34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    amúgy mi a f@szt művel Quaresma az edzéseken, hogy nem hogy a padra, néha még a bő keretbe se fér be?

Arnautovic pedig bemutatkozhatna végre :P
  • WuFraZselic
    keret estére

Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni

Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Walter Samuel, Cristian Chivu

Dejan Stankovic, Thiago Motta, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Patrick Vieira, Esteban Cambiasso, Mancini

Samuel Eto'o, Diego Milito, Mario Balotelli

nem lesz könnyű meccs, rég nyertünk hazai pályán a Roma ellen!
    FORZA INTER!
  • WuFraZselic
    akkor ismételten egy remek, átgondolt, indulatokat gerjesztő fordítás került napvilágra
  • 9csöves9
    a rendes nyilatkozatában az szerepel,hogy a második félidőben sokkal jobbak voltatok és megérdemeltétek.na meg hogy örül is,mert jót tesz az uefa pontoknak
  • limperatore
    Mázlista az Inter – nyilatkozta Chiellini a Corierre dello Sportnak. A Juve játékosa szerint a Dinamo elleni feltámadás semmi más, csak Fortuna segítsége, az istenasszony pedig gyakran szánja meg mostanában az olasz bajnokot.

ez a zsidó bérenc mit beszél??? :@@@ nem is látta a meccset vagy nagyon buta
  • WuFraZselic
    hm azon gondolkodtam, kikéne menni a Kazan elleni meccsre... :D
  • Fabio Capello
    -.-
  • ForzaInter
    Zlatan de kiröhögném:D
  • limperatore
    :O

legalább te a csapatodat szereted !

Barca kiesne fúú de jó lenne :D
  • 9csöves9
    Forza Inter!
  • Fabio Capello
    hát ez brutál volt gyerekek, csak ne aludjon be a csapat, még van két kör vissza, és semmi nem biztos...
  • limperatore
    Milito a döntőről álmodozik
    Nov. 5. 15:47 -KIJEV- A tegnap este legboldogabb embere mint azt az előbb megírtuk Massimo Moratti volt, aki ugyan nem utazott el Ukrajnába mégis lélekben a csapattal volt. Ernesto Paolillo a következőket mondta ezzel kapcsolatosan. ”Felhívott a meccs után és nagyon nagy örömet hallottam a hangjában. Ezzel a három ponttal ugye az élére álltunk ennek az igen kiegyensúlyozott csoportnak, pedig ez pár perccel a lefújás előtt még oly távoli dolog volt.”
    Diego Milito lőtte az egyenlítő találatot és kiharcolta a másodikat is. ”A második félidőben nagyon jól játszottunk és megérdemelten nyertünk. -mondta az argentin támadó- Azon dolgozunk hogy a lehető legtovább jussunk ebben a sorozatban melyet az Inter nem nyert már meg jó ideje. Nem lesz egyszerű, de megpróbáljuk!”
    A győztes gólt szerző Wesley Sneijder így látta a dolgokat. ”Nem voltam teljesen jól és nem voltam száz százalékos állapotban sem de mindenképpen ott akartam lenni. Az első félidő kissé nehézkes volt, de a másodikban szerencsére a magunk javára fordítottuk a mérkőzést. Most teljesen nyugodtan mindenféle nyomás nélkül mehetünk Barcelonába úgy hogy még első helyen is állunk a csoportban. Ott minden megtörténhet, de ettől függetlenül tudjuk hogy a maradék két meccsen három pontot kell szerezzünk a továbbjutáshoz. Hogyha ez már meglesz a Camp Nouban, annál jobb…” A kijevi meccsel kapcsolatosan nem voltak kétségei. ”Boldog vagyok a három pont miatt, megdolgoztunk érte. 1-1 után éreztük meg először hogy meg is nyerhetjük a meccset ez pedig az ukránokat elbizonytalanította. Az utolsó percig hittünk a sikerben ennek pedig meg is lett az eredménye. 1-1 után mindenki rátett még egy lapáttal és megcsináltuk. Hogy nélkülem nem lett volna meg a győzelem? Nem igaz, hiszen a Palermo és a Livorno ellen sem játszottam mégis nyertünk.”
    Végül pedig Samuel Eto’o szavait nézzük meg aki ugyan most sem lőtt gólt BL meccsen, de ugyanolyan boldog volt a lefújás után mint a többiek. ”Nagyon fontos győzelem volt a mai. A második félidőben azt nyújtottuk amit a Bajnokok Ligájában mindig is kellene. Amennyiben ezt máskor is meg tudjuk ismételni akkor igen messzire juthatunk el ebben a sorozatban, persze ehhez a mainál egy kicsit több szerencsére is szükségünk lesz majd. A Barcelona ellen nehéz meccsre számítok, de tudjuk hogy három pont kell még nekünk a továbbjutáshoz, ezt pedig minél előbb meg is akarjuk csinálni. A döntő? Remélem eljuthatunk odáig, az igazi pedig a Barcelona elleni lenne…”
  • WuFraZselic
    azt hittem, következő körben otthon fogadjuk a Kazant... ennek ellenére Barcelonába megyünk :D ha nem kapunk ki, úgyérzem meglesz a továbbjutás (mivel az uccsó meccset hazai pályán hozni fogjuk :D)
  • limperatore
    F Pont

