34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    z
  • Victorio
    MA este BL meccs, és az Inter Kievben lépj pályára, drukkoljunk nekik, hogy nyerjenek, addig is:
    Forca Inter!!

http://inter.blog.hu/
  • WuFraZselic
    én tudtam volna ingyen-jegyet, csak sajnos a kijutást nem tudtam volna megoldani (szerda délután 14:30ig zh-zom, szóval csak a repülő jöhetett volna szóba > 80rongy lett volna , 1hónappal előtte lefoglalva :S)
  • ForzaInter
    Én kimennék ha lenne pénzem, amugy még vonattal is lehet menni, egyik ismerőöm megy ki.

Egyébként a csapat már elutazott kievbe szal meccs tuti lesz.
  • Fabio Capello
    Btw, a járványtól eltekintve csodálkozom rajtatok, hogy nem mentek ki a meccsre, Kiev nincs innen olyan messze :)
  • ForzaInter
    állítólag zártkapus lesz a meccs
  • ForzaInter
    :DD

Am remlélem roma ellen is tartalékolunk, azon kintleszek nem kéne kikapni, bár már 4 éve nem nyertünk a roma ellen hazai pályán a serie a ban:S idegenben meg oktatjuk őket tavaly 4-0, azelőtt 4-1:D
  • WuFraZselic
    "Ha lesz szerdán BL-meccs, a szurkolóknak minden bizonnyal védőmaszkot kell viselniük a stadionban" - adta hírül az ukrán Interfax hírügynökség Jurij Pavlenko sportminiszter bejelentésére hivatkozva.
  • WuFraZselic
    hémá' :)
  • limperatore
    az ember színe fehér :D
  • Fabio Capello
    nekem mondod? :D [ha hazamegyek, örülni fogok minden fehér embernek :D persze ez nem rasszizmus, csak nem ehhez vagyok szokva :D]

Amúgy, ha mást nem, reptéren visszafordítják őket, ha embargózzák az országot, akkor amúgy is le lesz zárva a határ
  • WuFraZselic
    pedig arra aztán mindenféle nép megfordul :D

mindenesetre kiváncsi leszek, UEFA honlapján nemrég a játékvezető is kikerült az Inter meccsre... ha leakarják fújni, tegyék most (még utazás előtt), mert egy focimeccs 30-40ezer szurkolóval nem pont a járvány megállítását szolgálja
  • Fabio Capello
    well, én is arra hagyatkozom leginkább, itt élek az európai gócpontban (Anglia), de ahhoz képest senki nem parázik attól hogy megbetegszik, még úgy sem, hogy nem nagyon van 8-10 foknál melegebb. Ezek ráedződtek no :D Én meg nyomom magamba a teákat meg a vitamint, de influenzát az elmúlt évben még el nem kaptam, max náthás voltam... :)
  • WuFraZselic
    ja, combizomhúzódás a-a-a-a... ő... catania meccs után :D 2őt kihagyott, róla volt szó, hogy Kiev meccsre rendbe lesz

Balotelli meg ugye pont influenza miatt edzett egyedül szerda óta...
  • Fabio Capello
    inter.it szerint négyen külön edzettek, lehet valami kisebb sérülése van, ami nem biztos hogy rendbejön holnapig. A négy játékos: Mario Balotelli, Thiago Motta, Sulley Muntari és Wesley Sneijder
  • WuFraZselic
    én bízom az immunrendszeremben :D madárinfluenza is elkerült, pedig akkor még nem toltam magamba multivitamint naponta kondi miatt :D

ja, és Eto'o, Mario, Motta, Muntari... ezt egy kicsit "muszáj"nak érzem, remélem nem üt vissza... vasárnap este Roma ellen rangadó a San Siroban... persze fontosabb a BL továbbjutás, csak ne az legyen hogy rásérüljön ez a 3-4-5 játékos a korábbi sérülésére!
  • limperatore
    sneijder?:o
  • Fabio Capello
    csernobil az csernobil, még a vírus is háromfejű lesz

Amúgy azt mondják, az a legjobb ha beadatod a háegyenegyes vakcinát, hátha segít :D
  • WuFraZselic
    ú az mégjobb! akkor remélem hozzánk is beköszönt, és szart sem ér az oltás -.-"
    ettől függetlenül ha nem muszáj, nem játszatnám le azt a meccset :D

baszki, alig tört ki a járvány európában, az ukránoknál már vmi brutál verzió van...

