FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kell nekik akkor igen, Drogba fejében

Fabio Capello
de utána mán igazol is át nem?

limperatore
hát szerinted?😄 nyárig

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Igen,most lehet tesztelni!
Ilyen támadókkal elõl nem lehet probléma én úgygondolom😊

Quaresma meddig van kölcsönben?

★ 汤姆 李

pAtOcA
"Mario Balotelli" helyes

Amugy ha már Bologna,akkor Adriano beadás és Ibra sarokkal szerzett gólja emlékeztet a meccsre. Hasonló jókat most is D:

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Mourinho names squad for Bologna v Inter

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

Sziasztok!
Van egy eladó jegyem az Inter-Romara! Repülõs út, reggeli, szállás szállodában, városnézés... Én sajnos komoly családi okok miatt nem tudok elmenni. 100.000,- Ft helyett 65.000,- Ft-ért!!!! A repülõjegy átírást ÉN állom!
ForzaInter
Ráadásul a problémák nem a védlemben keresendõ, harmadik éve mi kapjuk a legkevesebb gólt... Középpályár kéne vagy 2 ember, mer onnét nyáron is fognak távozni, és nem marad vagy 5-6 ember... Meg csatársorba vki mert Ibrán és Adrianon kívül idén nincs használható cserecsatárunk aki pótolni tudná õket. Agger jó védõ, de Chivu,Samuel,Mátrix,Cordoba van olyan és még jobbak is sztem... Majd 2 év mulva lehet róla szó, ha ezek közül vki visszavonul, de addig nem látom értelmét.

Yo, Bitch!

ForzaInter
mert? Chivu,Samuel,Mátrix,Cordoba az. Ez mind van olyan jó mint Agger, ráadásul már 4 középhátvéd is elég, minek egy hetedik is. Majd 1-2 év mulva kell ha Mátrix vagy Cordoba közül vki visszavonult, most még jó mind.

Yo, Bitch!

limperatore
azért túlzás hogy 4 klasszis 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
én se értem:d van 6 középhátvédünk😄 abból 4 klasszis. nem oda kéne ember nyáron ha nem kpre vagy 2 meg csatárosrba vki

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Tutto szerint Aggerrel szemeztek mostanság, csak tunnám minek, van elég védõtök 😄

Fabio Capello
Mourinho továbbra is örül az MU-nak, mert nem kell motiválnia játékosait

Immár az európai topbajnokságok mindegyike túl van a téli szüneten. Volt, ahol nem is álltak le a csapatok – lásd Anglia –, de a leghosszabb holtidõt maguk mögött tudó németek is fociznak már két hete. A héten UEFA-kupa-mérkõzésekkel folytatódik az európai kupaszezon, és közeledik február 24-e, amikor újra elindul a labda a legnézettebb sorozatban, a Bajnokok Ligájában. Nem is akármilyen találkozókkal, hiszen az elsõ játéknapon rögtön összecsap egymással az olasz bajnok Internazionale és a címvédõ Manchester United.

José Mourinho, az Internazionale vezetõedzõje a nyolcaddöntõ sorsolása után azt mondta, örül, hogy az elõzõ szezon gyõztesével találkoznak az egyenes kieséses rendszer elsõ fázisában. A portugál edzõnek azóta sem változott meg a véleménye, és bizakodóan várja a párharcot.

„A sorsolás elõtt azt mondtam, hogy jó lenne a Manchester Uniteddel találkozni, és többen úgy gondolták, hogy megõrültem. Hiszen miért is akarnék Európa vezetõ csapatával összecsapni? De a véleményem nem változott, azért jó, hogy az MU-val találkozunk, mert ez megfelelõ kihívás és mert kemény diónak ígérkezik az összecsapás.”

„Ez egy speciális párosítás a játékosaim számára, különösebben motiválnom sem kell õket. A legjobb mérkõzéseket a legjobb csapatok ellen lehet játszani, és az egyik ilyen jelenleg a Manchester United” – dicsérte Sir Alex Ferguson csapatát a Special One, aki szerint a „vörös ördögök” védelme és támadó egysége egyaránt kiváló teljesítményt nyújt az idényben.

