FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pAtOcA
hát Gila nem volt lesen maradjunk annyiban^^

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

ForzaInter
megérdemelten? az igen... x-re rászolgált min. fiorentina, ráadásul egy szabályos gólt nem adtak meg nekik, semmivel nem voltak rosszabak mint a juventus szvsz, de mindegy, holnap nyerni kell ez a lényeg

Yo, Bitch!

limperatore
© forzajuve5
ma 22:23 | privát | galéria | válasz erre | #23190
ez jó meccs volt, megérdemeltünk nyertünk. elsõ félidõ után nem mondtam volna ugyanezt, de így a végén bátran ki merem jelenteni. viszont a sok kimaradt helyzetért nagy kár
!!!!!!!!444!!!44444

aztakuvaelet 😄😄😄 mocskos csalo inter :@@@

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Ezért kár volt kommentelni! Fejjezzétek be. Thx

REAL MADRID

pAtOcA
ehh 😄 ebbe a vitába nem megyek bele ^^

ForzaInter
hát Didát el is😄DDDDddd mekkora lúzer lett abból az emberbõl, pedig nem volt rossz kapus, de sokat bakizott régen is

Yo, Bitch!

LasCar16
pl Kakát is elrontottuk meg anno Didat ja és most Dinnyót és Patot is :SS de szar nekünk, amúgy gondoltam h erre a témára ráharaptok ;D

#acm

pAtOcA
xDD ehh,nem teljesen értek egyet,csak 1 kivétel van akit nem: Alexandre Pato ^^

limperatore
minek minden brazilt elront a milán :ss

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

pAtOcA
nem kell félni,majd ha a Milannak adri rúg egy mesterhármast akkor féljen xD

ForzaInter
félsz?:d

Yo, Bitch!

pAtOcA
Hülye lennénk Adrit elpasszolni 😄

LasCar16
ki ez a srác? :||||| mixelt guszti :{{{

Adrianot zavarjátok már át hozzánk, kezd formába lendülni ez enm kóser :]

#acm

pAtOcA
xDD Ugyis van mind2 szal majd én veszem fel a MU-sat Inter mezt meg odaadom a bnõmnek xD

ForzaInter
majd felveszed az Mu mezt rá meg az Inter mezt😄

Yo, Bitch!

pAtOcA
Mind2 és télleg nehéz dolgom lesz xDD Intert fõleg Zlatan miatt szeretem,õ a legnagyobb játékos a szemembe 😄

ForzaInter
ebbõl lehet 4-3-3 lesz:s

Yo, Bitch!

ForzaInter
te most akkor mu vagy inter drukker vagy? te is gondban leszel a blben😄

Yo, Bitch!

pAtOcA
érzékeny veszteség.. remélem pótoljuk

a 3. sárga lapja miatt nem játszhat

FORZA INTER!

pAtOcA
a rosseb megette 😄

limperatore
eltiltott

pAtOcA
Ibra mesterrel mivan????

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 10 Adriano, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo.

FORZA INTER!

ForzaInter

<#worship>

Yo, Bitch!

sztem kamu az egész

FORZA INTER!

limperatore
amúgy lehet igaz hogy ez volt, de csak idegességében mondta és végülis igaza is van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
ez érdekes, de kötve hinném hogy igaz lenne, Olaszországban a gazzetta a leghitelesebb lap, ott meg ilyen cikk nem volt tudomásom szerint, márha pedig ilyen történt volna akkor közölték volna, term. goal.comra raktak fel elsõre😄

Yo, Bitch!

pAtOcA
Igen olvastam,egy kicsit leesett a pofám de hát Mourinho elég kritikus edzõ 😄 ismerjük úgyh nem lepõdtem meg..am meg már megnyerte a szuperkupát ha majd megnyerjük a bl-t meg a bajnokságot akkor már nem fog ieneket mondani 😄 szimpatikus ez a mourinho xD Forza Inter!

http://www.pepsifoci.hu/node/24153 <#whatever>

FORZA INTER!

pAtOcA
Ezen nem lehet csodálkozni,mostanába elég jó Adri mester! Csak így tovább!!!!

limperatore
Adriano lett a meccs legjobb játékosa <#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

pAtOcA
Sztem se,de a lényeg a továbbjutás ^^

sztem nem volt les, amikor jobban meg mutatták én úgy láttam h egyvonalban volt a védõkkel Samuel...

FORZA INTER!

Cabell
akarommondani partjelzõk.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Azért ne mondd már, hogy a hosszú inditásoknál a bírót nem szabad számonkérni. A pálya egyik végébõl a másikba átrúgott labdáknál is simán megmondják a bírók, hogy les volt-e vagy nem.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ForzaInter
Samp.

Yo, Bitch!

takibalint
Amugy Inter kivel fog jatszani? Samppal vagy Lazio/Torino??

takibalint
Akkor azt kell bevezetni, vagy kameleonokat. <#nyes> Amugy ott van a biro is. Ezzel az a baj, hogy ha nem kerjuk szamon, akkor kesobb mar masra is rafogjak, hogy nem latta, vagy takarta a fruttija a kilatasban stb, stb. Felmentve fogjak magukat erezni a birok.

Abban igazad van, hogy a jetkosok sem reklamaltak, valoszinuleg ok sem erzekeltek a dolgot.

9csöves9
les volt de nehogy már számon kérjünk ilyet a partjelzõktõl.40 méterrõl jött az indítás hogy a picsába nézné a labda elrúgásának pillanatát meg Samuelt egyszerre?max a kaméleonok tudnák

a leshez mindenképp kell a videóbíró

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

takibalint
szerintem is les volt. egyre tobb a biroi hiba, az elitbajnoksagokban. Angol, olasz, spanyol. Legutobb lasd real madrid-osasuna. De minden hetvegen latok az angol bajnoksagbol is. Kivancsi vagyok az ilyen biroi hibaknal a birok milyen buntetest kapnak merthogy ok buntetik a vesztes csaptot a rossz iteleteikkel az biztos.

ForzaInter
az les volt.

Yo, Bitch!

limperatore
lesgyanús volt, de nem volt les

WuFraZselic
ehm, pardon me 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

takibalint
Nem Doni vedett, hanem Artur. Azert a 2. gol elotti szabadrugas igencsak lesgyaus volt.

limperatore
nincs is min ;}

ForzaInter
ja biztos😄D kurvára elfogult vagy Adrianoval, és gyûlölöd Zlatant, így felesleges nem vitatkozok veled ezen😊

Yo, Bitch!

limperatore
jaja mikor adri játszik érdekes mindig jobb mint ibra ;>> csak õ nem szopizza mourinho f*szát 😄

ForzaInter
lol vazze, má bocs de ne írj má hülyeséget😄DDD

inkább Adrinak kéne felnõni hozzá😉 ez elég egyértelmû.

Yo, Bitch!