FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ilyen támadókkal elõl nem lehet probléma én úgygondolom😊
Quaresma meddig van kölcsönben?
★ 汤姆 李
Amugy ha már Bologna,akkor Adriano beadás és Ibra sarokkal szerzett gólja emlékeztet a meccsre. Hasonló jókat most is D:
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.
FORZA INTER!
Van egy eladó jegyem az Inter-Romara! Repülõs út, reggeli, szállás szállodában, városnézés... Én sajnos komoly családi okok miatt nem tudok elmenni. 100.000,- Ft helyett 65.000,- Ft-ért!!!! A repülõjegy átírást ÉN állom!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Immár az európai topbajnokságok mindegyike túl van a téli szüneten. Volt, ahol nem is álltak le a csapatok – lásd Anglia –, de a leghosszabb holtidõt maguk mögött tudó németek is fociznak már két hete. A héten UEFA-kupa-mérkõzésekkel folytatódik az európai kupaszezon, és közeledik február 24-e, amikor újra elindul a labda a legnézettebb sorozatban, a Bajnokok Ligájában. Nem is akármilyen találkozókkal, hiszen az elsõ játéknapon rögtön összecsap egymással az olasz bajnok Internazionale és a címvédõ Manchester United.
José Mourinho, az Internazionale vezetõedzõje a nyolcaddöntõ sorsolása után azt mondta, örül, hogy az elõzõ szezon gyõztesével találkoznak az egyenes kieséses rendszer elsõ fázisában. A portugál edzõnek azóta sem változott meg a véleménye, és bizakodóan várja a párharcot.
„A sorsolás elõtt azt mondtam, hogy jó lenne a Manchester Uniteddel találkozni, és többen úgy gondolták, hogy megõrültem. Hiszen miért is akarnék Európa vezetõ csapatával összecsapni? De a véleményem nem változott, azért jó, hogy az MU-val találkozunk, mert ez megfelelõ kihívás és mert kemény diónak ígérkezik az összecsapás.”
„Ez egy speciális párosítás a játékosaim számára, különösebben motiválnom sem kell õket. A legjobb mérkõzéseket a legjobb csapatok ellen lehet játszani, és az egyik ilyen jelenleg a Manchester United” – dicsérte Sir Alex Ferguson csapatát a Special One, aki szerint a „vörös ördögök” védelme és támadó egysége egyaránt kiváló teljesítményt nyújt az idényben.
Mourinho úgy nyilatkozott, játékosai tudják, hogy nyerhetnek. „Együttesemnek nagyon sok tapasztalata van, sok a tehetségünk, és tudjuk, hogy kell játszani a nagy mérkõzéseken. Szoros párharc lesz” – jósolta Mourinho, aki önbizalommal telve készül a mérkõzésre. A portugál edzõ csapatai eddig mindössze egyszer szenvedtek vereséget Ferguson fiaival szemben.
-Neked nincs alkohol 😄
eredeti bolond
jaja uccsó kép befigyel "Te abból (Capitano elõtt lévõ bor) nem kapsz" kb 😄 remélem 27. évét góllal kezdi hétvégén és/vagy United ellen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy az utolsó képen valami ilyenrõl lehetett szó, hogy "Megmondtam, hogy ne igyál többet" 😄ASdasdasddsd
adrianonak meg hbd, bár ha így nézzük akkor látom a holnapi szalagcímeket:
"Adriano másnaposan, félórás késéssel érkezett meg az Inter edzésére"
nem lenne jó, de õt ismerve háááááát.... 😄😄
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Scudetto sosem a rangadókon dõl el, ha nem az ilyen meccseken ezt köztudott, mi ezeket nyerjük, ti bukjátok, ezért vagyunk jobbak. Olaszországban amugy a bajnokság minden szurkolónál a legfontosabb, és csak aztán jön a többi. Azért vagyunk már harmadik éve elsõnk, mert mi vagyunk a legjobb csapat, mert képesek vagyunk folyamatos teljesítményt nyujtani, mindig az a csapat nyer, amelyik tud folyamatosan jól játszani, elhiszem hogy szar érzés hogy már 3 éve mögöttünk kullogtok, de ez van, el kell fogadni. Túlsok magyarázkodás, meg kifogás... Nyerni kéne folyamatosan a meccseket, és nem döntetlen játszni egy reggina ellen, és akkor lenne esélyetek.
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
#18231:
azért mondjátok ezt mert a BLben eddig nem sok babér termett nektek könnyebb elintézni azzal h csak a Scudetto, nagyobb dolog egész Olaszországot képviselve begyûjteni egy ilyen trófeát, azért kicsit az is bosszantó lehet h Európában nullák vagytok és csak addig veritek magatokat az A ligában amíg valamelyik nagyon riválisotok végre fel nem ébred:S aki nem ehhez szokott pl én is annak sok volt ez a 3 év mû királyság meg azóta nagy a száj, élvezzétek ezt ki nem lesz ez ilyen tartós állapot, bár mindig jobb dolog egy Intert legyõzni mint egy Juvét ha Gallianiék észhez tértek volna akkor versenyképesebb csapatunk lenne, nyáron lesznek nagy változások oszt kész😛 annyival vagytok jobbak h ti elbírtatok pár keményebb kis csapattal mi meg nem, remélem azért nem estetek hanyatt a 7végi játéktól, legalábbis én azt hittem h erõsebbek vagytok, közepes védekezéssel nyerhettünk is volna , engem csak ez bosszant, na meg a sérülések, lényegtelen májusig én erre nem térek vissza
újreknek meg mégeccer szólva, engem ne kóstolgassál😛
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Yo, Bitch!
Ennyi!
ancelotti se lenne rossz, fradi szinten 😄😄
Bajnokságban kéne bizonyítanotok, de ott már 3 éve alázzunk titeket, gondolom szar érzés lehet😞 sok a minusz😞 bl-hez te is tudod nagy szerencse kell, meg ott csak rövidtávon kell bizonyítani 5-6 meccsen és megis nyered, ez nekünk nem megy, ennyi, hosszab távon viszont mi vagyunk a legjobbak. Nagyobb elégtétel zsinórban 3 éven keresztül elõtettek végezni a bajnokságban😄
Yo, Bitch!
#acm
#acm
FORZA INTER!