34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20959 0-5 srácok, ennek a genoának viszont senki nem fog 2nél többet lőni hazai pályájukon :) óriási a csapat! -
#20958 :DDDDDDDd -
#20957 maicon 0:5 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szia serie a -
#20956 jézusom, hogy tartotta meg Sneijder, és milyen gólpasszt adott utána... no comment -
#20955 ezért mondtam h nem kell tartani hosszútávon a juvétól mert náluk nincs edző nálunk meg a legjobb van.. meg játékosok is jobbak nálunk minden poszton, náluk egyedül a név ami motiválhatná őket -
#20954 0:4 sneijder 2. gólpassz :D -
#20953 crespo érdekes tud tisztelettel beszélni az Interről -
#20952 ezt mondtam, csak mindig szélsőként játszott
Stanko gólja meg hihetetlen..
Maicon meg nem megy sehova, kommentátor hülyeséget be ne vegyétek, csak egy pletyka merül fel vele kapcsolatban..
Tavaly Pereznek Moratti megmondta 40 millioért viheti, de még ő is sokallta:D -
#20951 na várjá, lehet nem szerzünk itt ma 3 pontot, mert a bíró félbeszakítja a meccset -
#20950 kicsit alázzuk a népet ;) ismét scudetto lesz ebből :\\\\ -
#20949 atyaég Stanko ez milyen helyzetfelismerés volt! 50 méterről áááá :D -
#20948 stnakovicbazdmeg félpályás kapáslövés :DDDDDDDDDDDDD -
#20947 3-0!!! -
#20946 egyébként balo sokkal jobb csatárnak mint szélsőnek nem értem miért ott kell játszania csórinak :D -
#20945 sneijder passz balo gól :D -
#20944 2-0 -
#20943 igazából csak annyit hallottam -mert elkapcsoltam közbe-, hogy "hivatalos ajánlat még nem érkezett Maiconért, de előbb-utóbb vélhetően ez is megtörténik"
jah, nagy helyzet volt, de lehet bele is sérült Stanko :S
látni akarom Arnát :D
baszki, Stanko majdnem újabb gólt szerzett :D -
#20942 hát mourinho helyében behoznám most suazot.. közbe stanko elbaszta a 100%os ziccert
moratti csak nem olyan hülye h eladjuk.. világ legjobb jobb szélsője -
#20941 mivan, Maicont lehet eladjuk? :S
balotelli már megint mi a gecit művel??? komolyan bazdmeg, szégyenlem hogy itt játszik. alattomos, undorító szabálytalanság újra... -
#20940 CAMBIASSOOOOOOOOO -
#20939 micsoda gól :DDDDD 0:1;))))))))))))))))))))))))) -
#20938 hm, #20931 a kezdő, csak Marioval elől -
#20937 érdekes, mert Muntari a kezdőben van.... szóval az az ábra nem volt jó :D -
#20936 ott van a padon arna meg suazo is pad -
#20935 De ezekszerint Arnautovic a padon sincs.:S
Most nem tudom miért nem játszik, vagy nem 100%-os még, vagy vmi baja van vele Josénak amit kétlek mert az ő kérésére vettük meg.
Na mindegy.
FORZA INTER! -
#20934 Ez se rossz, elég támadó, de egy kicsit óvatos is, juve botlott megint, jó lenne nyerni és növelni az előnyünket, de sanszos a vereség is:S
xel már elégedett lennék.. -
#20933 na, ez sem rossz :) -
#20932 -
#20931 1 csatár :) akkor wesley mellé menjen Stanko, és a középpálya capitano - chuchu - muntari
csak érted, balotelli nehogymár azt csináljon, amit akar, mindezt hihetetlen nagy pofával :) -
#20930 4ezret tettem az Interre...
2,27es ods van rájuk. -
#20929 és akkor ki legyen a csatár suazo mellett? quresma cagy mancini?:s inkább ne... -
#20928 na ezaz, nagy nulla volt, és ki is állíttatta magát, simán kiraknám a kezdőből :S -
#20927 Az idén eddig tényleg hasznosabb volt csereként, akkor jól játszott, színt vitt a játékba, de az elmult 2 meccse nulla vót.
Jó lenne ha elővenni tavalyi tavaszi formáját, akkor nagyon jó volt, ősszel mondjuk akkor is gyenge volt.:d -
#20926 Balotelli és olyan hogy csereként tud jól küzdeni meg hajtani, de majd Sneijder adja neki a jobbnál jobb labdákat és akkor nem lesz gond :D -
#20925 az oké, csak balotelli amit a pályán nyújt manapság, azért simán kitenném a kezdőből :) -
#20924 Amugy sztem nem lesz gond elől, persze biztos megérezzük Eto'o és Milito hiányát, de ha jó labdákat kapnak a kp-tól a csatárok akkor nem lesz baj. -
#20923 Inkább 4-3-1-2 legyen, de ha nem ez is jó, csak ne 4-3-3..
Amugy ez lesz
Cesar
Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu
Capitano - Cambiasso - Stankovic
Sneijder
Suazo-Balotelli
Arnautovic biztos nem kezd, max csereként beáll, fél éve nem játszott. Bár Suazo is elég meccshiányos, de ő azért már régebb óta felépült.
Quaresmától meg isten ments:D Egy ilyen komoly meccsen nincs szükség a bohóckmodására, és manciniéra sem, kb emberhátrányban lennénk mindkettővel.:D
Balotelli lehet a nyerőember, ha a játékra koncentrál, és nem megy bele az adok-kapokba.. Most végre eredeti posztján csatárként bizonyíthat, José már tavaly óta szélsőként nyomja, játszhatna végre csatárt már, így sokkal több az esélye a gólszerzésre is. -
#20922 deeeeeeee és balotelli meg kispadon marad?:D -
#20921 vagy esetleg egy 4-3-2-1, mondjuk így
Cesar
Maicon, Lúcio, Chivu, Santon
Capitano - Cambiasso - Stankovic
Sneijder - Quaresma
Suazo
lehet hülyeség lenne Arnát kezdőbe tenni, de sok potenciál van benne, lehet ha bedobja Zsozé a mélyvízbe, bizonyít -
#20920 Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni
Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon
Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Patrick Vieira, Rene Krhin, Esteban Cambiasso, Mancini
David Suazo, Mario Balotelli, Marko Arnautovic
Eto'o ezekszerint nem tud játszani a kisebb sérülés miatt, Milito pedig még mindig sérült. a középpályánk erős, remélem Suazo és Arnautovic fog kezdeni elől! Nagy meccs lesz, kell a győzelem!