Mourinho úgy nyilatkozott, játékosai tudják, hogy nyerhetnek. „Együttesemnek nagyon sok tapasztalata van, sok a tehetségünk, és tudjuk, hogy kell játszani a nagy mérkõzéseken. Szoros párharc lesz” – jósolta Mourinho, aki önbizalommal telve készül a mérkõzésre. A portugál edzõ csapatai eddig mindössze egyszer szenvedtek vereséget Ferguson fiaival szemben.

limperatore
jaja utsó kép

-Neked nincs alkohol 😄

limperatore
azért ritka az olyan gyerek mint te, ezt képes voltál kikeresni 😄😄
eredeti bolond

WuFraZselic
buon compleanno Adri 😊

jaja uccsó kép befigyel "Te abból (Capitano elõtt lévõ bor) nem kapsz" kb 😄 remélem 27. évét góllal kezdi hétvégén és/vagy United ellen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

pAtOcA
xDDDD hát ez nagy,jó látni hogy milyen jó hangulat van nálunk,Adrinak meg nagyon boldog szülinapot ^^

Fabio Capello
nekem ami feltûnik, mindenki interes nájkis tréningben, adri meg menõzik a gucci szemüvegben meg feszít a király ruciban 😄

😄Ddddd

amúgy az utolsó képen valami ilyenrõl lehetett szó, hogy "Megmondtam, hogy ne igyál többet" 😄ASdasdasddsd

Fabio Capello
áldom magam hogy nincs címer a logomban, már rég megreccsentél volna, amennyit én ideírok 😄

adrianonak meg hbd, bár ha így nézzük akkor látom a holnapi szalagcímeket:

"Adriano másnaposan, félórás késéssel érkezett meg az Inter edzésére"

nem lenne jó, de õt ismerve háááááát.... 😄😄

ForzaInter
Azért jó látni milyen családias a hangulat az edzéseken, és még egymás szülinapját is megünneplik sokszor😄

Yo, Bitch!

Buon Compleanno <#taps>

ForzaInter
Buon Compleanno Adriano!

Samuel és Burdisso volt a szakács:d

Yo, Bitch!

nem figyeltem, csak a logót néztem, de már az is sok volt 😄

ForzaInter
1 volt, de már belõlük már egy is sok😄

Yo, Bitch!

Milánosoknak sztem elég volt ennyi mára?!

ForzaInter
Ja ezzel nagyjából én is így vagyok. De sokan jobban utálják az Intert, mint amennyire szeretik a kedvenc csapatukat.

Yo, Bitch!

ForzaInter
"annyival vagytok jobbak h ti elbírtatok pár keményebb kis csapattal"

Scudetto sosem a rangadókon dõl el, ha nem az ilyen meccseken ezt köztudott, mi ezeket nyerjük, ti bukjátok, ezért vagyunk jobbak. Olaszországban amugy a bajnokság minden szurkolónál a legfontosabb, és csak aztán jön a többi. Azért vagyunk már harmadik éve elsõnk, mert mi vagyunk a legjobb csapat, mert képesek vagyunk folyamatos teljesítményt nyujtani, mindig az a csapat nyer, amelyik tud folyamatosan jól játszani, elhiszem hogy szar érzés hogy már 3 éve mögöttünk kullogtok, de ez van, el kell fogadni. Túlsok magyarázkodás, meg kifogás... Nyerni kéne folyamatosan a meccseket, és nem döntetlen játszni egy reggina ellen, és akkor lenne esélyetek.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ejnye már, mit kell már megin egymást ölni? 😄

WuFraZselic
tök8 mit játszunk ellenetek, van 36 forduló azon kivül. és nemondd már hogy a milan keretével a "pár keményebb kiscsapatot" nem lehetne megverni... az meg nehogy már az Inter eredményeit leminõsitse, hogy a másik 2-3 nagycsapat nem bir állandó jó teljesitményt nyujtani

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
"kizúgtok a BLbõl az tuti " nekem ez 'tetszett' igazán, én ugyvagyok vele hogy szurkolok az olasz csapatokért elsõsorban nemzetközi szinten, birom az ilyen "jobban utálom a másikat mint szeretem a saját csapatom" kommenteket 😊

