont igen keménynek igérkezik, de nagyon fontos a győzelem a hazai X után. én lehet egy klasszikus 4-4-2t próbálnék ki, szélén quar - mancini. irányító híján nincs jobb ötletem :P remélem Zsozénak van :) -
#20852 akkor no para, szerencsénk volt hogy pont most botlottak ők is:D
Sneijder emg nem utazik kazanba:\ faszkivan remélém jövö hétvégre azért már felépül, azért látszott tegnap is hogy hiányzik, egyelőre nem olyan látványosa játéka, de mikor nem játszik az észrevehető nagyon. -
#20851 nah csak 1 pont :D -
#20850 pedig a bologna nagyon lefocizza a juvet torinoban :D -
#20849 Eto’o? Szerintem nem játszott messze a kaputól, viszont a középpályán hiányzott Sneijder és Motta is ezért többet kellett neki is besegítenie hátul. Ennyi!”-José -
#20848 ez szánalmas volt, maicon is amit csinált meg zanetti is 90. percben hátra fele passzol.. -
#20847 szegény quaresma 1x lő gólt azt is elveszik -
#20846 arra a 10 percre már nem regelek be, de azért kösz -
#20845 bolognát ugyis elverik -
#20844 jó juve se nyert még -
#20843 bet365.com tök szép minőségben megy nagy képben :D -
#20842 kikaptunk, kurva jó, amugy is felidegesített foszsargeci nyomorék sztrímek, erre még ki is kapunk..
szart nem csinált a sampdoria, erre ők vezetnek..
3 pont hátrány a juvéval szemben, fantasztikus basszameg -
#20841 király 20percünk van 2 gólt lőni -
#20840 2 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 14 Vieira, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 45 Balotelli, 22 Milito, 9 Eto'o.