34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    Maicon kiállításáért viszont kár, Fiorentina ellen nehéz lesz.
    (azért ez a Barca - Fio - Juve széria szép lesz)
  • ForzaInter
    sztem nem fog emelkedni, de vehetsz jobb helyre is jegyet, biztos tud attila jobb helyre is szerezni.

udine-interre majd én is kiakarok menni, ott még nem voltam, nincs messze, és az úta sem vészes
  • WuFraZselic
    jaja, mindenképp. én végképp benne lennék egy nordba való beszökésbe :D amúgy reggel fél9re érünk milánóba a meccs napján , szóval dél körül már alapozhatnánk magyar módon :D :D

viszont ha ICU-val nem jönne össze, akkor valóban létezik az a dolog, hogy milánói ismerős megveszi, és +10 euró / jegy áron "átírja" a mi nevünkre a jegyeket?
  • WuFraZselic
    és a városi rangadóra nem emelkednek a jegyárak? mert én szánok rá akár 100 eurót is, csak akkor jó hely legyen viszonylag :D ezerrel akarok videó fénykép akármi :D még csak udine - interen voltam kint =/ remélem összejön a dolog, bár végülis mindegy hova szól a jegy, csak legyek kint!
  • ForzaInter
    am majd akkor ütközhetünk ha jösz, majd nordba bejösz velünk ha akarsz:)

remélem nem jön közbe semmi és én is tudok menni, mondjuk előleget útra már befizettem:D
  • ForzaInter
    Sima volt nagyon.

Wufra: Curva Nordban nem lehet jegyet kapni, oda csak bérletesek mehetnek be, bár én mindig odamegyek, jegyel belógok, ha rendes a kapunálálló csávó akkor beenged, de van mikor egy bérlettel megyünk be vagy 6-an:D felmegy lépcsőn oldalt leadja, és megyünk a kapuhoz, kutya nem ellenőrzi a kártyát:d de én most a roma ellen jeggyel mentem be, mutattam csávónak, meg mutattam milano nerazzurrás pulcsin a jelet, és mondtam hogy ultra vagyok oszt vigyorgott és beengedett:D de vannak köcsögök is akik szopatnak, azok biztos milan drukkerek:D a jegy amugy nekünk a nagyobbik oldalelátó tetejére szokott szólni, atalanta ellen kb a stadion közepén fent ültem bár egy kicsit balra, éppen nem középen de tökéletesen lehetett látni a meccset, 22 euro oda a jegy, általában mindig odaszól.
  • banok
    1-3 ez az
  • WuFraZselic
    de szép támadás, 3-1, Chuchu
  • WuFraZselic
    nagy gólt akart lőni =/
  • banok
    és akárhová lőhette volna, helyezhette volna. tök üresen volt a kapuval szemben.
  • WuFraZselic
    Milito mekkora kapufa úristen :D
  • WuFraZselic
    amúgy jah, szó szerint a semmiből lőttek gólt. nem igazán partner a bologna, hogy egy jó meccset lássunk :) mondjuk juve ellen ez is elég volt :D
    Sneijder viszont hiányzik azért, nem tom mi lesz nélküle Barcelonában... Ez a Motta pedig igen fontos a csapatnak, kár hogy ennyire sérülékeny
  • WuFraZselic
    Mario - Eto'o csere közben

amúgy Tomi, milyen jegyárak vannak kb? nem szeretnék a felhők közt ülni, de azért Moratti mellett sem :D ilyen közép-kategóriás jegyek (esetleg Curva Nord... :D) mennyibe fájnak kb? 30-40 euró?
  • WuFraZselic
    rendben, már írtam neki nemrég, kihagytam hogy Tomi ajánlásával, de remélem nem okoz így se problémát :) meg münchenből kb 8 ezer forintért tudnék átrepülni oda-vissza, megérné :D
  • ForzaInter
    abba a 60-100 ezerbe amugy minden benne van, repülő, szállás, jegy meccsre, de akkor is kurva drága
  • ForzaInter
    én is megyek milan ellen januárban, írjál attilának az icu elnökének ő szerezni fog neked jegyet, lenti telefonszámon érdeklődj nála, vagy: [email protected], mondjad neki hogy tomi ajánlott, akkor biztos segít, de amugy sztem tuti segít-
  • ForzaInter
    Mekkora egy máker csapat ez a komcsi bologna, kb közük nincs a meccshez, volt egy jó indítások és abból persze zsalazséta gólt szerez, mint mindig ellenünk... Simán vezethetnénk több gólal is már, Mario csatárt játszik és megint gólt szerez, mondom én mindig itt kell játszatni. A meccs legjobbja eddig meg sztem Motta, ha jól láttam Militonak ő adta a gólpasszt, és Balotellit is ő indította nagyon szépen mikor kihagyta azt az ordító ziccert, csak így tovább. A védekezésünken azért van mit javítani, kicsit összeszedhetnék ott magukat hátul.
  • WuFraZselic
    na, 2-1, Mario
  • WuFraZselic
    jézusom mi maradt ki megint...
  • WuFraZselic
    mit szórakozott el Mario áá
  • limperatore
    1perc alatt 1-1 -.-
  • WuFraZselic
    Milito, 1-0!

LOL 1-1
  • WuFraZselic
    közbe elkezdődött a meccsünk!