Internazionale 6
    Rubin 5
    Barcelona 5
    Dynamo 4
  • limperatore
    Barcelonát ki kéne ejteni a csoportból, de kiröhögném ibrát :D:D
  • WuFraZselic
    hát nem vagy semmi, hogy megtetted :) én 7500at nyertem az Interrel, de így is örülök :D
    grat, kockáztattál és bejött :D
  • lac556
    aztakurva hogy leizzadtam!!! jésuzom tegnap a mecs alatt kb öregedtem vagy 20 évet, igencsak mérges/ideges voltam mikor láttam első félidő végén vezetnek az ukránaok!
    de megleTT
    köszönöm!!210khuf! ennél csak akkor járok jobban hogyha félidőben teszem meg a győzelmünket mikor vezetnek(akor asszem vmi 3,8as szorzo volt)
    nah egy a lényeg jó h nyertem és asszem veszek magamnak egy uj inter mezt természetesen sneider est!!
    grazie&forza INter ha igy játszunk még a barca-n is lenyomhatjuk a camp nouban!
    ja jol tudom most akkor vezetjük a csoportunkat?? !!!!
  • WuFraZselic
    mit csinált Milito gólja előtt a 2 kievi védővel, milyen gólpasszt adott... :)
  • ForzaInter
    eszméletlen vollt ez
  • ForzaInter
    A küzdéssel ma nem volt baj, kurvára megérdemeltük végigtámadtuk a második félidőt, kb duplaannyi helyzetünk volt mint a Kievnek, és hihetetlen miket kihagytunk, rohadtul megérdemeltük ezt, a pokolból a mennybe, mijen igaza volt josénak hogy nagyon kicsit a külünbség, 20 perce még világvége hangulat minden inter szurkolónál és utolsó helye, most meg 1 hely, csodálatos este, nem mostanában örültem így egy győzelemnek/gólnak! Az ilyen győzelmekért érdemes drukkolni. Sneijder a meccs legjobbja nem vitás, ő volt az aki nem adta fel, végig ment előre és küzdött...

FORZA INTEEER!
  • WuFraZselic
    hát, utolsó 5 percben megfordítottuk, TELJESEN JOGOSAN, Milito ill. SNEIJDER góljaival :) 1-4, 1-5 is lehetett volna! nagyon nehéz volt, de meglett!!!
  • Ledezma
    akkor min 1-1 döntetlen kéne. de így hogy vesztésre állunk :S valaki adjon már egy linket hogy hol nézitek a meccset
  • fsgh
    seva még itt is kísért...:@@@@
  • Ledezma
    óó a k***a ****t Dynamot lazán verni kéne de igy kiesünk :S
  • Gunnersboy
    35' Dynamo Kyiv [1 - 0] Inter Milan
    21' [1 - 0] A. Shevchenko
  • bubu13
    1:0 a Kiev-nek
  • Ledezma
    Hol nézitek a meccset? és 2-0 az Inter-nek?
  • ForzaInter
    na akkor kiestünk, szégyeen
  • WuFraZselic
    jaja, már a sorsolás napján megmondtam, hogy jobban besz*pjuk ezzel a két kelet-eu csapattal, mintha a wolfsburg + marseille jött volna még az Inter és Barca mellé... vereségre gondolni sem akarok, a kezdőnk hosszú idő után újra a legerősebb, remélem mindenki formában van, és 100%osan felépült! szerinte 1-3 lesz, félidőben 0-2 :D
  • ForzaInter
    Ha kikapunk vagy ikszelünk akkor maradunk utolsók, ha nyerünk felugrunk az 1. helyre, viszont így hogy x lett a bara-kazany még lehet esélyünk akkor is ha nem nyerünk. FORZA INTER!

