34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21399 Eto'o negyedszer is Afrika legjobbja lehet
Nyilvánosságra hozták annak az öt futballistának a nevét, akiknek esélyük van az év afrikai labdarúgója címre.
Két jelenlegi, illetve egy egykori Barcelona-játékos mellett két Chelsea-futballistának van esélye arra, hogy az idei év legjobb afrikai játékosának válasszák. Az Interben szereplő Samuel Eto'o negyedik alkalommal nyerheti el a kitüntetést, amennyiben őt választják a legjobbnak, 2005 után sikerülhet ismét megkaparintania a címet (előtte 2004-ben és 2003-ban is ő volt a legjobb). Rajta kívül a ghánai Michael Essien (Chelsea), a mali Seydopu Keita (Barcelona), továbbá az egyformán elefántcsontparti Didier Drogba (Chelsea) és Yaya Toure (Barcelona) szerepel az ötfős listán.
A győztest február 25-én hirdetik ki, a végeredmény az 53 afrikai válogatott szövetségi kapitányainak szavazatai alapján alakul ki. -
#21398 Lippi gondolkodik hogy behívja SuperMariot a keretbe, hát remélem nem fogja nem kéne egy ien fos olasz keretbe :\
Olaszoknak meg kéne Mario mivel nagyon gyengék -
#21397 de ezt most kivételesen nem ironikusan mondta :)
megint csak kiragadnak egy részt aztán mindenki támadhatja ismét :D -
:D:D:D:D nagyon nagy ember -
#21395 pedig 5. éve lassan hozzászokhatnál :D -
#21394 höhö -
#21393 elhiszem,hogy nem sikerült még feldolgozni(nekem is nehéz),de ti vagytok jelenleg a bajnokok.a bajnokot pedig mindig többen és jobban bírálják ha rászolgálnak -
#21392 már amit én olvastam -
#21391 a nemzetközi sajtó sokkal jobban bírált minket =/ csak elfelejtik ki volt az ellenfél még ha valóban pocsékul játszottunk -
#21390 miért feledkeztek volna meg arról?írtak róla épp eleget -
#21389 valahol megértem, mikor kikaptunk a Barcától, a világ jelenlegi (talán) legjobb csapatától, csak rólunk írtak, de hogy a Juve simán kikapott egy tartalékos Bordeauxtól, arról megfeledkeztek... de már megszokhattuk, 1.5 éve ez megy vele kapcsolatba :D -
#21388 Mourinho az olasz médiát támadja
José Mourinho, az Inter vezetőedzője nem tudott felhőtlenül örülni a Rubin Kazany elleni győzelemnek, mert az elmúlt hetekben ok nélkül támadták az olasz lapok.
A portugál tréner az olasz újságok kedvence, legalábbis abból a szempontból, hogy vele foglalkoznak a legtöbbet a Serie A trénerei közül. Az írások azonban a legritkább esetben pozitívak, a lapok amikor csak tehetik kritizálják Mourinhót, szakmailag és emberileg egyaránt. A szakember nehezen viseli a folyamatos kritikákat, a Rubin elleni 2-0-s siker, és a csoportból való továbbjutás után visszavágott a lapoknak.
- Egy dolgot nem bírok megérteni. Mikor Olaszországba igazoltam, azt hittem, hogy ebben a bajnokságban csak az eredmények számítanak, de azóta rájöttem, hogy ez közel sem így van. Tavaly olasz bajnokok lettünk, és most is a tabella élén állunk. Tavaly a regnáló bajnok verte ki a csapatomat a Bajnokok Ligájából, idén pedig továbbjutottunk abból a csoportból, amelyben az éppen aktuális győztes tartózkodik, mégis folyamatosan kritizálják az együttest és a munkámat - értetlenkedett Mouriho. -
#21387 mourinho sok sikert kívánt a juvenak az el-ben :D -
Tomy Lee #21386 Szép volt!!Megyünk tovább
Sima győzelem volt mondjuk erre is számítottam -
#21385 hát, azért első helyről kaphatnánk a cska, olympiakosz, stuttgart, portot :D mind1, továbbmentünk, ez lélektanilag fontos!
Atalantát hétvégén verni kell Bergamoba -
#21384 real :D
egyébként mienk volt a legnehezebb csoport 4 bajnokcsapat, jó ez a 2. hely -
#21383 jah, és Eto'o megtartotta az ígéretét, hogy a Rubin ellen megszerzi az első BL gólját :P -
#21382 kisebb túlzással tökéletes meccset játszottunk, a 2-0 nem tükrözi a valós játékkülönbséget a mai napon, még egy 4-5 gól volt a csapatban! Sneijder klasszis, ezt ismét bizonyította, rengeteget számít az Internek!
folytatás tavasszal, így van, remélem sikeresebb mint az elmúlt években
akiket viszont sorsolásnál kaphatunk:
Bordeaux, Man. United, Real Madrid, Chelsea, Sevilla, Arsenal
hát, nem is tudom kinek örülnék legjobban. talán Sevilla... bízzunk a szerencsében a sorsolásnál -
#21381 Na nyertünk, és továbbjutottunk 2. helyen, folytatás tavasszal. -
#21380 játszik sneijder felhozza a labdát feljönnek a többiek és már is megtudunk nyílni elől is, ennyit ér sneijder ! -
#21379 Sneijder baszki, de gyönyörű volt pedig :D :D kurva kapufa! -
#21378 volt az 30 is:D -
#21377 viszont Mario helyzetkihasználása pocsék :D
kb 3 gólt lőhetett volna az utóbbi percekben :P -
#21376 megy a chi non salta bianconeri eh eh:DD -
#21375 2-0, Balotelli szabadból kb 25ről erőből a léc alá:D -
#21374 balo :D -
#21373 mekkora szabadrúgás gól xD
Mario, 2-0! -
#21372 Viszont a rubin kontrái életveszélyesek, vigyázni kell nagyon hátul, mert könnyen kiegyenlíthetnek, barca ellen is 2 kontrából rúgtak 2 gólt és egész meccsen védekeztek, és nyertek.. -
#21371 igen, végre van letámadás, Sneijder kurvajól hozza fel a labdákat. tetszik a gól utáni játékunk, így tovább a 2. félidőbe! 3 gólos győzelmet tippeltem meccs előtt, mindent bele :P
FORZA INTER! -
#21370 Ami tetszik még hogy letámadunk. -
#21369 Gólig nem voltunk vmi jók, mentünk előre, hajottunk de kevés sikerrel, de a gól gyönyörű volt, Zanetti, Mario amit csinált az szép volt.. A gól után a játékunk is feljavult, 1-1 dinamo-barca meccs, x esetén is tjk vagyunk, de nyerjük meg a meccset. -
Csesza #21368 Zanetti megint állat :D -
#21367 Eto'OOOOOO -
#21366 Ezaz maki:D -
Csesza #21365 Eto'o -
#21364 mekkkora gól geci javierzanetti ISTEN -
Csesza #21363 góól -
#21362 Samuel megsérült:S -
#21361 már találtam egy angol nyelvűt ezt -
#21360 Digin ne nézd az beszarik elöbb utobb ha többen kapcsiznak!
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b1fc9629faf2
ez nem rossz eddig