és a Kievbe utazó(?) keret (4 kapust is viszünk... :D):
    1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini

9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli
  • Fabio Capello
    nadevárjál, azóta ott tartunk, hogy ukrában kurvára nem a h1n1 fertőz, hanem valami új, veszélyesebb mutációja :D
  • WuFraZselic
    Elmaradhat az Inter ukrajnai BL-fellépése
    Az Ukrajnában tomboló H1N1-járvány miatt elmaradhat a szerdán esedékes Dinamo Kijev-Internazionale Bajnokok Ligája-találkozó.

ez a hír már szombaton szóba került egyszer, vasárnap tagadták, ma pedig ismételten felhozták...
  • WuFraZselic
    én holnap meg is teszem a fiúkat nagyobb összeggel, bízom bennük nagyon :) bár előtte megnézem hogy ki nem utazott el, mivel lesz pár hiányzó sajnos előjelek szerint
  • lac556
    egyszó mint száz izgi lesZ!! és remélem nem az utolso forduloban dől el a továbbjutásunk jo lenne már előbb boritékolni!
    forza inter!
  • WuFraZselic
    5. forduló Inter - Kazan hazai pályán, az meglesz , és a Kiev sem fogja megverni hazai pályán a Barcát... uccsó forduló meg Kazan - Kiev, az ukránok nem fognak nyerni Kazanyban
  • WuFraZselic
    már nem azért, barca korántsem biztos hogy nyer holnap, sőőőt...
    az utolsó 2 meccsre pedig 100%osan felépül Motta, Eto'o, Balotelli, Milito és Sneijder
  • lac556
    hát igen én is baljosan látom a szitut! barca aszem idegenbe megy és mi is. nemtudom milyen az idojárás tölünk keletebbre meg azt se hogy mennyire fog nekunk fekudni a pálya. emléxek 1-2 éve moszkvában a kedvencem julio ricardo cruz bár lőtt 1gólt igencsak mokásan festett fekete simulos harisnyába:)
    jah és a camp nou se lesz leányálom+ ez a téli tura, jol tudom akkor hogy már csak 1 hazai mecsunk lesz a BL-be? jo lenne ha josé kitalálna vmit már. annyira rosz h a bl-ben ilyen harmatosak vagyunk:((
  • mikiking
    Szerintem meg nincs,mivel a Barca a meccset hozni fogja,a Kazan ellép, a Barca Inter meccsen se hiszem,hogy a Barca kikapna, szoval ha most nem nyer az Inter, a továbbjutást el is felejtheti
  • Fabio Capello
    halálcsoport rulz, tavaly is ez volt kb nem? :D

a Kiev és a Kazán meglepően jól tolja btw...
  • WuFraZselic
    persze hogy van
    Barca 4
    Kiev 4
    Kazan 4
    Inter 3
    3 forduló után igy néz ki a csoport
  • lac556
    ha elbukjuk a kijevi mecset v csak X-elunk van esély még továbbjutni a csoportból?(sajna nem látom a bl csop.táblázatot)
  • WuFraZselic
    Sneijder, Motta, Eto'o játéka igencsak kérdéses a Kiev ellen... Eto'o-ra van némi esély. Muntari lábra sem bír állni, még nem tudni mennyire komoly a sérülése...

remek, csütörtökön szanaszét rúgdosták a csapatot, ma is igen sokat kapott Milito... érdekes lesz...
  • ForzaInter
    Milito tényleg gyilkos.:D

A Herceg:D
  • limperatore
    Milito geci iszonyat durva csatár, J.Cesar meg... egyértelműen a legjobb kapus :))))))))
  • WuFraZselic
    Maicon, 2-0 :)
  • WuFraZselic
    MILITOOOO!! 1-0
  • WuFraZselic
    nagyon gyenge meccs, de fogható a tartalékos kezdőnkre
    Muntari megsérült, elég durván ráestek a lábára, őt sem látjuk egy darabig szerintem.
    Mancini próbálkozik, Stankovicot nem is lehet észrevenni, Krhin meg nagyon átlátszó dolgokkal próbálkozik, rutintalanságra fogható. Arnautovic / Eto'o + Quaresma bekéne hogy álljon 2. félidőre. simán találhat egy gólt a Livorno...
  • WuFraZselic
    atyaég mit védett Julio César
  • WuFraZselic
    eléggé tartalékos a kezdőnk... de kötelező a győzelem, mert a Livornoba mégtöbb a hiányzó

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 4 Zanetti; 15 Krhin, 14 Vieira, 11 Muntari; 5 Stankovic; 30 Mancini, 22 Milito

Cserepad: 21 Orlandoni, 7 Quaresma, 9 Eto'o, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 25 Samuel, 89 Arnautovic
  • WuFraZselic
    ott van a keretben, de a lába fáj egy kicsit. ettől függetlenül vélhetően játszani fog :)
  • Jakuza001
    Eto'o-val mi van? Jatszani fog vagy serult ?