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 45 Balotelli

Cserék: 1 Toldo, 2 Cordoba, 9 Eto'o, 14 Vieira, 15 Krhin, 23 Materazzi, 30 Mancini
    hát se Quar, se Arna =/

FORZA INTER
  • WuFraZselic
    igen, erről tudok, de én münchenbe leszek akkor és onnan mennék repülővel... szóval csak jegy érdekelne
  • limperatore
    Fc Internazionale – Ac Milan

2010.január 22-25

Az INTER CLUB UNGHERIA és az AC MILAN SZURKOLÓI EGYESÜLET szervezésében

Ami még soha nem volt, egy interes busz és egy milános busz neki vág az 1000 kmnek, hogy ki-ki saját álmait váltsa valóra, szombat este egy hatalmas közös bulival, az intereseket Nacsa Olivér a milanosokat Laslo Galeazzi képviseli. Vasárnap futballtudásukat is megcsillantják a szurkolók, majd jön a csúcspont a derby.

A program:

• 2010.01.22. 20.00 Indulás Hõsök Tere
    • 2010.01.23. 12.00 Érkezés Milánó
    • 2010.01.23. Délután focimeccs Inter Club Ungheria – Ac Milan Klub között, városnézés, stadion túra. Este közös magyar buli.
    • 2010.01.24. 15:00 Fc Internazionale – Ac Milan
    • 2010.01.25. hajnalban visszaérkezés Budapestre

54.990 Ft az út ára, klubtagoknak 44.990 Ft!

Az ár tartalmazza: utazás luxusbusszal, belépõ a mérkõzésre, 1 éjszaka szállás, reggelivel illetve a pályabérlés a foci meccsre.

Jelentkezési határidõ december 10.

Jelentkezés feltétele 10.000 HUF elõleg befizetése, a fennmaradó összeget december 31-ig kell befizetni.

Inter Szurkolói Klub
    OTP 11742001-20057846

Infoline 06-20-285-7905
  • WuFraZselic
    Arna és Quaresma jól játszottak Vaduz ellen, ott kéne lenniük :)

más:
    Inter - Milan meccsre mennék ki, hogy tudnék legegyszerűbben jegyet szerezni? magyar irodákba 60-100 ezer forintékort árulják a jegyeket. van viszont kint ismerős Milánóba, ő ha megvenné a jegyet és valami 10 euroért átlehet íratni, nem tudom pontosan ez hogy működik... az úgy működik? :)
  • ForzaInter
    Hát kipróbálhatná már José élesben, fél európa sorba állt érte, most már kiváncsi lennék rá mire képes tétmeccsen is. 4 ember ebből a keretből kiesik, Orlandoni lesz az egyik, Matrix (:(), Quaresma, Mancini, Khrin, Arnautovic ötösből még 3 kiesik.
  • WuFraZselic
    kicsi az esély, de remélem Arnautovic leül a padra
    Sneijder sérülése ugye kiújult, még a Barca ellen is kérdéses a játéka =/ a győzelem kötelező ettől függetlenül :)
  • limperatore
    Íme tehát a ma délután a Bologna elleni bajnokin pályára léphető játékosok listája:

Toldo, Cesar, Orlandoni
    Cordoba, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu
    Zanetti, Stankovic, Quaresma, Motta, Muntari, Vieira, Krhin, Cambiasso, Mancini
    Eto´o, Milito, Balotelli, Arnautovic

Sport2 adja 18:00-tól ;>
  • WuFraZselic
    Santon térdét meg kell operálni =/
  • CCSZ
    hmmm :/
  • Gunnersboy
    FT Morocco [0 - 2] Cameroon
    18' [0 - 1] P. Webo
    52' [0 - 2] S. Eto'o
  • WuFraZselic
    sőt, mindkét gólunkat Arna lőtte :D
  • WuFraZselic
    Vaduz - Inter barátságos mérkőzés mindjárt véget ér, 1-2re vezetünk a 92. percben, első gólunkat Arnautovic lőtte! remélem a bologna ellen bizonyítási lehetőséget kap :
  • WuFraZselic
    Julio César 2014-ig hosszabbított :)
  • WuFraZselic
    Eto'o gól, 1-1! ennyit számít hogy +2 támadó van a pályán! nyerni kell!!!

FORZA INTER!
  • limperatore
    Eto'o Eto'o Eto'o Eto'o Eto'o !!!!44
  • WuFraZselic
    rohadt feszült a játékunk, Sneijdernek muszáj beállnia a 2. félidőre.
    Vieira lassú és körülményes, emellett durva is, Eto'o pedig inkább kp-ás mintsem csatárt játszik... és a bíró is nagyon gyengén vezeti a mérkőzést... 2. félidőre egy másik Internek kell kijönnie...
  • limperatore
    kievben meg most is julio állandóan kint áll és mögötte beesik a labda
  • WuFraZselic
    érdekes kezdővel állunk ki a Roma ellen (megint 3 vkp...)
    Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 25 Samuel, 6 Lucio, 4 Zanetti; 11 Muntari, 14 Vieira, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o

Pad: 1 Toldo, 2 Cordoba, 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 26 Chivu, 30 Mancini, 45 Balotelli

Vucinic közben gólt fejelt kb 15 méterről, 1-0 a Romanak =/