34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    h rohadjon meg a geci már 2:2 lenne
  • limperatore
    hopp a geci bíró nem adta meg a 11-est
  • limperatore
    faszom ienkor kéne egy sneijder meg egy maicon és nem lenne gond

erre a juve a semmiből lő egy gólt
  • Fabio Capello
    jön is be ;)
  • ForzaInter
    basdszameg:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@v balotellit azonnal be
  • WuFraZselic
    így van, Muntari le... Chiellini pedig ugyanúgy megérdemel egy lapot, mint Samuel
  • ForzaInter
    Ja és muntarit azonnal lekkel hozni, mert tuti kiállítattja magát ha fenthagyjuk..
  • ForzaInter
    istenem ez mekkora egy kamuszabadrugás volt, dp csak simán feldobta magát, semmi nem volt, erre egy ilyenből lőnek egy potyagólt, idióta bíró emg leküldi josét persze, a jó kurva annyát basszameg! Melot simán kilehetett volna állítani, bár Muntarit is, de ez a bíró katasztrófa, am összeségben kiegyenlített meccs, bármi lehet még, kontrákra játszunk természetesen nem nekünk kell futni az eredményért.. FOZRA INTER
  • WuFraZselic
    Eto'o, 1-1
  • limperatore
    fordítunk
  • limperatore
    jó hát tavaly mi is egy potyálva nyertünk
    góóóóóóóól
    eto :D:DD:D:D
  • WuFraZselic
    jézusom milyen gólt kaptunk... :D

és hogy Mourinhot miért küldték el a padról...
  • WuFraZselic
    INTER: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 22 Milito

Juventus: 1 Buffon; 2 Caceres, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 22 Sissoko, 4 Melo, 8 Marchisio; 28 Diego; 11 Amauri, 10 Del Piero

8 perc és kezdődik :)
    FORZA INTER!!!

• limperatore
    geci 5 perc most kezdem érezni a nyomást :D:D
  • WuFraZselic
    főleg, hogy sorsdöntő BL meccs vár ránk...

