34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    Eto'o negyedszer is Afrika legjobbja lehet

Nyilvánosságra hozták annak az öt futballistának a nevét, akiknek esélyük van az év afrikai labdarúgója címre.

Két jelenlegi, illetve egy egykori Barcelona-játékos mellett két Chelsea-futballistának van esélye arra, hogy az idei év legjobb afrikai játékosának válasszák. Az Interben szereplő Samuel Eto'o negyedik alkalommal nyerheti el a kitüntetést, amennyiben őt választják a legjobbnak, 2005 után sikerülhet ismét megkaparintania a címet (előtte 2004-ben és 2003-ban is ő volt a legjobb). Rajta kívül a ghánai Michael Essien (Chelsea), a mali Seydopu Keita (Barcelona), továbbá az egyformán elefántcsontparti Didier Drogba (Chelsea) és Yaya Toure (Barcelona) szerepel az ötfős listán.

A győztest február 25-én hirdetik ki, a végeredmény az 53 afrikai válogatott szövetségi kapitányainak szavazatai alapján alakul ki.
  • limperatore
    Lippi gondolkodik hogy behívja SuperMariot a keretbe, hát remélem nem fogja nem kéne egy ien fos olasz keretbe :\

Olaszoknak meg kéne Mario mivel nagyon gyengék
  • WuFraZselic
    de ezt most kivételesen nem ironikusan mondta :)
    megint csak kiragadnak egy részt aztán mindenki támadhatja ismét :D
  • limperatore

:D:D:D:D nagyon nagy ember
  • limperatore
    pedig 5. éve lassan hozzászokhatnál :D
  • WuFraZselic
    höhö
  • 9csöves9
    elhiszem,hogy nem sikerült még feldolgozni(nekem is nehéz),de ti vagytok jelenleg a bajnokok.a bajnokot pedig mindig többen és jobban bírálják ha rászolgálnak
  • WuFraZselic
    már amit én olvastam
  • WuFraZselic
    a nemzetközi sajtó sokkal jobban bírált minket =/ csak elfelejtik ki volt az ellenfél még ha valóban pocsékul játszottunk
  • 9csöves9
    miért feledkeztek volna meg arról?írtak róla épp eleget
  • WuFraZselic
    valahol megértem, mikor kikaptunk a Barcától, a világ jelenlegi (talán) legjobb csapatától, csak rólunk írtak, de hogy a Juve simán kikapott egy tartalékos Bordeauxtól, arról megfeledkeztek... de már megszokhattuk, 1.5 éve ez megy vele kapcsolatba :D
  • limperatore
    Mourinho az olasz médiát támadja

José Mourinho, az Inter vezetőedzője nem tudott felhőtlenül örülni a Rubin Kazany elleni győzelemnek, mert az elmúlt hetekben ok nélkül támadták az olasz lapok.

A portugál tréner az olasz újságok kedvence, legalábbis abból a szempontból, hogy vele foglalkoznak a legtöbbet a Serie A trénerei közül. Az írások azonban a legritkább esetben pozitívak, a lapok amikor csak tehetik kritizálják Mourinhót, szakmailag és emberileg egyaránt. A szakember nehezen viseli a folyamatos kritikákat, a Rubin elleni 2-0-s siker, és a csoportból való továbbjutás után visszavágott a lapoknak.

- Egy dolgot nem bírok megérteni. Mikor Olaszországba igazoltam, azt hittem, hogy ebben a bajnokságban csak az eredmények számítanak, de azóta rájöttem, hogy ez közel sem így van. Tavaly olasz bajnokok lettünk, és most is a tabella élén állunk. Tavaly a regnáló bajnok verte ki a csapatomat a Bajnokok Ligájából, idén pedig továbbjutottunk abból a csoportból, amelyben az éppen aktuális győztes tartózkodik, mégis folyamatosan kritizálják az együttest és a munkámat - értetlenkedett Mouriho.
  • limperatore
    mourinho sok sikert kívánt a juvenak az el-ben :D
  • Tomy Lee
    Szép volt!!Megyünk tovább
    Sima győzelem volt mondjuk erre is számítottam
  • WuFraZselic
    hát, azért első helyről kaphatnánk a cska, olympiakosz, stuttgart, portot :D mind1, továbbmentünk, ez lélektanilag fontos!
    Atalantát hétvégén verni kell Bergamoba
  • limperatore
    real :D

egyébként mienk volt a legnehezebb csoport 4 bajnokcsapat, jó ez a 2. hely
  • WuFraZselic
    jah, és Eto'o megtartotta az ígéretét, hogy a Rubin ellen megszerzi az első BL gólját :P
  • WuFraZselic
    kisebb túlzással tökéletes meccset játszottunk, a 2-0 nem tükrözi a valós játékkülönbséget a mai napon, még egy 4-5 gól volt a csapatban! Sneijder klasszis, ezt ismét bizonyította, rengeteget számít az Internek!

folytatás tavasszal, így van, remélem sikeresebb mint az elmúlt években
    akiket viszont sorsolásnál kaphatunk:
    Bordeaux, Man. United, Real Madrid, Chelsea, Sevilla, Arsenal
    hát, nem is tudom kinek örülnék legjobban. talán Sevilla... bízzunk a szerencsében a sorsolásnál
  • ForzaInter
    Na nyertünk, és továbbjutottunk 2. helyen, folytatás tavasszal.
  • limperatore
    játszik sneijder felhozza a labdát feljönnek a többiek és már is megtudunk nyílni elől is, ennyit ér sneijder !
  • WuFraZselic
    Sneijder baszki, de gyönyörű volt pedig :D :D kurva kapufa!
  • ForzaInter
    volt az 30 is:D
  • WuFraZselic
    viszont Mario helyzetkihasználása pocsék :D

kb 3 gólt lőhetett volna az utóbbi percekben :P
  • ForzaInter
    megy a chi non salta bianconeri eh eh:DD
  • ForzaInter
    2-0, Balotelli szabadból kb 25ről erőből a léc alá:D
  • limperatore
    balo :D
  • WuFraZselic
    mekkora szabadrúgás gól xD
    Mario, 2-0!
  • ForzaInter
    Viszont a rubin kontrái életveszélyesek, vigyázni kell nagyon hátul, mert könnyen kiegyenlíthetnek, barca ellen is 2 kontrából rúgtak 2 gólt és egész meccsen védekeztek, és nyertek..
  • WuFraZselic
    igen, végre van letámadás, Sneijder kurvajól hozza fel a labdákat. tetszik a gól utáni játékunk, így tovább a 2. félidőbe! 3 gólos győzelmet tippeltem meccs előtt, mindent bele :P

FORZA INTER!
  • ForzaInter
    Ami tetszik még hogy letámadunk.
  • ForzaInter
    Gólig nem voltunk vmi jók, mentünk előre, hajottunk de kevés sikerrel, de a gól gyönyörű volt, Zanetti, Mario amit csinált az szép volt.. A gól után a játékunk is feljavult, 1-1 dinamo-barca meccs, x esetén is tjk vagyunk, de nyerjük meg a meccset.
  • Csesza
    Zanetti megint állat :D
  • WuFraZselic
    Eto'OOOOOO
  • Oziris666
    Ezaz maki:D
  • Csesza
    Eto'o
  • limperatore
    mekkkora gól geci javierzanetti ISTEN
  • Csesza
    góól
  • fsgh
    Samuel megsérült:S
  • limperatore
    már találtam egy angol nyelvűt ezt
  • Oziris666
    Digin ne nézd az beszarik elöbb utobb ha többen kapcsiznak!

http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b1fc9629faf2

ez nem rossz eddig