34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    nekem ott vannak ilyen fülek, 3-4 meccs van
  • limperatore
    digi oldalon h lehet nézni mert csak debrecent mutatja?
  • WuFraZselic
    INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Cserék: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 14 Vieira, 18 Suazo, 19 Cambiasso, 23 Materazzi

durva a kezdő, látom elakarjuk dönti a meccset :D FORZA INTER!!!!
  • WuFraZselic
    amúgy jól jönne valami isteni csoda, hogy csoportelsők legyünk (jó, előzör csak jussunk tovább), nagyon kemény ellenfélbe is beleszaladhatunk (chelsea, real, mu, arsenal)... ma este pedig győzni kell, Sneijderrel fogunk is :)
  • limperatore
    thx, vmi HD stream nincs ?:D
  • banok
    meccshez streamek az oldalamon
  • WuFraZselic
    talán digi stream lesz
  • Tomy Lee
    Holnap a meccset Stream-en keressem?
    tv nem közvetíti igaz?
  • WuFraZselic
  • limperatore
    Sneijder felépült és kezdeni fog holnap!
  • icemankimi
    semmit nem jelent, hogy a juve nyert 90%, hogy az inter nyeri a bajnokságot messze a legerősebb a kerete meg az edző zseni.
  • limperatore
    Tegnap már edzett a csapat
    Dec. 7. 08:15 -APPIANO GENTILE- Nem sokat pihent a társaság a szombat esti vereség után, mivel tegnap már edzés volt Appiano Gentilében. Aki pályára lépett Torinoban annak kicsit könnyített foglalkozása volt, a többiek viszont sokkal intenzívebb munkát végeztek. Ez utóbbiak között volt Maicon és Sneijder is, a holland visszatérése a két héttel ezelőtti sérülése után nagyon is fontos lenne hiszen ha megnézzük az idei statisztikát akkor láthatjuk hogy mikor Sneijder játszott akkor az Inter nem kapott ki. Ebben a szezonban négy vereséget jegyezhetünk fel, ám a holland sem a pekingi Szuperkupa döntőn, sem Genovában a Samp ellen, sem Barcelonában de még Torinoban sem volt ott a pályán.
    Hogyha a mai nap alapján kellene összeállítani a szerdai kezdőcsapatot akkor valahogyan így nézne ki: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Stankovic, Cambiasso, Muntari; Sneijder; Milito, Eto’o
  • WuFraZselic
    én a 2. gól után kikapcsoltam, csak felbasztam magam... semmivel sem volt jobb a juve, egy 1-1 / 2-2 lett volna a reális (mondjuk azért az zavar, hogy nekünk nem adtak tizit, az 1. góljuk előtt meg nagyhalál volt csak Del Pierotól... )
    összességben nem aggódom, fontosabb nekünk a Kazan elleni meccs... és a juve oda-vissza verhet minket, semmit sem érnek vele amig a bologna meg a cagliari szintű csapatokat nem képesek legyőzni
  • fsgh
    röviden tömören: B@sszameg!
  • eddie
    Jogos.Egyértelmű, hogy mind két oldalnak van igaza.
  • ForzaInter
    csak annyit mondok hogy nem mi kezdtük ezt az egészet..
  • eddie
    Mekkora hülyeség egymást csesztetni!
  • ForzaInter
    írd még le vagy 6* hogy befejezted, am hogy lesyz 30? beleszámoltad a 2 elcsalt scudettot is?:D azokra igazán büszke lehetsz:D am lehet nekünk soká lesz annyi scudettonk, de nektek is nagyon soká lesz meg a 30:d és még pár évig sírhatsz hogy mi nyerjük a scudettokat ti meg mögöttünk kullogtok:D szokj hozzá

a fekete fehér napszemüvegedet meg vedd le
  • cassoneitaly
    1. nem szarháziztam
    2. nem csalóztam
    3. a 'tizi'-t ha már kimondja a kommentár akkor nem biztos, hogy az, de ez számtalan meccsen van így (mellesleg ti minden meccsen kaptok legalább egyet, a Zingaro-s gólokat ne is említsem tavalyról..)
    4. A szabi is jogos volt, Sámuel odatartott Alexnek, de mivel feltartotta a kezét, így egyértelműen nem szaadrúgás neked (nektek). (Ezt mindjárt gondoltam, hogy így lesz :O )
    5. Idén meglesz a 30. scudettónk, amit majd esetleg nagypapaként esetleg te is elérhetsz.

Jó éjt.

Részemről befejeztem.
  • limperatore
    örülnél ha fele olyan jó edzőtök lenne mint a mi nagyképű edzőnk :D
  • ForzaInter
    félek nagyon..

a gól meg tényleg szabályos volt ez igaz, a gond az hogy a semmiért kaptatok szabadrugást, mert del piero csak eljátszott a nagy halált.. az minden volt csak szabad nem, tizit pedig elismerheted hogy jogos volt, a meccs pedig kiegyenlített, de mindkét csapat gyenge volt összeségben, viszont az is igaz hogy muntarit kikellett volna állítani melo mellett.. flémet kelteni meg ha lehet ne gyere be ide, mi se mentünk át, szarházizni és csalózni hozzátok, nem mellesleg ha mi rugunk ilyen szabiból gólt, és nektek nem adnak meg egy ilyen egyértelmű tizit akkor hetekig csalóznátok..
  • cassoneitaly
    Akkor ezek szerint sneijder+maicon=inter. Gratula hozzá.