(Bár a juvéra is, szóval...)
  • ForzaInter
    ráaádsul neki duplán fontois lesz a meccs, ha itt nem nyernek elúszott minden esélyük a scudettora, és ugye minden évben ezt a meccset várják, bosszúállás rajtunk, nekünk azért a városi derbi meg fontosabb, persze ez is nagyon nagy meccs, és fontos de 8 pont előny tudatában tuti nem fogják felszántani a pályát a játékosaink ahogy ismerem őket, és majd kényelmesen játszanak, aminek rossz vége lehet..
  • limperatore
    hát én is azt írtam egy haveromnak h kb nálunk nem fogják komolyan venni annyira mint a juvesok akik erre várnak minden évben h rajtunk bosszút állhassanak
  • ForzaInter
    Azért ne írjuk le a juvét.. Látom több Inter drukker sima győzelmet vár, és a juve szurkolók közül is sokan sima vereségre számítanak a rossz formájuk miatt, de sztem pokoli nehéz meccs lesz, ez a Derbi D'italia! Az ilyen meccseken nem számít milyen formában vannak a csapatok, a juve nagyon felfogja magát szívni és 100%-an odafogják magukat tenni ebben biztos vagyok. Nekem van egy rossz érzésem hogy a 8 pontos előny tudatábana fiúk nem fogják teljesen odatenni magukat, és kényelmesen fognak nagyon játszani, és a juve meglep minket, de remélem nem így lesz, és ugy odateszik magukat a fiúk mint tavaly ősszel hazai pályán. Mario remélem kezdeni fog, és 4-3-3 lesz, Sneijder és Maicon nélkül elég necces lenne/lesz a 4-3-1-2 gyakorlatilag a 2 legfontosabb játékos hiányozna belőle, 4-3-3 pedig sztem jó lenne, mert a juve szélsővédői nem vmi acélosak Balotelli és Eto'o pedig megőríteni őket sztem. :D De valószínű a biztonságosabb 4-3-1-2-őt fogja játszatni José, ahogy ismerem.. FORZA INTER!
  • Fabio Capello
    végre egy korrekt megnyilvánulás Mourinhotól velünk kapcsolatban...
  • limperatore
    --Mourinho szerint egy dühös Juve lesz ma az ellenfél
    Dec. 5. 08:29 -MILANO- Maicon azért csak be lett nevezve a ma esti meccsre – mit lehet tudni ugye… Persze azzal mindenki tisztában volt hogy csodák nincsenek, és még az utolsó percekben sem nagyon szoktak lenni de a portugál még bízott benne hogy igazság lesz szolgáltatva a brazil ügyében. Végül nem lett, helyben hagyták a két meccset és Maicon pedig szépen benne maradt a listában, most már csak arra kell vigyázni, hogy véletlenül se lépjen pályára, mert annak komoly következményei lennének.
    Persze ezt nagyjából tudta Mourinho is… ”Jelöltem, mert úgy érzem hogy normál esetben ezen a meccsen ott lett volna a helye. De ahogyan várható az igazságszolgáltatás igazságtalan lesz – legalábbis számomra…” Sneijder a másik hiányzó, így nem tehette meg az edző hogy egy ilyen nagy volumenű mérkőzésre nem nevezi be Balotellit. ”Mario ugyanúgy edzett a héten mint a csapat többi tagja és éppen ezért nevezve is lett az összecsapásra. Az ellene való kórusok? Így legalább ha játszik kevésbé fognak arról beszélni hogy taktikai okokból küldtem őt a pályára… A Juventus kérte hogy öntsünk vizet erre a felcsapó lángra és ezt úgy lehet a legjobban kivitelezni hogyha nem beszélünk erről az egész ügyről. Sok szempontot kell itt mérlegelni, egy viszont biztos a holnapi találkozó nem egy egyszerű focimeccs lesz csak.”
    Aztán rátért magára a meccsre az edző. ”A Juventus-Inter meccsen is csak 3 pontot adnak a győztesnek, ugyanannyit mint amennyit a Fiorentina legyőzéséért kaptunk és ugyanannyit mint amennyit a Samp kapott mikor megvert minket. Egy dologban biztosak lehetünk, Torinoban a meccs után is mi fogjuk vezetni a tabellát. A bajnokságról még korai beszélni… Mikor túlvagyunk az odavágókon és lesz egy csapat amelyik néhány ponttal a többiek előtt áll, akkor kezdhet csak gondolni arra hogy akkor innen akár meg is nyerhetjük az egészet! De innen még messze vagyunk, van addig 4-5 meccs… Ne feledjük az érkezésem előtti évben 12 pont volt az Inter előnye és fél órával a bajnokság vége előtt vesztére állt…”
    Végül beszélt a Juventusról is. ”Mikor a Juventusról beszélünk akkor egy olyan csapatról van szó amelyik igen nagy tapasztalattal rendelkezik. Sok csatát megért már együtt a társaság gerince, ez pedig nagyon nagy tartást tud adni nekik a kényes szituációkban. A Juventus nem gyerekekből áll és tudják hogy a következő két meccs számukra is sorsdöntő lesz! Hogyha azt nézem hogy a soraikban Camoranesi, Cannavaro, Del Piero és Buffon is ott van akkor csak arra gondolhatok hogy ez a társaság nagy akarattal és nagy adag dühvel fog játszani ellenünk. De ők is tudják hogy nem lesz könnyű dolguk mert felkészült ellenfél vár majd rájuk, biztosak benne hogy nagyon nehéz 90 perc előtt állnak. A jövőről? Az Inter edzője vagyok, pedig már a héten egyesek a távozásomról cikkezgettek. Ameddig viszont Massimo Moratti el nem küld engem addig én leszek itt az edző!”
  • WuFraZselic
    kaphatott* :D
  • WuFraZselic
    én PES10ben egy 1-1et értem el a Delle Alpiban, de Buffon aranylabdát kapott volna a teljesítményéért
  • Fabio Capello
    Tegnap letoltam fifa10-ben, 0-0 lett a vége :D
  • WuFraZselic
    sajnos Sneijder és Maicon által a támadásunk gyengült :D

én így egy unalmas 0-0ra tippelek =/
  • limperatore
    persze védőként jobb de támadásban maicon verhetetlen és mellette Sneijder se lesz

lesz egy cambiasso muntari motta középpálya sor meg stanko előttük.. ki fog támadni?
  • 9csöves9
    -azon a *poszton-
  • 9csöves9
    ja hogy olvastad.gondolom valami szentírásban:)

nem jogos,de láttam én már cifrábbat.Nedvedet anno 5 meccsre tiltották el mert ahogy odalépett a bíróhoz reklamálni,rálépett véletlenül a lábára

amúgy meg teljesen mindegy,Zanetti sokkal jobban játszik jobbhátvédként,nem lesztek azon a gyengébbek a megszokottnál
  • limperatore
    olvastam máshol h puttanazott a bírónak

de most szerinted jogos a 2 meccs egy káromkodásért? ;>
  • 9csöves9
    esetleg hallottad mit mondott Del Piero?:)

mert akkor megoszthatnád a nagyközönséggel
  • limperatore
    Azért vicces hogy csak ellet intézve hogy ne játsszon Maicon a Juve ellen...

