FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
én ide kapusnak 1 fél fõt tojást raknák be vagy egy zsíros kenyeret félmesztelen

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

pAtOcA
Hát a védelembõl nagyon kiemelkedett,nem 1 nagy mentése volt..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

ForzaInter
Sztem is Chivu volt a legjobb. Meg Julio Cesar, végén nagyon kellet😄

Yo, Bitch!

Chivu játszott már ilyen jól amióta itt van? Nagyon jól játszott 😮

pAtOcA
Hát igen,jól játszott,de nálam inkább Chivu

limperatore
j.cesar , samuel, cambiasso, chivu és adriano kapott 7-es osztályzatot

cambiasso lett a meccs embere

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
várjunk még azért, nem kell elbízni magunkat, nagy lépést tettünk maradjunk annyiban😄

Yo, Bitch!

pAtOcA
Szép gyõzelem,nagy elõny,miénk a scudetto 😛

WuFraZselic
és ha mi nem vagyunk nagyok, akkor ti hol vagytok ehhez képest?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
észrevettük😄

Yo, Bitch!

Huszi84
nemnem,azt már kijárta

ReD DevilS 4 LifE

limperatore
hallod, mi lesz c.ronaldoval ? milánóban beiratkozik vmi színész suliba 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Huszi84
nem,de szivesen kitaposnám a belét

ReD DevilS 4 LifE

limperatore
sztojkával nem találkoztál?

Huszi84
egész nap kézilabda meccseket néztem,mkb veszprém,eto...és még ez is..

ReD DevilS 4 LifE

Fabio Capello
pazzeg 😄

ForzaInter
22:30-ra -11 fokos hõmérséklete lehet számítani.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
magyarul? 😄

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
áh az torinoba lesz 😄

Fabio Capello
derbire kéne kimenni, veletek még egy pofa sörre is beülnék 😄

limperatore
megyek 😄 gyere msnre

limperatore
az a köcsög nem hívott vissza 😄 azt mondja isteni szerencséd van még 1 hely van
azóta is hív 😄

ForzaInter
bazz, asszittem kint vagy a meccsen, még gondoltam is rád, örülhet a fejed, Adri gólt lõtt😄 Atalanta ellen majd gyere😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
grat a gyõzelemhez, meccset nem láttam ugyan, csak az elsõ gólig... 😄

limperatore
akkor azt is vedd észre te nagyonokos hogy a milan interen a kurva 1 gól is lesbõl született, mondjuk akkor még nem néztél focit 😄D

renike0421
- na hess vissza Milan topikba -

Forza Milan!!!

LasCar16
csak annyit h kb látja h mi volt, sok helyzet volt védelmetek jobb volt ma ennyin múlott, Kaladzét elzavarnám a csába, amúgy nem vagytok ti annyira nagyok mint gondoltam

#acm

limperatore
Nah hát ennyi, sima liba bár a végén kicsit izgultam nehogy megkapják a szokásos kamu 11 esüket

Adriano meg Cambiasso volt a meccs 2 legjobbja, kár hogy a 2 ziccerbõl nem ment be egyikse, de azért félpályáról bepörgette magát az 5ösig, régi Adrira emlékeztet. Azt meg még mindig nem értem Ibrát miért hagyják szabadrúgást rúgni mikor nem tud, fõleg jobb oldalról az Adriano legjobb szöge. De szép gólpasszt adott Stankonak.

Nah innen már sima scudetto 😄

limperatore
te mit szólsz bele? 1 hónapja nézed a focit 😄D

<#puszis>

renike0421
Nem kézilabdázni kellene, hanem focizni! Nagy öröm!

Forza Milan!!!

<#eljen> így van sztem egyértelmû, hogy õk voltak a legjobbak

WuFraZselic
70 percig mi játszottunk, utána tul sok helyet hagytunk,de meglett a gyõzelem, eldönthettük volna a 60. perc környékén. Adri és Chivu volt a legjobb szerintem, de inkább Chivut mondanám meccs emberének, hihetetlen mit mûvelt hátul 😊 United ellen ilyen 1. félidõt kell játszani, csak lehetõleg 90 percen át 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Hú de necces volt a vége, Julio Cesar és Chivu nálam a meccs embereri... Helyzeteket tekintve kiegyenlített volt a meccse, de 2-0 után illett volna eldönteni volt rá lehetõségünk, de meg van ez a lényeg. FORZA INTER!

Yo, Bitch!

hát necces volt a vége 😄

Count Adyn
Izzadtál mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nah hát ezt nagy nehezen behúztuk! <#eljen>

ez már érett...

pAtOcA
Hát mind2 csatárnak volt most 1-1 nagy helyzete,jól játszunk a Milan sehol sincs.. (:

pAtOcA
Nah most Adriano!!!
A francba ez is sorfalba :S

pAtOcA
Gyerünk Ibra v Adri

bazzz :S Adri

ForzaInter
flém tényleg nem kéne...

Yo, Bitch!

ejha 😄

pAtOcA
Azé mondom,lõhetne a Milannak is ^^

fsgh
Ibra még lõhetne gólt. kéne az a gólkirályi cím😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pAtOcA
Vettem fõnök 😄

LasCar16
ne csicskázz légyszíves, uccsó figyelmeztetés.

#acm

pAtOcA
Nah még Ibra 2-öt aztán nyugodt szívvel fekszek le 😄