34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21680 többi 90% az meg Sneijder -
#21679 hát ha az 50% volt az nagyon gáz :D:D:D nekünk az kb 10% :(( -
#21678 juve ellen 50%on pörögtünk de nem is kellett jobban...majd a Siena elleni meccs után kiderült hogy milyen formában van a csapat:) -
#21677 az első 3ról le is írtam, hogy botrányosan játszottak. de a Bari otthonában senkinek nem megy túl jól. viszont pl a juve elleni játékotok szintén kevés lenne ellenünk :D ha ennyi sérültünk marad, akkor előre aláírnék egy Xet, de egy derbyn mindenki 150%on pörög, abszolút 3esély -
#21676 Lúcio, Quaresma, Muntari, Balotelli nagyon gyengék voltak tegnap, Maicon sem volt meggyőző, Koman rendre megállította:D Milan ellen nem lesz elég a tegnapi játék sztem ezt kijelenthetjük -
#21675 miért van fényévekre? ellenünk is nagyon gyengék voltak
-Mourinho a játékvezetést kritizálta
Jan. 17. 08:55 -BARI- ”Érdekes módon vannak olyan szabályok amelyek ránk másképpen vonatkoznak mint a többi csapatra. A Milan elleni meccsen nem kapott piros lapot Gattuso az Eto’o elleni szabálytalanságért, mint ahogyan ma Bonucci sem kapott pedig elég egyértelmű volt az eset. Rosetti nagyszerű játékvezető, de ezzel az ítéletével ma este igencsak befolyásolta a végeredményt. A Bari tíz emberrel maradt volna és cserélniük is kellett volna egyet így pedig teljesen más lett volna az utolsó negyed óra.”
A Barinak megadott két büntetőről így vélekedett. ”A Samuel eset volt kétséges, mert az ilyet be is lehet fújni, meg nem is – nos ellenünk általában befújják. Nem vagyok elégedett sem az eredménnyel, sem pedig azzal hogy két gólt kaptunk, az első félidei játékkal pedig végképp nem. De ne vegyük el a csapattól azt a tényt hogy idegenben két gólos hátrányból fel tudott állni, mert ez egyáltalán nem könnyű dolog.”
-
#21674 én annyire nem tartok a Milántól, könnyű meccseken vannak túl (mert azért ez a juve amit megvertek fényévekre van attól, amivel mi találkoztunk decemberbe), a sok sérült jobban aggaszt a milan játékánál. Muntarit és Quaresmát sajnos nem szabadna a csapat közelébe engedni, alig várom hogy felépüljön Stanko és Cambiasso teljesen. Lúcio pedig remélem otthonhagyja ezt a formáját legközelebb, értelmetlenül szabálytalankodott, köze nem volt gólhelyzethez a tagnak, nem kellett volna hátulról odacsúszni -
#21673 Nem játszottunk jól, főleg az 1. félidőben, másodikban sem, de 2-0 után megrázták a fiúk magukat ujra, és kiegynelítettek, összeségében pedig a Bari ellen idegenben egy x belefér, én már alapból ugy kalkuláltam hogy itt x lesz, láthattuk mijen nehéz ez ellen a csapat ellen játszani, egy nagy csapat sem verte még őket idén, hihetetlen nagy küzdeniakarás van bennük, és közönségük is nagyon durva, le a kalappal előttük, mindkét tizengyesük jogos volt, és a miénk is. A játékosaink között viszont megint voltak nagyon gyenge teljesítmények, Samuel-Lúcio páros nem remekelt, Cordoba sem, Muntari gyenge volt, Zanetti átlagos, Pandev és Milito nem volt rossz, mindkettőnek nagyon nehéz dolguk volt elől, főleg Militonak mert rendre 2-3 védő volt a nyakán, viszont Balotelli most gyenge volt, Sneijder sem volt a legjobb, de akarás az megint megvolt benne.. Quaresma meg, botrány, értékelhetetlen és Maicon sem tetszett nekem, meccsek óta gyenge formában van, beadásai rendre veszélytelenek, remélem a derbire összekapja magát.. Cambiasson is látszott hogy még nem az igazi, volt 2 csúnya eladott labdája, nem ehez szoktunk tőle.. Santon viszont sztem nagyon jó volt.