Mikor Del Piero szidta a bírót vasárnap akkor nem volt semmi de Maicont ezért 2 meccsre eltiltani szánalom, mindent megpróbálnak az Inter ellen...
  • limperatore
    Sneijder megint nem játszik
    Dec. 4. 10:14 -MILANO- A hírek szerint Dejan Stankovic szerepel majd a két ék Milito és Eto’o mögött a holnap esti Derby d’Italian Torinoban. Összességében a nyolc pontos előny miatt a jövő heti Kazan elleni meccsnek fontosabbnak kellene lennie mint a torinóinak, de hát vannak olyan mérkőzések melyet semmiféle körülmények között nem lehet félvállról venni. Sneijder egész héten külön edzett így az ő játékát minden bizonnyal most sem csodálhatjuk majd meg, de mint írtuk őt a szerb helyettesítheti majd, a középpályán pedig még Muntari, Cambiasso és Motta kaphatnak majd helyet.
    Ma 13 órakor tárgyalják Maicon ügyét, szerencsére a tv felvételek alapján könnyedén elképzelhető hogy egy meccsre mérsékelik a brazil büntetését. Amennyiben viszont helyben lesz hagyva a két meccs akkor a brazil helyét Zanetti veheti át, Chivué lesz a másik szél, Samuel és Lucio pedig középen szerepelnek majd. Amennyiben Maicon játszik akkor Muntari kerülhet ki a kezdőből, mert így Zanetti kerülne a középpályára.
    A hírek szerint a héten Balotelli nagyon keményen edzett, lehet hogy hatással volt rá a tribünözés és a nagy titkolózás közepette az is lehetséges hogy Mourinho mindenkit meglepve az utolsó pillanatban egy három csatáros játékkal rukkol elő, itt pedig már szerep juthat Marionak is.
    A mérkőzés játékvezetője Massimiliano Saccani lesz Mantovából. Az Internek eddig 15 meccset vezetett, a mérleg 11 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség. Saccani amúgy 2008 januárjában vezetett már egy Juve-Intert Torinoban az Olasz Kupa sorozatában. Akkor a kékfekete csapat győzött 3-2 arányban. Ez most is tökéletesen megfelelne.

ááááááááááá nem lesz Sneijder nem akarom elhinni :@@@@ rohadt életbe
  • WuFraZselic
    nekem az is elég lenne, ha nem lőne kapura :) :)
  • Tomy Lee
    Muntari padra helyette meg jöhetne egy minőségi kp így van.Máshova nem kell.Muntari jó csere lenne vagy sérült játékost pótolni nah:)
    Vagy mutasson meggyőzöbb játékot és nincs gond..
  • WuFraZselic
    hát, fene se tudja, ha megjön Eto'o AK-ról akkor valaki padozni fog az Eto'o-Milito-Sneijder trióból... inkább egy minőségi középpályást kéne venni, mert nem bírom nézni Muntarit sokszor... bal oldalra kéne egy ember (mert Motta is igen sérülékeny, csak ugye elég nehéz betölteni azt a posztot, nem klasszikus szélsővel játszunk...)

mindenesetre nem lenne rossz, de nem létszükséglet
  • limperatore
    Mourinho listáján Kun az első

Nyilatkozta Aguero hogy elmenne Madridból, remélem hozzánk jön nem pedig a zsoldos chelseabe. Tiszta gáz lenne ha oda menne. De szerintem több esélyünk van, több az argentin, meg Maradona is az Internek segít.
  • limperatore
    nevetséges dolgokat írsz
  • LasCar16
    akkor szóri, csak matyi is megspékelte kicsit
  • fsgh
    Húha:D mi lett itt a hsz miatt:D Én poénnak írtam.

nyugi van srácok:)
  • WuFraZselic
    de nekem nem fáj :) csak reagáltam fsgh kommentjére :)
  • LasCar16
    mér fáj az nektek ha akkor szerzünk gólt? ugyanúgy 3 pontot ér mint a ti sorozatos nyomunk de nem jön össze nem baj maj kapunk egy büntetőt c. cuccotok, bár elvileg olyan magas lovon vagytok h titeket senki sem foghat be, akkor meg mit izgat titeket h ki a 2.? úgyse érhet utol.