FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Remélem ibra felnõ adrihoz, és akkor bl-be iszonyat jó csatársorunk lesz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
sztem Ibra lerúgna a fejét😄 ugyis karatézik mindig:ASD:AS

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hülye... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
hát ne próbálkozz meg vele sztem😄 én norbba voltam a Napoli ellen, de ilyennel nem kell játszani😄

Yo, Bitch!

9csöves9
Mexes más szempontból is megrakná(mexexelné)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
áááá ez nem ilyen egyszerû 😄 talán az szól az Inter mellett hogy õket 97 óta szeretem, a Unitedet meg 98 óta 😄 nomeg hogy tavaly megnyerték, most eljött az Inter ideje 😄

amugy az érdekes lenne... kiváncsi vagyok mennyire balhésak a nordos arcok 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Roma szurkolás alig lehetett hallani.. inkább az Intert szídták

FORZA INTER!

limperatore
áh, ibra csönt és bõr 😄 mexesnek elég jó felépítése van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
eldöntötted már kinek szurkolsz?

vagy majd mész Mu mezbe a Nordba?<#idiota>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ibra szétcsapta volt ezt a férget, undorító volt amit csinált, majd kap a Nordtól legközelebb

Yo, Bitch!

WuFraZselic
😄😄😄😄
azér Ibra ma kb annyit töltött a földön fekve mint állva kb... kapott rendesen

jajdejó lesz hallani a pazza inter amalat élõben majd a united ellen <3

limperatore
nah elõdöntõ

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ibra templomkilincs orra hogy elferdült mexes testén😄:😄😄😄😄

mexes megrakta volna

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Ibra gerjeszti a balhét 😄

WuFraZselic
pontosan, ez nem fedi egymást. ergo mirõl beszélsz

bubu13
Burdisso megint nagyon megbízható :S

EEE 1899

<#ejnye1>

WuFraZselic
az lehet hogy 1x övültettek egy nagyot, de ettõl még végig hallani a Nordot...
"leghangosabb a meccsen" - "fõvárosi szurkolás jobb..." ez valóban fedi egymást

áléálé roma lé volt a leghangosabb a meccsen

WuFraZselic
háháhá, ahoyg lendült az az Adriféle balláb, a közönség rögtön hogy felélénkült ^^

ForzaInter
a Nord hangosabb de mindegy, hallani a Interes rigmusokat😊

Yo, Bitch!

WuFraZselic
most ezen mit fujtak be????

fõvárosi szurkolás jobb...

bubu13
Több lehetõséget is adhatna neki José de eddig télleg jól nyomja

EEE 1899

ForzaInter
ez a Zlatan-Adri kettõs mindenkit lealáz ha formában vannak

Yo, Bitch!

ForzaInter
Santonról mi a véleményetek? sztem nagyon ügyes, nagy tehetség...

eddig Adri,Zlatan és Stankovic a három legjobb.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Santon valóban bátran, magabiztosan és JÓL játszik! (tegnap is a MU - Derby matchen Rafael is igy tolta, Santon is hasonló játékos ^^)

muhahah 2-1 ^^ mit védett elõtte Doni 😄D

limperatore
góól ibra 😄

ForzaInter
Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-1!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

bubu13
Ibra 2:1

EEE 1899

góóóóóóóóóóóóóól

ForzaInter
basszameg ez a dürhõfejû egyenlít:s

Yo, Bitch!

limperatore
bammeg összehozták megint, de már érett :s

WuFraZselic
nekem is Vieri (32es számom volt csapatban, mindig kérdezték hogy középpályán kezdõként csak ez a mez jutot vagy mi?!😄), elõtte meg Zamorano - Ronaldo duo ^^

Baszki 1-1

uuu bazz féltem h ez lesz :S

bubu13
1:1 :S

EEE 1899

limperatore
Adri meg Ibra nagyon jól megértik egymást, meg még nyilatkozta is Ibra h szeret vele játszani

akkor 2:0 😄

bubu13
Adri nagyon jól játszik ha ezt Ibra belõtte volna akkor...😄

EEE 1899

Santon meg jól játszik ahhoz képest hogy jobb oldalon lenne a helye 😊

WuFraZselic
ez nem volt csunya Adritól...

már megszokhattunk 😄Ddddddd

9csöves9
Alvilági petike hogy nevetgél minden egyes Zlatan labdaérintésnél.szerintem magához nyúlt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
nekem helveg volt a nagy kedvencem <#idiota>

ForzaInter
nekem meg Vieri volt a kedvencem, de elment:c Azóta Mátrix az elsõszámú kedvencem😄 második meg Stanko😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Adri megint jól tolja, nagyon jól megértik egymást Ibrával, egyértelmû hogy most már õt kell kezdetni Ibra mellet, eddig ez a kettõ a legjobb, jól kiegészítik egymást.

Yo, Bitch!

limperatore
jaja, mezõnyben mindig jó volt csak a gólok nem jöttek, most megjön az önbizalma remélem

WuFraZselic
"nem csak a gólja miatt hanem mezõnyben is jó" hát szerintem kupameccsen és atalanta ellen is kurvajó volt, nagyon akart, hasznos volt...

fsgh
Alakul a játék. Adri is jól játszik végre nem csak a gólja miatt hanem mezõnyben is jó😊

Ami meglepõ Adri és Ibra baromi sokszor lépnek vissza labdát szerezni vagy védekezni.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pAtOcA
eddig ez tetszik (a 2 borzasztó bajnoki után :S ) Forzaaaaa

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!