LasCar16
haver egy évet nem vagyunk Blben az nem a világ vége😛 ne izgulj dobogó simán meg lesz,
#18231:
azért mondjátok ezt mert a BLben eddig nem sok babér termett nektek könnyebb elintézni azzal h csak a Scudetto, nagyobb dolog egész Olaszországot képviselve begyûjteni egy ilyen trófeát, azért kicsit az is bosszantó lehet h Európában nullák vagytok és csak addig veritek magatokat az A ligában amíg valamelyik nagyon riválisotok végre fel nem ébred:S aki nem ehhez szokott pl én is annak sok volt ez a 3 év mû királyság meg azóta nagy a száj, élvezzétek ezt ki nem lesz ez ilyen tartós állapot, bár mindig jobb dolog egy Intert legyõzni mint egy Juvét ha Gallianiék észhez tértek volna akkor versenyképesebb csapatunk lenne, nyáron lesznek nagy változások oszt kész😛 annyival vagytok jobbak h ti elbírtatok pár keményebb kis csapattal mi meg nem, remélem azért nem estetek hanyatt a 7végi játéktól, legalábbis én azt hittem h erõsebbek vagytok, közepes védekezéssel nyerhettünk is volna , engem csak ez bosszant, na meg a sérülések, lényegtelen májusig én erre nem térek vissza

újreknek meg mégeccer szólva, engem ne kóstolgassál😛

#acm

WuFraZselic
hát nem értek egyet abban hogy erõsebbek vagyunk mint a United, mivel nagyon durva formában vannak, gólt se kaptak PL-be vagy 2.5 hónapja... viszont az tökéletesen igaz, hogy a BL-be a szerencse is kell bõven, mivel nem kell folytonos jó teljesitményt nyujtani... végre lehetne szerencsénk BL-be, és döntõbe kerülhetnénk 😊 meg remélem Mourinho nem tartja magát a korábbi kijelentéséhez, hogy a BL-ben támadofocit kell játszani ls 4-3-3ba küldi ki a csapatot, ami a csoportkör alatt is látszott, hogy totál nem illik hozzánk

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
jó de csak azért írja mert 14 év alatt nyertek egy bl címet azt 4 éve meg 20 pontokat verünk rájuk a bajnokságban és nemtud mit kitalálni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Mondjunk számomra nagyobb dolog megnyerni a scudettot, mint a blt. Egyikben tavasszal kell 5-6 meccsen formában lenne, na meg szerencse se árt... Másikban meg hosszútávon kell helytállni, és vhogy számomra nagyobb dolog a legnagyobb riválisokat megelõzve (Juve,Milan,Roma...) az elsõ helyen végezni az olasz bajnokságban. Persze nagyon jó lenne egy bl, mert azt is nagy dolog megnyerni. De vhogy a scudetto még fontosabb számomra. Mondjuk a legtöbb olasz embernek is.

Yo, Bitch!

pAtOcA
ForzaInter megmondta a lényeget: "jó majd ha bejuttok a blbe akkor magyarázz😄"

Ennyi!

LasCar16
majd mondasz te önkritikát hamarosan 😄

#acm

limperatore
rendes hoki gyerek vagy, manchesternek nem sok esélyt látok, sokkal erõsebbek vagyunk, és nálunk van a legjobb edzõ is.

ancelotti se lenne rossz, fradi szinten 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
jó majd ha bejuttok a blbe akkor magyarázz😄

Bajnokságban kéne bizonyítanotok, de ott már 3 éve alázzunk titeket, gondolom szar érzés lehet😞 sok a minusz😞 bl-hez te is tudod nagy szerencse kell, meg ott csak rövidtávon kell bizonyítani 5-6 meccsen és megis nyered, ez nekünk nem megy, ennyi, hosszab távon viszont mi vagyunk a legjobbak. Nagyobb elégtétel zsinórban 3 éven keresztül elõtettek végezni a bajnokságban😄

Yo, Bitch!

LasCar16
megsúgom makikám nem az életkoromra utal, több tartalom volt a hsz-emben mint gondolnád, csak vázoltam h tavasszal van rá esély bõven h pontokat hullajtsatok, de sajna 11rõl már nem fogjátok elbukni, másik meg az volt h ezt a jelenlegi Intert a MU megeszi fõleg a 2. meccsen az Old Traffordon:SS

#acm

pAtOcA
16 se 😄

WuFraZselic
a nevedben lévõ szám látom tökéletesen utal az életkorodra <#eljen> egyéb értelmes komment?

LasCar16
egyoldalú kijelentés de mit is várnánk tõletek :ddddd, kizúgtok a BLbõl az tuti remélem aztán hoztok egy szokásos tavaszt .dd

#acm

limperatore
Moratti szerint 7:0 is lehetett volna a derby 😄😄D <#eljen>

pAtOcA
Fázis késéssel de igazad van 😄

majdnem egyenlitett a Milan a végén,de azért megvan a meccs
pAtOcA
Hát kb..én majd megszakadtam

ForzaInter
gratulálok, nagyon vicces voltál, mehetsz lefeküdni.

Yo, Bitch!

<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

FORZA INTER!