34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21039 milan?:D azok még serie a? -
#21038 Ja livornogradban nehéz lesz mert cosmival beindultak, de kötelező győzelem, és nagyon elhúzunk a fő riválistól, 7 pont már kemény lenne, milannal szemben meg 9 lenne, de nagyon n ehéz lesz, a livorno tuti beáll majd bekkelni és ölik a focit az ilyen csapatok ellen meg nem megy:S -
#21037 remélem sikerülni fog. Cosmival a Livorno beindult :D -
#21036 nah 7 pontra megtudunk lépni -
Tomy Lee #21035 Szép volt:D -
#21034 Mourinho :D
http://www.youtube.com/watch?v=cnzKK0WcoI8&feature=related -
#21033 zseniálisan csinálta Maicon...
Stankovic, Motta nagyon jól játszik most, de nem értem hogy a 45. és a 75. perc között mit csináltunk?! Mario lecserélése után kicsit meghalt a játékunk, vagy csak bealudtunk nem is tudom... hál isten most "csak" 30 percet szórakoztunk, nem 45öt mint "szoktunk" -
Csesza #21032 azért!
MILITO
5-3 -
#21031 4-3, ez azért már kicsit erős -
Csesza #21030 bekaphatják -
#21029 4-2... méralszunk :D -
Csesza #21028 hogy tudtam... -
#21027 4-1, Miccoli szépített, kicsit gyanúsnak érzem ahogy Cordobát ellökte, de evvan :D csak ne álljunk le a 2. félidőre olyan Inter-módjára :D -
#21026 Ez megint tükörsima, ez van mikor focizni akarnak ellenünk, Milan, Napoli, Genoa.. Ilyenkor nagyon megy, tökéletes első félidő, szép támadások és összjátékok, mindenki hajtott is, így kellene mindig játszani.
Balotelli nagyon jó, és végre Eto'o is lőtt gólt, nem is egyet, remélem betalál még, legalább megjön az önbizalma.
Zengát azért sajnálom. -
#21025 4-0, srácok, fél perc alatt lőttünk kettőt, elképesztő a csapat :D
Eto'o és Balotelli is duplázott -
Csesza #21024 3-0 Mario
4-0 Eto'o -
#21023 2-0, Mario -
#21022 Eto'o lövi
és GÓL!
1-0 -
#21021 6. perc, 11est kaptunk - tök jogosan -
#21020 Quaresma?:o Most már kipróbálhatná újra Mourinho, hátha összeszerencsétlenkedik egy gólt és megjön az önbizalma :D -
#21019 keret estére:
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni
2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli -
#21018 de most mit "sír" könyörgöm, januártól kezdő volt a tavalyi szezon végéig, 17-8 évesen egy Interben, és akkor több lehetőséget akar? =/ VB-re akar menni, ok, de szerintem azért játszik mostanában is eleget... -
#21017 tudom hogy jó de nem irányító :D -
Tomy Lee #21016 Jó nagyon Stanko,no para! -
#21015 Inter: Davide Santon kölcsönben a Genoában folytathatja
A Tuttosport értesülései szerint az Inter januártól kölcsönadná a Genoának Davide Santont.
Az újság szerint a 18 éves futballista a Genoában állandó játéklehetőséghez juthatna, és így esélye lenne bekerülni Marcello Lippi olasz szövetségi kapitány világbajnokságra utazó keretébe.
----------------
Mivan, a Genoa belőletek táplálkozik? :D
-
#21014 Kijev elleni meccs lesz a nagyon fontos, arra összedrótozzák, palermo és livorno ellen pedig nélküle is nyerni kell. -
#21013 Stanko tökéletes lesz 1-2 meccsre... -
#21012 de irányító nincs -
#21011 kivételesen nem vagyok kiakadva, mivel Stankovic 2., 3., 4. kitudja hányadik aranykorszakát éli :D kp. meg Muntari - Cambiasso - Capitano lesz egy-két meccs erejéig :) -
#21010 nemáááááááár -
#21009 Sneijder combizma kicsit meglett erőltetve, kihagyja a Palermo elleni meccset biztosan, Livrno ellen kérdéses, a Kiev ellen már játszani fog vélhetően
akkor Stanko mehet a helyére, úgy is kibaszott jó formában van + pihentették a Catania elleni meccsen szóval jó lesz ő csütörtökön :D -
#21008 hát ha nem sérülne meg nálatok minden nap valaki :D
Csak Chiellini ne sérüljön le mert akkor végetek van
Ja Sneijder kicsit durva :D -
#21007 pföjj... (mármint Moggi, nem ti :D) Szánalom az az ember, mindig oda nyal ahonnan remél valamit...
Habár, nagyon jó meccseket nyomattok mostanság, a Genoa elleni meccs brutál volt, minden elismerésem.
Sneijder pedig úgy tűnik nagyon bevált nálatok, hálisten, reméltem, hogy képes lesz megint úgy játszani mint a Real előtt...
Persze, még sok van hátra, de én spec örülnék ha tavasszal valami kiélezett fej-fej melletti küzdelem lenne a Scudettoért -
#21006 Luciano Moggi: Inter Will Easily Win The Scudetto
:D -
#21005 juvesok milyen szépen lefejelték egymást :D::DD: -
#21004 Sneijder lőtt egy kis gólt :D -
#21003 Tegnapi 2:1-es összefoglaló 2 gól meg 2 helyzet :D
11-esnél csávó mekkorát repült vicces :D -
#21002 vezetünk, öngól vagy Muntari góljával :D -
#21001 a mostani Samp meccset nézve kicsit bánom, hogy nem Cassanot igazolta le Mourinho :D
este vissza kell venni az 1. helyünket a tabellán :) -
#21000 keret holnap estére
Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni
Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Cristian Chivu, Davide Santon
Dejan Stankovic, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Patrick Vieira, Rene Krhin, Mancini
Samuel Eto'o, Mario Balotelli, Marko Arnautovic
nyerni kell, és vélhetően fogunk is. ezt a Cataniát simán meglehet verni!
és igazából mind1, hogy 1-0 vagy 5-0 lesz, mivel a csapatunk jó a Serie A-ban, ezt bizonyították, de a BL-ben egyszerűen nem megy... kiváncsi leszek a szurkolók reakcióira a meccsen...!