Nyilvánvalóan jobbak voltunk az első 20 percben, aztán kiegyenlített volt a játék egy ideig. A gól a szabályos volt, + nem kellett volna a nagyképű edzőtöknek pampogni.

Jah és ForzaInter ne örülj, még nem biztos... Örülhetsz, hogy kb 6-7 éven belül meglesz a 20 scudetto, ami még mindig 9-el kevesebb, mint a mienk... Szóval én nem hencegnék ilyenekkel.
    A bajnokság még nem dőlt el.
    Épülnek a sérült játékosok és megláthatjátok a 'Magica Juvét' Áprilisban is...
  • limperatore
    főleg mikor ilyet ír egy milanos nekem msnen hogy

te most komolyan azt hiszed
    hogy
    megvan a bajnoki cím
    már? :D:D:d
  • ForzaInter
    azért vicces hogy majd most a milan meg juve szurkolók megint elkezdenek reménykedni hogy scudettot nyerhetnek, majd jön megint a pofáraesés:D
  • limperatore
    1x mert ha otthon teljes csapattal állunk ki akkor Isten kegyelmezzen nekik
  • limperatore
    de figy már most őszíntén

szerinted jól játszottatok? mi a véleményed h az első gólotok előtt nem volt szabálytalanság meg h nem adtak meg egy 11-est? csak kíváncsiságból

az h balotellit utálod megértem én se bírom sokszor amiket csinál de attól még balotelli nem = az interrel

az hogy foci, hát amit ti csináltatok az foci volt? egy sneijderrel meg maiconnal felálló csapat ellen nem nyertetek volna ezzel a játékkal...
  • ForzaInter
    azt megnézném... neten látom nagy pofád van, tipikus fotelszurkoló aki neten játsza a menő csávót és oltogat, legalább ilyen szar produkcio után ne jönnél ide, nyertetek egy szabálytalan gólal, és ugyanolyan szarok voltatok amugy mint mi, sok mindenre nem lehettek büszkék ti se, ha balotelli meg féreg akkor melo mi? az az összeeszkábált csapat meg idén is befogja húznia scudettot ti meg majd szépen bekullogtok megint mögöttünk, és csak ennyi örömötök marad a szezonban hogy megvertetek minket:D
  • cassoneitaly
    Akármikor a szemedbe mondom:

"Ez nem színész tanoda, hanem FOCI."

Na de inkább nem oltogatok...
    Az 'OLASZ' csapat nyert, az összeeszkábált meg...ELbalotellizte...
    Kész befejeztem.
    Még egyszer bocsi.
  • ForzaInter
    kiváncsi vagyok hogy ezt hány ember szemébe mernéd mondani élőben te köcsög..
  • cassoneitaly
    Hát verj vállba, mint az a fasz, és akkor majd én is eljátszom, hogy szájba találtál....

Ez nem színész tanoda, hanem FOCI.

Kész.
    Kocc.
  • ForzaInter
    még jóhogy 8 pont előnyünk volt, így annyira nem tud idegesíteni hogy kikaptunk, bár azért frusztrál, de nekünk innét már 4 könnyű meccsünk van hátra bekell húzni mind a 4-et és megint visszaáll 7-8 pontos különbség majd. a juve és a milan hálistennek még játszik egymás ellen. lehet most már a bl meccsre koncentrálni, remélem ott nem ilyen szar játékot látok, még ennél is fontosabb meccs lesz a kazany elleni, ott tényleg csak a győzelem az elfogadható. FORZA INTER
  • limperatore
    fú geci ilynekor rendesen szájba rugdosnálak
  • cassoneitaly
    Előre is bocs a flémért:

De egyetek szart. Már csak balotelli miatt is...

További szép estét
  • limperatore
    hát biztos h a juve a játékára megint nem lehet büszke mert megint nem voltak jók

persze mi se de ha nem születik meg az első szabálytalan góljuk, minden másképp alakul

meg ha Maicont nem csalják el, meg ha Sneijder itt lett volna meg ha anyámnak fasza lett volna...
    :D

na mindegy ugyanúgy elsők vagyunk és a scudetto is mienk 90%ban biztos vagyok benne

Sneijder jöjjön vissza és minden rendben lesz.
  • Fabio Capello
    Grat a meccsért, voltak bírói hibák, és talán a döntetlen igazságosabb lett volna, de ez most így alakult... :)
  • ForzaInter
    fasszopó csaló bíró, jogos tizit nem adott meg, és a juve első gólja egy kamuszabadrugásból született, elmehet a jó büdös kurva anyjába, ez idegesít legjobban, mert a juve góljáig nem voltak jobbak nálunk, de ott ahelyett hogy mi szereztünk volna gólt ők lőttek gólt az ellentámadásból, ami mellesleg szép volt... a gól után meg teljesen impotensek voltunk, vicc volt az egész, x-t azért megérdemeltük volna.
  • Fabio Capello
    lol Balotelli :D
  • Fabio Capello
    Ha a bíró hülye arról a legkevésbé a Juve tehet :P :) Majd meccs után lerendezhetitek vele a sikátorban :D
  • limperatore
    hagyjuk már a bábszínházat egyértelmű 11-es volt :D

de nem lehet 11-es mert akkor mi csalunk
  • Fabio Capello
    nézőpont kérdése, én a visszajátszásból úgy láttam, hogy rálépett a becsúszó lábra. Persze én is tévedhetek :)