FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.félidõ vége

remélem a 2.ban lövünk még 1-2 gólt

pAtOcA
Nem hiába,nagyon jó képességû csatár ha megadják neki a bizalmat nagyon tud bizonyítani! Forza Adri&Zlatan a mesteeeer

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

WuFraZselic
hát nekem Adriano kb 2004óta nagy kedvenc, mondhatni elsõszámú, 2005ös konföderációs kupán asszem végképp megmutatta mire képes, mindig biztam benne, remélem végre tényleg kilábal ebbõl az idõszakból. fiatal még, és nagyon jó csatár...nálam mindig is kedvenc marad 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

pAtOcA
Jah csak elõdöntõ? XD akkor elnéztem sry

bubu13
Elödõntõben van a Samp😛

EEE 1899

limperatore
remélem lõ még 2-t legalább ;>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

pAtOcA
Akármennyire is az elmúlt 2 évben problémáznak,elküldik edzsésrõl meg mulat meg stb.. én nagyon szeretem Adriano-t régi és mostani nagy kedvencem,persze elõtérben Zlaaaatan akit meg egyszerûen imádok szal ez a csatárpáros Fantastico 😄 Hajrá Inter,a Samp már bejutott a döntõbe most követjük õket^^

WuFraZselic
te jó ég, most kapcsoltam csak Rai Unora és NINCS lekódolva. wuhu. most nézhetem végre a meccset 😄 Adri, ájj de örülök 😊 na FORZA

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

elcsúszott elõtte a védõ
bevitte a 16oson belülre
kivárt
jöttek mögötte, meglökték
megtartotta
elõtte a kapus mellett a hosszúba

bubu13
Ballal laposan Doni mellett elõtte

EEE 1899

limperatore
Milyen gólt lõtt a Császár?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bubu13
Ibrának mért kell ilyen lazán venni-e a helyzeteit? Ha az ilyeneket is belõné akkor kátszer ennyi gólnál járna

EEE 1899

pAtOcA
Adrianoooooo 1-0 ^^

Cabell
fu ez nagyon szép volt:S

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

bubu13
Remélem igazak a hírek és Burdi télleg eligazol.

EEE 1899

ahogy tõlünk is valaki

amugy elõbb lett volna 11es mint kezezés... :/

ForzaInter
hát az véleményes volt, ott vagy 2* kézzel ért hozzá

Yo, Bitch!

góóóóól Adrííííííí

bár makk mert nekik nem adtak meg egy gólt az elõbb

bubu13
Burdi búcsúzásképp összeakarhozni egy 11-est?😮

1:0 😄

EEE 1899

<#eljen> Santon

kíváncsi leszek rá, remélem azon a poszton fog játszani ami neki tetszik, mert akkor meg tudja mutatni h mit is tud 😊

Róma elleni kezdõ

FORZA INTER!

Toldo 1
Maicon 13
Burdisso 16
Samuel 25
Santon 39
Zanetti 4
Cambiasso 19
Stankovic 5
Muntari 20
Ibrahimovic 8
Adriano 10

FORZA INTER!

limperatore
José Mourinho tartott ma sajtótájékoztatót ahol elsõként arról kérdezték hogy mit szól ahhoz hogy Kaká nemet mondott a Manchester City ajánlatára. ”A döntést õk hozták meg, a City fantasztikus ajánlatott tett de végül a játékos nemet mondott rá. Nincs ebben semmi különleges…”

mekkora király ez az ember 😄😄
<#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
ha Adri nem lesz kezdõ utobbi 2 meccsen mutatott forma (küzdõszellem) miatt, akkor sose 😄 Muntari és Samuel nagyon hiányzott a kezdõbõl

visszakerült Mancini, Quaresma és Balotelli a keretbe

fõleg Balotelli volt már régen itt, tuti fel lesz spanolva 😊

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 51 Vid Belec.

Defenders: 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

azért 😄DDDddd

limperatore
az 70 ft séd-be 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
jó mondjuk igaz😄

Morimoto😄DD

Yo, Bitch!

9csöves9
az már ebbõl következett.kemény lett volna ha megválasztják az egész legjobbjának és a legjobb külföldi díját meg Morimoto kapja😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
"hosszúlépésre"

:ASDdasdasdsadsadasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
<#worship>
meg a legjobb külföldi is õ lett.

Yo, Bitch!

limperatore
köszi mindenki ;>

Azt kívántam hogy vki ismét a régi formájában játszon és hogy évvégén megkapja az aranylabdát amit sheva 1x elvett tõle ;p

Ezernyi Gratuláció neki!!!!<#eljen><#worship><#worship>
Meg is érdemli,így tovább.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ibra megnyerte a legjobb olasz országban játszó játékos díját

Yulcsa
boldog szülinapot utólag is! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

sorry Matyi. egy napot késtem 😄Dddd

Hábédé

ha szombaton találkozunk akkor meghívlak egy hosszúlépésre 😄ASdasdas

A legutóbbi meccshez annyit,hogy belefért egy ilyen de ezt megismételni nem kéne<#ejnye1>

Boldog szülinapot(vedd úgy tegnap írtam😊!!

limperatore
azt kívántam hogy idén a milan nyerje a bl-t 😄_DSA😄A

#17523 thx ;]

Fabio Capello
hbd neked és minden alrekednek 😄😄😄

fsgh
HBD! Remélem azt kívántad hogy az Inter bl-t nyerjen😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
köszi :]

ForzaInter
HBD

Yo, Bitch!

LasCar16
HBD az ikreknek csak anyukádat sajnálom :>

#acm

limperatore
😄DD köszi szépen ;>

gabber_saviola
szavad nem lehet 😊

Boldog születésnapot R9-nek, Matthewpamernek, limperatorénak és ryhdeksannak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
hát az se vmi jó, 3pont elõny😞 na de még mindig jobb mint az 1 az igaz😄

Yo, Bitch!

fsgh
jólvan csak 1 ponttal jöttek feljebb

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
sajnos cúper nem gyõztes típus edzõ volt😞 valenciával is 2 bl döntõt bukott, pedig amugy nem volt rossz, edzõ én bírtam az öreget, bár cseréitõl frászt kaptam😄

Yo, Bitch!