FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem a 2.ban lövünk még 1-2 gólt
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bevitte a 16oson belülre
kivárt
jöttek mögötte, meglökték
megtartotta
elõtte a kapus mellett a hosszúba
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
EEE 1899
amugy elõbb lett volna 11es mint kezezés... :/
bár makk mert nekik nem adtak meg egy gólt az elõbb
kíváncsi leszek rá, remélem azon a poszton fog játszani ami neki tetszik, mert akkor meg tudja mutatni h mit is tud 😊
FORZA INTER!
Maicon 13
Burdisso 16
Samuel 25
Santon 39
Zanetti 4
Cambiasso 19
Stankovic 5
Muntari 20
Ibrahimovic 8
Adriano 10
FORZA INTER!
mekkora király ez az ember 😄😄
<#mf1>#mf1>
fõleg Balotelli volt már régen itt, tuti fel lesz spanolva 😊
Defenders: 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
:ASDdasdasdsadsadasd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azt kívántam hogy vki ismét a régi formájában játszon és hogy évvégén megkapja az aranylabdát amit sheva 1x elvett tõle ;p
Meg is érdemli,így tovább.
★ 汤姆 李

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Hábédé
ha szombaton találkozunk akkor meghívlak egy hosszúlépésre 😄ASdasdas
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
#17523 thx ;]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Boldog születésnapot R9-nek, Matthewpamernek, limperatorénak és ryhdeksannak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!