A derbi pedig iszonyat nehéz lesz, Milan jó formában van, mi meg enyhén szólva sem voltunk előző 4 meccsen meggyőzőek, remélem odateszik rendesen magukat a srácok jövöhéten, nem szabad kikapni mert akkor nagyon a nyakunkra jönnek a kuzinok. FORZA INTER! -
#21672 Pandev lett a meccs embere, végülis megérdemelten -
#21671 egy gecinehéz meccsen szereztünk pontot, nem fogom fel kudarcnak :) balhátvédünk sajna nincs, Cordoba néha igen elveszett volt, Alvarez rendre talált üres helyet magának, és igen jó labdákat kapott pl Komantól. a játékunk nem volt túl jó amig nem kerültünk 2 gólos hátrányba. Milant pedig verni kell jövőhéten -
#21670 ó bazzeg, nem ide bocs :( -
#21669 168 Nigéria - Benin H 1.45 (1-0)
170 Egyiptom - Mozambik H 1.29 (2-0)
148 Chelsea - Sunderland H 1.24 (7-2)
2000 > 4640
179 Bari - Internazionale D 3.05 (2-2)
1000 > 3050
178 Cagliari - Livorno H 1.75 (3-0)
194 Nancy - Lyon V 1.95
3000 > 10238
192 Auxerre - Boulogne H 1.44
182 Barcelona - Sevilla H 1.30
197 Montpellier - Nice H 1.69
Auxerre meg nem fog nyerni, szóval ez sajnos elmegy... -
#21668 azért a Sneijder elleni ámokfutást díjazhatnánk egy lappal... -
#21667 ja és lesz még egy öngól a Barinak -
#21666 Mario helyére bejön Cambiasso, kell is az egyensúly a középpályára -
#21665 2-2 KECI!!!!
INTER INTER INTER -
#21664 milyenmeccsmárez bazdmeeeeeeggggg :D
matyikám csak a te kedvedért:
kurva bíró tuti elcsalja internek a meccset -
#21663 mi is kaptunk egy 11est, szintén jogosat -
#21662 na 11es :D:AS:AS:DASa
befosok ha megfordítjuk megint :D -
#21661 jól látod az Inter szív.... -
#21660 na gyerünk az INTERSZÍV!! -
#21659 Pandev, 2-1 -
#21658 na 2-1 -
#21657 de mondaná :D -
#21656 ha ugyanilyen körülmények között esett volna, senki nem mondaná, két teljesen jogos tizit kaptak. -
#21655 most ha mi kaptunk volna 2 11-est akkor egyből csaló bíró -
#21654 Santon, Quaresma < - > Muntari, Samuel -
#21653 atyaisten mit művelünk hátul. még 1 11est összehozunk nekik... -
#21652 looool... második tizi -
#21651 persze hogy az -
#21650 ha volt is vitatható döntése a bírónak, ez akkoris teljesen jogos tizi -
#21649 bari 11es :( -
#21648 tudjuk hogy a milannal mindig a jövőre támaszkodtok :D -
#21647 szezon végén majd megint bemásolom és akkor lehet koppanni fogsz:D -
#21646 Bari egy pöppet jobban játszott az első fél órában... -
#21645 de a bírókat mi vettük meg :(((((( -
#21644 na mondjuk most Balotelli teljesen szabályosan szerelte Komant, vélhetően már 1-0 lenne ide... -
#21643 Sneijder baszki majdnem bevágta a 15. másodpercben :D -
#21642 jó de elfogult milanosok szerint dinho most a legjobb olaszországban mert volt 2 jó meccse 1 év alatt :D -
#21641 szerintem Cordoba univerzális, jó lesz ő baloldalon is!
FORZA INTER
ja, és elég meggondolatlan bárkit is Milito elé állítani, a 2009es évben ő lőtte a legtöbb gólt a serie a-ban... Pato és Boriello góljait 2x megszorozva sem kapnánk meg azt az összeget