Nagyon durva ez a csoport, nem kérdés ez a legerősebb.
  • WuFraZselic
    Barca döntetlent játszott Kazanyban. itt az esély, hogy némi előnyt szerezzünk az 5. fordulóra! győzzünk! :)
  • WuFraZselic
    kvázi a legerősebb kezdőnk! nyerni fogunk, érzem :)
    aki talál használható streamet, sikíccson :)

FORZA INTER!
  • Csesza
    Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o;
    A disposizione: 1 Toldo, 8 Thiago Motta, 11 Muntari, 14 Vieira, 23 Materazzi, 30 Mancini, 45 Balotelli;
  • ForzaInter

Nagyon remélem a fiúk 100%-san odateszik magukat, és végig, hajtani, küzdeni fognak, az elejétől fogva, nagyon fontos meccs lesz, ha kikapunk akkor sztem tuti kiesünk, x esetén még lehet esélyünk, de legjobb lenne győzni és a Kazany elleni meccset hozni hazai pályán és akkor biztos tovább megyünk. De remélem az utolsó Barca elleni meccsünk nem lesz számunkra és számukra sem döntő a továbbjutásról, mert akkor tuti nem nyerünk és kiesünk..

NA AKKOR ESTÉRE FORZA INTER!
  • WuFraZselic
    ha 100at nem sajnálnál, akkor 10et gondolom végképp nem
    annyit megérne, de 100at ne kockáztass :D (persze hogy ha nem nagy érvágás, ahogy érzed :D)

(én multkor 80ezret akartam feltenni a Genoa ellen, majdnem 200at hozott volna :D)
  • WuFraZselic
    én kb 2 rongyot tettem ma az Interre, de a lényeg hogy nyerjünk! :D múltkor kihagytam a Genoa elleni győzelmet 2.38ért, most remélem hasonló eredmény lesz, és nyerek is vele :D

amúgy győzelmi kényszer van a csapaton, remélem ez nem NEGATÍV irányba befolyásolja a játékunkat (mint pl tegnap a Bayernét...)

nyerni KELL, FORZA INTER :))
  • fsgh
    Nekem van rajta 4ezer forintom:D

De azért ennyit feltenni. ha elmenne miből élnél így Novemberben?:D
  • lac556
    jó hír egy plusz pont h fogadjak!:)
  • limperatore
    Sneijder kezdő lehet ma!
    Nov. 4. 14:45 -KIJEV- A Corriere dello Sport értesülései szerint Wesley Sneijder kezdeni fog ma este Kijevben a Dinamo elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. A tegnapi edzés első negyed órája volt csak nyilvános az újságíróknak, utána viszont zárt kapuk mögött folytatta Mourinho vezetésével a munkát a csapat. Az info onnan származhat hogy az edzést páran a stadion bárjából lesték és a beszámolójuk szerint a holland remekül mozgott Eto´o és Milito mögött végig a csapatgyakorlatok alkalmával. Végül pedig a buszra felszállva közölte az újságírókkal hogy jól van. Balotelli, Muntari és Motta a padon kezdhetnek még Chivu balszélső lesz.
    Természetesen ezek az infok fenntartással kezelendők, viszont lehozta több nagy olasz oldal így elképzelhető hogy van mögöttük valós tartalom.

• lac556
    ma kaptam fizut! erősen filozok hogy egy 100ast feltegyek kedvenc csapatom győzelmére, szerencsére még van idő h filozzak rajta de az a 2x es szorzó igencsak kábít